banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

ko ce uzeti zlato?
Glasanje se završava 04 Feb 2004, 18:01
njemacka 11%  11%  [ 2 ]
hrvatska 42%  42%  [ 8 ]
svedska 16%  16%  [ 3 ]
SiCG 32%  32%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 19
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ma dajte ljudi, budite malo ozbiljni.
pa zar je iko normalan i realan mogao ocekivati nesto vise od onako skrpljene reprezentacije i trulog rukometnog saveza.
da ne spominjem selektora, koji forsira rukomet koji se igrao prije 20 godina. zaostalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
eto, 29:29. Zavrsili smo evropsko prvenstvo!!! Zalosno poslije vodstva od 5 golova!!!
nemam rijeci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Acrobatico je u pravu.

Momci su se borili, ali ovo je polovna repka...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nema sta .. selektor jeste "fosil" i repka jeste sklepana ali cinjenica je da su pokazali loshe rezultate (iako imaju ispriku za to). Mislim da je vecina ljudi ovdje bacala "drvlje i kamenje" na repku iz razloga jer smo ocekivali vishe .. pogotovo nakon one fantasticne partije protiv Svaba ...

Sve u svemu, valjda ce biti bolje ! :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
evo, cak su pobijedili i cesku. poceli smo se radovati pobjedama nad tamo nekim levatima, koji su juce naucili pravila rukometa.

francuzi su me neprijatno iznenadili. imaju celicnu odbranu, ali im je skripalo u napadu. u svakom slucaju, hrvatima se nakon svjetskog, smijesi i evropsko zlato.
nema sta, igraju najbolji rukomet, smjena generacija izvrsena na vrijeme, trener koji moze izvuci maksimum iz igraca...sve u svemu cista petica. ako ih sudije ne pokradu protiv slovenije eto njih u finalu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ljudi ne budite toliko kriticni. . .
Izgubili jesmo, ali najveca greska bi bilo sad osuti drvlje i kamenje na reprezentaciju i ove momke, i kao sto obicno biva kad nas tim drzavni tim podbaci, da smijenimo selektora.Vujovic nije nista napravio, nije nista ni obecao.Sa reprezentacijom je radio samo pred pocetak prvenstva i to je to.Pa nije carobnjak pa da od ljudi koji prvi put igraju zajedno napravi tim za medalju.Ako ga rukometni savez sad smijeni tek onda nisu nista napravili.Uostalom sta bi bilo da su igrali Perunicic, Jovanovic, Skrbic i ostali.Pa nece oni dovijeka igrati rukomet.Jednom se mora presjeci i okrenuti mladjim igracima.Makar zbog toga zrtvovali koju medalju i odlazak na olimpijadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vujovic je odradio koliko je mogao.

Kao sto rekoh, ovo je polovna reprezentacija...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 30 Jan 2004, 03:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Tačno je da smo odigrali očajno i nažalost više ni sudije ne možemo da krivimo. Nisu oni krivi Žikici što promaši osam zicera u jednom poluvremenu.
Ne znam tačno parove polufinala, ali bi valjda trebalo da Hrvati idu na Slovence a Danci na Nijemce (ispravite me ako griješim) i onda u finalu naravno Nijemci i Hrvati i Nijemci ako Bog da pobjeđuju. Slovence mrzim iz dna duše, nabili su Francuze i upropastili mi listić od 270 maraka :x
Što se tiče naše reprezentacije, mislim da Vujović treba da ostane selektor (nije on kriv što oni mulci ne znaju da igraju, doduše jeste kriv što drži stalno u igri onu lopatu koja se odaziva na ime Žikica Milosavljević) i treba nastaviti sa mijenjanjem igrača. Nogirati Petrića, Milosavljevića i ostale matorce. Ostaviti Ćuruviju, Anđelkovića, Milorada Krivokapića, Đurkovića i Đukanovića, dodati možda one nekad mlade i perspektivne igrače tipa Osmajića, Nikčevića, Đorđevića itd. Ne može gore od ovog nikako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 02:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Harvester je napisao:
Tačno je da smo odigrali očajno i nažalost više ni sudije ne možemo da krivimo. Nisu oni krivi Žikici što promaši osam zicera u jednom poluvremenu.

Harvester i ti bas pretjerujes.Taj isti Milosavljevic je protiv Madjara dao devet golova iz deset suteva.Ne mozes svaliti sve na jednog ili dva igraca.Cijela ekipa dobija i gubi utakmice, a ne jedan ili dva igraca.

I da dodam jos nesto sto sam umalo zaboravio juce.Vujovic nikako nije los trener kako neki pokusavaju da ga predstave.Danas citam u novinama da Barselona zeli da ga angazuje kao zamjenu za Valera Riveru.Ako najbolji svjetski klub zeli da ga angazuje za trenera, onda nikako ne mozemo reci da je los strucnjak.Ili mozda grijesim?Mozda oni u Barseloni nemaju pojma.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 31 Jan 2004, 03:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nitro, Žikicu sam navodio samo kao primjer za lošu igru čitavog tima. Činjenica je da je jako malo igrača bilo na nivou tokom čitavog prvenstva (manje-više samo Đurković i Đukanović).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 15:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2003, 21:18
Citiraj:
manje-više samo Đurković i Đukanović

sta su to njih dvojica uradili korisno majke ti :o

podbacio je matic,eklemovic,PERIC...
mozda bude nesto od andjelkovica i mozda krivokapica.
jedino sam zadovoljan sa kokirom.momak je sa povrijedjenim okom igrao zadnje 2-3 tekme.

a nista bolje ne bismo prosli da su i "starci" otisli u sloveniju(jovanovic,perunicic...)

