banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 09 Feb 2012, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
стварно жалост велика,колико сам сконтао онај најстарији играч Босне још се и повриједио....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ако узмемо у обзир чињеницу да је Шафхаузен набио Босну у Сарајеву 10 разлике, док је Босна имала сву екипу на окупу, и не чуди што су се вечерас иживљавали над овим клинцима...

Ја сам контао да Босна неће дати ни оволико голова колико су дали, јер ово су све дјеца из неких нижелигаша...

Већ миришем Лигу шампиона у Борику 8)

Партизан добар ове године, иако све губе у ЛШ, али се макар не брукају . Јако добар тим имају. Ако уђу у СЕХУ сљ. године биће то додатни + за лигу...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
jан де тешко да ће Партизан у наредној сезони остати с овим тимом (а личног сам мишљења да уколико би овај тим остао и побједе у ЛШ би дошле следеће године),ту прије свега мислим на малог Костадиновића који ће сигурно отићи као и још пар момака. Можда сам субјективан али од СЕХА лиге се очекивало дакако више у сваком погледу,но беспарица и слаба медијска промоција су учиниле да се не може нико похвалити (НЛБ у кошарци је добила дакако више простора).

Него јан де,вјероватно више пратиш, Слога је Борцу главни ривал? Какве су снаге?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Знаш како, кошарка је доста популарнији спорт уопште, и у Европи доста праћенији , кад се посматра читав континент.

СЕХИ је ово тек прва сезона, сад је добила и спонзора, од сл. сезоне ће то бити мнооогоо организованије што се свега тиче. Искрено се надам да ће испасти један црногорски тим, а да ће ући Партизан и још неко јак. Тад би свака утакмица била дерби.

Борцу је главни конкурент Извиђач из Љубушког, а тек онда Слога. Углавном, велики смо фаворити и надам се титули и учешћу ЛШ.

Извиђач је сад у припремама побиједио Слогу 10-ак разлике, па онда изгубио са -3. Ипак су јачи од Слоге, али ја бих волио да два тима из РС иду у Сеху. видјећемо, биће занимљиво :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nož, žica, Srebrenica odjekivalo u Mariboru

U subotu su rukometaši Gradačca u prvom susreto osmine finala Challenge Kupa u Mariboru poraženi od istoimene ekipe (30:22).

Međutim, susret su umjesto aktera po ko zna koji put obilježili huligani, odnosno oni koji u ovom slučaju sebe nazivaju navijačima Maribora.

Naime, razuzdana horda iz Maribora rukometaše bh. predstavnika dočeka je skandiranjem "Nož, žica, Srebrenica". Predstavnici Gradačca odmah su se žalili delegatu susreta koji je upozorio slovenačke primitivce, no pred sami kraj susreta skandiranje je ponovoljeno.

Delegatu nije preostalo ništa drugo nego izbaciti pomenute primitivce iz dvorane, koji su nakon toga oštetili autobus bh. predstavnika.

Na ovakva dešavanja u "evropskoj" Sloveniji reagovao je i Rukometni savez Bosne i Hercegovine. Naime, Generalni sekretar RSBiH, Smajo Karačić, danas je uputio pismo na adresu Evropske rukometne federacije u kojem je zatražio oštre kazne za domaćina susreta.

"To je nečuveno. Ne mogu vjerovati da se to dešava na sportskim terenima. Uputio sam pismo čelnicima EHF-a i zatražio sam oštre sankcije za domaćina susreta. Istrajat ćemo u tome jer preko ovoga ne možemo lako preći. Gradačac je domaćin revanš susreta u subotu, a čelnicima EHF-a sam preporučio da prisustvuju istom pa da vide kako se organizuje jedan sportski događaj", za SportSport.ba je istakao Smajo Karačić.

Brat sa tri prsta :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
drinin vuk je napisao:
jан де тешко да ће Партизан у наредној сезони остати с овим тимом (а личног сам мишљења да уколико би овај тим остао и побједе у ЛШ би дошле следеће године),ту прије свега мислим на малог Костадиновића који ће сигурно отићи као и још пар момака. Можда сам субјективан али од СЕХА лиге се очекивало дакако више у сваком погледу,но беспарица и слаба медијска промоција су учиниле да се не може нико похвалити (НЛБ у кошарци је добила дакако више простора).

Него јан де,вјероватно више пратиш, Слога је Борцу главни ривал? Какве су снаге?

