banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jan 2012, 20:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
elem!
Danas sam pola grada pretražio u potrazi za zimskim dubokim patika/cipelama tražeći broj 47! Takože farmerke na svoju visinu od gotovo 2 m jedva pronađoh..

Gdje najlakše kupiti te artikle?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Nigdje nije lako, znam to jer i sam imam isti problem. U takvoj situaciji kupujem šta bilo, gdje god nađem, samo ako ima broja.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

STRATOKASTEL je napisao:
Nigdje nije lako, znam to jer i sam imam isti problem. U takvoj situaciji kupujem šta bilo, gdje god nađem, samo ako ima broja.

Takođe. Najgore mi je kada mi neko od društva kaže: "Dobre su ti, ali jesi li mogao naći sa sivom tačkicom pozadi umjesto crne?" A ja našao jedne jedine :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
U brodogradilištu :lol: tamo imate pontonske čamce :D e sad ozbiljno, isti problem imam. Nosim po naški 46 a kad probavam originale iz PRC-a što kod nas prodaju malen mi 48 od nekih modela :oops:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 16:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U diskontu obuće kod mljekare (čitaj: kod zgarišta od mljekare) je svojevremeno bilo i većih brojeva.. Ne znam kakvo je sad stanje..

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nemaju vise neku ponudu. Prije je bilo stvarno velikih brojeva, sad maksimalno 46. Bude i koja patika 46+ ali kosarkaske uglavnom. Ko naleti na broj 50 negdje, neka odmah napise ovdje :D Moze i 49 i 2/3 :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Hercegovac je napisao:
Takože farmerke na svoju visinu od gotovo 2 m jedva pronađoh..

Nosis li one hlace sa džepovima, njih ima vecih (duzih), lakse je naci nego farmerke...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Hercegovac je napisao:
elem!
Danas sam pola grada pretražio u potrazi za zimskim dubokim patika/cipelama tražeći broj 47! Takože farmerke na svoju visinu od gotovo 2 m jedva pronađoh..

Gdje najlakše kupiti te artikle?

Probaj na internetu. Jest da ne mozes probati ali ako znas tacnu velicinu koja ti odgovara i ako ti se svidi vizuelno, go for it! Meni se ne svidja ova moderna obuca i odjeca pa sam uzeo par komada obuce preko neta, nijednom nisam pogrijesio, stoje ko salivene.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Pa jedino ako ima nešto od tog proizvođača ili može vidjeti kolike su veličine u cm... Brojevi se dosta razlikuju od jednog do drugog proizvođača.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U svakoj do jedne prodavnici su mi rekli da se veliki brojevi (46, 47 ili 48) najviše traže u posljednje vrijeme i da se zbog toga razgrabe jako brzo - pa majku mu; ako je tolika potraga kako niko da otvori specijal prodavnicu većih brojeva?! :angry4: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 01:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
a kakva je ono prodavnica preko puta dvorane Mejdan, kad se ide prema restoranu Vrbas ...cini mi se pise nesto extra large, vidio sam slucajno u prolazu

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 01:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hercegovac je napisao:
U svakoj do jedne prodavnici su mi rekli da se veliki brojevi (46, 47 ili 48) najviše traže u posljednje vrijeme i da se zbog toga razgrabe jako brzo - pa majku mu; ako je tolika potraga kako niko da otvori specijal prodavnicu većih brojeva?! :angry4: :confused2:

Svake godine ista priča... Uvijek platim obuću po najvećoj cijeni, jer ako bih čekao sniženje odoše... Izbor patika na Malti se svodi na ovo, e ovaj model sam nosio prije tri godine, mogao bih opet :)

Ista priča i za jakne. Nađem nešto da mi se sviđa, a najveći broj L. Ili bude i XXL, ali za Kineze :)
Znam ja da za jedan par obuće za mene, mogu prevesti deset pari djećije, ali i nama nogatima treba obuća :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidite i da nas na forumu nogatih ne manjka - onda mi nije jasno kako mehanizam ponude i potražnje ne odradi svoje i otvori big foot prodavnicu u BL. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ja nosim 49 2/3 po zadnjem modelu Adidasa. Odavno sam prestao tražiti. Stara samo donese patike. Nije da sam probirljivac neki, jer sam se već navikao šta ima da kupujem. (Izbor go' kurc!)

