banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
drinin vuk je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Al' bas, sinoc u areni ni traga ni glasa od velikih delija i grobara. Dolaze ljudi sa zastavama iz Prijedora, Podgorice, Banjaluke ali nigdje velikih Srbijanaca.

А 6 зворничана не спомињеш :) :) :)
Било је из Берана,Херцег Новог,Никшића,до мене један дошао лик из Малмеа ако не лаже,Драган. :)

И будимо реални, структуре најјачих навијачких група у Србији организовано не иду на утакмице репрезентације ни у једном спорту (сем Земунаца на фудбал те Мераклија на рукомет) ;) Немојмо превише срати,јер је итекако синоћ било Гробара (људи који навијају за Партизан) у хали. Чуди ме да момци из ЈФ (навијачи Рада) не подржавају репрезентацију???

Citiraj:
e pa ja dobila karte za polufinale.. op op

дакле коначно ћемо се упознат, ништа од плаћања семестра и кирије,данас рођо узео још 4 комада :) :) :)

Ташко у праву си,сад сам сконтао,све нешто мислим Франци вечерас нерјешено играли ;)

ето видим колико си навијачки упућен вуче,земунци само на нека гостовања иду, па дошла је фирма организовано на италију у бг,гробара јуче који су навијали није било уопште пуно 40+ екипа и мало забрањених.

И ДА ОНО ЗА УЛАЗАК БЕЗ КАРТЕ СУТРА ЈЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЈА,провјерено.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drinin vuk je napisao:
Ташко je napisao:
Evo kako se i sa 4 boda iz prve faze moze ispasti. HrvaCka ce nam pokazati.
Francuzi ce ih mlatnuti kao i obicno, a onda Hrvati mogu na tribine kao i braca vaterpolisti im.

Без обзира на моје велике антипатије према њима, Ташко мислим да нема шансе да изгубе од онакве Мађарске?!мада?

Дајте стање у њиховој групи?

Ne moraju ni izgubiti.Bitno je da ih francuzi dernu i ćao .Bolji međusobni duel(naravno ako francuzi dobiju Island) :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
БРАВО ШПАНЦИ!

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
drinin vuk je napisao:
А 6 зворничана не спомињеш :) :) :)
Било је из Берана,Херцег Новог,Никшића,до мене један дошао лик из Малмеа ако не лаже,Драган.

Ma to je samo sto sam uspio da pohvatam sa natpisa na zastavama. Znam ja da je bilo ljudi i iz drugih gradova.

A grobare i delije ne pominji.
Sto se mene tice mogu pocrkati svi, bilo ko ko stavlja klub ispred reprezentacije je za mene idiot.

Pa da se skupe samo grobari mogu napuniti arenu a sinoc je bila poluprazna.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U utorak će biti baš krvavo između FRA i CRO. Francuzima pobjeda treba očajnički da bi se uopšte dokopali polufinala a Hrvatima da ovjere učešće u istom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
ето видим колико си навијачки упућен вуче,земунци само на нека гостовања иду, па дошла је фирма организовано на италију у бг,гробара јуче који су навијали није било уопште пуно 40+ екипа и мало забрањених.
шлагере заболи мене хоћеш ли брисати пост и јеси ли расположен или ниси..

тебе евидентно никад схватит шта желиш рећи (на форуму је највише навијача Борца,тзв. Лешинара,са већином имам коректан однос, дакле поштовање и не ударамо по навијачкој припадности) ок је ако не волиш вјечите и њихове групе ал не пиши што не знаш. Једини одани фудбалској репрезентацији су земунци и понекад мераклије + варвари,уз онај навијачки подухват Ђавола на утакмици младих. Но свако има право независно од групе доћи и бодрит,тако да се не смије генерализоват,шта ја као човјек који навија за ПФЦ и оде кад има средстава на утакмицу истог требам бојкотоват репрезентацију или ми то неко може наредит?! Синоћ сам био и акобогда полуфинале боже здравља се неће пропустити.

Собару баш тако ;)

Citiraj:
Pa da se skupe samo grobari mogu napuniti arenu a sinoc je bila poluprazna

И то је жива истина,ал кажем ти,једноставно неке више ствари не дозвољавају да се припадници оних највећих група нађу на утакмицама репрезентације,друго смо ми навијачи из РС ;) Синоћ ми и јаран из С.Сарајева био у горњем нивоу вели. :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
hercegovac27 je napisao:
U utorak će biti baš krvavo između FRA i CRO. Francuzima pobjeda treba očajnički da bi se uopšte dokopali polufinala a Hrvatima da ovjere učešće u istom.