Ja sam na par mjesta iznosio prije par mjeseci da se Partizan mnogo prešao sa igranjem LŠ i odustajanjem od SEHE čime je sebi zatvorio definitivno vrata tog takmičenja ali i uopšte razvoju kluba. Kad sam govorio da će u LŠ biti kanta mnogi su mislili da će uz publiku pobjeđivati kao košarkaši ali nije to baš tako u rukometu. Zato mi je drago što se Borac kali ove god. u SEHI u jakoj ligi i sa timovima koji solidno stoje u LŠ tako da će koliko toliko ući spremniji u LŠ. Inače mislim da je seha ogromna stvar za rukomet, da će postati ako ne najjača onda u 3 lige Evrope uskoro, da iznjedriti mnoge dobre igrače, sve popunjenije dvorane ali i bolje rezultata u Evropi klubova koji tu igraju.
Živi bili pa vidjeli ali ne može baš odmah, za 2-3 sezone imaće ova liga ponovo polufinalstu LŠ i pobjednike ostalih Kupova.

Da zaključim klubovi iz Srbije su trebali SEHU iskoristiti kao klubovi iz Hrvatske NLB, da uče od boljih a bolji su više manje svi

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Borac u srcu je napisao:
drinin vuk je napisao:

Ja sam na par mjesta iznosio prije par mjeseci da se Partizan mnogo prešao sa igranjem LŠ i odustajanjem od SEHE čime je sebi zatvorio definitivno vrata tog takmičenja ali i uopšte razvoju kluba. Kad sam govorio da će u LŠ biti kanta mnogi su mislili da će uz publiku pobjeđivati kao košarkaši ali nije to baš tako u rukometu. Zato mi je drago što se Borac kali ove god. u SEHI u jakoj ligi i sa timovima koji solidno stoje u LŠ tako da će koliko toliko ući spremniji u LŠ. Inače mislim da je seha ogromna stvar za rukomet, da će postati ako ne najjača onda u 3 lige Evrope uskoro, da iznjedriti mnoge dobre igrače, sve popunjenije dvorane ali i bolje rezultata u Evropi klubova koji tu igraju.
Živi bili pa vidjeli ali ne može baš odmah, za 2-3 sezone imaće ova liga ponovo polufinalstu LŠ i pobjednike ostalih Kupova.

Da zaključim klubovi iz Srbije su trebali SEHU iskoristiti kao klubovi iz Hrvatske NLB, da uče od boljih a bolji su više manje svi

Партизан у овој сезони није био канта за набијање,мислим на ЛШ наравно.Свако би нормалан изабрао играње у ЛШ прије СЕХА лиге.То није проблем,проблем је што Партизан не може да сачува на окупу ову сјајну генерацију младих рукометаша-осипање је већ кренуло а сезона није ни завршена.
СЕХА је добра идеја али у оваквом издању је тотално безвезе.Ваљда ће организацијау наредним сезонама бити боља.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja ne znam u cemu se onda moze sacuvati ekipa.. Pa rukomet nije sport sa velikim platama igraca....

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
skeva je napisao:
Ja ne znam u cemu se onda moze sacuvati ekipa.. Pa rukomet nije sport sa velikim platama igraca....

Па баш зато што у Србији нема великих плата,млади одлазе на прву понуду из иностранства.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Najdraži klub gazdama kladionice???

Naravno Zagreb!

aaaaaaaaa

napokon.
Barcelona-Zagreb 29:30

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zna li ko kad ce se odrzavati oni kvalifikacioni turniri za Olimpijske igre?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
skeva je napisao:
Zna li ko kad ce se odrzavati oni kvalifikacioni turniri za Olimpijske igre?

Početkom aprila!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
RK Cimos Koper 25 : 23 KS Vive Targi Kielce

Croatia Osiguranje Zagreb 26 : 21 HC Metalurg

AG Kobenhavn 26 : 24 IK Sävehof

Zagreb i Kopenhagen rutinski, Cimos Kopar iznenađenje. Ili je možda iznenađenje Kielce.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zagreb kilometar daleko od rutinskog, al ajd.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 21:40 
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... og-dopinga

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danas se igraju polufinala u LS. Parovi su Kiel-Berlinske fukse i Kopenhagen-Atl.Madrid.Mecevi su u 15:15 i druga koja bi trebala biti prava poslastica u 18:00, preklapa se sa Srbijom :angry4: .Prenos meceva na Arena sport 2.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а у 8 сати још један солидан и занимљив рукометни меч 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko igra u 8 :P Hoce biti na kraju prenosa, jesu isposlovali nesto?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Аха биће пренос. У 8 сати Борац-Слога, одлука о шампиону

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam jbt, samo sam vidio da se provlace po novinama neke nebulozne cifre za prenos pa zato pitam :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]