banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 09:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Schlager sjecas li se Miroslava Cerara :D
Sala, ali i on bi mogao na ovu listu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Cerar

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Schlager je napisao:
po hrt-u,to je ubjedljivo najjaci,najvazniji i najpopularniji sport na svijetu....na drugom mjestu je skok uvis,pa nekoliko mjesta praznih i onda fudbal,kosarka....

A "konj s hvataljkama" ? :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
papučar je napisao:
Schlager sjecas li se Miroslava Cerara :D
Sala, ali i on bi mogao na ovu listu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Cerar

:D :D :D

nazalost,ne sjecam se ni dzajica,nisam nijedan njegov mec gledao i to mi je zao,kazu da je bio majstor..

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Slažem se sa Šlagerom, da nije isto biti prvak svijeta u fudbalu i u vaterpolou ili rukometu. Fudbal je najmasovniji, i konkurencija je ubjedljivo najjača. Takođe, fudbal ili košarka iz 50tih/60tih nije ista kao ona 70tih i 80tih, a pogotovo 90tih i u zadnjoj dekadi. Neke stvari su otišle toliko daleko na atletskom, tehničkom i taktičkom polju, da je smiješno i porediti.

Što se ovog izbora tiče, baš zbog navedenih razlika u samim sportovima, te razlika u razdobljima kad su određeni igrači igrali, ovi izbori su više stvar ukusa, nego neke objektivnosti koja nije ni moguća.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ima neki forumas da se Miroslava sjeca ima ciscenje snijega gratis :D Stvarno mu je karijera opasna, bas sam se iznenadio.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Onog Cerara?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mikija, kako smo ga u raji zvali, jel ta? :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Popokatepetl je napisao:
Slažem se sa Šlagerom, da nije isto biti prvak svijeta u fudbalu i u vaterpolou ili rukometu. Fudbal je najmasovniji, i konkurencija je ubjedljivo najjača. Takođe, fudbal ili košarka iz 50tih/60tih nije ista kao ona 70tih i 80tih, a pogotovo 90tih i u zadnjoj dekadi. Neke stvari su otišle toliko daleko na atletskom, tehničkom i taktičkom polju, da je smiješno i porediti.

Što se ovog izbora tiče, baš zbog navedenih razlika u samim sportovima, te razlika u razdobljima kad su određeni igrači igrali, ovi izbori su više stvar ukusa, nego neke objektivnosti koja nije ni moguća.

nije samo u pitanju fudbal, kosarka i sl., pa ako hoces i muzika
u svim zanimanjima kojima se covjek bavi, a medijski se prate nivo profesionalizma je porastao enormno gledano unazad 30-40 godina.
ako je iko gledao intervju sa Mekinroom ili Borgom koji su rekli da nivo igre na kojem su oni igrali ne bi bio dovljan ni da dopru do zavrsnica danasnjih turnira, a kamo li nesto osvoje.
Mozda jos ima sportova koji kaskaju i vise su amaterski nego profesionalni, ali vecinu pripadnika tih sportova ovde ocigledno ni ne uzimamo u obzir.
Sto se mene tice, Noletu je potrebno pa mozda dve dobre polusezone da bude nedodirljiv.
I uzmimo u obzir da svi navedeni sportisti, ne racunajuci Noleta nisu nikad bili proglasavani najboljim sportistima planete. Ako grijesim ispravite me.

PS
Janica, istina vanserijski talenat, ali ipak, zenski sport... hm

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 11 Feb 2012, 20:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Vlade

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Edo Bavčić,"on zna kako" :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 21:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
giometar je napisao:
Vlade

Divac!
:lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Mi imamo svoga boga.Ime mu je Bodiroga.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Schlager je napisao:
nazalost,ne sjecam se ni dzajica,nisam nijedan njegov mec gledao i to mi je zao,kazu da je bio majstor..