Hrvati su sad u gotovo istoj poziciji ko Francuzi. Jedina razlika je sto Hrvatima odgovara nerijeseno, a Francuzima ne. Hrvati se vjerovatnim porazom mogu isto tako vjerovatno i oprostiti od takmicenja.

Citiraj:
И то је жива истина,ал кажем ти,једноставно неке више ствари не дозвољавају да се припадници оних највећих група нађу на утакмицама репрезентације,

Nisu to vise stvari, to su debili.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Ja tiho priželjkujem (naravno ako se sve poklopi kako treba tj. ako naši odigraju odlično) finale Srbija vs. Njemačka. Znam da u ovom trenutku to nije ni sigurno ali eto mogu barem reći šta bih želio.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Hrvati su sad u gotovo istoj poziciji ko Francuzi. Jedina razlika je sto Hrvatima odgovara nerijeseno, a Francuzima ne. Hrvati se vjerovatnim porazom mogu isto tako vjerovatno i oprostiti od takmicenja.

Citiraj:
И то је жива истина,ал кажем ти,једноставно неке више ствари не дозвољавају да се припадници оних највећих група нађу на утакмицама репрезентације,

Da li je nama dovoljan i bod za polufinale?

Mada ne bi valjalo kalkulisati nego odigrati najbolje što mogu da bi izbjegli da zavise od utakmice sa Makedonijom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Bravo za spance,Hrvati ce sad izgubiti i od Francuza

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ташко не треба генерализовати, замисли ако би исти они Гробари који дођу на утакмицу против Хајдука,БСК и осталих кренули у причу како Гробари из РС нису навијачи и како су дебили јер јебига шта је 500 километара да би се гледао Партизан. Наравно земља је испред свега! Бар би требала бити. Ја могу замислити атмосферу у Зворнику чак и да игра млада репрезентација у рукомету неку пријатељску,да не причам о Бањалуци или Требињу ;)

Citiraj:
Da li je nama dovoljan i bod za polufinale?

Све зависи,требало би се ту свашта десити,а ја се убити од калкулација :) вјероватно си мислио да играмо нерјешено са Шведима и губимо од Македоније? :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
ssaassaa je napisao:
Bravo za spance,Hrvati ce sad izgubiti i od Francuza

Siguran sam, u većini utakmica na ovom prvenstvu se oni po meni nisu pokazali..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka

lollipop je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
lollipop je napisao:
e pa ja dobila karte za polufinale.. op op 8) 8) 8) :D

Hajd prebaci jednu :D

e jbg, i ove sam jedva iskamcila.. :wink:
trebali smo mi organizovati neki kolektivni forumski odlazak :D .. al samo ovi pravi navijaci 8) :lol:

Trebali smo!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma zaboli mene za Grobarima ona stvar.
Ako dvorana u po Beograda nije puna kad igra Srbija, onda su za to krivi Beogradjani, a ne ljudi iz RS, Novog Sada, Nisa, Podgorice i tako dalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
шлагере заболи мене хоћеш ли брисати пост и јеси ли расположен или ниси..

тебе евидентно никад схватит шта желиш рећи (на форуму је највише навијача Борца,тзв. Лешинара,са већином имам коректан однос, дакле поштовање и не ударамо по навијачкој припадности) ок је ако не волиш вјечите и њихове групе ал не пиши што не знаш. Једини одани фудбалској репрезентацији су земунци и понекад мераклије + варвари,уз онај навијачки подухват Ђавола на утакмици младих. Но свако има право независно од групе доћи и бодрит,тако да се не смије генерализоват,шта ја као човјек који навија за ПФЦ и оде кад има средстава на утакмицу истог требам бојкотоват репрезентацију или ми то неко може наредит?! Синоћ сам био и акобогда полуфинале боже здравља се неће пропустити.

