banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2011, 17:39
Ovde bi bilo dobro analizirati meceve koje cemo igrati na kladionici i da bi pomogli i uvjerili ostale korisnike da bas igraju vas tip

SRETNO

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:32 
Početnik
Početnik

Liga sampiona rukomet

20:00h Constanta HCM - St. Petersburg
U devetom kolu grupe C susrecu se prvak Rumunije i viceprvak Rusije. Constanta nije uspjela napraviti ono sto joj je uspjelo pre dve sezone kada su se plasirali medju 16 najboljih ekipa Starog kontinenta. Ovu ekipu cine kako sam i pre pisao svi najbolji igraci u Rumuniji, bukvalno njihova sasvim solidna reprezentacija. Rumunski prvak se nalazi na zadnjem mjestu u grupi sa dva boda koja su osvojili upravo u svojoj dvorani protiv ove sezone odlicnog makedoskog Metalurga. U proslom kolu u Rumuniji Constanta je po meni ocekivano izgubila od poljskog predstavnika Wisle Plock. St. Petersburg jos uvijek ima sanse za prolaz, ali mislim da nece uspjeti. Ovaj ruski tim drmaju finansijski problemi. Bilo je i pitanje da li ce uopste doci na ovo gostovanje, jer nemaju sredstava. Pise se da ce ih preuzeti vlasnik fudbalskog kluba Zenit iz istoimenog grada, ali na kraju sezone. Constanta po meni kvalitetniju ekipu imaju i hoce da se iskupe pred svojim navijacima, dok su gosti u problemima. Ocekujem pobjedu domacina.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sta fali temi tip dana? :) I tamo ljudi ponekad ostave analizu, kad im se da, i ja isto tako..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:43 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
A sta fali temi tip dana? :) I tamo ljudi ponekad ostave analizu, kad im se da, i ja isto tako..

Pa dobro, ali ovde kad se udje bice samo analize (od mene ocekujte bas cesto). Mislim da bi ovo mogla biti dobra tema za propast kladionica.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se to rijetko da pisati, realno svako ima neki razlog/analizu sto je odigrao bas taj par, sigurno nije bubnuo naslijepo. :D A sto se mene tice neka, ako se ljudima da pisati neka pisu. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Podržavam temu, nemam svoje analize ali ću je pratiti.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:09 
Početnik
Početnik

19:00h Ajax Amsterdam – Manchester United

U sesnaestini finala Liga Evrope sastaju se dve ekipe koje su ispale iz Lige sampiona. Domacin Ajax je ispao iz dosta teske grupe sa Realom i francuskim Lyonom. Za Ajaxovo ispadanje iz najelitnijeg takmicenja je zasluzan zagrebacki Dinamo koji je pretrpio onaj visoki poraz od Lyona. Ajax vec godinama nije u vrhu evropskog fudbala, sto nebi smjeli reci za gostujucu ekipu. Sadasnja ekipa Ajaxa je dosta mlada, ali sigurno perspektivna koju vodi trener i legendarni fudbaler de Boer. Podatak koji dovoljno govori da Ajax nije vise onaj slavni klub pokazuje i domace prvenstvu. Nakon vise od dvadeset kola klub iz Amsterdama zauzima jako slabo sesto mjesto. Jako tesko razdoblje za Ajax sto se tice forme, a da stvar bude jos gora trener de Boer ima velikih problema sa povredama igraca. De Boer u ovom mecu nece moci racunati na Andre Ooijera, Gregory Van der Weila, Silva, dok su upitni Eyong Enoh, Derk Boerrigter, Kolbeinn Sigthorsson. Nakon povrede u tim Ajaxa se vraca veznjak Theo Janssen. Veliki Manchester United je nakon sokantnog poraza od svicarskog prvaka Basela i ispadanja iz Lige sampiona u Ligi Evrope dobio ekipu Ajaxa. United je za razliku od protivnika u dosta boljoj formi. "Crveni djavoli" su u novoj godini porazeni samo od Liverpoola i to na Anfieldu u FA Kupu. Trener Uniteda Ferguson je najavio da u Amsterdam putuju da pobjede tako da nece podcijeniti protivnika. Jako dobra vijest za Fergusona je da se u vezni red vracaju oporavljeni Tom Cleverley i Nani, kao i mladi stoper Phil Jones. Na listi povredjenih su jod Chris Smalling, golman Anders Lindegaard, Anderson i napadac Michael Owen. Manchester United je za nekoliko klasa bolja i kvalitetnija ekipa, u boljoj su formi i ocekujem da vec u prvoj utakmici pokusaju rijesitia pitanje prolaska u naredni krug ovog takmicenja kako bi se mogli posvetiti domacem prvenstvu gdje imaju samo dva boda zaostatka za liderom, gradskim rivalom City-em. Pobjeda Uniteda uz dobar koeficijent.

