banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2012, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Slavna glumica devedesetih bila u vezi sa Srbinom
Anđa zna kako ljube Srbi!

Slavna američka glumica Anđelina Žoli, koja je u svom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“ ocrnila Srbe i proglasila ih masovnim ubicama i silovateljima, krajem devedesetih je bila u vezi s M. R. (39) iz Beograda.

Žolijeva i Miša sa Zvezdare, kako su ovog zgodnog mladića zvale Beograđanke, čak su i živeli zajedno nekoliko meseci, sve dok je on nije ostavio. Posle njihovog rastanka, glumica se udala za holivudsku zvezdu Bilija Boba Torntona.
Kako saznaje „Alo!“, Miša je iz Beograda otišao odmah pošto je 1991. godine završio srednju školu. Zaposlio se kod svog starijeg brata koji je već bio u SAD i bavio se organizacijom glamuroznih žurki za poznate u Holivudu. Na jednoj od tih žurki, zgodni Beograđanin je zapao za oko glumici koja je u to vreme i započela vrtoglavi uspon u svojoj glumačkoj karijeri. Anđelina je u to vreme bila pred razvodom sa svojim prvim suprugom, britanskim glumcem Džonijem Lijem Milerom, s kojim se venčala 1996. godine. Anđina veza sa Mišom je bila vrlo burna i trajala je nekoliko meseci da bi bila završena negde u vreme NATO bombardovanja Srbije u proleće 1999. godine. Posle Miše, Anđelina je utehu potražila u naručju Torntona, da bi se tri godine kasnije i s njim rastala i pored zakletvi na večnu ljubav. Kao što je poznato, skrasila se pored Breda Pita, koji se zbog nje razveo od glumice Dženifer Aniston.
U izjavama o svom filmu posvećenom ratnoj ljubavi Srbina i Bošnjakinje, žrtve ratnog zločina, Anđelina je uvek naglašavala da joj je najvažnije kako će njen film biti prihvaćen u Srbiji. Dok čekamo premijeru filma u srpskim bioskopima, najavljenu za kraj februara, ostaje samo da se zapitamo da li bi slika o zlim Srbima bila drugačija da je veza s Mišom potrajala. I pored svih nastojanja, nismo mogli stupiti u kontakt s bivšim izabranikom Anđelininog srca, a prema informacijama njegovih bivših školskih drugova iz Beograda, on se još nalazi u Holivudu i otuda im se odavno nije javljao.

Žolijeva potvrdila!

Anđelina Žoli je pre nekoliko godina u razgovoru s grupom srpskih novinara bila šokirana kada ju je jedan od njih priupitao za staru ljubav.

Širom razgoračenih očiju zbunjeno je pogledala novinara i upitala ga:
- Otkud vi to znate?! Pa to je bilo tako davno..

Kakve priče :lol:
Mogli bi im poslati e-mail o tome da znamo ko je oplodio Anđu :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
E o tome treba snimiti film. O ljubavi Srbina emigranta i poznate Amerikanke koja se prekida u vihoru bombardovanja Srbije. 'U zemlji sperme i kokaina' Pa da vidimo reakcije...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 13:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
gnusni_snjesko je napisao:

jes odma braca srbi idu da zarade, kao donacije za odrzavanje sajtma.

tako nam i treba kad smo gamad

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ja sam gledao jedan film sa Anđelinom. Niskobudžetno ostvarenje. Ona plava i jebozovna. Izdrkam na nju dva puta u toku filma. Krenem i treći, jer je tad
bila bombarder sa 400.000 bombi od po tonu i po živog eksploziva. U glavnom, u filmu se otkrije da je ona neki robot... pa mi se spolovilo pretvori u ćunicu i to u roku od pola sekunde. Od tog trenutka je ne mogu gledati živu... pogotovo sad, kad mi još više liči na robota. Dakle, jednostavno ne gledaj filmove sa Anđelinom. Radije bi ga sad bacio na Bred Pita nego i pokušao na nju. Tužno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nije mi se dalo tražiti neku "cool story, bro" sliku.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 15:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
umesto ukidanja RS,poceli ukidati Andjelinu...broj bioskopa u americi u kojima igra njen film pao na 14(sa 18)...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
For Džontra's eyes and heart only:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Daljac, ti uvijek nađeš put do mog srca...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...faca!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Meni je Angelina, ali Valentine mnogo zanimljivija od ove... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja je ni ne znam... moraćeš mi je pokazati... al' sad se zabavljam samo sa starim kokar(d)ama.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
anoniman je napisao:
umesto ukidanja RS,poceli ukidati Andjelinu...broj bioskopa u americi u kojima igra njen film pao na 14(sa 18)...

филм је пукао тотално,што може да радује, надат се да ће ускоро и бих се лијепо фино расформират и подјелит на три дијела и сви живјет мирно и сретно.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2012, 01:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
kitopsina je napisao:
'U zemlji sperme i kokaina' ...

