banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Forty Two je napisao:
Ajd makar nismo opet primili više od 22 gola. Sad se vidi koliko znače Ilić i Nikčević u napadu.

i Stanic na golu

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Citiraj:
Drago Ćosić:"I dvostruka nevolja za nas: i sedam metara i isključenje i sedmerac!"

Obožavam ga, mame mi moje! :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kad je srdjan knezevic plakao u toku utakmice i ja sam isto radio

beograde stidi se,sta drugo reci.grad od dva miliona jebenih ustasa

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
jbt,kakva je 1996 tenzija bila kad su se prvi put u rukometu (i u bilo cemu!),sreli jugoslavija-hrvatska u sevilji.....nije jos bila ni demobilizacija zavrsena,a kod nas se u malom logoru svaki nas gol proslavljao pucanjem u vazduh!!
ubili smo ih jedno 5 razlike,briljirao aco knezevic i golman beli stojanovic,a onaj jadni komentator rts,srdjan knezevic se toliko uzbudio da je ostao nepokretan od tog meca,i nikad se nije oporavio....

R.I.P Srdjane

u odnosu na tu utakmicu,ova prekosutra mi dodje kao da gledam "belu ladju" i sojica....

Plakao je Srdjan tada ko malo dijete,cak ga i prikazali u sred prenosa.A nepokretan je ostao puno poslije,kao rutinska operacija,ukljesten zivac i doktori sjebali kicmenu mozdinu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
mandrak je napisao:

Kad je u jednom momentu pokojni Knezevic rekao ' ovo je za nase majke , za nase sestre...' .Izbacili smo tad Hrvatsku u cetvrtfinalu i kasnije bili treci , i to Hrvatsku koja je malo kasnije na ljeto osvojila zlato na olimpijadi.A nas je sudija tako mucki pokrao u polufinalu sa Spanijom...brrrr. Inace sto se tice predstojeceg polufinala , ako navijacima ne dodje iz guzice u dupe da se treba stvoriti pakao na tribinama, nama su sanse u startu manje za 30 %.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
mandrak je napisao:

Kad je u jednom momentu pokojni Knezevic rekao ' ovo je za nase majke , za nase sestre...' .Izbacili smo tad Hrvatsku u cetvrtfinalu i kasnije bili treci , i to Hrvatsku koja je malo kasnije na ljeto osvojila zlato na olimpijadi.A nas je sudija tako mucki pokrao u polufinalu sa Spanijom...brrrr. Inace sto se tice predstojeceg polufinala , ako navijacima ne dodje iz guzice u dupe da se treba stvoriti pakao na tribinama, nama su sanse u startu manje za 30 %.

jeste,to je bas rekao

izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio sa ovim beogradjanima i ustsama,popizdio sam.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
"Osvetili ste nejac!!!"

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Није проблем у српским навијачима,већ у организаторима(РСС) И ДИСТРИБУЦИЈИ КАРАТА!
Сопствене навијаче стављати у горњи ниво и неки југо-исток доњег прстена могу урадити само срби.
Док гостујући навијачи,поготово македонци имају најбољ мјеста.
Колико су се уопште потрудили да контактирају навијачке групе из цијеле Србије,да се договоре око баналних ствари,дистрибуције карата,превоза,навијачких реквизита? Нису нимало...
Сјетите се само навијања у Хрватској...Ово је брука и срамота за све србе,наравно осим за оне који су у хали и навијају...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Ima li gdje kakav video?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
U koliko sati je utakmica u petak,zna li se

