banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2012, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Cas ima interneta cas nema, kao i kablovske, ako opet bude problema do kraja mjeseca odoh ja na mtel, jesu mozda skuplji ali barem nece svaki drugi dan biti nekih problema. Na stranu sto mi ping i dalje u vecernjim casovima bude velik, sinoc oko 10 ping bio 110..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
zerocool je napisao:
Cas ima interneta cas nema, kao i kablovske, ako opet bude problema do kraja mjeseca odoh ja na mtel, jesu mozda skuplji ali barem nece svaki drugi dan biti nekih problema. Na stranu sto mi ping i dalje u vecernjim casovima bude velik, sinoc oko 10 ping bio 110..

Trenutno traju radovi pa je zato internet prekidao zadnjih pola sata, ali sad je sve u redu...:)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
мени је данас интернет фантастичан,али зато претходних дана нигдје везе,још сам чуо да је од 1 фебруара наводно повећавана брзина?! Углавном морам признат (без да кењам и на кога) да је АДСЛ мајка по свим параметрима,додуше треба и џеп испразнити.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Karesdy je napisao:
zerocool je napisao:

Trenutno traju radovi pa je zato internet prekidao zadnjih pola sata, ali sad je sve u redu...:)

A koji je razlog sto je ping navece stalno oko 100? Tako je od kako ste povecali brzine, prije toga je bio ok..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Karesdy je napisao:
zerocool je napisao:

Rece covjek sve u redu i u sledecih pola sata puce net dva puta na 5 minuta, da nije zalosno bilo bi smjesno.. Sta bi onda bilo da nije u redu? I ako moze odgovor, do kad planirate da vam ping bude sranje i jel se planira to srediti ikako, posto evo sad ce 20 dana kako ping navece ne ide ispod 90-100?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
nemaju dovoljno jake linkove da izguraju kad je guzva na mrezi.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A znas koliko to mene zanima? Sta onda kog qrca povecavaju brzine ako ne mogu osigurati tu brzinu i normalan ping?
I da, pukao je net jos 2-3 puta od zadnjeg javljanja..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 16:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
@JetForce
Cuj to, druze ima elta linkova i za hasu i za hasinu djecu :lol: , samo sto usrani idioti ne znaju nabaviti kvalitetne servere za sebe pa zato se centrale prezaguse kada je mnogo ljudi na netu, eto npr. u 4-5 ujutro net je savrsen, ping ka Austriji 14-15, Njemackoj 30-40 , jeste da ima malo varijacija ali extra radi, brzina iznad deklarisane i down i up, ali jbga po danu ne mogu serveri izdrzati, ako ne vjerujes upisi u cmd tracert google.com i pogledaj prvi vanjski hop ( prvi posle tvog 192.xxx.xxx.xxx ip-a od rutera/modema ) uzmi taj ip i pingaj samo njega pa ces vidjeti.
Inace, ja bih se isto volio vratiti na mtel, ali situacija je sljedeca, znaci u prvom stanu gdje sam zivio su ostali zivjeti moji baba i djed i tamo mi je i dalje spojen adsl, a ovdje gdje sada zivim sam podstanar i uveo sam si kablovsku i net na svoje ime, da li postoji mogucnost da ja raskinem ugovor od interneta, a da kablovska ostane i kako da prebacim adsl na ovaj drugi broj, da li moj stanodavac mora potpisivati uguvor neki novi ili moze net ostati na mojem imenu samo na novom broju?

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
skyzeR je napisao:
...situacija je sljedeca, znaci u prvom stanu gdje sam zivio su ostali zivjeti moji baba i djed i tamo mi je i dalje spojen adsl, a ovdje gdje sada zivim sam podstanar i uveo sam si kablovsku i net na svoje ime, da li postoji mogucnost da ja raskinem ugovor od interneta, a da kablovska ostane i kako da prebacim adsl na ovaj drugi broj, da li moj stanodavac mora potpisivati uguvor neki novi ili moze net ostati na mojem imenu samo na novom broju?

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

dtb_pro je napisao:
skyzeR je napisao:
...situacija je sljedeca, znaci u prvom stanu gdje sam zivio su ostali zivjeti moji baba i djed i tamo mi je i dalje spojen adsl, a ovdje gdje sada zivim sam podstanar i uveo sam si kablovsku i net na svoje ime, da li postoji mogucnost da ja raskinem ugovor od interneta, a da kablovska ostane i kako da prebacim adsl na ovaj drugi broj, da li moj stanodavac mora potpisivati uguvor neki novi ili moze net ostati na mojem imenu samo na novom broju?

