banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
легендо много наизглед једноставних питања :)

ал ајде што кажеш цура или је слатка или је брката ;)
нисам ни сигурдсон ни још неки,нарочито не хемули.

моје прогнозе су било сасвим ок,чак сам чини ми се спомињао и једног великана рукомета,а имао сам и одређене ставове поводом организације,можда сам навијао и за Данце? :) Легендо и ти си фулао и судије прозиво,јадне мале ћелавце,ако ако...

бар ти знаш ко је алфа,ко је тузлак,бјељинац и осталих близу 165 :) ;)
ма ја сам ти из Републике Српске,сасвим је неважно,при том сам био и у твом мјесту Горажду ;)

ма било па прошло и на хаксбалу и на осталоме,траје још понегдје.

Ма сви смо ми ВУК,само што неки изгледа глуме некакву лагарију.
Ма боље да нисам одустао посјете су пале као и број постова,тема ?! То сам знаш,ваљда је то довољан разлог да админи размисле убудуће о неким стварима,лако је вука назват мрзитељем итд итд...

Доћу ја и у Горажде чим се прољепота имам доле неке неш вјероват даље пријатеље :) поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Balkanac je napisao:
drinin vuk je napisao:
лбџ ма писали смо уосталом тамо ;)

слажем се с тобом у потпуности што се Шамперта тиче,него ми жао Никса ове године откуд знам,очекивали су пуно неће добити ништа, посебно ме изненадио Рики Рубио нисам се надао да ће имати овако добар почетак?!

п.с. некад је и алфаукариму био наш саговорник :) :)

Moram skontat koji si sad ti :lol:
Ma Knicksi moraju promjenit trenera no i to sam pisao.Riki je dobar i mene je iznenadio predviđao sam mu brz povratak nazad nije nešto igrao u Barci,ali u NBA očigledno bolje prolazi.
Da te i ja pitam odakle si.Ako si iz Zvornika prolazio sam ti neki dan kroz grad :)

лбџ ма вук ти је дневна тица,час вамо час тамо,час код нас час код вас,час у ближој дијаспори. Има ме и у Зворнику повремено ;) Ако будеш пролазио после сриједе јавни се дан прије преко овог чуда ако желиш да гдје дрмнемо по клипачу :) ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Iskoristiću ovu priliku da upitam Vuka čime je prolazio u osnovnoj i srednjoj?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Iskoristiću ovu priliku da upitam Vuka čime je prolazio u osnovnoj i srednjoj?

у прва четири разредна основне просјек 4,00
у друга четири разреда основне просјек 4,00
у четири разреда средње просјек 4,00 ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
drinin vuk je napisao:
Balkanac je napisao:
drinin vuk je napisao:
лбџ ма писали смо уосталом тамо ;)

слажем се с тобом у потпуности што се Шамперта тиче,него ми жао Никса ове године откуд знам,очекивали су пуно неће добити ништа, посебно ме изненадио Рики Рубио нисам се надао да ће имати овако добар почетак?!

п.с. некад је и алфаукариму био наш саговорник :) :)

Moram skontat koji si sad ti :lol:
Ma Knicksi moraju promjenit trenera no i to sam pisao.Riki je dobar i mene je iznenadio predviđao sam mu brz povratak nazad nije nešto igrao u Barci,ali u NBA očigledno bolje prolazi.
Da te i ja pitam odakle si.Ako si iz Zvornika prolazio sam ti neki dan kroz grad :)

лбџ ма вук ти је дневна тица,час вамо час тамо,час код нас час код вас,час у ближој дијаспори. Има ме и у Зворнику повремено ;) Ако будеш пролазио после сриједе јавни се дан прије преко овог чуда ако желиш да гдје дрмнемо по клипачу :) ;)

Ne vjerujem,al ko zna možda opet budem iš'o za BG.Naravno ako iskrsne šta

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Feb 2012, 16:37
drinin vuk je napisao:

моје прогнозе су било сасвим ок,чак сам чини ми се спомињао и једног великана рукомета,а имао сам и одређене ставове поводом организације,можда сам навијао и за Данце? :) Легендо и ти си фулао и судије прозиво,јадне мале ћелавце,ако ако...

ма ја сам ти из Републике Српске,сасвим је неважно,при том сам био и у твом мјесту Горажду ;)

Ма боље да нисам одустао посјете су пале као и број постова,тема ?! То сам знаш,ваљда је то довољан разлог да админи размисле убудуће о неким стварима,лако је вука назват мрзитељем итд итд...

