Pa tacno pola komponenti i nema ovde. Ako mislis da ih mozes naci jeftinije u zagrebu izvoli.
Samo graficku i 2 OCZ Vertex3 maxIOPS 120gb diska gdje god da kupis to ti je vec 2000km.
odaj plocu procesor..... pa onda Thermaltake tough power 875w modularno napajanje je nesto oko 300km... i tako dalje komponenta po komponenta
Pa da vidim gdje ces ugurati to za 2500.
A ako neko ne zna sta su SSD diskovi ovi moji i kako rade evo test od prije par dana kada sam pratio da li ima gubitka brzine i opadanja od instalacije:

Poredjenja radi, taj tvoj 1tb hard disk ima transfer svega oko 100-150mb u sekundi, ova dva moja od 640gb u raid0 imaju transferfr oko 250tak mb u sec.
Dva ova SSD-a imaju transfer od oko 1000Mb u sekundi, 4 puta brze.
Pregledaj malo komponente jednu po jednu, sastavi pa vidi koliko ce te izaci.
Kod nas bi te ovakav sitsem kostao nesto iznad 4000km ako ga uopste uspijes sastaviti kako treba.
A dok odes u zg i nadjes uopste sve to potrosices i vremena i goriva tako da ce opet preci 4000km.
Ali kao sto rekoh slobodno ako mozes ili ko god moze neka.
S druge strane ima neko ko se i ne razumije u sastavljanje kompjutera a hoce da ima masinu koja najmanje naredne 3 godine moze da gura sve sto se pojavi na trzistu.
Ovaj sistem uz neko vodeno hladjenje, sto je investicija od nekih 100eura, moze da se clockuje na 4.5Ghz bez problema, graficka takodje moze da pogura jace performanse barem za nekih 25% bez ikakvih problema. Ovo je graficka u sistemu:
http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVID ... IS1536MD5/Pa eto.
A slobodno nadji neki shoping u zagrebu da se moze sastviti ta konfiguracija za 2500, ili u beogradu svejedno ja sutra idem da si kupim jos dva ovakva

Naravno nema ljutnje stvarno samo molim tepogledaj okmponente detaljnije i vidi cijene pa onda reci.
Ako sastavis takav sistem da se moze napravti ida kosta 2500 ja odmah ovaj sklanjam sa oglasa, mene je ovaj sistem kostao oko 4500km. A ako ima negdje tak kao sto ti kazes ja idem jos dva kupiti.
Pozdrav