banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 10:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sto se mene tice mi smo vec pobjednici i u nedjelju gledam utakmicu uz kokice 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ajkula je napisao:
E neka si nam rekao :lol: :lol:

Nego, da li je jos nekome upalo u oci rezijsko pojacavanje himne da bi se makar malo ublazili zvizduci?

Хрвати то обично раде,био сам у Арени па не знам како је на тв изгледало у дворани се буквално звиждало и пола минута прије почетка њихове химне, ми је нисмо чули са горњег нивоа од звиждука,отишло грло ал за онакву атмосферу се живи.

Citiraj:
Svaka cast momcima!

8) +1

п.с. друг хвала ти на инфо ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ajkula je napisao:
E neka si nam rekao :lol: :lol:

Nego, da li je jos nekome upalo u oci rezijsko pojacavanje himne da bi se makar malo ublazili zvizduci?

To je klasika. Himna se pusti direktno u program a zvuk iz dvorane bude umanjem. Nista novo, ni prvi ni poslednji koji to rade.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Tommy, ista scena :)
Sto se mene tice, 40 razlike mogu izgubiti od Danaca, necu se sekunde zabrinuti. Momci su pokazali kako se igra. Ako osvoje zlato, jos bolje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ma jasno ali smo se mi smijali zato sto je to izgledalo kao da se neko zeza u reziji. Malo pojaca pa onda smanji, pa cujes red zvizduka pa red himne i tako do kraja :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li intervju negdje sa nasim igracima i najvecom mangom reprezentacije, Veselinom? :D
Ja sam samo sa Hrvatima gledao.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
Ima li intervju negdje sa nasim igracima i najvecom mangom reprezentacije, Veselinom? :D
Ja sam samo sa Hrvatima gledao.

imam ja sa stojkovicem na engleskom,postavicu samo da nadjem

nego jeste skontali kako se cutura bio izgubio na kraju.izgubi jedno 3-4 lopte,vukovic vidio da je vrag odnio salu pa ubacio vuckovica.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.tv4play.se/sport/sporten?tit ... id=2146582

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene je iznenadilo sto smo sa Manojlevicem krenuli i u napadu?! Jest on dao jedan super gol i cini mi se 2 asistencije, ali to mi je i dalje nejasno. Dzaba se trosi, a nema on sad kvaliteta da vuce nas napad.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
a sam odusevljen, ocekivao sam mnogo tezu i neizvjesniju utakmicu ali drugo poluvrijeme je bilo prakticno rutinski odradjeno.

Onaj Stanic mora biti na nekim drogama, kad krene nema stajanja, jos uz publiku je nezaustavljiv.

Najveci momenat utakmice mi je bilo bacanje Nikcevica za vec izgubljenom loptom kada se pokazala sva zelja i srcanost.

U finalu sta bude - bude, bilo bi lijepo uzeti zlato, ali niko nece biti nezadovoljan ni ako medalja bude srebrnog sjaja, ovo je podvig, fantastican domet i malo k'o je ovo ocekivao.

Bravo za momke, pokazali su kolektiv i kako se dostojanstveno brani dres.

Sto se tice Hrvatske, ocito je da je pukla tikva izmedju Goluze i par igraca, prije svega Balica i to je sinoc kulminiralo.

P.S. Kopljar je Srbin :D :D Zabio je sedam golova ali je upropastio toliko napada da je najvise pomogao Srbiji.

ne znam koliko ste upoznati,stanic je branio negdje u njemackoj i na pao je na doping testu na gudru i poslije toga je dobio oko dvije godine zabrane igranja.poslije se nekako uspio ubaciti u koper jer nije bilo puno ekipa koje bi uzeli takvog igraca.sledece godine ce igrati za gopingen.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Људи све и све,ал оно бацање Никчевића за лопту заслужује један велики риспект! ;)

Славило се изгледа ноћас гдје год нас има.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mPBjYUtERrw[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Znam za to, nista strasno. Al' kad odbrani dvije-tri i kad pocne da dize publiku, vidi se da covjek upada u trans i da je nezaustavljiv tada.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Mene je iznenadilo sto smo sa Manojlevicem krenuli i u napadu?! Jest on dao jedan super gol i cini mi se 2 asistencije, ali to mi je i dalje nejasno. Dzaba se trosi, a nema on sad kvaliteta da vuce nas napad.

manojlovic i nekako ali brate sta ce nam beljanski u napadu.poptpuno beskorisno mada kontam da su ga stavili da bi pravio nekakve prolaze ze nase bekove.

vukovic bi trebao malo naprasiti onog prodanovica,pa jebote onako ni ja ne bi sutao sa krila

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Ташко je napisao:

manojlovic i nekako ali brate sta ce nam beljanski u napadu.poptpuno beskorisno mada kontam da su ga stavili da bi pravio nekakve prolaze ze nase bekove.

vukovic bi trebao malo naprasiti onog prodanovica,pa jebote onako ni ja ne bi sutao sa krila

колега Мандрак немојте тако. Хтјели се ви сложити или не Бељански је уз Манојловића у одбрани био наш херој ;) Тоскић је морао пола одиграт са клупе јер ваља се 60 минута борит с Мусом и Воријем,због тога је Бељански био у игри и у нападу повремено,наш највиши играч око 2 метра ;)

Него има ли каквих новости око стања Шешума?

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vuce ja govorim za napad a ne odbranu,nisam toliko slijep da ne vidim sta covjek radi u odbrani.

i nije toskic jedini i prvi pivot da mora odigrati 60 minuta,valjda je stojkovic prva alternativa pa ako mu ne ide upada toskic.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4S-Ah5CvGB8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

има ли игдје изјава Станића (читам на спортским његову изјаву),одушевио ме!? ;9

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јооооој како луд дан је јуче био! од почетка до краја! 8) Никчевић је оним бацањем показао како се бори за национални дрес, а не као латентни фудбалери...
Ово за Шешума баш безвезе!
У недјељу утакмицу гледам негдје у центру. Овај пут смо били тамо у близини економског факса па смо морали трчати до центра. Отпадоше плућа кад трчиш на оној хладноћи! :lol:

иначе направио сам неколико снимака са прославе синоћ. набацићу на јутјуб само да пребацим са телефона

V@nja je napisao:
ajkula je napisao:
V@nja i Walter do gaca skinuti na HR granici :lol:

Kaze frustrirani ujko carinik da smo mu licili na dilere dopa
Kreten
:lol:
:lol: Још каже мој један познаник мени прексиноћ да ће се враћати кући преко Раче ако Србија побједи :D :D На крају је ипак ишао преко Хрватске, прво су им закерали зашто им нису везани појасеви, а онда су им рекли да изађу и читаво ауто им прегледали :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sve i jedan automobil na BiH tablama u kojem su bili Srbi su izdvojili sa strane i nesto im zakerali.
Nekome manje, nekome vise.
Mi smo, izgleda, dobili jackpot :lol:
(Vrlo moguce zbog broja zastava/kapa/salova/majica sa obiljezjima Srbije)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr9oAvbK27s[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]