Доћу ја и у Горажде чим се прољепота имам доле неке неш вјероват даље пријатеље :) поздрав

I opet me zavlačiš i na kraju ništa ne odgovoriš :P
Joj vidio sam na Sve za Ljubav večeras neku finu,tamam za tebe :P
Ma nisi đavola :-?
I moje su većinom,Špance sam vidio na krovu Evrope(nakon pobjede nad Francuzima) ,ali su podbacili u polufinalu :roll:
Sudije sam spominjao zbog bespotrebnih i olahkih isključenja na ovom prvenstvu,za gluposti su se dobijala isključenja,sve si ti to mogo vidjeti.I sad sam mišljenja da su se preoštro davala iskljuečnja ,eto prisjeti se polufinala i isključenja Beljanskog u prvoj minuti :-?
Za pasivni Srba protiv Švaba rekao da je bio,ali sam i na kraju potvrdio ,da ih sudije nisu gurale i da nisu uticale na plasman,kako se radilo na prethodnim prvenstvima :wink:
Da nisi Dantes,Partizan i slično :roll:

alfa i bjeljinac ,tagoe i dr. po PDF tenis,većinom si navijao za Partizan :wink:
tuzlak :roll: nisam siguran ,taj nik sam zaboravio ,Harya samo znam od Tuzlaka :wink:
Jesi pisao po PDF kladionica ???

Znam ja odakle si ti,jes da ja ne volim te podjele ko je odakle al eto :wink:
I jel lijepo ,jesi bio u Goraždu pravom ili
Možeš ti ovdje doći kad hoćeš ,neće te niko ni krivo pogledati :wink:

Forum jeste izgubio dosta na kvalitetu ,ali eto :wink:
Još jedno pitanje jel ti baš ime VUK ???
I dobijaš ti kakve pare za te silne profile ???

Dođi,ja reko da nemaš neke rodbine ima dosta povratnika :wink:

Odo sad ,pa se čujemo drugi puta :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

reala legenda je napisao:
drinin vuk je napisao:

I opet me zavlačiš i na kraju ništa ne odgovoriš :P
Joj vidio sam na Sve za Ljubav večeras neku finu,tamam za tebe :P
Ma nisi đavola :-?
I moje su većinom,Špance sam vidio na krovu Evrope(nakon pobjede nad Francuzima) ,ali su podbacili u polufinalu :roll:
Sudije sam spominjao zbog bespotrebnih i olahkih isključenja na ovom prvenstvu,za gluposti su se dobijala isključenja,sve si ti to mogo vidjeti.I sad sam mišljenja da su se preoštro davala iskljuečnja ,eto prisjeti se polufinala i isključenja Beljanskog u prvoj minuti :-?
Za pasivni Srba protiv Švaba rekao da je bio,ali sam i na kraju potvrdio ,da ih sudije nisu gurale i da nisu uticale na plasman,kako se radilo na prethodnim prvenstvima :wink:
Da nisi Dantes,Partizan i slično :roll:

alfa i bjeljinac ,tagoe i dr. po PDF tenis,većinom si navijao za Partizan :wink:
tuzlak :roll: nisam siguran ,taj nik sam zaboravio ,Harya samo znam od Tuzlaka :wink:
Jesi pisao po PDF kladionica ???

Znam ja odakle si ti,jes da ja ne volim te podjele ko je odakle al eto :wink:
I jel lijepo ,jesi bio u Goraždu pravom ili
Možeš ti ovdje doći kad hoćeš ,neće te niko ni krivo pogledati :wink:

Forum jeste izgubio dosta na kvalitetu ,ali eto :wink:
Još jedno pitanje jel ti baš ime VUK ???
I dobijaš ti kakve pare za te silne profile ???

Dođi,ja reko da nemaš neke rodbine ima dosta povratnika :wink:

Odo sad ,pa se čujemo drugi puta :wink:

Фала теби ђе чуо и нечуо што поздрављаш рају у моје име,јер јбг ја то са неких никова немам право :) :) :)

Легендо нисам ја открио ову тему да би ме онај админ врсте гадан типа расистичког провалио,ја поштујем наше коректно дискутовање које траје и трајало је.

немој ми те све за љубав,углавном су тугаљиве,ил траже оца који ради у пекари или мајку коју никад нису видјеле која се опет удала и запослила на бувљаку. ;)

Легендо највећа грешка админа је што је појединце,зна он које бановао чим су почели писат на теми ЈСЛ,то је његова највећа бољка,чим види тему ЈСЛ и новог члана помисли да сам то ја :) :) :) :) :)

Ма био сам и у једном и у другом.
Форум је итекако пао,ал јбг ту је модерација појела говно, није њима вук био главни кривац,нити неко због кога је форум пао,форум је пао због једноличности и непрофесионалности, појела администрација говно и готово :):) :)

Не зовем се Вук у правом животу,иако то име сматрам доста лијепим ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 00:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
I meni na @DANTESA ličiš kad smo već kod toga :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ма какав црни Дантес ;)

Citiraj:
U kojoj će mjeri neko vješto ovladati emocionalnim sposobnostima, od suštinske je važnosti za razumijevanje zbog čega jedna osoba u životu napreduje, dok druga sa istim intelektom završava u slijepim ulicama. Ljudi kojima nedostaje kontrola nad emotivnim životom biju unutrašnje bitke koje ih onesposobljavaju da se koncentrišu na rad i racionalno rasuđuju.

