banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Daljac je napisao:
Има ли снимак, нисам гледао утакмицу?

F5

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jesi i ti neki saldzija 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Reci cu jos jednom. Posto ovdje ima ljudi koji izgleda sport pa tako i rukomet prate sasvim usput , kako ih ko napali.Ako nakon ovog prvenstva ne nastavimo niz, dakle makar polufinala slijedecih takmicenja, ovo ce biti samo slucajni uspjeh koji smo dosegli zahvaljujuci tome sto smo domacini( iako nemamo domacinsko sudjenje) , i zahvaljujuci tome sto se kod nekih reperezentacija dogadja generacijska smjena. Kad se bolje zapitam, ko ce kod nas da zamjeni ovo sto imamo ?

о чему ти причаш? Чуј шведска доживила смјену,а она доживила смјену прије 3 године,више се у саставу Србије промјенило играча него у саставу Шведске у задње 3 године,чуј случајни успјех,Французи су такође у фуци били случајно прваци, Грци у кошарци случајно добили Амере, о боже шта нећу прочитат :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hGGH1I86fMU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jeste vidjeli skrbica i nedju na pocetku utakmice.skrbic uvijek isti,kao da nije nimalo ostario

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Borac u srcu je napisao:
Видим да отписујете Мађаре олако као конкурента а ја некако њих и видим као најреалнијег. Французи су више мање овдје дошли да се зајебавају али Мађари ако узму Словенце и Хрвате у заднјем колу они су унутра и то је по мени реалније него Француска.

Одлична партија вечерас. Од побједе ме више радује разноврсност у игри. Пар контри, игра на крила, добар допринос играча из другог плана, 5 голова Вујина, голчине Шешума који се полако буди. Такође и 10 - 15. мин. Марковића је по мени одличан потез и да се одмори Никчевић али и он да мало пробије неке баријере, штета за 2 преступа могао је стрпати барем још један али добро је

не отписује Мађаре нико они су сами себе отписали партијом против Исланда,једноставно стиче се утисак да немају снаге, Часар и Мочаи не могу сами,Фазекаш може имат добре роле али не и константност, а и тешко је очекиват да могу тући кроасане, Словенци нису нека нарочита препрека ;)

Мандраче видјели јесмо, а онај пакшу Тадићи од овог првенства прави изборну кампању :roll: :roll: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

panteliza malo o rukometu:

Момир типа Илић ми сад посло поруку као ђидо Пантела на швецки сто,чуем да си изтрчо педес унци методом радовања,тај неки веселин зонфић,а ја фазон пун стомак,пуно срце.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:38 
mandrak je napisao:
jeste vidjeli skrbica i nedju na pocetku utakmice.skrbic uvijek isti,kao da nije nimalo ostario

u kakva bih ja zena bila da nisam vidjela.. :lol: prvi dobar ko i uvijek.. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
mandrak je napisao:

sad sam se zabrinuo zasto sam ja to vidio :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:48 
mandrak je napisao:
lollipop je napisao:
mandrak je napisao:

jest da volim sport, al ipak sam zena.. :lol: za tebe ne znam.. :lol:
izvinjavam se na off topic, mada znam da imam povlastice na "sportu" :wink: ali morala sam razbiti raspravu ko je kad poceo pratiti rukomet.. :confused2: da vam ja kazem kad sam ja , pa da se neki fino postide.. uzas kako temu mozete pokvariti poslije onakve pobjede..

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Slika
БИЛА ЈЕ ОВО ВЕЛИКА НОЋ ЗА ПОВРАТАК СРПСКОГ РУКОМЕТА!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Prije prvenstva samo u nekim najoptimističnijim prognozama sam mislio na polufinale a dalje da bi bili apsolutni autsajderi a sada prema viđenom prvenstvo je jako izjednačeno i sitnice bi mogle odlučiti o pravku. Možda upravo publika, odmornij iigrači i sl. ali da ne srljam previše idemo redom, polufinale. Inače mislim da bi nam kockice bile i psihički i svakako najteži protivnik i nekako bih volio da završe svoje takmičenje van F4. Plus što ne bi moglo bez njihvih navijača a tu bi onda bilo svašta

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Како сам се обрадовао повратку Шешума.
Поред Станића који је херој сваке утакмице,по мени утисак вечери Жарко.Јаооо како ми је драго што је забио она 4 гола и повратио самопоуздање,а тражи се од почетка првенства!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:

:D,kralj

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kakvo bi veselje bilo da Srbi udju u sva 3 finala u nedelju :blob2:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Kakvo bi veselje bilo da Srbi udju u sva 3 finala u nedelju :blob2:

koja tri?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

AO/vaterpolo/rukomet
Ako se ne varam, sve se to igra u nedelju 29.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
AO/vaterpolo/rukomet

dva minuta razbijam glavu pa sta ima jos osim rukometa i vaterpola :lol:

jesam amater.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Banuj se sa podforuma "Sport"
:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Samo prvenstvo je generalno gledajući izvrsno. Dobre utakmice, mnogo navijača drugih reprezentacija, ujednačeni timovi, veliki preokreti... Po meni odlična promocija ovog sporta i mogu uživati i oni čije reprezentacije ne igraju u Srbiji. A ne da organizaciju dobija neka egzotična sportska zemlja pa sve do polufinala nema u dvorani više od 300 gledalaca pa taman i da je najbolji rukomet nije to ipak to. Bravo za organizatora

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 24 Jan 2012, 00:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Nije Jovo daleko od istine, samo malo previse dramatizuje. I sigurno bolje poznaje rukomet od dosta ljudi, a pogotovo od Drininog.
Vrlo vazan je kontinuitet, a ne da opet budemo 12. ili 13. na sljedecem takmicenju.

Ali gledajuci samo ovo prvenstvo, mi smo vec napravili uspjeh. Sve preko je bonus. Ja se nadam medalji naravno i vjerujem da momci to mogu. Ovo je prava prilika.

Ma naravno da nije ali malo previse dramatizuje :), pa sjetimo se gdje smo zadnjih desetak godina,pogledajmo gdje srpski klupski rukomet, ko je vjerovao od nas da cemo uci u polufinale,ma dajte,ja ne da nisam vjerovao nego sam mislio da necemo ni pobjede imati, a sad mi ni zlato nije nerealno , ma da i ako izgubimo ove dvije po 10 razlike ja necu biti nezadovoljan.Mislim da ce ovaj uspijeh puno znaciti u oporavku srpskog rukometa koji je moramo priznati na niskim granama.Pa dovoljno je reci da bosanska liga ima veci rejting od srpske.
Drugo sto mi se nije svidjelo u njegovom izlaganju ovde po forumu to je oko Bake Bojinovica,ako vec prati rukomet kako kaze trebao bi znati da je Baka drzao ovu reprzentaciju na aparatima zadnjih 6,7 godina,da je bio tu kada su mnogi ledja okretali,igrao povrijedjen,mislim da je zasluzio da se oprosti u Srbiji na prvenstu.Al jbga selektor ima rezultate i nista se ne moze prigovoriti al ipak ga je mogao ugurati bar nek dize tri prsta na klupi :).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]