banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2012, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Дени и други пут ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 17:35 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma kad si vec sliku okacio Mirjane daj fb,imejl,mobile...ocu i ja da je postujem.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Спавачу потпуно те разумијем ;) ал какав би ја човјек био ако би давао личне податке дјевојака које то не желе? Дакле извинићеш,ал то не очекуј од мене ;)
Иначе не знам да ли кога занимају клипови које сам правио? Или можда неки текстови упућени федералним порталима? Политички програм у оквиру образовног предмета? А може и слике неких симпа цура које познајем,ал без личнијех података?

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 17:47 
staromodan
Korisnikov avatar

ti si izgubio poziciju "covjek" cim si okacio sliku njenu, a pitanje da li ona to zeli da bude okacena na forumu....

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

наравно да жели,никада то не бих урадио без питања ;) али то не значи да жели тражит љубавнике путем форума ;)

а ево и снимка из Модриче,дакле човјек се излазећи из кафанчуре на самој станици исповраћао прво код неке жене и дјевојчице које су чекале бус,а потом и прешао на другу страну и код киоска финиширао.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HIiJ8go41vI[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 18:32 
staromodan
Korisnikov avatar

ma kakav bre ljubavnik, vec samo da uzivo razmjenimo slicice od partizana..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Joj Spavač, sad možeš svaku treu ovde zavesti sa "bejbe ja sam šeik iz Dubaija"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
vuce ,da li se kajes zbog svojih iskaza ?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
vuce ,da li se kajes zbog svojih iskaza ?

Не знам због чега би се кајао? Имате ли још каквих питања? Или желите чути моје мишљење о јачању РС?

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Или желите чути моје мишљење о јачању РС?

Ajd da cujemo 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Никако улазак у НАТО, јер постоји војна неутралност као алтернатива. Хоћу да чујем један једини разлог због ког бисмо ушли у то говно. Мислим и да је срамно за сваку земљу да уђе у ту звјерску организацију, поготову за ону која је та организација рушила 92-96. и 1999. године.

Бесплатно здравство. Стална контрола здравствених радника – квалитет рада и свако нарушавање Хипократове заклетве (тражење мита за пружање здравствене његе ономе коме је иста неопходна је најгрубље кршење и најнељудскија могућа ствар). Уколико се повећа плата народном посланику за 1% , медицинском раднику мора за 3%. Забрана паралелног рада у државној болници и вођење паралелне љекарске праксе.

Реформа кривичног законика.Сва дјела, за која није неопходно удаљавање са улице и затворска казна (односно,а ко не постоји опасност да ће осуђени дјело поновити) кажњавати новчаним и другим средствима, уз обавезну едукацију и друштвено користан рад (постоје већ више од 150 година докази да затварање само погоршава ствар,да не преваспитава, да ствара социопате и још веће деликвенте, па не видимо чему онда затварање – да би смо склонили проблем са очију; иста ствар је са затварањем психичких болесника у луднице, ми се не бавимо на тај начин њима, ми их само склањамо себи с очију).Истовремено повећати казне за убиства,дакле са садашњих 10 повећати на 23 године.

Обрачун с приватним сектором. „Обрачун“ подразумијева оштру контролу приватних предузећа и њихових власника. Не може неко да држи непријављеног радника (јадника, који не смије да тражи да буде пријављен, јер му је посао неопходан, какав-такав). Истовремено забранићемо праксу неуплаћивања стажа запосленима, излагање нездравом послу. Сваки власник мора поштовати пропис који ми називамо „3 фактор“, што у пракси значи да је власник дужан 50% профита улагати у радну снагу, 25% у средства за рад, а 25% остављати себи.

Оживљавање привреде. Један од приоритета је и оживљавање привреде, самим тиме смањење незапослености. Паметном економском политиком која подразумијева прилив страног капитала и инвестиција уз смањење спољног дефицита ће бити један од главних циљева. Српска се задужује,а задуживање није развојно. Спољни дуг Српске расте, платни биланс је негативан са већином држава са којима имамо размјену што је посљедица утицаја увозничког лобија и неодговорне политике. Економску политику треба водити у интересу грађана, сузбијањем монопола, инвестирањем у сопствене капацитете и успостављањем реципроцитета у економским односима са државама у региону. За Републику Српску можда и најважнији стратегијски потез у сфери привредног развоја је регионални развој чију би стратегију израдили стручњаци из свих друштвених сфера. Покушати обезбједити незапосленима курс за преквалификацију, инвалиде запослити као административне раднике,а све који су здрави окренути ка производњи, водити тачне базе података о квалификацијама радника и све то ускладити са потребама тржишта.

