Borac u srcu je napisao:
drinin vuk je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta... Ja bih više volio da je taj transparent glasio - Kosovo je Srbija
Вјеруј да си ме бацио у дубоку дилему шта да ти одговорим. Рећи ћу најпростије,ко није био на трибини, пјевао и с рајом осјетио тај навијачки дух,не би требао ни причат и узимат у уста свето име навијача,ултраса у негативном контексту (ово се не односи на тебе лично већ на све оне пропагандисте који име навијача поистовјећују са варваром и хулиганом). Стоп репресији,слобода за навијаче! Слобода за Гробаре,али и све остале!
Ček, ček, polako samo polako.
Ne znam što ne bi trebao uzimati u usta, ne postoje tabui o svemu treba razgovarati. To onda ispada neka druga krajnost, mi smo svetinja, šta god radili to je opravdano i nemoj slučajno ko da pisne jer onda je kako mi onaj reče ljubimac B92, zapadnjaka i ostalo.
Lijepo sam i konkretno pitao da li se transparentom podržava posredno neko ko je u zatvoru za ubistvo ili neko drugi ko je činio teška krivična djela. Ako da, ne vidim razlog zašto bi vama državni organi dali slobodu i manevarski prostor da djelujete, kad vi svojom slobodom ugrožavate slobodu nekog drugog itd. Dakle Ultras fazoni i ta pravila navijačkih grupa ne mogu biti iznad zakona i Ustava, onda je to anarhija, državni puč. Zašto bih ja morao da se ponašam u društvu u skladu sa nekim pravilima i da odgovaram ako ubijem nekog a vi recimo možete da ubijate i prebijete i još mi kažeš da ja nemam pravo da se usprotivim tome. Znači vi tražite da "običnog čovjeka" u tom smislu društvo diskriminiše jer mu ne dopušta što i vama. Tribina je jedno sve je to lijepo tih sat i po dok tekma traje ali problem je ono između, i zato sam i rekao da bi najekstremnije grupe trebalo zabraniti
Evo recimo da uzememo za primjer Delije oni su mi simpatični, oni su kao vjerni klubu do groba a ne prate ni jednu od ovih regionalnih liga za domaće znam da nešto pomalo prate nešto ne, ali ne prate ništa gdje je klub u nevolji i trebaju mu pomoći. Čemu onda uopšte služe. Neko će se primiti na njihovu priču da su patriote, da samo prate srpske lige što je smješan izgovor. Ne prate oni ni reprezentacije. Isto tako zanima me kako se te navijačke grupe mogu dogovoriti kad je neki protest ili tako nešto da se ne napadaju a kad treba složno i gromoglasno pomoći reprezentaciji onda se ne mogu složiti. Mnogo je tu stvari trulo
Citiraj:
Ne znam što ne bi trebao uzimati u usta, ne postoje tabui o svemu treba razgovarati. To onda ispada neka druga krajnost, mi smo svetinja, šta god radili to je opravdano i nemoj slučajno ko da pisne jer onda je kako mi onaj reče ljubimac B92, zapadnjaka i ostalo.
Ја не знам је ли ти мене хандриш или си озбиљан?

Али видим да баш и не познајеш тематику,да не схваташ да се углавном воде политички процеси,да се гомила невиних момака доводи у везу са некаквим убиствима,пљачкама итд итд,а ко ће доказати да су невини у процесу против државе и вриједности ала чеда шмркач??? Нико. За сваки инцидент,па и она крађа патика од стране цура,речено је радили су то навијачи Партизана и моментално је оцрњено свето име Гробара,без и најмањег доказа,тако то је у многим случајевима,најлакше рећи за сваку фрку навијачи су криви,а много наше браће невине и недужне преживљава далеко од Србије,а породице свакодневно су изложене психичким траумама.
Citiraj:
Lijepo sam i konkretno pitao da li se transparentom podržava posredno neko ko je u zatvoru za ubistvo ili neko drugi ko je činio teška krivična djela. Ako da, ne vidim razlog zašto bi vama državni organi dali slobodu i manevarski prostor da djelujete, kad vi svojom slobodom ugrožavate slobodu nekog drugog itd.
Транспарентом се подржавају сви невини и недужни Гробари који су жртва политичког система и тоталне пропаганде домаћих а богами и појединих страних медија и организација. Наравно да у сваком штабу има и криминалаца,али проблем је што невини људи углавном буду жртве,убиство Татона ти је најбољи примјер за један живот 240 година,сад су нешто смањили,ал немогуће да је 15 људи убило једног француза,невјероватно да је требало 15 Срба да се скупи да убије једног човјека, невјероватно да се суди тзв. хулиганима због протеста за Косово,итд итд....Ако схваташ шта значе политички судски процеси,ако схваташ шта значи тотална медијска хајка гдје се сваки злочин у Србији карактерише као навијачко хулиганство и ултра криминал

Не видим кога то Гробари игдје угрожавају? У Београду, РС,ЦГ,Војводини??? Чак има примјера гдје су угрожени сами Гробари будимо реални (по НС туку малишане који носе дрес Партизана,било је случајева и у још неким градовима,чак и у РС) А што се тиче неких организованих туча тога је увијек било,то није угрожавање слобода то је организовани физички конфликт.
Citiraj:
Dakle Ultras fazoni i ta pravila navijačkih grupa ne mogu biti iznad zakona i Ustava, onda je to anarhija, državni puč. Zašto bih ja morao da se ponašam u društvu u skladu sa nekim pravilima i da odgovaram ako ubijem nekog a vi recimo možete da ubijate i prebijete i još mi kažeš da ja nemam pravo da se usprotivim tome. Znači vi tražite da "običnog čovjeka" u tom smislu društvo diskriminiše jer mu ne dopušta što i vama. Tribina je jedno sve je to lijepo tih sat i po dok tekma traje ali problem je ono između, i zato sam i rekao da bi najekstremnije grupe trebalo zabraniti
Јеси ли ти навијач? Ал искрено? Не симпатизер,већ навијач?

Изнад Устава једне земље не би никако смјеле бити никакве организације (мизерне од по 10 чланова)па јесу. А покрет који има десетине хиљада чланова,још једно 3 милиона симпатизера,милион у дијаспори,свакако је вриједнија друштвена организација од иједне политичке и друге невладине,медијске... Нико не би требао бити изнад устава,али погледај Зукорлића,Бисерко и остале гадове шта раде, далеко су бруталнији од неких гробарских вербалних позивања на смјену Тадића. Не смијеш генерализовати и понашати се као она кучка са У92,то никако. Испадаш смјешан са причом о убиствима. Обичан човјек ако ћемо већ и о томе добије 15 година робије за један живот (негдје и пуно мање) а навијачко убиство је 240 година,еј
240 година! Е види сад више не видим смисао на основу ове твоје задње реченице и да дискутујем,можда сам њу прву требао прочитат. Имали смо ок однос,али си овим све уј..о. Колико год ти евидентно био симпатизер Борца (или навијач) када кажеш овакву реченицу мислим да те се ти исти Лешинари стиде и не сматрају својим чланом,није ти требала та реченица о забрани нипошто