banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2012, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Krajiiiiiiiiiiišnici, Krajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišnici, gdje ćemo na preeeeeeeeeeeelo, gdje ćemo na preeeeeelo.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Definitivno bilo bi genijalno odazvati se pozivu u masovnom broju...Ako bude akcija, računajete na me...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Popokatepetl je napisao:
Džontra je napisao:
Nedozvoljeno prikazivanje?
Onda bi trebalo sve pohapsiti što gledaju filmove u kući...

U stvari, da, svako prikazivanje filma u kući i gledanje istog u prisustvu broja osoba koji je veći od broja legalnih kopija filma je piraterija i kažnjiva je zakonom. Sjetite se toga kad sljedeći put pozovete djevojku "na film kod mene", sa prljavim pozadinskim mislima, da ne kršite samo moralni zakon upražnjavanjem seksa prije braka, već i važeći zakon vaše zemlje.

znam par ljudi sa foruma ciji bi eventualni seks (i rasplod) bio krsenje zakona zemlje :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 15:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
gnusni_snjesko je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Džontra je napisao:
Nedozvoljeno prikazivanje?
Onda bi trebalo sve pohapsiti što gledaju filmove u kući...

U stvari, da, svako prikazivanje filma u kući i gledanje istog u prisustvu broja osoba koji je veći od broja legalnih kopija filma je piraterija i kažnjiva je zakonom. Sjetite se toga kad sljedeći put pozovete djevojku "na film kod mene", sa prljavim pozadinskim mislima, da ne kršite samo moralni zakon upražnjavanjem seksa prije braka, već i važeći zakon vaše zemlje.

znam par ljudi sa foruma ciji bi eventualni seks (i rasplod) bio krsenje zakona zemlje :)

filmovi se gledaju poslije rasploda...zna se još uvijek šta je glavno :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ko prica o filmovima? :)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U zemlji snijega i leda:

Citiraj:
JOŠ PET DANA DO GALA PREMIJERE FILMA 'U ZEMLJI KRVI I MEDA': Dok se u RS-u pripremaju tajne projekcije, u Sarajevu vlada prava jagma za rediteljski debi Angeline Jolie

Četvrtak | 09.02.2012.

Pet dana prije premijere, organizatori zadovoljno trljaju ruke zbog ogromnog interesovanja domaće publike za ovo gala filmsko veče, kada će se pred srajevskom publikom pokloniti i glavni akteri filma. Iako još uvijek nisu poznata sva imena koja će tu noć biti sarajevski gosti, jesu neki drugi detalji vezani za gala premijeru

U sjeni velikih snježnih padavina i zimskih nedaća koje su o jadu zabavile stanovnike Bosne i Hercegovine, užurbano i bez zastoja teku pripreme za veliki filmski događaj u Sarajevu - gala premijeru rediteljskog debija Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda'.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

In the land of honey bunny

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
In the land of anđa's tits and honey dips

čuj tajne projekcije? pa niko zvanično nije zabranio film. ja mislim da bi ovo đubre trebalo prikazati kao primjer kako se pravi ideološki film. znači, film o jadnim, napaćenim, evropskim muslimanima koje zapad razumije i pomaže protiv zlih hrišćana, i to sve u godini kada amerika planira invaziju na iran i razvaljivanje sirije.

prije deset godina je isto ovako tanović pobrao lovorike nakon invazije na irak.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
cuj tajne projekcije.
ja jos nisam cula da je taj film zabranjen.
to sto nema neke zainteresovanosti da se gleda, to je druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 01:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Anđelina: Srbi su dio moje porodice
SUBOTA, 11 FEBRUAR 2012 00:52

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli rekla je za Press da Srbi imaju pravo i da treba da naprave film o srpskim žrtvama stradalim u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije, da njena osjećanja nisu antisrpska, a da to nije ni njen film „U zemlji krvi i meda".

"Zadovoljna sam filmom, znam na šta sam htjela da ukažem. Ovaj film ima za cilj da skrene pažnju na žrtve, iako nije fokusiran na srpske. Jasno mi je da bi ljudi iz Srbije voljeli da vide druge u filmu, ali ovaj film nije o tome. Vi imate pravo da napravite film i treba da ga posvetite srpskim žrtvama. Ima mnogo divnih srpskih reditelja koji to mogu da urade", rekla je Anđelina Džoli beogradskom "Pressu" i potvrdila da bi to mogao da bude Emir Kusturica, koji ju je nedavno pozvao da napravi upravo takav film.

Na novinarsku konstataciju da je veliki broj građana u Srbiji ogorčen jer smatraju da je njeno debitantsko ostvarenje u suštini antisrpsko, ona je odgovorila:

"Problem je što svi imaju mišljenje o ovom filmu, a niko ga nije gledao. Nadam se da će ga ljudi u Srbiji pogledati otvorenog srca i uma, mada znam da će to biti veoma teško zbog različitih priča i izvještaja, ali ipak se nadam. Ja sam kao scenarista pisala o onome što sam otkrila dok sam istraživala ovu temu i o tome što se zaista dogodilo. To ne treba poricati. Razumijem ljude iz zemlje koja je obilježena kao agresorska, znam za komentare i vaše reakcije, ali to nije fer. Podsjetiću da skoro polovinu glumaca u filmu čine Srbi, oni su postali deo naše ekipe, dio moje porodice, volimo se i veoma smo bliski. Mislim da to dovoljno govori šta osećam prema Srbima", rekla je holivudska glumica.