AJAX: Vermeer, Koppers, Vertonghen, Alderweireld, Anita, Janssen, Eriksen, De Jong, Sulejmani, Bulykin, Lodeiro

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Welbeck

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam tu vec isplanirao 1x, kvota 1.9. Boli United uvo za LE pogotovo sad kad su u veoma dobroj situaciji u prvenstvu i bore se za titulu + sto im je konstatno pola ekipe povrijedjenjo i samo im treba da jos igraju konstantno u LE..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:29 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
Ja sam tu vec isplanirao 1x, kvota 1.9. Boli United uvo za LE pogotovo sad kad su u veoma dobroj situaciji u prvenstvu i bore se za titulu + sto im je konstatno pola ekipe povrijedjenjo i samo im treba da jos igraju konstantno u LE..

Izgleda da United hoce da igra Ligu Evrope .. evo i izjava Fergusona pred mec http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... eague.aspx

Ajax ima dosta vise povredjenih igraca nego United.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nece sigurno izjaviti da idu da ispadnu iz LE i tako te slicne komentare.. :)
A Ajax bas zato sto nema sanse za titulu a ni LS ce dati sve od sebe da urade nesto u Evropi, jedini nacin da koliko toliko spasu sezonu, dok je Unitedu titula 10 puta vaznija od LE. :) Vidjecemo sutra (a znajuci moju prolaznost kad je fudbal u pitanju vjerovatno ce United i pobjediti :lol:)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:34 
Početnik
Početnik

Moguce je svasta, ali nekako sam ubjedjen u pobjedu Uniteda ... ali vidjecemo sutra sve :D

nadam se da ce zazivjeti ova tema :D :D

pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 02:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ovi su otisli u Amsterdam: De Gea, Amos, Evans, Rafael, Fabio, Jones, Ferdinand, Valencia, Nani, Carrick, Young, Park, Rooney, Hernandez, Welbeck, Scholes, Cleverley, Pogba, Smalling, Fryers.

Koga god da izvede mislim da su u stanju uzeti Ajax bez nekih vecih problema...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 15:53 
Početnik
Početnik

Za sutra ocekujte analizu iz fudbala i rukometa ..

Pozdrav i sretno

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 20:59 
Početnik
Početnik

Manchester lagano prosao, ali rukomet nije iako je Constanta vodila pred kraj meca :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 00:12 
Početnik
Početnik