Inače, stara uzima tene negdje na Malti, kod nekog lika što nabavlja za sve graCke preprodavce... dobije ih u pola cijene. Dakle, pripremi keš za jedan par - donese dva. Pored toga, trenerka mi je kao odijelo... i njih je dobijala po nekim bagatela cijenama (nije ono što mislite, gadovi). Pitaću gdje je tačno, pa ću javiti...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajd javljaj pa nas spasi maratonskih potraga... ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јоооој браћо моја напаћена :D

исти проблем имам. око 2 метра висине, патике 48 и по , ципеле углавном за број мање, мада све зависи од произвођача. још одавно сам одустао од гледања шта ми се допада, а шта не допада, небитно да ли се ради о одјећи или обући. Само уђем и питам имате ли тај и тај број :(

а кад ме у некој продавници продавачица погледа чудно зато јер носим 48,5 број патика, па дође ми да јој шамарчину пукнем :angry4:
да сам јој показо ку*ац који је већи од нормале она јој не би сметало. ма море марш тамо.

Што се тиче одјеће то купим кад негдје на нешто налетим, а за обућу у задње вријеме престао сам обилазити ове продавнице по центру. углавном немају бројева или имају неке безевезе. сад идем директно на Малту. доле прек ољета може да се пронађе понешто. ишао сам једном 2 пута у 20 дана и оба пута били други модели, ови први сви распродати.

Није ми јасно да ови мајмуни у продавницама по граду не набављају велике бројеве када је потражња стварно велика

а онај ХХХЛ на Мејдану није нешто, углавном имају за дебеле и труднице.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
Hehehe .... samo vas čitam i smijem se. Muke vaše svekolike.
Isti problem imaju i muški članovi moje familije, a kako je krenulo i junior će mi biti na istim mukama.
Da li iko zna šta je bilo sa onom firmom Euroline koja je držala prodavnice sportske opreme na ulazu u Gospodsku (ona na sprat i mala u pasažu odmah iz Juvente, bješe se Nikola zvala)?
Tamo sam ovim mojim dvometrašima kupovala gomile ogromnih patika po nekim smijurija cijenama, al to bi poodavno.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
јоооој браћо моја напаћена :D

исти проблем имам. око 2 метра висине, патике 48 и по , ципеле углавном за број мање, мада све зависи од произвођача. још одавно сам одустао од гледања шта ми се допада, а шта не допада, небитно да ли се ради о одјећи или обући. Само уђем и питам имате ли тај и тај број :(

а кад ме у некој продавници продавачица погледа чудно зато јер носим 48,5 број патика, па дође ми да јој шамарчину пукнем :angry4:
да сам јој показо ку*ац који је већи од нормале она јој не би сметало. ма море марш тамо.

Што се тиче одјеће то купим кад негдје на нешто налетим, а за обућу у задње вријеме престао сам обилазити ове продавнице по центру. углавном немају бројева или имају неке безевезе. сад идем директно на Малту. доле прек ољета може да се пронађе понешто. ишао сам једном 2 пута у 20 дана и оба пута били други модели, ови први сви распродати.

Није ми јасно да ови мајмуни у продавницама по граду не набављају велике бројеве када је потражња стварно велика

Objašnjenje im je navodno da oni nabave, ali se to najprije razgrabi..

Nedavno me kuma uvede u New Yorker pošto sam tražio neku jaknu da kupim, govoreći mi kako tamo ima... Aaaaaaa majko mila! Mislim, znam da robu prave u Kini, ali to je premaleno i za Kineze! Tražim veći broj neke tamnije koja mi se svidjela a ljubazna djevojka mi reče kako od većih imaju L :confused2: !!! :confused2:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ма Њу Јоркер је тешко њесра када су бројеви у питању! два пута ушао и разочарао се. Баш како ти кажеш као да за дјецу праве јеботе...

иначе прије неколико мјесеци сам себи тражио кошуљу за свадбу, обишао читав град и нашао само 3 кошуље да ми одговара величина, а од те три, двије су биле баш ружне...страшно

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Hercegovac je napisao:
Vidite i da nas na forumu nogatih ne manjka - onda mi nije jasno kako mehanizam ponude i potražnje ne odradi svoje i otvori big foot prodavnicu u BL. :confused2:

Sto u BL,mislim da kod vas krsnih u Hercegovini bi posao bolje isao:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]