banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Stvarno mi je žao Grka, šteta ogromna, situacija se ne smiruje. Ništa novo što se tiče protesta, ali ovo je previše.

Slika
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... 27898.html
Juče London, danas Atina, a sutra bilo ko.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
kreteni..sta bi mi trebali onda...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ako Grcka krhne to ce biti kao Domino efekat Italija Spanija Portugal sve su na rubu ekonomske tragedije i Grcka bi mogla sve povuci za sobom..a sta ce se onda desiti....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Prave sebi jos goru situaciju, ako nesto treba da im bude cilj to je da pohvataju politicare i bankare, te ih lijepo ljudski ispeku na raznju, a vako bezveze lome.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Igor Vujcic je napisao:
Ako Grcka krhne to ce biti kao Domino efekat Italija Spanija Portugal sve su na rubu ekonomske tragedije i Grcka bi mogla sve povuci za sobom..a sta ce se onda desiti....

Крај 4. Рајха?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kakav te kraj spopao? Je li sada, kada sam ja krenuo na privatne časove njemačkog?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
rotor je napisao:

Upravo!
Puca mi za njima, sami su se doveli do bankrota. A sad kad moraju da stisnu jedino sto znaju je da protestuju...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
mirdza je napisao:
rotor je napisao:

Upravo!
Puca mi za njima, sami su se doveli do bankrota. A sad kad moraju da stisnu jedino sto znaju je da protestuju...

Интересантно запажање!
Сви се ми сами доводимо до банкрота али питање зашто?
И како то да баш сада сви иду у банкрот?
Како то да пре 20 година је СФРЈ са својих 20 милијарди долара била једна од најзадуженијих држава у свијету а сада су стотине милијарди ситница?
Њима наравно нема спаса као ни свим осталим државама ЕУ осим Њемачке, Француске и Велике Британије. И није проблем што се они морају стиснути већ што ће они још више да се задужују.

Ево вам Додика и РС. Продали све што је вриједило и тиме дигли јавну потрошњу. Паре нестале а прохтјеви остали. Како попунити рупице. Па задуживањем. И сада све те рупице постају све веће и веће. Грци бар имају чиме то да враћају, како ли ћемо ми??????????

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
kao u tursko doba 3/4 agi, a 1/4 tezaku.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 21:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Sinny je napisao:
mirdza je napisao:
rotor je napisao:

Upravo!

Интересантно запажање!
Сви се ми сами доводимо до банкрота али питање зашто?
И како то да баш сада сви иду у банкрот?
Како то да пре 20 година је СФРЈ са својих 20 милијарди долара била једна од најзадуженијих држава у свијету а сада су стотине милијарди ситница?
Њима наравно нема спаса као ни свим осталим државама ЕУ осим Њемачке, Француске и Велике Британије. И није проблем што се они морају стиснути већ што ће они још више да се задужују.

Ево вам Додика и РС. Продали све што је вриједило и тиме дигли јавну потрошњу. Паре нестале а прохтјеви остали. Како попунити рупице. Па задуживањем. И сада све те рупице постају све веће и веће. Грци бар имају чиме то да враћају, како ли ћемо ми??????????

interesatna su i tvoja zapazanja.
Sta cak vise slozio bih se sa tobom, nigdje veze, u dugovima do vrata a oni se jos zaduzuju da bi mogli vratiti vec zaduzene dugove i naravno to pod parolom to nam je jedini spas.
To je jedini spas za EU, jer Euro puca po svim savovima. Da Njemcima nije u interesu, Grci bi davno pukli po savovima, ako se vec sada ne moze reci da su pukli po svim savovima.
O Grcima nemam neko misljenje, anarhisti su generalno receno i "neradnici" ali smatram da obican covjek je najmanje kriv za sve a najvise ispasta, tako nek ruse ...

