banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2012, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
...a kladim se da se i ti provedes nekad sa drustvom i portosis po 20-50-100km....a narod u africi gladuje....

...jelde da glupo zvuci...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Joj kakvi ste ljudi majko moja :roll:
Sad ste nasli da kenjate kako narod nema para da jede, kako ovo kako ono.
Pustite ljude neka idu i neka predstavljaju drzavu jer ne sumnjam da ce oni to uraditi sasvim dobro.
Nadam se da je neko od vas bar poslusao Sopot ili Afrodizijak jer mi nema smisla da serete po necemu o cemu pojma nemate.
I btw slazem se sa Freakom u potpunosti, bolje da njima daju pare nego nekim tamo kvaziumjetnicima tipa Glisic Dado :)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma da, sigurno su dobili pare jer su vrsni umjetnici :lol:
ponavljam i uvjeren sam da su u nekom dilu ili shemi sa vladajućima i gotovo, u RS ima toliko izvođača, a oni dobili pare, nači kao u svemu tako i u tome svoj daje svome i nema tu neke filozofije.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je barem imao argument...ti i dalje tupis bez ikakvog razloga...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
spijo je napisao:
Freak ,problem i jest u tome što su oni marginalni umjetnici.Ako je RS spala na to da je predstavljaju nekakvi nikadčuo umjetnički likovi onda mi objasni poentu.

Vidi,ti "marginalni" umjetnici su pobjedili na Red Bull takmničenju koje se bavi nekakvom alternativnom muzikom ovde. Tom linijom su prošle godine i otišli u Brazil na isto takmničenje samo na globalnom nivou. Tamo su se tako dobro pokazali da su ih gradske vlasti Ria pozvale da učestvuju na karnevalu ove godine i platile im sav boravak tamo,a njihovo je bilo samo da se snađu za karte...
U svakom slučaju,Freak je sve rekao u svom postu,a vi i dalje smatrate da treba da fekališete o tome kako je neko dobio 10k evra da predstavi Banjaluku na bilo kakav način,makar i marginalan....Ona cura koja je pričala o "zatvorenosti banjalučke sredine" je bila u pravu izgleda....

Btw,dečko koji je pokrenuo cijeli projekat koji im je omogućio da prvi put odu u Brazil na spajalicama i fasciklama može odsvirati ono što svi vi koji ste pisalo ovde nećete biti u stanju da odsvirate na najboljoj gitari :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Freak on a leasH je napisao:
...a kladim se da se i ti provedes nekad sa drustvom i portosis po 20-50-100km....a narod u africi gladuje....

:lol: :lol: :lol: Dobar, dobar. Ko bi rek'o da nemas diplomu k'o popokatapetl :lol: :lol: :lol: .

Elem, bez obzira dal' se meni svidja zika ili ne, i ja bih dao momcima lovu za karneval. Na šta se sve troše državne pare ovo je super-extra-mega-opravdan cilj. Dao bih im još i love da mogu da povedu i djevojke/žene(da im ne broje kasnije). Dugo već su oni tu, svirali su gdje god su stizali/mogli, trude se, bore se itd. A i ako su u šemi s političarima, pa nisu ni prvi ni posljednji ni najgori...hoći reći-"Pa šta?!"
Sretan put i...
Spoiler:
dabogda neko natak'o kakvu guzatu crnkinju!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Sretan put.Upravo su gostovali u Banjalučkoj panorami.Nisam bio informisan u potpunosti,pa oni već ranije pozvani na karneval od gradskih vlasti Rija.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Često se ovde može čuti, ako hoćeš na neki koncert ili manifestaciju, odradiš dva tri poslića i eto ti love, meni se onda nameće logično pitanje, zar ti bendovi nisu mogli za godinu dana zaraditi tu lovu?

Ne želim da vrijeđam Brazilce, ali na taj karneval nikada nisam gledao kao na neku kulturnu manifestaciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od te muzike koju oni sviraju ne moze da se zaradi...u to budi siguran....