Vidio si Bekama. Džaja je bio Bekam svog vremena, mogao je da stavi loptu na glavu Karasiju (u CZ) ili Bajeviću (u reprezentaciji) kad je i kako htio a slobodne udarce bi golmani skontali tek kada im se lopta nađe iza leđa. Mrzio sam kad je takve stvari radio ovdje na gradskom stadionu, ali sam volio (kao i svi drugi koji poštuju majstorluk) da ga gledam.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
soba 39 je napisao:
Edo Bavčić,"on zna kako" :D

Svaka ti cast za ovo...ismijao sam se posteno. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Новак је са 24. године урадио оно што никад нико није у спортској историји овог нашег простора.Дакле он је највећи спортиста икада и реално гледано тешко да ће се у наредних 100 година родити тако велики спортски ас. Углавном на листи од 10 најбољих спортиста на овим просторима (8 из Србије,2 из Хрватске).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
drinin vuk je napisao:
Новак је са 24. године урадио оно што никад нико није у спортској историји овог нашег простора.Дакле он је највећи спортиста икада и реално гледано тешко да ће се у наредних 100 година родити тако велики спортски ас. Углавном на листи од 10 најбољих спортиста на овим просторима (8 из Србије,2 из Хрватске).

tako je...
ako uzmemo da je u takvim fizickim sportovima "peak" izmedju 25-e i 28-e, Nole ima tek da pokaze koliko moze :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma Novak bez premca,sve ostalo je dosta iza.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
drinin vuk je napisao:

tako je...
ako uzmemo da je u takvim fizickim sportovima "peak" izmedju 25-e i 28-e, Nole ima tek da pokaze koliko moze :)

Ne bas, 22(3)-26(7) kod vecine tenisera su najbolje godine, naravno da uvjek ima izuzetaka ali za vecinu je tako. Eto Federerove najbolje 4 godine su od 2004 pa do 2007, znaci od 22 pa do 26, kod Samprasa isto tako. Osvajali su oni i prije i poslije tih godina titule ali tad su igrali svoj najbolji tenis. Jedan Agassi je igrao najbolji tenis sa 30 godina, Nadal je bio najbolji sa 21-2-3, ali to su ti izuzetci. Tesko da ce Novak imati bolju godinu od prosle, tj 99.9% nece, osvojice on jos GS-ova ali prosla, ova i sledeca ce mu biti najbolje.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
tema na koju je nemoguce odgovoriti, a opet jako zanimljiva za odgovaranje :D

Ima jako dobrih sportasa koji dominiraju u svojim sportovima, kojima se bave, po vise godina za redom, ali puno je tu faktora koji odlucuju da li je bas on najbolji sportista svih vremena.

Po meni prvo postoji razlika u sportovima, gdje postoje direktni dueli covjek na covjeka i sportovi gdje nema direktnog duela. Po meni nije dovoljno da jedan sportista dominira u svom sportu par godina, bitno je i kakva je konkurencija, stil dominiranja tj. da li ostavlja neki trag u tom sportu osim pobjednickog, licnost, talent itd.

Nole je nesumljivo najveci sportista danasnjice trenutno, ali po meni nije ostavio trag kao Federer u godinama kada je on dominirao. Federer je veci talent i ima svoj stil koji je jedinstven na svijetu. To je samo moje misljenje...

Dobar primjer je Balic u rukomet...ima jos puno igraca koji igraju danas na visem nivou nego Balic, ali ovaj je tata rukometa i bice zadugo, iako i Duvnjak i Karabatic i drugi igraju trenutno bolji rukomet a Balic nece biti mladji...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
NOVAK ĐOKOVIĆ,svi ostali su smjesni u poređenju sa njim.Posebno ovi croati na ovom forumu sto spominju Drazena Petrovica,on jeste bio vrhunski evropski kosarkas i ja ga cijenim,al nije ni među prvih 50 bio u svijetu u svoje vrijeme,treba biti realan.U Evropi je bio extra al u ona je tada bila niža klasa u odnosu na NBA.On je u NBA imao dobrih utakmica al nije bio ni blizu u to vrijeme ovim vodecim NBA igracima,pa prvu sezonu je presjedio na klupi,alo.Pa ovaj Lin je sada vec vise ostvario nego on.Mada kod nas vlada da sve o pokojniku najbolje al nerealnost i neobjektivnos nam je velika vrlina.Uzmite njegov prosjek koseva za sve utakmice sto je bio u NBA i sve ce vam ovo biti jasno.Dirk Novicki je za njega tata pa se ne može porediti sa Djokom,a kamali on.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]