Danski rukomet muski

19:30h Lemvig Handbold - Mors
Derbi donjeg dijela tabele danske lige odigrace Lemvig i Mors. Ekipa Lemviga je zadnji tim lige sa deset bodova. Tokom citavog prvog dijela sezone Lemvig je igra dosta slabo, ali su dosta dobro odigrali kraj novembra i citav decembar mjesec gdje su uzeli 90% njihovih trenutnih bodova. Posle dve pobjede u nizu protiv neugodnog Aalborga u gostima i kuci Sonderjyske, ekipa Lemviga je zabiljezila tri vezana gostujuca poraza. U proslom kolu su savladani kod ove sezone jako dobrog Skanderborga koji trenutno ima jednu od najmladjih ekipa i najboljih skola rukometa u Danskoj. Prva medjusobna utakmica ove sezone pripala je Morsu 31:28. U goste Lemvigu dolazi deveta ekipa Danske Mors. Mors ima 16 bodova i bori se za doigravanje koje igraju timovi od prvog do osmog mjesta. Mors je prosle godine razigravao za prvaka sa velikim timovima AG Kopenhageno, Silkeborgom i Koldingom. Ipak ove sezone je druga prica, opstanak su najvjerovatnije obezbijedili, dok se jos uvijek bore za doigravanje. Trener Morsa Jan Paulsen nece moci racunati na Morten Ballinga koji je slomio desnu ruku. Ovo je jos jedan mec Lemviga koji je bitan za borbu za opstanak i mislim da su blizi pobjed. U domacem timu ocekuju da ce biti prepuna Vestjysk Bank Arena i da ce doci do zlata vrijedna dva boda. Pobjeda Lemviga.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 00:44 
Početnik
Početnik

20:45h Inter Milano – FC Bologna 1 @1,40

Jedan od danasnja dva meca Serie A odigrace se na Giuseppe Meazzi, a sastace se peti Inter i sedamnaesta Bologna. Ovu su dve ekipe koje imaju razlicite ambicije. Inter ne zna za pobjedu u domacem prvenstvu vec duga cetiri kola, a zabiljezili su tri poraza uz jedan remi. Izgubili su u gostima kod Leccea i Rome, dok su u proslom kolu na svom terenu dozivjeli debakl i izgubili od fenjerasa Novare. To su jako razocaravajuci rezultati za Inter, a stolica trenera Ranijerija se vec odavno ljulja. Inter ako zeli Ligu sampiona sledece godine ovaj mec jednostavno mora dobiti. Jos jedan razlog sto Inter ovo mora dobiti je i da im poraste vec poljuljano samopouzdanje pred mec Lige sampiona sa francuskim Marseilleom. U ekipi Intera u ovom mecu nece biti Milita, ali se vraca Forlan, a jos uvijek van stroja su stoper Samuel i veznjak Alvarez. Ovo ce biti za Bolognu prvi mec nakon 12 dana, jer nisu igrali zbog odgodjenih susreta zbog nevremena. Bologna kao i Inter ne zna za pobjedu vec cetiri kola, ali Bologna nema poraza vec pet prvenstvenih utakmica. Trener Bologne Stefano Pioli nece moci racunati samo na stopera Simone Loriu. Mislim da Inter mora pronaci pravu formu i da je ovo prava prilika za to. Pobjeda Intera.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 02:12 
Početnik
Početnik

Slika Slika
20:00h Valladolid BM - Antequera BM (+7,5) H1 @1,85....4/10

Mec koji ce odigrati klubovi sa razlicitim ambicijama. Valladolid u ovom trenutku medju cetiri najbolja kluba u Spaniji. Pobjedom u ovom mecu bi prestigli treci Ademar Leon i presli na tu famoznu trecu poziciju koja vodi u Ligu sampiona sledece godine. Antequera jos uvijek u problemima. Ovaj klub jos uvijek ima 500.000 € duga. Iz kluba su otisla petorica prvotimaca Savenco, Pejovic, Markicevic, Juanan Ramos i Jesús Hoyos. Antequera klub iz Andaluzije ima finansijskih problema jos i od prosle godine. Citao sam po spanskim sajtovima da je osoblje u klubu i neki igraci strajkuju i cini se da ce igrati sa dosta mladim igracima. Ipak je Antequera iznenadila u proslom kolu i savladala na svom terenu Portland San Antonio, ali mislim da je Valladolid dosta kvalitetna ekipa i vazni su im svaki bodovi i da ce Antequeru koja je u velikim problemima lagano pobjediti.

