banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 18:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Evo kako se i sa 4 boda iz prve faze moze ispasti. HrvaCka ce nam pokazati.
Francuzi ce ih mlatnuti kao i obicno, a onda Hrvati mogu na tribine kao i braca vaterpolisti im.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nisu nepobjedivi hrvati...pokazase spanci.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hhaha, nasi se raduju na tribinama sa Spancima.
Prejako :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zao mi hrvatske :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Rekao sam vam ljudi. Sad kad ih uzmu Francuzi imaće po 4 boda. Onda Francuzi uzmu i u zadnjem kolu Isladn i Hrvati mogu kući. 8)

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ја кроасана ја жалости :) :) :)

Браво Шпанци,тако се то ради! Још сутра да ми пустимо монтенегрине и адио кроејша.
Још ће по неким изворима и батине добит чим напусте Спенс :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Schlager je napisao:
zao mi hrvatske :D :D :D :D :D :D :D :D

men' nije :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Schlager je napisao:
ma mozemo i mi naravno,ako smo mogli u svedskoj lani odigrati nerijeseno sa hrvatima,mozemo i ovdje...ali,naravno,samo pod uslovom da se ulaznice za taj mec razdjele grobarima i delijama,a ne ovim pederima od sinoc

ништа глупље и јадније нмисам чуо ове године,чуј педери ееееееееее педери па јеси ти нормалан педерима називаш људе који су све четири текме бодрили рукометаше док су гробари и делије ладили јаја поред тв и чуј њима да се подјели?????објасни ми зашто молим те!зашто они нису дошли на прдходне текме а доћиће само ако прођемо у полуфинале вјероватно,сви нешто баламудате прко тстатуре а када сте ви отишлиу навијати за репрезентацију или само пљујете по момцима који иду и бодре наш тим?ал чуј раздјеле чиме су они то заслужили карте???тако што слични као теби куцкају по нету зато је ли?колико си ми дигао притисак.. :angry4: :angry1:
видим да си неки администратор па имаш могућност брисања што ћеш вјероватно и урадити са мојим постом.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Evo kako se i sa 4 boda iz prve faze moze ispasti. HrvaCka ce nam pokazati.
Francuzi ce ih mlatnuti kao i obicno, a onda Hrvati mogu na tribine kao i braca vaterpolisti im.

Без обзира на моје велике антипатије према њима, Ташко мислим да нема шансе да изгубе од онакве Мађарске?!мада?

Дајте стање у њиховој групи?

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hvala genetskoj braći Hrvatima na porazu u vaterpolu i rukometu, da lakše zaboravim jučerašnji poraz :)
A kako hinjski zabija lakat u leđa...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
@mblm
Al' bas, sinoc u areni ni traga ni glasa od velikih delija i grobara. Dolaze ljudi sa zastavama iz Prijedora, Podgorice, Banjaluke ali nigdje velikih Srbijanaca.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
колико си ми дигао притисак.. :angry4: :angry1:
видим да си неки администратор па имаш могућност брисања што ћеш вјероватно и урадити са мојим постом.

zabranjeno je galamiti na moderatore na ovom podforumu,i mi smo uvijek u pravu :D

toliko mi je sjeo ishod upravo zavrsene utakmice,da ti cak necu ni obrisati post :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:54 
e pa ja dobila karte za polufinale.. op op 8) 8) 8) :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:55 
Bič božji
Bič božji

Daj ljudi šta vam je. Navijanje je bilo ok. Ne znam zašto se diže frka oko toga. Najvažnije je da im prođemo dalje :) i navravno da Hrvati ne prođu 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Karte ne treba dijeliti nikome. Nikakvim guzonjama, ni njihovim sinovima, niti navijackim grupama i slicno.
Ko dodje na blagajnu na vrijeme, dodje.
Naravno, to kod nas ne moze proci, jer smo mi stoka od naroda. Korupcija, pa makar i na ovom bezazlenom nivou, nam je u krvi. Samo veze i vezice....

Drinin, ako Francuzi uzmu Kroate, a Spanci ne naprave neki cirkus, onda ce vjerovatno Francuzi i Spanci ici dalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Ако није било... http://www.telegraf.rs/vesti/33860-posle-tuce-navijaca-u-novom-sadu-mirno

Vrh

Bič božji
Bič božji

lollipop je napisao:

Hajd prebaci jednu :D

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Al' bas, sinoc u areni ni traga ni glasa od velikih delija i grobara. Dolaze ljudi sa zastavama iz Prijedora, Podgorice, Banjaluke ali nigdje velikih Srbijanaca.

А 6 зворничана не спомињеш :) :) :)
Било је из Берана,Херцег Новог,Никшића,до мене један дошао лик из Малмеа ако не лаже,Драган. :)

И будимо реални, структуре најјачих навијачких група у Србији организовано не иду на утакмице репрезентације ни у једном спорту (сем Земунаца на фудбал те Мераклија на рукомет) ;) Немојмо превише срати,јер је итекако синоћ било Гробара (људи који навијају за Партизан) у хали. Чуди ме да момци из ЈФ (навијачи Рада) не подржавају репрезентацију???

Citiraj:
e pa ja dobila karte za polufinale.. op op

дакле коначно ћемо се упознат, ништа од плаћања семестра и кирије,данас рођо узео још 4 комада :) :) :)

Ташко у праву си,сад сам сконтао,све нешто мислим Франци вечерас нерјешено играли ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:00 
Erazmo Roterdamski je napisao:
lollipop je napisao:

Hajd prebaci jednu :D

e jbg, i ove sam jedva iskamcila.. :wink:
trebali smo mi organizovati neki kolektivni forumski odlazak :D .. al samo ovi pravi navijaci 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
mblm je napisao:
Schlager je napisao:
ma mozemo i mi naravno,ako smo mogli u svedskoj lani odigrati nerijeseno sa hrvatima,mozemo i ovdje...ali,naravno,samo pod uslovom da se ulaznice za taj mec razdjele grobarima i delijama,a ne ovim pederima od sinoc

ништа глупље и јадније нмисам чуо ове године,чуј педери ееееееееее педери па јеси ти нормалан педерима називаш људе који су све четири текме бодрили рукометаше док су гробари и делије ладили јаја поред тв и чуј њима да се подјели?????објасни ми зашто молим те!зашто они нису дошли на прдходне текме а доћиће само ако прођемо у полуфинале вјероватно,сви нешто баламудате прко тстатуре а када сте ви отишлиу навијати за репрезентацију или само пљујете по момцима који иду и бодре наш тим?ал чуј раздјеле чиме су они то заслужили карте???тако што слични као теби куцкају по нету зато је ли?колико си ми дигао притисак.. :angry4: :angry1:

Razdjele da, pola ljudi u areni su karte dobili preko sponzora kojima je savez duzan da ustupi odredjen broj, stranacki su cinovnici, tatini sinovi ili sta ti ja znam vec, ono ostalo pola navija ko u jugoslovenskom dramskom...Makedonci i Hrvati su nas nadjacali i po brojnosti i po navijanju, toliko o tim "momcima" koji bodre nas tim! Da ne pricam da dolazimo na utakmice ko nzm gdje da idemo, svaki deseti tek ima neko obiljezje, gdje je dres reprezentacije, gdje su salovi, zastave, pa pogledaj spens sav u kockicam, jesi vidio makedonce u areni ?
Ali sta ja znam, ja samo "balamudim" preko tastature...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]