Кад је овако било у НС-у, шта ће ли тек бити у БГ-у? Али вјерујем да ће хрвати бити заштићени као бијели медведи, биће полиције ко за параду, само ће Срби на крају најебати од истих. Утакмица ко утакмица, као и свака између ове двије репрезентације. Домаћи терен је предност, али не и са хрватима. Психолошки притисак на нашој страни, биће и њих доста, а и наши навијачи се нису нешто нарочито показали на репрезентативном нивоу, свака част Мераклијама, све похвале за момке из Ниша. Судије би требали ићи у нашу корист пошто смо домаћини, али ако буду то радили као сад боље да не помажу, а и не треба помагати никоме, нек побједи онај ко заслужи и ко је бољи. Играмо најбољу одбрану на првенству, то сви знамо, али видјећемо како ће то функицонисати сад. Илић класа. Од њега очекујем да буде прави вођа,као што и јесте, и кад је густо да он покуша, али неће ни он моћи цијелу утакмицу. Вујин? Човјек има један од најјачих удараца на свијету, али игра онако, једну утакмицу добар, једна слабије одигра. Може он боље. Продубио се један човјек из зимског зна - Шешум, надам се да ће помоћи са пар голова кад Илић буде одмарао. По мени, а и мислим и већини вас, пивоти су нам најтањи у тиму, као и десно крило. Хрвати се дигли послије ове побједе нам Французима, биће велика борба. Мотива не недостаје и са једне и са друге стране. Надам се нашој побједи, у нашој предстоници. Никако, али никако не би ваљало изгубити од њих на нашем терену, али уздам се у добру одбрану, од ње све креће. Треба сачекати и ове мечеве вечерас, да видимо ко ће с ким, не треба избјегавати ништа, али ни форсирати главне играче вечерас. На селектору је да види шта и како. Када би мени онако неко скандирао име(спикер) и презиме(навијачи) и када би чуо "Боже правде" на почетку мислим да би летио тереном, а не трчао. Срећно момци, обрадујте нас опет! Вјерна Република Српска