Slika

A poenta te slike je?
Ja stvarno ne razumijem sta nije jasno u mojem postu.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
skyzeR je napisao:
@JetForce
Cuj to, druze ima elta linkova i za hasu i za hasinu djecu :lol: , samo sto usrani idioti ne znaju nabaviti kvalitetne servere za sebe pa zato se centrale prezaguse kada je mnogo ljudi na netu, eto npr. u 4-5 ujutro net je savrsen, ping ka Austriji 14-15, Njemackoj 30-40 , jeste da ima malo varijacija ali extra radi, brzina iznad deklarisane i down i up, ali jbga po danu ne mogu serveri izdrzati, ako ne vjerujes upisi u cmd tracert google.com i pogledaj prvi vanjski hop ( prvi posle tvog 192.xxx.xxx.xxx ip-a od rutera/modema ) uzmi taj ip i pingaj samo njega pa ces vidjeti.
Inace, ja bih se isto volio vratiti na mtel, ali situacija je sljedeca, znaci u prvom stanu gdje sam zivio su ostali zivjeti moji baba i djed i tamo mi je i dalje spojen adsl, a ovdje gdje sada zivim sam podstanar i uveo sam si kablovsku i net na svoje ime, da li postoji mogucnost da ja raskinem ugovor od interneta, a da kablovska ostane i kako da prebacim adsl na ovaj drugi broj, da li moj stanodavac mora potpisivati uguvor neki novi ili moze net ostati na mojem imenu samo na novom broju?

Уколико телефонска линија не гласи на твоје име, заборави на АДСЛ. Телеком је у том случају флексибилан колико и бетонски стуб (без арматуре).

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Feb 2012, 20:16
Evo veceras puca veza stalno , ping od 200 pa do 300 varira ...futavci iz elteeeeeee

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Problemi su bukvalno počeli kad su odradili to povećavanje brzine, od tada ne prođe nijedan dan bez problema...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Колико ме сјећање служи, скоро увијек након увођења већих брзина један краћи период долази до оваквих проблема након чега све буде у реду.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
BrankoP je napisao:
Колико ме сјећање служи, скоро увијек након увођења већих брзина један краћи период долази до оваквих проблема након чега све буде у реду.

Дефиниши "краћи период". :) Судећи по форумским коментарима, ово траје 17 дана већ... Код м:тел-а то иде обично другачије, они дркељошу ПРИЈЕ пуштања веће брзине, тако да кад пусте - пустили су и то је то. Уосталом сад ће први март.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Краћи период је, као много тога, релативан појам. :D

Не памтим тачно овакве податке пошто ми интернет није једна од битнијих ставки у животу али знам да те сметње никада нису толико трајале, нити биле толиког интензитета, да бих размишљао о звању техничке подршке а камоли одјављивању интернета. Мада, као што већ рекох, све је релативно.

Што оно неко ономад сликовито објасни овај феномен: "Када си са неким кога волиш, сат ти прође као трен а када голом гузицом сједнеш на врућ шпорет, свака секунда дјелује као вјечност". :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 04:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Evo ko ne vjeruje, elta u kasno nocnim/rano jutarnjim ( kako kome :D ) satima fercera odlicno :D
Slika
Pogledajte taj sexy ping, 15ms na Beckom serveru :P
Na zalost, stvarna slika elte, cak i u ovim satima, je losija nego sto bi se na prvi pogled reklo,
Slika jitter od 5ms-a ( koji inace jos skace ) u ovim satima je ne prihvatljiv...sta onda tek covjek moze ocekivati u 7 navece?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 05:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Skyzer druze pa necu cekati pet sati ujutro da bi surfao ko covjek heheh. Sto se tice mtela mozes preci samo ako ima linija a ima sigurno moras otici sa vlasnikom stana cisto formalno da on da saglasnost na listu papira da ti dozvoljava da ti koristis paricu bukvalno, na tebe dolazi racun i na tebi se vodi net ,nemoras cak ni tel fiksni imati , mislim da ti elta dozvoljava da iskljucis net a ostanes na tv.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
JetForce je napisao:
Skyzer druze pa necu cekati pet sati ujutro da bi surfao ko covjek heheh. Sto se tice mtela mozes preci samo ako ima linija a ima sigurno moras otici sa vlasnikom stana cisto formalno da on da saglasnost na listu papira da ti dozvoljava da ti koristis paricu bukvalno, na tebe dolazi racun i na tebi se vodi net ,nemoras cak ni tel fiksni imati , mislim da ti elta dozvoljava da iskljucis net a ostanes na tv.

Jedino je boldovani dio upitan zbog potpisanog ugovora pa je pitanje šta će oni reći na to. Ostalo je tačno, osim ako nisu ništa mijenjali u svojoj politici zadnjih godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 13:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2012, 23:11
Meni kablovski internet izgubi konekciju na nekih 3-5 secundi i vrati se internet i to se dogadje svakih 15-30 min i jako je iritantno :angry4: samo dok mi istekne ugovor prebacujem se na mtel :evil3: :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]