banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: kako lako do novca
PostPoslato: 28 Jan 2012, 15:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 07:50
Ovo zaista morate da procitate do kraja!!!

Od 01.04.2012.g. kompanija GOOGLE koja zaradjuje milione dolara mesecno od reklama dobija izuzetno jaku konkurenciju-kompaniju WAZZUB.

Ovo je izuzetno vazno za sve nas-citajte dalje!

Kompanija Wazzub ima isti princip poslovanja kao i Google sto ce joj omoguciti da ostvaruje milionski profit,ali jedina i NAJVECA razlika je u tome sto ce Wazzub 50% svoje zarade da deli svojim korisnicima.

Vecina nas koristi Google kao pocetnu stranu naseg pretrazivaca ali nikada nismo imali koristi od toga, dok je Google zaradjivao NEVEROVATNU kolicinu novca od reklama upravo ZBOG NAS, to jeste,velikog (ogromnog)broja KORISNIKA koji imaju dodir sa tim reklamama. Doslo je vreme da se i to promeni.

Situacija na svetskom trzistu,ekonomiji pa i internetu se menja,ali ovu promenu ne smemo da propustimo.

Na koji nacin mozemo da zaradjujemo od WAZZUB kompanije???

Na ovom mestu takode mozete da vidite svoje osobe koje ste uclanili I ukupan broj osoba u vasoj mrezi.

A sada o zaradi!

Zarada je 1 dolar mesecno od svake vase preporuke do 5 nivoa ispod vas.Znaci ako se preko vaseg linka direktno upisalo 5 ljudi to je vas prvi nivo,ako je vasih 5 ljudi dalje upisalo po 5 ljudi preko svog linka to je vas drugi nivo itd…do 5 nivoa.

To je jednostavnije prikazati ovako kao primer,pod pretpostavkom da svi upisuju po recimo 5 osoba.

1.nivo 5 osoba= 5 dolara (ove osobe ste vi uclanili)
2.nivo 5x5=25 osoba=25 dolara (vasi clanovi uclanjuju po 5 osoba)
3.nivo 25x5=125 osoba= 125 dolara
4.nivo 125x5=625 osoba= 625 dolara
5.nivo 625x5= 3125 osoba=3125 dolara
Vasa ukupna mesecna plata u 5 nivoa moze biti 3905 dolara ukoliko svi prikljucimo po 5 osoba.
Zapamtite samo 5 osoba je dovoljno da uclanite da bi ste na kraju zaradjivali 3905 dolara mesecno.Svako od nas ima bar 5 osoba na Facebooku sa kojima je u stalnom kontaktu I koji mogu da postanu vasi clanovi.

Broj prikljucenih osoba nije ogranicen i poenta je sto vise to je veca zarada.

Ovo clanstvo je POTPUNO BESPLATNO i nemate nikakvih obaveza da cete morati ikada da placate neku clanarinu.Zarade se isplacuju iskljucivo OD PROFITA FIRME OD REKLAMA.
Ovaj nacin rada je kompanija izabrala jer zeli da privuce sto vise korisnika u izuzetno kratkom vremenu,da bi mogla da ima jake argumente pri sklapanju ugovora sa svojim partnerima koji zele da se reklamiraju.

Jedina stvar sto se trazi od nas je da 01.04.2012.g. kada kompanija startuje sa radom POSTAVIMO NJEN PRETRAZIVAC NA POCETNU STRANU NASEG KOMPJUTERA UMESTO GOOGLA-a.

Ovo je jedna ozbiljna stvar o kojoj morate ozbiljno razmisliti jer nema puno vremena.Morate odmah da saljete ovo pismo svojim prijateljima sa kojima ste u kontaktu,tako da i oni mogu da izgrade svoju mrezu saradnika ispod sebe do 01.04.2012.g.
Skrecem vam paznju da u ovom pismu izmenite LINK ZA UPIS tj. da postavite vas link kako bi se te osobe kojima prosledjujete ovo pismo upisale preko vaseg linka I postale vasi direktni saradnici u prvom nivou.
Broj osoba nije ogranicen a minimalno je 3 osobe.

Prva isplata zarada je 15.maj 2012.g. za april mesec.

Koliko god budete imali osoba u vasih 5 nivoa ispod vas toliko cete dobiti x1dolar stalne mesecne plate!!!

Isplate se vrse putem PayPal internet banke (koja ne funkcionise kod nas) ili putem cekova na kucnu adresu koje unovcavate u banci ili direktno na vas bankovni racun.

Za sve sto treba da uradite, i da promenite svoju buducnost na bolje,potrebno vam je svega 10 minuta zato krenite u akciju ODMAH jer vreme istice!

