banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
petak

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Borac u srcu je napisao:
Dobro ali mislim da je taj turnir sa nekim lijevim ekipama tako da mu dođe na isto

Jesmo izborili kvalifikacije ali daleko od tog da su lijeve ekipe. U jednoj grupi je Spanija, Island, Brazil i jedna evropska ekipa sa EP, a u drugoj Danska, Madjarska, druga ekipa sa EP i afrikanci. Ako prvak bude Spanija ili Danska doci ce do tumbanja ali opet neka od evropskih ekipa upada a samo dve idu dalje tako da ce biti tesko pogotovo sto nismo domacini kvalifikacionih turnira.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ko onda ide direkt na OI? Jel samo prvak evrope?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da. Ko ovde uzme zlato ide direktno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
papučar je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Dobro ali mislim da je taj turnir sa nekim lijevim ekipama tako da mu dođe na isto

Jesmo izborili kvalifikacije ali daleko od tog da su lijeve ekipe. U jednoj grupi je Spanija, Island, Brazil i jedna evropska ekipa sa EP, a u drugoj Danska, Madjarska, druga ekipa sa EP i afrikanci. Ako prvak bude Spanija ili Danska doci ce do tumbanja ali opet neka od evropskih ekipa upada a samo dve idu dalje tako da ce biti tesko pogotovo sto nismo domacini kvalifikacionih turnira.

A koliko ide ekipa sa tog turnira na OI?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
papučar je napisao:
Borac u srcu je napisao:

A koliko ide ekipa sa tog turnira na OI?

dvije valjda

to je najveca glupost.kad vidim na olimpijadi neki zanzibar i neke kineze zgadi mi se sport. ko onaj sto je plivao a covjek naucio plivati tri dana prije olimpijade

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sa ovih kvalifikacionih turnira idu najbolje dve ekipe na OI. Imaju tri grupe pored ove dve treca je sa Hrvatskom i ona je popunjena tj imaju 4 ekipe, ako Hrvati uzmu pretpostavljam da opet ima pomjeranja tako da ce se znati definitvno tek kad se zavrsi EP na sta grupe lice, al sigurno nece biti lako. Ovde http://www.ehf-euro.com/Singe-News.2275 ... e61929731e je sve lijepo prikazano, uglavnom bi najbolje bilo uzeti zlato :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Nisam za nasilje ali realno Hrvati dolaze da provociraju. Meni nikada nebi palo na pamet da idem u Split, Zagrebi ili Zadar i da nosim dres Srbije i zastavu sa dvoglavim orlom ili 4s. Kad se kod njih igra nasi navijaci ne smiju ni da pisnu i zbog policije i zbog njihovih navijaca. U Srbiju dosli Hrvati i raspistoljili se...vidjeli valjda na prve 2 utakmice da smiju pa sad navalili svi. Imao sam osjecaj protiv Francuza kao u Splitu da igraju. Sto je najgore doce do nekog sranja i opet ce Srbi biti krivi.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Nisam za nasilje ali realno Hrvati dolaze da provociraju. Meni nikada nebi palo na pamet da idem u Split, Zagrebi ili Zadar i da nosim dres Srbije i zastavu sa dvoglavim orlom ili 4s. Kad se kod njih igra nasi navijaci ne smiju ni da pisnu i zbog policije i zbog njihovih navijaca. U Srbiju dosli Hrvati i raspistoljili se...vidjeli valjda na prve 2 utakmice da smiju pa sad navalili svi. Imao sam osjecaj protiv Francuza kao u Splitu da igraju. Sto je najgore doce do nekog sranja i opet ce Srbi biti krivi.

ja sam se bas sinoc zapitao nesto slicno.da se igra u hrvatskoj prvenstvo ja se ni u ludilu ne bi usudio da povedem sina i obucem mu dres srbije,gledam oni bez problema.valjda znaju da mi nismo opiceni ko oni.

a ovo sve sto im se desava je po onoj narodnoj sto si posijao to ces da zenjes.ali oni se sad prave ludi,rekao bi covjek da su nas docekivali sa mimozama.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja bi zelio Hrvate u polfinalu,jer smatram da njih prije mozemo dobiti od Spanaca.Sto se kvaliteta tice,obe ekipe su bolje od nas,ali protiv Hrvata bi kvalitet pao na dno liste,a odlucivalo bi nesto drugo.

Inace,izboden je jedan od vidjenijih ljudi iz BBB U Novom Sadu,ili Rumi,tako da ce vjerujem biti bas veselo...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otice ovo predaleko a oni su izazvali...realno gledano. Na kraju ce opet Srbi ispasti divljaci. Mogu misliti sad hajke po hrvatskim medijima.
Sto se utakmice tice...atmosferaa nece ici na ruku Hrvatima, to je sigurno...ali i kod nasih moze da izazove kontra efekat. Pobijedice onaj ko se bolje bude snasao u tom ludilu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
S obzirom na posljedice rata , potpirivanje tenzija od pojedinih medija, vise hiljada navijaca koji su dosli iz Hrvatske, rekao bih ( nadam se da me necete lose shvatiti), da je incidenata bilo cak smijesno malo. Naravno ja bih zelio da ih uopste nije bilo, jer mi je vise pun k..c raznih pacova koji se izivljavaju i tamo i ovdje i lijece svoje frustracije.Inace s obzirom na brojnost navijaca koji su dosli , ovo je u rangu incidenata koji su se dogadjali i prije devedesetih. Vec vidjeno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas to htjedoh napisati,mozda ispada ruzno,ali realno,koliko ih je doslo,nekoliko hiljada,i sta su sve skandirali i pjevali,i setkaju se po gradu,kao da su na izlet dosli,mislim ne znam sta su ocekivali,a opet to nije nista,sta je moglo biti... :-?

Mogu samo da zamislim,sta bi bilo,da nas 3000 dodje u Zagreb ili u Split i setkamo se po gradu,a u hali pjevamo "ko ne skace,ta je ujo","Mars na Drinu" i slicno...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tako nesto da se desi...njihova policija bi prva reagovala i zabranila ulazak navijacima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:24 
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Tako nesto da se desi...njihova policija bi prva reagovala i zabranila ulazak navijacima.

ja sam ocekivala da i mi proglasimo utakmicu visokog rizika, da ne garantujemo za bezbijednost njihovih navijaca, i ladno im zabranimo organizovan ulazak u zemlju i dvoranu. a ako neko hoce pojedinacno doci, nek dodje na vlastiti rizik.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta ocekujete kad nasi majmuni da bi smirili situaciju,nakon dva dana izjavljuju da hrvati uopste nisu napali onog malog sto je maskota.

da im naprave potpuni ugodjaj umjesto bon jovia mogu im pustiti tomphsona,ne bi me nimalo zacudilo.

ustase i jedni i drugi

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Nisl ... ha.sr.html :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Nislijka-silovala-makedonskog-navijacha.sr.html :lol:

Zamislite vi sad,koliko je ta cura bila ruzna i neprivlacna,kad ju je i pijani Makedonac odbijao i optuzio za silovanje... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako se ne varam, ovo je vijest sa njuz-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 12:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ko je srpskim navijacima kriv sto nisu imali muda ici u zadar,osim devetorice banjalucana sa trubacima i nekoliko dubicanaca....iz srbije nije bio nijedan u zadru!
u svemu ovome,ja postujem njihova muda da dodju,a normalno,drago mi je i kad im se pokaze da nisu dobrodosli sa takvom ikonografijom i pjesmama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]