Собару баш тако ;)

Citiraj:
Pa da se skupe samo grobari mogu napuniti arenu a sinoc je bila poluprazna

И то је жива истина,ал кажем ти,једноставно неке више ствари не дозвољавају да се припадници оних највећих група нађу на утакмицама репрезентације,друго смо ми навијачи из РС ;) Синоћ ми и јаран из С.Сарајева био у горњем нивоу вели. :)

за варваре зна али нисам написо јер пола их долазе на Србију пола на ЦГ,ал кад ти кажеш за земунце ај добро.нараво да свако може доћи нормално да је било људи који навијају за црне и црвене али нису се као група појавили а пред нсосом им се игра.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Наравно Ташко да су криви београђани, али шта очекивати када истим тим београђанима је пуно дат 1000 динара да би гледали једно врхунско такмичење и своју земљу на њему ;)

ШПАНИЈА 5
кроасанија 4
МАЂАРСКА 3
ИСЛАНД 2
ФРАНЦУСКА 2
СЛОВЕНИЈА 2

мблм :) драго ми је да се споразумисмо ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka

Budimo realni ali Hrvati i pored poraza odlično igraju i ne bih zaista volio da igramo u polufinalu. Jeste da bi nam eventualno pomagao domaći teren i posebni motivi ali i oni ih imaju pogotovo jer se EP održava u Srbiji i nemaju onoliko padova u igri kao mi. U rukometu su nekoliko godina tj. od 2003. ako se ne varam u samom evropskom ali i svjetskom vrhu za razliku od nas a ne želim ni pomisliti čega bi sve bilo na tribinama uoči i tokom eventualnog susreta. Utakmica bi vjerovatno bila tvrda kakva je gotovo svaka utakmica između SRB i CRO u većini kolektivnih sportova i do kraja neizvjesna.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Budimo realni ali Hrvati i pored poraza odlično igraju i ne bih zaista volio da igramo u polufinalu. Jeste da bi nam eventualno pomagao domaći teren i posebni motivi ali i oni ih imaju pogotovo jer se EP održava u Srbiji i nemaju onoliko padova u igri kao mi. U rukometu su nekoliko godina tj. od 2003. ako se ne varam stalno u vrhu za razliku od nas a ne želim ni pomisliti čega bi sve bilo na tribinama uoči i tokom eventualnog susreta. Utakmica bi vjerovatno bila tvrda kakva je gotovo svaka utakmica između SRB i CRO u većini kolektivnih sportova i do kraja neizvjesna.

Херцеговац опрости ти мени на брзом језику и можда недостатку толеранције,али гријешиш донекле.

По мени Хрвати не играју ништа боље него што су играли у својој земљи на оном СП,дакле солидна игра. Имали су групу слабију од наше. Одиграли против Исланда добро 15 минута, 45 губили,против Словенаца лаганини,ал то је уз Словаке најслабија екипа на првенству,те добили Норвежане солидном,али никако одличном игром,а Норвешка је уз Чешку следећа најслабија екипа...
Наравно да тај комшијски набој би донио и неизвјеснот,која је увијек присутна,али Хрвати ни у ком случају не би били фаворити или у бољем положају,на нашим би плус био велики притисак,сматрам да уколико прођу,лакше ћемо њих прескочити до финала него Шпанце,који су збиља највише показали до сада.
Иако након ове вечерашње наше приче бих волио да Франци прођу па онда ми пустимо Македонију у задњем колу и играмо са Шпанцима за финале ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Ташко je napisao:
Ma zaboli mene za Grobarima ona stvar.
Ako dvorana u po Beograda nije puna kad igra Srbija, onda su za to krivi Beogradjani, a ne ljudi iz RS, Novog Sada, Nisa, Podgorice i tako dalje.

Tacno, najvise oni, i ono ljudi sto je bilo vecina nije iz BG-a, ali kad mogu Makedonci proputovati sve do BG onda mogu i nasi iz vojvodine, sumadije, juzne srbije pa i crne gore i rs-a. Mada opet neshvatljivo je da toliki grad ne moze ozbiljniju posjetu imati ni na jednom reprezentativnom mecu, odbojka svjetska liga npr, ove kvalifikacije za EP kad su se igrale, davis cup je ocaj na mecevima viktora i janka. Evo ja sam siguran da se kojim slucajem igra u BL i da mi imamo arenu velicine beogradske da bi to "gorlo" :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Spoiler:
http://www.telegraf.rs/vesti/33860-posle-tuce-navijaca-u-novom-sadu-mirno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]