Citiraj:
"Držite se svog osjećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja."

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

БРДО ШУМОВА У БУСУ!

У неки бус који прима неких 26 путника стало је једно 45. И наравно као неко чија је релација дуга имао сам привилегију да сједнем први на слободно мјесто. Након тога једна млада дама вели је ли слободно, одговорио сам онако спонтано "ако желиш,слободно је", на први поглед дјеловала је збуњено. Након тога улази неки чича, није ми падало на памет да њему устајем,устала је она да би услиједило од стране њега " е тако сам и ја добар некад био па сад стојат не могу", ја констатовах да млада дама је у доброј форми,а она прокоментариса " ти би то као мене мувао?",бих затечен.

Не прође много устаде господин и сједе она поново,понуди ме некаквом чоколадом,дигресирах "не могу узети стидим се",а она вели "ја сам песимисткиња", ја је упитах гдје живи а она одговори "тамо гдје аутобуси не пролазе",дигресирах поново " увијек треба бити оптимиста ",а она вели " како бит оптимиста кад нисам још ниједном била у биоскопу?",како је вријеме пролазило сазнао сам да студира право и онако шта знам све ми је више жао како млади људи олако све гледају као црно или као бијело,олако бивају несвјесни важности сопственог живота,али и донекле стварају комплексе којекакве засноване на географској ненадарености средине у којој бораве.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
čekaj sam' malo, jesam ja ovo dobro shvatio, čiča je tu malu muvao a drinin nije

ma ne ide ovo

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
čekaj sam' malo, jesam ja ovo dobro shvatio, čiča je tu malu muvao a drinin nije

ma ne ide ovo

Барса тако је како је,она је моје годиште,чича једно 58+.
Углавном након што му је допустила да сједне поред мене,стала је преко пута,скинула јакну и показала велики потенцијал у грудном кошу. Чича је буљио,а она је некако онако дискретно гледала моју реакцију,а ја дирнут причом са њом схватих да ипак неке ствари се морају јасно свести на нормалу.

Након тога примјетио сам колико јој је драго било када сам рекао можда и кључну реченицу тога дана " тотално је неважно колико нам се други смијали због овог или због оног дакако је битније да сами, својим чулима, осјетимо сопствени смијех који је посљедица нашег и најмањег задовољства" ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ti kako 'oćeš, ali čiča je ispao šmeker, a ti si me razočarao

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

чича да је шмекер не би два сата пустио да цура стоји,при том цура којој је потребна марамица да обрише нос,а нећу рећи како ми је било глупо младу даму упитати треба ли јој иста....

чича који је хркао као коњ после 20 минута вожње, чича који је упутио пар погледа типа " како ћу се купат кад је вако ладно?"

И да ја сам одавно раскрстио, част трудницама и инвалидима,али нема више склањања осталим старијим бићима!

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa vidi, ti da si šmeker, ti si trebao ustati i ustupiti njoj mjesto da sjedne

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Барсо не пратиш ти довољно,ја и јесам њој уступио мјесто,е друга је ствар што је она то уступљено уступила у нади да ће онај коме је уступила устати убрзо ;)

Малопре ме једна мала пита могу ли јој лајковат статус - начи а ја невера и наравно дасвиданија! :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

joj Drinin tebi treba crtati da nešto razumiješ

mislio sam na to kada je taj čiča sjeo pored tebe jer je ta dotična svoje mjesto njemu ustupila, A TI NISI HTIO ČIČI USTATI - SRAM TE BILO, ti si trebao tada ustati i reći njoj da sjedne na tvoje mjesto

razočaran sam tvojim ponašanjem

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

имаш право на мишљење,то је твоје легитимно право засновано на декларацији о слободној ријечи.
Наравно надам се да нећеш злоупотребљавати исто.

Не знам кажем ти мислим да је снага карактера важан сегмент,ја сам се зарекао кад су неке ствари из култоазије у питању и не одступам, већ не рече ми да ли сматраш да је њен поступак уступања резултат некакве нелагодности сједећи поред мене и шмркајући?

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja mislim, nije da mislim već sam 100% siguran da se ti njoj sviđaš pa nije mogla dugo da sjedi kraj tebe, pa je to mjesto ustupila čiči

ili joj se čiča sviđa, ali ko će ga znati, imao si šansu i nisi ju iskoristio na pravi način

evo Đoković dobi ovaj pehar nakon 59 sati ove ceremonije, a ti čini mi se korpu danas

rekoh ti ja i prije da su pravnice zajebane žene :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

појасни ово око корпе молим те Барса?

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]