Bravo

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Anđelina Džoli: Nisam pozvala na ukidanje RS

SRNA - 28.01.2012 14:18
BEOGRAD - Američka glumica i reditelj filma "U zemlji krvi i meda" Anđelina Džoli poručila je da nikada nije pozivala na ukidanje Republike Srpske, te da ništa slično nije bilo predmet njenog razgovora na skorašnjem sastanku sa predsjednikom SAD Barakom Obamom.
"Neki srpski i drugi mediji su ovih dana napali naš film 'U zemlji krvi i meda' i ja želim da ispravim pogrešne informacije koje sadrže ti izvještaji. S obzirom na osjetljivost teme, opasno je i neodgovorno objavljivati i ponavljati te netačnosti", navela je Džolijeva u pismu, koje je njen agent iz firme "Endevor" dostavio Udruženju novinara Srbije.
Ona je dodala da je netačno da se u filmu tvrdi da je 300 000 ljudi poginulo u sukobu, te da ni ta, niti bilo koja druga cifra u vezi sa brojem žrtava u konfliktu se ne pojavljuje u bilo kom trenutku filma.

http://www.nezavisne.com/umjetost-zabav ... 25688.html

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 08:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
ma dzaba joj sad demant, rava je ona i dalje

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Mislim da je sad red da se napadne Čedu Jovanovića...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Panzer je napisao:
Mislim da je sad red da se napadne Čedu Jovanovića...

U srijedu u Beogradu
Dodik vs. Jovanović o tome da li je RS genocidna tvorevina
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u srijedu će u Beogradu učestvovati u duelu sa liderom Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomirom Jovanovićem o temi "Da li je Republika Srpska genocidna tvorevina ili izraz volje naroda?"
Duel između Dodika i Jovanovića, koji organizuje Tanjug, počet će u 12.00 sati u prostorijama Press-kluba Tanjuga na Obilićevom vencu.

Tema, pokrenuta izjavom Čedomira Jovanovića na Glavnom odboru LDP-a, izazvala je lavinu reagovanja u RS, najavljene su tužbe i traži se izvinjenje pred srpskim parlamentom.

"Akteri ovog najnovijeg političkog sukoba u sat vremena imaju priliku da objasne svoje stavove, da ih sučele, a predstavnici medija moći će da procene čiji su argumenti ubedljiviji", navodi se u saopštenju.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je na sjednici Glavnog odbora svoje stranke, u subotu, da je "Republika Srpska genocidna tvorevina" i da je "nastala na genocidu".

Na ovu izjavu reagovao je kabinet predsjednika RS Milorada Dodika odakle je poručeno da lider LDP "smišljenom laži da je Republika Srpska nastala na genocidu pokušava da pripiše kolektivnu odgovornost cijelom narodu, koji je samo branio pravo na život“.

U Dodikovom kabinetu naveli su da je "ružno što, putem neistina o Republici Srpskoj i njenom nastanku, Jovanović pokušava pridobiti ili svoje birače ili mentore".

http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /120131067

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
tačno mi je žao što ću i sutra da se sramotim radi našeg preCjednika. Biće repriza Stankovića, ovaj će da ga navlači, lemi će se iznervirati nakon 3 minuta i krenuće vrijeđanje najgorim mogućim jezikom. Nije on za verbalnog duela, ne kontam imal iko pametan u tom Snsd-u da mu kaže. Gdje je taj Radojčić wunderkind, što on ne ide na ove megdane?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
dtkbl je napisao:
tačno mi je žao što ću i sutra da se sramotim radi našeg preCjednika. Biće repriza Stankovića, ovaj će da ga navlači, lemi će se iznervirati nakon 3 minuta i krenuće vrijeđanje najgorim mogućim jezikom. Nije on za verbalnog duela, ne kontam imal iko pametan u tom Snsd-u da mu kaže. Gdje je taj Radojčić wunderkind, što on ne ide na ove megdane?

Isto razmišljamo. Nadam se samo da će mu neko pametan spremiti argumente za ovu raspravu. Zaista nisam mislio da može da postoji govnar među srpskim narodom koji bi izjavio ovakvu stvar kao Jovanović ali sam zaboravio malo na našu istoriju, a na kraju krajeva to je Jovanović, ništa ne treba da čudi. Dakle, dotični narkos je ratne godine proveo u Beogradu na horsu i ekserima, a naši očevi su ginuli na frontu i gradili slobodu i opstanak Srba u BiH i on sebi dopušta takvo nešto, tj. daje si za pravo da takvo nešto izjavi. Da smo malo veće budale za ovu izjavu mu je već trebala pasti glava, nekad prije možda i bi. Nema više starog dobrog micanja političkih protivnika mada on nije nikome politički protivnik, on je protivnik čitavom srpskom narodu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ma koji se sramotiti... pa kao da je Dikado od jednom postao seljak. Ja bi voliJo da se potuku, da ona životinja kako uništi klipana. Dok je bilo Šešelja i klizanja od kore za bananu, bar je malo bilo zanimljivije...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]