banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2012, 01:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Sta te konkretno zanima?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 01:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ko je ubica?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 01:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Well bad guys su prvo Santiago a onda kao slag na tortu
Pat Schiller :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Neki dan mi pričali o filmu Danny the Dog ilitiga Unleashed i aj rekoh da skinem, pogledam. Da mi je ko pričao da će mi Jet Li suzu iz oka pokrenuti... Al da je nešto posebno, pa i nije...
I da, gledao sam Šišanje i zaspao. Sjećam se neke scene eksplicitnog seksa na kauču, a ostalo kao kroz maglu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
I da gledao sam Šišanje i zaspao.

I ja
Nisam zaspao, ali sam se smorio kao opanak
Osim te scene i one kada lik Viktora Savica govori o cijeni svoje jakne i cizama, film je za zapaliti :lol:
Ne ide mi u glavu kako neko ko je snimio filmcinu kao sto je Sejtanov Ratnik moze snimiti ovu hrpu govana :(

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Neko gledao prvu verziju "Šešira profesora Koste Vujića"? Dok čekamo novu verziju? Slučajno naletih sinoć na link.

Ja sam počela noćas oko 1 ali pošto mi je i net štek'o a i red bio da idem na spavanje jer jelte moram da radim danas, odustanem. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q9m68XBG56M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
The Artist - nezgodno u pocetku jer se covjek odvikne od silent filmova i mora mozak da vrati u 19 vj..s obzirom kakvo smece u zadnje vrijeme dolazi od Hoolywooda ovo je pun pogodak..jos da sam imao neku babu pored pa da uzivam u romantici..

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Nije los.
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 23:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2011, 12:32
Đavolji advokat (1997)
Slika

Odličan film, prije jedno 8 godina je bio na TV i ja krenuo da gledam medjutim morao sam brzo da prebacim zato sto su mi starci bili u sobi a u filmu je pocela jebačina :D...
Danas odgledao i ono baš po mom ukusu :D
Realan (drama,triler), ima podosta lucidnih momenata (halucinacija), malo imaginarnog (sam đavo) ali to dodaje poseban šmek ovom filmu, nosi dosta poruka... Sto se glume tice ne zna se ko je bolje odglumio Kean Rives il Al Pacino, svaka im cast... ono film traje 2 i po sata ali vrijedi ga pogledati,uglavnom veoma nepredvidljiv-i kad na kraju kontas da je konacno kraj i tu te zadnja scena pukne u celo i onda kazes WTF :D...ugl. dosta bolji od ovih danasnjih sranja :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Black Christmas (1974)- veoma dobro, vrhunska napetost... Ocjena 7.5

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
A ovaj moj "Šešir profe Vujića"?

Zar je moguće da niko nije gledao taj film? Ja nisam baš pretjeran ljubitelj domaćice, pa ako je neko gledao da kaže treba li da odvojim vrijeme za ovo ili ne...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kingpin je napisao:
Sta te konkretno zanima?

Mene konkretno ništa ali šta mi znači ime filma? Barem daj ocjenu neku da se narod može orijentisati, to su 2 sekunde posla.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 01:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Winter's Bone (2010), Debra Granik
Slika
Odličan film. Odavno sam imala u planu da ga pogledam i drago mi je što sam ga se večeras sjetila.
Jennifer Lawrence je odigrala fenomenalno.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 02:05 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Lady Gangster iz 42'...odlucih da se malo trujem sa starim filmovima koje sam mrzio u vrijeme svoje mladosti..sad mi zao sta sam ih olako mijenjao sa Cik Norisom, Arnijem, Stalone, onaj galeb Stevan i ostalim super macho momcima..

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Posljednjih dana pogledao dva neuobičajeno dobra filma, uzevši u obzir šta inače gledam.

In the Heat of the Night (1971) - u južnjačkom gradiću koji odiše rasizmom, dešava se ubistvo nekog industrijalca. Lokalnom šerifu, inače narodskom čovjeku nevičnom složenim metodama utvrđivanja istine, pomaže crni policajac sa sjevera, koji se slučajno tu zatekao. Ja sam očekivao više noir osjećaj, vjerovatno pogrešno protumačivši neku od recenzija, ali i ovako je ostavio odličan utisak. "Murder mystery" zaplet je ovdje samo zgodna podloga, iza koje svoju ružnu glavu pomaljaju pojave poput rasizma, predrasuda, zatucanosti i bezizlaznosti male sredine (ne, ne aludiram ni na šta :D ), usamljenosti. Likovi i njihovi odnosi nam se otrivaju postupno i jednim sjajnim tempom, i to je jedna od stvari koja mi se najviše svidjela - tajming je tako dobar, da ni u jednom trenutku priča ne preuzme primat nad psihologijom, i obrnuto.

Lovers of the Arctic Circle (Los Amantes del Circulo Polar, 1998) - prelijepi biser španske filmske radinosti, što bi rekli ljudi koji se kontaju u filmove, "poezija u pokretu". Neobično i predivno ispričana priča o ljubavi, sudbini i još ponekim sitnicama navodno bitnim u životu, koju bi bilo besmisleno pokušati prepričati ili dočarati na bilo kakav drugi način osim direktnog susreta.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Popokatepetl je napisao:
Lovers of the Arctic Circle (Los Amantes del Circulo Polar, 1998) - prelijepi biser španske filmske radinosti, što bi rekli ljudi koji se kontaju u filmove, "poezija u pokretu". Neobično i predivno ispričana priča o ljubavi, sudbini i još ponekim sitnicama navodno bitnim u životu, koju bi bilo besmisleno pokušati prepričati ili dočarati na bilo kakav drugi način osim direktnog susreta.

taj je film čista ljubav :love5:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ma, znao sam da ćeš ti ovako reagovati, Vizo Bizo :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
lenka je napisao:
Barnijeva verzija (Barney's version)
Zanimljiva priča, odlična glumačka postava predvođena Polom Đamatijem
Ocjena 8.5/10

MonaLisa je napisao:
Popokatepetl je napisao:

taj je film čista ljubav :love5:

Отишли на списак :).

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Million Dollar Baby (2004)- godinama izbjegavam da pogledam ovaj film, ne znam zasto (mozda zbog same tematike- zena, a bokser, kad sam glupo musko :)). Pogledah ga upravo. Naravno, nisam se razocarao. Ocjena 7.5/10

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Čemu onda tako malena ocjena? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]