svabe uzimaju zlato

istok je istocno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik

E da rezimiram. Posto je slovenija tukla i Srbe i Hrvate, normalno da nesto nije u redu. Posto su Srbi kukali na Slovence i sudije da nije bilo sve regularno, mislio sam stara prica, izgubili pa seru ali... Juce sam gledao Slovenija Hrvatska... Katastrofa sudjenja i ponasanja igraca slovenije.. Tako da sada i ja kukam kao i Srbi.. Ali ima jos bolje. Imam jednog poznanika , Srbina (vjerovali ili ne :lol: ) koji mi je sinoc dao snimku Slo Srb, a ja njemu Slo HR.. Pogledali smo obojica tekme i , malo prije smo razmijenili misljenja...
Sramota, sramota da se takve stvari desavaju na takvim takmicenjima i napokon da se s jednim Srbinom slozim i jebem zajedno s njim, njima Slovenacku mamu nesposobnu.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
ja bih rekao da su na ovom sampionatu od nasih rukometasa najvise pokazali andjelkovic, mali razigrava, dribla, steta sto se na kraju povrijedi, nikolic, pokazao je da moze dostojno zamijeniti skrbica(kad ga vec nema), djukanovic nije bilo los, on je igrac samo za odbranu a to je manje vise dobro radio i jos su golmani koliko-toliko dobro igrali.

evo hrvati na kraju nista ne uzese. zao mi samo sto onaj kehrman ne dade jos jedan gol, da stigne dzombu ovako hrvati se ubise rijecima hvale za njega i onog balica, koji po meni nije nesto pretjerano pokazao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik

Hrvati su uzeli dosta. Prosle godine prvaci svijeta, sada 4. u Europi, odlaze na OI u Atenu.. Dosta vala!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
eh ljudi...bez obzira na to ko ide na olimpijadu, biti cetvrti u svakom slucaju gore je nego biti zadnji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
biti cetvrti u svakom slucaju gore je nego biti zadnji

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E od svakoga sam ocekivo glup odgovor na ovom sportskom forumu, ali od tebe , koji se kontas u sport, vala nisam.
svasta, Boze sacuvaj...Zajebano je ne otici na OI.. To je gore nego biti 4....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ne, ne govorim samo o rukometu, vec uopste, o citavom zivotu jednog sportiste i ovo nije uopste nikakav odgovor na cetvrto mjesto hrvata, vec samo jedna opaska. pa evo, uzmi za primjer bas ovo prvenstvo...toliko se ljudi napate kako prethodno na pripremama, tako i kroz prvu i drugu fazu da bi dosli do zavrsnice, i kao krajnji i cilj jedne od medalja i postolja. no u zavrsnici, kad svi najvise ocekuju, kad te samo jedna utakmica dijeli od zvanja pobjednika ili gubitnika...paf! prevagne ovo drugo i sav trud ode u tri neke stvari. hocu da ti kazem da je sportisti, a i samom gledaocu to nesto najgore sto se moze dogoditi...zasluzis nesto, neku nagradu za sav taj teski trud i zalaganje, a ne dobijes nista. tako blizu, a tako daleko. i na kraju se osjecas ko totalni luzer i kivan si na sve i svasta, ponajvise na sebe. jedes se ziv neko vrijeme i u glavi analiziras detaljno svaki sekund susreta i o tome kako je to moglo puno bolje. vjeruj mi, znam kako je to. a neko ko je igrao epizodnu ulogu na takmicenju...on ce bas suprotno ovom cetvrtom, truditi se da to sto prije zaboravi kao neki izlet gledajuci naprijed, opusteno i bez ikakvog pritiska poboljsavati svoju igru za neko buduce takmicenje.
nadam se da sam bar malo pojasnio na sta sam aludirao.

pozdrav! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 15:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Biti cetvrti ili zadnji u biti je isto.Sad sam dosao sa posla i moram vam reci kakvo je slavlje bilo u mojoj firmi(oko 500 radnika)ovdje u Njemackoj.Tek je svaki deseti znao da su nijemci prvaci Europe.Samo se vidi koliko ih rukomet interesuje.Slovenci su igrali koliko su im sudije dozvolile.Sa onakvom nesportskom i prljavom igrom koja sa rukometom nema nista zajednicko nece na olimpijadi proci niti prvi krug takmicenja.Za Srbiju i Hrvatsku se ne bojim buducnosti,dobrih rukometesa je uvijek bilo i bit ce ih i dalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 17:19 
Pripravnik
Pripravnik

Ma razumijem ja sebe Sick, ali u igrije bilo nesto sto je vrhunac svakog sportiste. Olimijske igre. Ok za Hrvatsku to nije bilo bas bitno (plasirali su se kao svjetski prvaci), ali za ostatak je bilo. Ipak i 4. i 5. mjesto su bili viza za SP.. Mislis da recimo Spanjolcima ne bi bilo drago bar to NEPOTREBNO i bezvezno 4. mjesto???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2004, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Kad su se španjolci žalili da su sudije pomogle hrvatima da dodju do svjetskog trona ,komentari su ne teba za vlastite slabosti okrivljvati sudije .E sad pošto su hrvati izgubili od slovenije koja je po meni bila bolja nisam mogao da vjerujem kad sam čuo komentare na htv i hrvatskoj stampi .Nisam neki strucnjak za rukomet ali po meni su slovenci igrali bolje cijelo vrijeme ,požrtvovanije ,vodili su cijelo vijeme hrvatska nije imala odgovor ,jednostavno su se istrosili na prethodnim utakmicama od kojih je svaka bila drama.I sad se kao glavni krivci spominju sudije .Pitanje je kako sudjenje nije pomoglo slovencima protiv shvaba ?Shvabe su ih jednostavno pregazile i nikakvo sudjenje ne bi pomoglo slo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]