Sto se tice Dodika i ne vidim nekog izbora...radi sto i svi drugi i kontam da je dobro da to radi...a onda kada dodje do grla bice kada je bal nek je baksembal...u prevodu iskoristi a onda rusi...ovaj sistem tj. kapitalizam kad tad mora pasti, a kada padne sistem pasce i dugovanja pa hajmo jovo na novo...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ima jedna Kineska kletva kaze "dabogda zivio u zanimljivo vrijeme" ja mislim da smo mi u tom vremenu xD

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 12:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
podilejisali totalno! :fadein: nema drugog objasnjejna za ovo s sto prave,,, :roll: :roll: :roll: jer ko ce to na kraju opet morat placat??? :oops: ludi narod! i to novim KREDITIMA!!! 8) :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
нека, само нек руше! у грчкој је устало и старо и младо, и анархисти и националисти, и лијеви и десни.
тачније, ко год је нормалан. да се кладимо да ће наша дјеца и унуци учити у школи да су грци први устали против 4ог рајха!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Niko Grcima nije kriv do njih samih. Ispade da im je Evropa kriva sto su oni imali prevelike plate, penzije, 13-14-e plate, 13-14-e penzije, trosili su i sakom i kapom. Sada kad' im je to ukinuto, oni pale i ruse gradove :roll: Obicni neradnici koji su navikli na prelagodan zivot.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
budala je napisao:
Niko Grcima nije kriv do njih samih. Ispade da im je Evropa kriva sto su oni imali prevelike plate, penzije, 13-14-e plate, 13-14-e penzije, trosili su i sakom i kapom. Sada kad' im je to ukinuto, oni pale i ruse gradove :roll: Obicni neradnici koji su navikli na prelagodan zivot.

Podsjeća me na nešto kod nas... Uvijek isti šablon. Uvijek iste budale... Nek' je sa srećom. Ako su pametni, izvući će se. Ako ne - bum bum.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Prema podacima eurostata prosjecni Grk radi tri sata duze od svabe... Dole bankari, dole kapitalizam!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Prema podacima mog druga koji tamo studira Grci uopšte ne rade tj. maksimalno 4h dnevno i to od 10 ''ujutro'' pa do 13-14h posle podne. Grici su isto što i Cigani, jedni obični neradnici, samo što su bogati, jer su oduvek imali svoju državu koja ih je uvek hranila, pre pomorskom trgovinom, a sad i turizmom.
To ne znči da ja volim i branim Nemce, oni su vredni, radni, precizni, temeljni, tačni, pošteni, ali sa vrlo lošim i zlim namerama i planovima, uvek maštaju i smišljaju način kako da zavladaju svetom i sve pokore. Grci su mi ipak draži, ali da su nikakvi, nikakvi su.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
dukicas je napisao:
Prema podacima mog druga koji tamo studira Grci uopšte ne rade tj. maksimalno 4h dnevno i to od 10 ''ujutro'' pa do 13-14h posle podne. Grici su isto što i Cigani, jedni obični neradnici, samo što su bogati, jer su oduvek imali svoju državu koja ih je uvek hranila, pre pomorskom trgovinom, a sad i turizmom.
To ne znči da ja volim i branim Nemce, oni su vredni, radni, precizni, temeljni, tačni, pošteni, ali sa vrlo lošim i zlim namerama i planovima, uvek maštaju i smišljaju način kako da zavladaju svetom i sve pokore. Grci su mi ipak draži, ali da su nikakvi, nikakvi su.

Dođi kod nas u državnu firmu, Grci su Japanci za naše trutove i parazite. Grci kako-tako mogu da se krpe a mi?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 07:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
skypostman je napisao:
Prema podacima eurostata prosjecni Grk radi tri sata duze od svabe... Dole bankari, dole kapitalizam!

Tačno. I ja sam čula da su dijelili 14. plate, dobijali bonuse za uredne nokte itd, a onda sam čula da su ti isti Grci to sve debelo zaradili pa zašto da ne traže svoje? Valjda nisu toliko bolesni da traže ono na šta nemaju pravo i koje nisu zaradili.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
"The truth about Greece" (???)
http://9gag.com/gag/2681884

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]