Slika Slika
19:00h Balingen-Weilstetten HBW - Grosswallstadt 52,5 golova VISE @1,85....4/10

Od dva vrlo zanimljiva meca Bundeslige ove subote odigrace se u SparkassenAreni pred sigurno preko 2000 navijaca. U okviru 20. kola sastace se 13-ti Balingen i 12-ti Grosswallstadt. Ovo je mec izmedju dve dosta izjednacene ekipe i to se moze dokazati i sa formom i trenutnim stanjem na tabeli. Ipak ovo nece biti neki njemacki derbi, ali bi utakmica mogla biti dosta interesantna jer oba kluba zele dva boda jer ipak jos imaju neke teoretske sanse za neko od evropskih mjesta. Balingen je zaredao dva poraza tako da ce pokusati uzeti dva boda ovde. Trener Balingena Rolf Brack ce igrati svoju uobicajnu 3-2-1 odbranu sa isturenim Wolfgang Strobelom. Grosswallstadt igra dosta ofanzivno za razliku od prosle sezone kada su igrali na manji broj golova. Grosswallstadt ima visok napadacki kvalitet, na lijevoj strani imaju Stefan Kneera, tu je naravno i Michael Spatz jedan od najboljih strelaca lige. Obe ekipe ce ici na pobjedu, bice brze igre i tempa, dosta golova, a i oba tima su kompletna.

Slika Slika
16:00h Ipswich - Cardiff oba daju go @1,65....5/10

Jako zanimljiv i nezivjestan mec sto se tice pobjednika ce se odigrati na stadionu Portman Road, a sastace se Ipswich i Cardiff. Domaci Ipswich je tek na 17. mjestu Engleskog Championshipa i pobjeda bi im jako dobro dosla. U taboru domacih je jako dobra atmosfera imaju tri pobjede u nizu i sigurno je da imaju motiva i da im je samopouzdanje na visokom nivou. U zadnjih 18 utakmica izmedju ove dve ekipe domaca ekipa popularni "Traktorski momci" imaju devet pobjeda uz samo tri pobjede Cardiffa. Prosle sezone na ovom istom stadionu domacin je slavio rezultatom 2:0. Jako dobra vijest za trenera domacih Paul Jewella je i povratak u ekipu napadaca Michael Chopru koji je ove sezone u prvenstvu postigao 11 golova u 29 meceva. Chopra vjerovali ili ne ima i indijskih korjena. On je iskusan igrac iako ima samo 28 godina. Ima i Premierligasko iskustvo igrajuci za Newcastle United i Sunderland. Zanimljivo za ovog igraca je i to da igra protiv bivseg kluba Cardiffa iz kog je presao u julu prosle godine za 1.496.000 £. Trener Paul Jewell nema novih problema sa povredama i suspenzija, ali jos uvijek u timu nema stopera Ibrahima Sonko (20 utakmica 1 gol) koga ce zamjeniti iskusni Damien Delaney (14 utakmica bez gola). Prekaljeni Lee Bowyer se posle povrede vraca u tim domacih. Cardiff je na odlicnom trecem mjestu u ligi i imaju sampionske ambicije. Lider Championshipa West Ham im bjezi cetiri boda, a drugi Southampton tri tako da ce i Cardiff na stadionu Portman Road ici na pobjedu. Nije tradicija na strani Cardiffa u ovim mecevima, a to govori podatak da u zadnjih 40 utakmica imaju samo 10 pobjeda, Ipswich ima 19, a 11 meceva je zavrseno nerjesenim rezultatom. Ovaj klub iz Velsa zadnji put je slavio u Ipswichu u sezoni 2008/2009 kada je bilo 1:2. Te sezone su pobjedili "Traktorske momke" nakon 62 godine. Cardiff ili popularne "Plave ptice" u drugom dijelu sezone su pobjedili samo jednom u tri meca i to u proslom kolu na svom Cardiff City stadionu ekipu Peterborougha 3:1. Zadnja pobjeda Cardiffa u gostima je bila u Nottinghamu 31.12. prosle godine. Trener velskog tima Malky Mackay nece moci racunati na Stephen McPhaila (16 utakmica bez gola) koji ima Sjögrenov sidrom. Postoji primarni i sekundarni Sjogren. Po ucestalosti je na drugome mjestu medju upalnim reumatskim bolestima, odmah iza reumatoidnog artritisa. Ocituje se suhocom ociju i usta, koja nastaje kao posljedica razaranja suznih zlijezda i zlijezda slinovnica. Manager Malky Mackay bi se mogao vratiti na 4-5-1 formaciju, sto znaci da ce naprijed biti Haris Vuckic ili Rudy Gestede - obojica su postigli po jedan go u pobjedi nad Peterboroughom. Ekipa Cardiffa je potrebno jos dva pogotka u gostima da stignu do brojke 2000 golova na gostujucim terenima u Championshipu. Tesko je predvidjeti pobjedu nekog tima jer objema stranama su potrebna tri boda. Ocekujem trku i ofanzivnu igru sa obe strane, a to znaci da ce biti golova. Po meni najbolja opcija je GG. Sretno.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 13:01 
Početnik
Početnik