Rediteljski debi holivudske zvijezde Anđeline Džoli poslije projekcije za novinare na Berlinaleu podijelio je izvještače u dve grupe: one koji misle da je u pitanju loš film, jer prema mišljenju pojedinih kolega iz zapadnoevropskih zemalja „ima samo jednu stranu priče", i one koji su ostali šokirani naglašeno brutalnim scenama, piše "Press".

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 01:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Gotovo je Anđo, nema vađenja sad.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 03:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Razumijem ljude iz zemlje koja je obilježena kao agresorska, znam za komentare i vaše reakcije, ali to nije fer.

Šta ova narkomanka priča?

Ko je to Srbiju obilježio kao agresorsku državu, mater joj drogerašku!!!

Je li ona stvarno vjeruje da su Srbi tokom rata samo seksualno opštili sa 200 000 Bošnjakinja.

Mater joj metafetaminsku.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Evo šta se dešava kada drogu kupujete od različitih dobavljača:
Citiraj:
Anđelina Džoli: Srbi su agresori!

- Bila sam nedavno u Aušvicu, i mnogo je imena Srba na zidovima jer su se borili protiv nacista, a kasnije su postali agresori - poručila Anđelina Džoli na Berlinskom filmskom festivalu

Holivudska glumica Anđelina Džoli izjavila je u Berlinu da je bilo sasvim prirodno da se u svom rediteljskom i scenarističkom debiju bavi nekim od najtežih pitanja s kojima se suočava čovečanstvo, i da će nakon rata u Bosni Avganistan najverovatnije biti njena sledeća tema.

Ona je gost Berlinskog filmskog festivala, gde se prikazuje njen film “U zemlji krvi i meda” (“In the Land of Blood and Honey”), čija se radnja dešava u ratom zahvaćenoj Bosni. Ona je rekla agenciji AFP da je stala iza kamere sa ciljem da njen “film bude snaga pomirenja”.

- Znala sam da postoje ljudi koji su sposobniji od mene za taj posao, ali mi je zaista stalo do te teme i osetila sam da to treba ja da uradim – objasnila je Anđelina Džoli.

Priča filma govori o ljubavi između mlade muslimanke i Srbina pre rata, koji se nakon izbijanja sukoba ponovo sreću, ali je ovoga puta ona zarobljenik srpske vojske u Bosni, kojom on komanduje. I dok vojnici siluju druge zarobljene žene, on pokušava da je zaštiti, ali u nemilosrdnom ratu punom prevrata uspeva u tome samo privremeno, piše AFP.

Džolijeva je rekla da je najteži deo rada na filmu bilo tražiti od glumaca, koji dolaze iz bivše Jugoslavije i nose gorke uspomene na rat, da simuliraju “divljaštvo koje je rascepilo njihovu zemlju”.

Ona je rekla da je najteža za snimanje bila scena u kojoj je starijoj ženi naređeno da se skine dok je stajala na nišanu, a vojnici je gledali i smejali se, što je iskustvo koje joj je preneo nekadašnji zarobljenik u ratnom logoru.

- Bila sam nedavno u Aušvicu i mnogo je imena Srba na zidovima, jer su se borili protiv nacista, a kasnije su postali agresori – istakla je holivudska glumica.

Upitana o sledećem projektu, ona je rekla da će zadržati fokus na konfliktnim žarištima.

- Radim na nečemu što se tiče Avganistana, ali nikome još nisam pokazala – dodala je ona.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Priča li ta Anđeline bilo šta osim o Srbima?
Dajte više, kontam 95% napisanih stvari koje je ona rekla ustvari novinarska patkica...da ne kažem guskica

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Trebali su nas pobiti kad je bilo vrijeme i to je to. Sad je kasno, mutirali smo.

Ne znam da li se sjećate, neko je na forumu prije godinu (ili više čak, vi ćete znati) napisao da bi srbija ili rs trebala uzeti ogromne pare, pozvati pola holivuda i snimiti film o našoj istoriji, kakvoj-takvoj. Mislim da nas je neko pretekao, arapi platili, holivud snimio i eto, opet u guzu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
gledam veceras na dnevniku rts-a bila reportaza one novinarke sto radi stalno intervjue sa poznatim glumcima i glumicama. i pitala angeliju zasto nije bar u jednom trenutku htjela prikazati da je postojala i druga vojska a ne samo srpska i da li pod tih 50 000 zena podrazumjeva samo muslimanske zene ili sve zene u bih.ova odgovorila sve.a rade smrade rekao da je samo srpska vojska prikazivana zato sto se radnja desava u srpskom logoru ili tako nesto.na kraju zaklucak voditeljke da je intervju mogao dobiti ko god je htjeo da plati neku sumu,cini mi se 2000 jura.a ona kaze za los film se ne isplati toliko davati :)

da,bilo je i zvizduka na premijeri za novinare

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
2500 долара и добијеш интервју. контам да се за 5000 добије и пушење.
раде глумата, диг`о му се к, први пут не глуми руског мафијаша и у реклами за киселу воду

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Anđa svakom novom izjavom sebe sve više i više potkopava..

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
2500 долара и добијеш интервју. контам да се за 5000 добије и пушење.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GTK_Marko je napisao:
Ne znam da li se sjećate, neko je na forumu prije godinu (ili više čak, vi ćete znati) napisao da bi srbija ili rs trebala uzeti ogromne pare, pozvati pola holivuda i snimiti film o našoj istoriji, kakvoj-takvoj. Mislim da nas je neko pretekao, arapi platili, holivud snimio i eto, opet u guzu.

Zašto?
Da bi drugi imali neko "pozitivno mišljenje" o nama? Boli me briga za drugima. Hoće li onda standard naroda u Srbiji/RS biti bolji nakon tog filma? Oće, da ne kažem šta.

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]