banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
ma jasta sudije i magla joj,joj mhmmm

znaci Alikante je bolji od vas,au al ste slabiiiiiiiiiii :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 09:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ovo je Zmago Sagadin,voleo bih da se oglase sad svi oni kriticari Zvezdinog trenera.

Sagadin:" Slavlje je gotovo, nastavljamo sa radom"

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se iz Novog Sada sa završnog turnira kupa Radivoja Koraća sa osvojenim peharom koji klub čeka već 28 godina.

Suočen sa velikim problemima trener Zmagoslav Sagadin uspeo je u 3 dana da se izbori sa 3 produžetka, velikim brojem povreda i kvalitetnim protivnicima, i na kraju dovede mladi i desetkovani tim do pehara.

I posle prospavane noći trener i sportski direktor crveno-belih smatra da su košarkaši Crvene zvezde zasluženo došli do trofeja:

“Veliki trijumf našeg tima, bili smo borbeni verovali u sebe i došli do pehara. Ovaj tim se nikada nije predavao i uspeli smo u onome što smo i želeli , da osvojimo trofej, koji će nam mnogo značiti u nastavku sezone, posebno mladim igračima“.

Još tokom konferencije za novinare po završetku turnira Sagadin je najavio još bolje igre Crvene zvezde, koja ima pravo da angažuje još jednog stranca:

"Prvi cilj nam je da oporavimo ranjene, pošto imamo mnogo povredjenih igrača. Tačno je da imamo pravo na još jednog stranca, ali za sada na tržištu nema tako dobrih igrača koji bi mogli da poprave igru Crvene zvezde. Kada budemo bili kompletni bićemo još bolji i cilj je da u martu igramo još bolje, a mogućnost angažovanja jednog stranca stoji".

Pre mesec dana bili ste izloženi velikom pritisku dela ovdašnje javnosti. U ponedeljak ste od mnogih hvaljeni. Da li su vas tada te brojne kritike pokolebale do te mere da ste razmišljali o odustajanju ?

"Ja ne čitam ovdašnje novine i ne bavim se takvim stvarima. Nije me to mnogo doticalo niti me takve stvari ne zanimaju, pošto ja nisam ovde došao da pravim karijeru, već da napravim novi tim Crvene zvezde. Znao sam da imam punu podršku vodećih ljudi kluba sa kojima sam svakodnevno u kontaktu i sa kojima stalno razgovaram.Oni su verovali u mene i njihovo strpljenje se isplatilo".

Kako će igrati Zvezda koja je bogatija za jedno veliko iskustvo i trofej ?

"Dosta rasterećenije, opuštenije, ali moj prvi zadatak će biti hladjenje "usijanih glava" i spuštanje na zemlju. Proslavili smo osvajanje kupa i veliki uspeh još u nedelju uveče, ali to je gotovo, nema više. Okrećemo se treninzima, daljem radu, jer nas čekaju naredne utakmice u Gudjer ligi i ULEB kupu, nas tek čekaju teška iskušenja.“ rekao je trener Sagadin, kome je ovo 23 trofej u karijeri.

Naredni meč crveno-beli igraju u subotu protiv ekipe Širokog u Beogradu, a tri dana kasnije u halu „pionir“ dolazi ekipa francuskog Gravlena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 09:35 
Pripravnik
Pripravnik

Ventspils - Crvena zvezda 93:75

Najveću blamažu doživela je Crvena zvezda koja je u poslednjem kolu poražena od letonskog predstavnika Ventspilsa sa čak 18 poena razlike. U susretu koji je odlučivao o učesniku u drugom krugu takmičenja "crveno-beli" su sjajno ušli u meč i poveli sa 27:20. Kobna je, međutim, bila već druga četvrtina koju su odlični Letonci dobili sa čak 27:11 i tako očitali pravu lekciju iz atraktivne košarke izabranicima Zmagoslava Sagadina.

Igrači "evropske Zvede" nisu se proslavili ni u drugom poluvremenu, pa je razlika u pojedinim trenucima iznosila i preko 20 poena razlike u korist Ventspilsa.

http://www.sportskacentrala.co.yu

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
ma najveca blamaza ce biti kad vas cibona nabije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

ovo iznad je prekopirano sa sportske centrale,i nisu moje rijeci,a to za cibonu cemo jos da vidimo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
hahahahahahahahhahaha 23 razlike ispusili hhahahahahhaha
vidjeli smo vas grobaru na djelu.
Bruka i sramota!!!
brukate nam kosarku!!!
jadnici!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 14:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
pa rekoh ti ja BLA MA ZA!!! PARTIZAN JE BRUKA SRBIJE!!! 23 razlike!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
grobar bl je napisao:
ovo iznad je prekopirano sa sportske centrale,i nisu moje rijeci,a to za cibonu cemo jos da vidimo :wink:

Veni, vidi, vici...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2004, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
PA zar smo toliko bolji kad ti je Zmago upao u oci!
pusti ti te psovke, bile one istinite ili ne! rezultati su ti pred nosom, pa ti prosudi!

znam ja da je kup trn u oku grobarima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 12:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
grobar bl je napisao:
NE,NE,NE NIJE RIJEC O PRITISKANJU,NEGO O
Sagadin psuje majku
Srpsku košarkašima

Neka i oni opsuju njemu i ako ja ne verujem da je on došao u Beograd zbog toga da psuje srbsku majku,to je mogao i u Ljubljani da je hteo.

Tu je veči problem RED i DISCIPLINA što je kod njega na največem nivoju a neki nisu na to navikli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2004, 01:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
Ulrich je napisao:
hahahahahahahahhahaha 23 razlike ispusili hhahahahahhaha
vidjeli smo vas grobaru na djelu.
Bruka i sramota!!!
brukate nam kosarku!!!
jadnici!

разлика је огромна и много боли, али запамти једну ствар, ПАРТИЗАН је једино свијетло име српске клупске кошарке!

а цз не блати српску кошарку?
не, изборила се за равноправан положај у гуменој лиги???

final4 је у БГ, а не у ЗГ :lol: !!!!!

казне које цз плаћа због навијача је иста као и казна због напада на играча и то оствареног напада!!!!! то је натежи вид повреде правила игре и загреб је платио исту казну као и цз због бацања новчића!!!
еееееј смијешно брате, много смијешно!!!!

а није срамота изгубити од Аликантеа, екипе гдје су сви играчи анонимуси, није срамота изгубити од екипе чије име не знаш ни изговорити????? и то у по БГ!!!!!!!!!!

какав је то резултат цз остварила у својој историји да би била свјетло српске кошарке!!!!

ПАРТИЗАН освоји бодове, а онда чергари и Будућност то проћердају!!!
хеј чергари много сте јадни!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Као неко ко релативно добро познаје савремену кошарку,али и све велике стручњаке,сматрам да је довођењем Змагослава Сагадина уништен КК ЦЗ и да је то био један од главних узрока касније последице нестајања кошаркашког гиганта својевремено са кошаркашке мапе Србије. Један велики минус за тадашњу управу.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]