16:15h FC Barcelona - Croatia Osiguranje-Zagreb
Ovaj mec u Blaugrani ce odluciti koja ce ekipa biti prvoplasirana u ovoj grupi A. Barcelona je jedina ekipa u Ligi sampiona koja ima sve pobjede. Odigrali osam meceva i sve pobjedili. Barci je potreban jedan bod u zadnja dva kola da budu prvi u grupi. Koja su rukometna sila Barca je pokazala na gostovanju kod francuskog viceprvaka Chambery-ja kome su trebali bodova, ali su ipak dozivjeli tezak poraz. Barcina odbrana na celu sa trenutno najboljim odbrambenim igracem svijeta Virranom Morrosom je Francuzima dozvolila samo 19 golova. Zagreb je u proslom kolu nenadano u potpunosti nadigran kod svedskog sampiona Sävehofa. Iako je izgubio samo tri razlike Zagrebasi su pred kraj meca gubili i osam razlike. Nije u formi Zagreb, Balic je jos uvijek povredjen, Strlek i Tonci Valcic nisu 100% oporavljeni. U napadu ne mogu sami Kopljar i Horvat. Igra Zagreba je opala, a mozda je jedan od razloga i odlazak Muse u Kielce i Gala u Tatabanyu. Barca igra fantasticno u zadnje vrijeme i zabija svima preko 30 golova pa tako ocekujem i u ovom mecu.
TIP: FC Barcelona vise od 30,5 golova @1,85....4/10