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Koliko znam nije uopšte bilo određivanja gdje će čiji navijači biti, već su naši kupovali jeftinije karte iz gornjeg prstena.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja sam veći optimista nego sinoć. Zato što su Hrvati apsolutno uvjereni u pobjedu a prvi put da neka naša reprezentacija nakon 2-3 zaredane pobjede da ne likuje kako će bez problema biti prvaci Evrope nego i oni breme favorita prebacuju na Hrvate. Sinoć sam rekao 45-55 %, večeras 47 - 53% :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma treba ovo zavrsiti sa sudijama,jer ovo je takav tip utakmice koji se ne prepusta slucaju i banalnostima tipa ko ce biti bolji na terenu ili raspolozeniji za igru.....pa nek cvile dve godine,tako je jos sladje :D

ja nisam sportista,ja sam krmaca

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
Није проблем у српским навијачима,већ у организаторима(РСС) И ДИСТРИБУЦИЈИ КАРАТА!
Сопствене навијаче стављати у горњи ниво и неки југо-исток доњег прстена могу урадити само срби.
Док гостујући навијачи,поготово македонци имају најбољ мјеста.
Колико су се уопште потрудили да контактирају навијачке групе из цијеле Србије,да се договоре око баналних ствари,дистрибуције карата,превоза,навијачких реквизита? Нису нимало...
Сјетите се само навијања у Хрватској...Ово је брука и срамота за све србе,наравно осим за оне који су у хали и навијају...

i onda je nekom cudno sto sterbik igra za spaniju,saric,eklemovic,puljezevic,krivokapici... i ko zna koliko njih jos.najbolje da opet prodaju utakmicu hrvatima,jer jebi ga njima treba a nama puna kapa i sa ovim sto smo postigli

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Forty Two je napisao:
Koliko znam nije uopšte bilo određivanja gdje će čiji navijači biti, već su naši kupovali jeftinije karte iz gornjeg prstena.

То и јесте проблем,што домаће,сопствене навијаче стављаш у исти кош са осталима.Немају никаквих приоритета.
Да су имали имало мозга,мјеста иза клупа и преко пута камера оставити за домаће навијаче
и то по мањим цијенама а остале бацај гдје стигнеш,тј. раштркај их максимално.
На тај начин створио би се коп са српским навијачима и све би боље изгледало...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

Sve oko karata diktira EHF po vrlo strogim pravilima strogom kontrolom.Nema muvanja i proteziranjaq tako da ce u prvim redovima biti danci a mi i hrvati gore u golubarniku jer su karte za cijeli dan,

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
interesantno je da su portali glavnih hrvatskih medija stavili u prvi plan vijest o napadu ali ne i HRT. Čak i nemaju to među vijestima već u sportu negdje pri dnu izvještaj RTS o slučaju. Takođe HRT je bio jedini mediji u hrvatskoj koji je sa proslave Dana Republike Srpske emitovao samo izvještaj bez ikakavih dodatnih dobrih ili loših komentara na proslavu. Hm

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka

http://www.youtube.com/watch?v=J1_d8cNUUKE

srdjan knezevic-jugoslavija -hrvatska-1996

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Рукометном савезу Србије желим све најгоре! Ако ми буду дали транс унијет то ћу и јавно истаћи на горњем нивоу. :angry1: :angry1: :angry1:

што се исхода меча тиче,сасвим је нормално да смо у овом мечу жељели се одморит и ок је, није доживљена резултатска катастрофа а обрадовали смо македонце и ок,идемо даље.

у петак ће у Арени бити више навијача из РС и ЦГ него из Србије,то довољно говори о свему!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Zar vi mislite da će zaista u areni biti više hrvatskih navijača? Ne igramo protiv Papue Nove Gvineje nego protiv Hrvatske! Trebalo bi da gori! Ja sam uvjeren da će goriti i da će atmosferu napraviti navijači iz unutrašnjosti i iz R. Srpske i Crne Gore. Utakmica protiv Makedonije bila je bez značaja za Srbiju dok Makedoniji omogućava razigravanje sa Slovenijom za plasman na kvalifikacioni turnir za OI. Ako smo pustili Makedoncima da bi imali šanse za kvalifikacioni turnir neka smo. Volio bih da se i oni plasiraju na taj turnir!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]