Toliko za sada, o svim novostima iz kompanije bicete obavesteni od osobe preko koje ste postali clan WAZZUB kompanije.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Još jedno piramidalno sranje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
^ Indeed, no hoe, no bread...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kada sam imao 14 godina, otac mi je bio tolika neznalica da sam jedva podnosio tog starca u svojoj blizini. Kad sam napunio 21, ostao sam zapanjen koliko starac može naučiti za sedam godina. -Mark Tven- :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 19:33 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
slicna piramida sa kremama, serpama i td...nadj 3-cu da dodju preko tebe i ti kao postajes neki njihov superzvajzor, pa ako oni ukljuce jos 3 il 5 onda si neki menadzer..ako su ljudi koje ukljucio tvoji stalni saradnici od njih imas procenata, pa makar ti nista kasnije ne radio...divota.. :lol:
lav007 je napisao:

A sada o zaradi!

Zarada je 1 dolar mesecno od svake vase preporuke do 5 nivoa ispod vas.Znaci ako se preko vaseg linka direktno upisalo 5 ljudi to je vas prvi nivo,ako je vasih 5 ljudi dalje upisalo po 5 ljudi preko svog linka to je vas drugi nivo itd…do 5 nivoa.

To je jednostavnije prikazati ovako kao primer,pod pretpostavkom da svi upisuju po recimo 5 osoba.

1.nivo 5 osoba= 5 dolara (ove osobe ste vi uclanili)
2.nivo 5x5=25 osoba=25 dolara (vasi clanovi uclanjuju po 5 osoba)
3.nivo 25x5=125 osoba= 125 dolara
4.nivo 125x5=625 osoba= 625 dolara
5.nivo 625x5= 3125 osoba=3125 dolara
Vasa ukupna mesecna plata u 5 nivoa moze biti 3905 dolara ukoliko svi prikljucimo po 5 osoba.
Zapamtite samo 5 osoba je dovoljno da uclanite da bi ste na kraju zaradjivali 3905 dolara mesecno.Svako od nas ima bar 5 osoba na Facebooku sa kojima je u stalnom kontaktu I koji mogu da postanu vasi clanovi.

skrecem vam paznju da u ovom pismu izmenite LINK ZA UPIS tj. da postavite vas link kako bi se te osobe kojima prosledjujete ovo pismo upisale preko vaseg linka I postale vasi direktni saradnici u prvom nivou.
Broj osoba nije ogranicen a minimalno je 3 osobe.

Koliko god budete imali osoba u vasih 5 nivoa ispod vas toliko cete dobiti x1dolar stalne mesecne plate!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 22:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
google dobija jaku konkurenciju!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dobar vic! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
avatarx da je tebi neki poslić gdje dobijaš cent po smajliju gdje bi ti bio kraj? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
dobar!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
dtkbl je napisao:
avatarx da je tebi neki poslić gdje dobijaš cent po smajliju gdje bi ti bio kraj? :lol: :lol: :lol:

Mislis na pare ili ...?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

šta drugo?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Pa ja vidis, i nema nista drugo. Mene budale.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
^ Hahahahahaha!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u mom selu se kaže "cenat" za to drugo :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Link za postajanje spamerskog šupka poput onih što nam se iz Brazila, Kenije, Somalije... ubacuju na forum... ko zaradi 1 dolar na ovaj način neka se javi meni ja mu dam još 2$ :roll:
Ne mogu da vjerujem da neko puši ova sranja i nada se da će nešto zaraditi.
Gug'l adsens i advords su nešto sasvim drugo, kao što je to uostalom u gug'l.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 16:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Mora da postoji neka caka. kao prvo, ovo sa dolarom je besmisleno. Čak i kada bi se ostarivala zarada, dobijaće se 50% od zarade kompanije. Ako ona zaradi 200 miliona, kako će ona isplatiti po 3000 dolara članovima ako ima milion članova? Jednostavna matematika.
Ali da li mislite da je ovo opet neka zajebancija ili je u neku ruku i moguće? Naravno, ne baš sa tolikom zaradom?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 02:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
old fashion men je napisao:
Link za postajanje spamerskog šupka poput onih što nam se iz Brazila, Kenije, Somalije... ubacuju na forum... ko zaradi 1 dolar na ovaj način neka se javi meni ja mu dam još 2$ :roll:
Ne mogu da vjerujem da neko puši ova sranja i nada se da će nešto zaraditi.
Gug'l adsens i advords su nešto sasvim drugo, kao što je to uostalom u gug'l.

Ja sam negdje tamo oko 2001. zaradio 250 dolara... Nije bilo lose, sjecam se i dan danas kad su legle pare, a dolar skocio na preko 2:1 :)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2012, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Google dobija konkurenciju, o zivote :)

Pobrisani svi linkovi. Slijedeći put čitati pravila foruma.

viewtopic.php?f=43&t=49766

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]