Одговорна национална политика Један од кључева успјеха је и одговорна национална политика, штитећи интересе свих грађана Републике Српске, али и интересе Срба који живе изван Републике Српске. Залаже се за заштиту права Срба у дијаспори, стварање снажне везе свих Срба са матицом, узајамне координације и међусобне помоћи нарочито у срединама гдје је српски народ угрожен.

Строго забранити продају алкохола и цигарета малољетним лицима.

Строго забранити окупљања ЛГБТ популације.

Старим лицима (70+) бесплатно даривати бицикла као превозна средства.

Свакој самохраној мајци обезбједити мјесечну новчану помоћ за подизање дјетета.

Укинути сваку врсту плаћања свих вјерских обреда (сахране,вјенчања,кумства).

Забранити продају воде у свим трговинским радњама,центрима, као и у свим угоститељским објектима.

Најсиромашније и социјално најугроженије ослободити обавезе плаћања комуналних услуга и електричне енергије,а средства прикупљена на царини улагати у надокнађивање трошкова енергената (односи се на породице и домаћинства гдје нема запослених)

Свако дијете мора прије уписа у први разред основне школе знати српску химну (Боже правде), као и најзначајније датуме српске историје..

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
drinin vuk je napisao:

Реформа кривичног законика.Сва дјела, за која није неопходно удаљавање са улице и затворска казна (односно,а ко не постоји опасност да ће осуђени дјело поновити) кажњавати новчаним и другим средствима, уз обавезну едукацију и друштвено користан рад (постоје већ више од 150 година докази да затварање само погоршава ствар,да не преваспитава, да ствара социопате и још веће деликвенте, па не видимо чему онда затварање – да би смо склонили проблем са очију; иста ствар је са затварањем психичких болесника у луднице, ми се не бавимо на тај начин њима, ми их само склањамо себи с очију).Истовремено повећати казне за убиства,дакле са садашњих 10 повећати на 23 године.

Nemoj se više baviti pravnom problematikom, nije to za tebe, težak je to zanat, vjeruj mi :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Барса дакле никада нисам се ни бавио,дајем неке предлоге,дакле не причам како се може,већ шта би било добро ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako u RS imamo jedan od boljih zakona to je Krivični zakon i ZKP, ali na veliku žalost samo kao tekst, druga je stvar što preko Tužilaštva pa do Sudova svih instanci se taj zakon loše sprovodi, loše tumači, loše se primjenjuju njegove norme....

Ali sam tekst Zakona je dobar, eto to sam ti htio reći

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ок Барса,дакле поштујем уколико си упућен,а евидентно јеси далеко више него ја ;)

Већ ми реци што се тиче убистава,јел могуће да се не спроводи у праксу или је оличење како кажеш добра у томе да се добија казна од 10 година (осим код вишеструког убиства) или мени лаику то само дјелује ненормално мало?

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin, kazne za ubistvo se izriču i manje od 10 god. ako nisi znao. Ubistvo je širok pojam i obuhvata više oblika i načina izvršenja, koji su naravno i u samom Zakonu tako kvalifikovani

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa знам да се изричу и мање,али дакле сматрам да уколико се не ради о убиству из самоодбране,морају бити минимално 20 година ;) !

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin, na tužiocu je da dokaže kakav je način ubistva bio, znači čvrsti i jaki dokazi, na advokatu odbrane je da te dokaze ruši i osporava i izvodi kontra dokaze. Sud tek na kraju svega iznosi svoje zaključke i mišljenje u vidu presude.
Sad kako ti kažeš to za kaznu od 20 godina, može se doći do zaključka da imamo jednu od procesnih stranaka lošu, ja ne smijem i ne želim reći koja je to. Nadam se da razumiješ :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jedina stvar koj avalja na ovoj temi je onaj Alkibijadov gif na početku...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

џонтра кај вам је?

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]