16:15h Szeged Pick SC - Partizan Belgrad RK
U okviru devet kola najelitnijeg evropskog takmicenja sastaju se madjarski viceprvak i prvak Srbije. Utakmica bez velikog rezultatskog znacaja, ali nece biti manje zanimljiva jer igraju timovi koji ove sezone u ovom takmicenju igraju na go vise. Oba tima nemaju sanse u osminu finala. Ovo je zadnji mec Pick Szegeda ove sezone pred svojim navijacima i sigurno ce pokusati odigrati sto bolju utakmicu. U zadnjem kolu gostuju u Leonu kod odlicnog Ademara. Pick Szeged je dugogodisnji ucesnik ovog takmicenja i odigrali su do sada 92 utakmice (37 pobjeda, 8 nerijesenih i 47 poraza). Prvi mec izmedju ove dve ekipe je igran u Vrscu i madjarski predstavnik je pobjedio rezultatom 23:29. Sredinom sedmice Pick Szeged je gostovao kod Csurgóa i odigra nerjeseno 29:29 i tako prepustio lidersku poziciju futom rivalu Veszpremu. Citao sa da su u taboru Szegeda zaboravili taj mec i ozbiljno se posvetili ovom mecu. Jako dobra vijest za trenera Szegeda László Skaliczki je da ce moci racunati na oporavljene Máté Lékai i Szabi Töro, a to je i konstatovao maser ekipe László Süli. Partizan nema niti jednog boda u osam kola Lige sampiona. Medjutim mora se priznati da se Partizan dosta dobro borio protiv velikih i bogatih ekipa u ovoj grupi. Partizan je sa minimalnim budzetom pokazao rukometnom svijetu da se moze bar na neki nacin nositi sa velikim svjetskim ekipama. Ima promjena u RK Partizanu. Otisao je Ivan Dimitrijevic u njemacki Gummersbach, dok je mladi pivot 18-godisnji Luka Ostojic potpisao prvi profesionalni cetvorogodisnji ugovor. Za Ostojica kazu da je jedan je od najtalentovanijih igraca svoje generacije. Posto Szeged kvalitetniji i igra zadnji mec pred svojim navijacima i dace sigurno sve od sebe, tako da cu uzeti da Pick Szeged daje vise od 31,5 golova.
TIP: Pick Szeged vise od 31,5 golova @1,85....5/10

19:00h Sarajevo RK - Sävehof IK
Ostala su jos dva kola do kraja grupne faze i stvari u ovoj grupi su i dalje zanimljive. Slabost i neiskustvo rukometasa Bosne se pokazalo u Svicarskoj na gostovanju kod Kadetten Schaffhausena. Kadetten je pobjedio 43:18. Bosna je igrala strasno lose u napadu bez ikakve ideje, vukli su loptu u napadu na granici pasivne igre i sa puno tehnickih gresaka. Dosta propusta u odbrani je bilo kod popularnih "Studenata", dosta golova su primili sa crte. Kadetten je imao dosta lakih golova preko kontri krila. Rukometasi Bosne su se jako lose kretali u odbrani, dosta su imali nepravilnih vodjenja, dosta nepotrebnih iskljucenja. U medjuvremenu RK Bosna je dobila novog generalnog spozora pa ce tako od puno ime kluba glasiti RK Bosna BH Telecom. U borbi za opstanak kluba ce ubuduce pomagati kompanija BH Telecom. Pre ovog meca Bosna je odigrala utakmicu SEHA lige u Nasicama i izgubila od Nexea 40:21. Pre ovog meca sa Sävehofom u Bosni su imali problema i sa dvoranom (rusenje krovne konstrukcije), ali ipak su osposobili dvoranu Mirza Delibasic za potrebe odigravanja navedene utakmice. Sudbina Sävehofa je u njihovim rukama. Pobjedom ovde u Sarajevo direktno ce se plasirati u osminu finala Lige sampiona. I pre pocetka grupne faze rukometni strucnjaci su ostavili upravo Bosnu i Sävehof bez ikakvih sansi za prolaz dalje, ali ipak svedjani su pokazali da su dosta dobra i kompaktna ekipa. Sävehof je veliki favorit u ovom mecu, jer su pobjedili i u Svedskoj cetiri razlike, a i pisao sam da je ekipu Bosne napustio citav prvi tim i da sad igraju omladinci iz Sarajeva i ostalih manjih klubova i Federacije BiH. Sävehof ce biti prvi tim iz Svedse u osmini finala Lige sampiona od 2009. godine. Sävehof je pokazao kakva je dobra ekipa protiv Zagreba i ocekujem opet potop RK Bosne ovde u Sarajevu.
TIP: Sävehof vise od 33,5 golova @1,85....4/10

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Odlicne analize,samo tako nastavi...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Svaka cast za analize, prepisao Barcelonu i Szeged preko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]