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije problem što oni idu u Rio i što su pozvani, već je problem što idu o državnim parama, znači kada neko djete treba na operaciju tada se prosi po TV nekim humanitarnim brojevima, država ne da ni feninga, još opali i pdv na humanitarni broj, a kada par mlatimudana treba da svira kurcu po Riu tada država odriješi kesu, e pa što i oni nisu organizovali akciju prikupljanja pomoći za odlazak u Rio, oće kurac, a i zašto bi kada si miljenik vlasti, a vlast ta te mazi i pazi.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oni ako ne dobiju pare nista se nece promjeniti po pitanju nekog djeteta koje treba na operaciju....isto kao sto se nista nece promjeniti sa gladnima u africi ako ja prestanem da trosim pare na svoj chejf....

Problem o kojem ti pricas je puno veci i tice se stanja u drzavi i uopste na kugli zemaljskoj....ne tice se ni sopota ni afrodizijaka...jer nama da je drzava superuredjena i da se daju pare za hitne i socijalne slucajeve oni bi svakako dobili tih 15-20 hiljada maraka da odu u Rio jer je to ispravna odluka....

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 23:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
stos ti zapo za te"gladne u africi" ko da ih kod nas nema jer tece med i mljeko!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
ja ako se i provodim nije o drzavnom trosku!!! :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: :angry1:
a nisam ni jedina,,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Nije ovo tema o tome na kakve se sve gluposti i koliko troše državne pare. Ideja da momci odu u Rio je odlična, slažem se sa Freakom. A rasprava u kojoj samo jedna strana iznosi nekakve argumente o temi a druga piše nešto nepovezano- nije ni malo konstruktivna.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Freak staje u kraj gladi u svijetu sa svojom fortune cookie filozofijom

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ja bih rekla da fortune cookie filozofiju prosipaju ovi drugi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gnusni_snjesko je napisao:
Freak staje u kraj gladi u svijetu sa svojom fortune cookie filozofijom

...ajd jednom pokusaj bit normalni sagovornik u nekoj raspravi....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kako bilo,dok momci u Riju budu pili pivo i hvatali guzate Brazilke o državnom trošku dotle će da prokišnjava krov u školi gdje gradski tamburaški orkestar vježba,

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 09:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa bolje da momci u Riju fataju guzate Brazilke za dupe,ipak su momci u pitanju,nego da to rade matore drkadžije od političara ovde,za još veće pare,a škola će i dalje ostati bez krova.
Ja bi bio spreman da se opkladim da bi se ovi momci odrekli tih para koje su dobili za put kada bi znali da će od njih biti popravljen krov na školi. Ono,svako normalan vjerovatno bi. Problem je što se krov ne bi popravio ni kada oni ne bi otišli u Rio. Samo bi tih 10k evra skliznulo u džepove ljudi u kojima već nestaju milioni maraka našeg novca.

Elem,jedan prigodan vic:

Radnja se odvija u paklu. Kaže, ide đavo i pokazuje "pripravniku" kako pakao izgleda. Svuda su ogromni kazani u kojima se krčkaju ljudi. Zapravno, svaka nacija ima svoj kazan i pored svakog se nalaze čuvari čija je dužnost da trozupcem gurnu one koji pokušaju da izadju. Oni ispod pokušaju da bar jednog svog izguraju gore ne bi li pobegao. I tako, svaka nacija ima čuvara, samo u Srba nema nikoga. Oko srpskog kazana pustoš. I pita se pripravnik što je to tako. Kaže njemu đavo: "Gledaj. U onom tamo kazani su Italijani. Oni podmeću lopovski ovim svojima i kako se koji dočepa ivice, naši momci ga gurnu dole. Isto ti je i kod Rumuna, Rusa, Nemaca, Kineza, Amerikanaca, Španaca, Albanaca... A tamo kod Srba - tamo ako neko uspe da se sam dočepa ivice, ovi njegovi ga povuku. Jer, kako on da se izvuče, a oni da ostanu dole! Tako da nam čuvari pored njihovog kazana ni nisu potrebni."

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ja bi bio spreman da se opkladim da bi se ovi momci odrekli tih para koje su dobili za put kada bi znali da će od njih biti popravljen krov na školi.

Pa eto, dobili su pare, sada oni mogu da ih javno preusmjere na popravku krova škole ili u neke humanitarne svrhe, time bi postali omiljeni i slavnij nego odlaskom u Rio, oće al' u kurcu, ipak je Rio Rio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]