drug je napisao:
Sutra je sa Nijemcima. Delfini moraju krajnje ozbiljno uci u ovaj mec da se ne bi ponovila Svjetska liga i ona blamaza kad su nas Svabe dobile u Krusevcu. Ne znam u kojem su Svabe sada sastavu ali se sjecam onog Bukovskog a i Silera. Tada su nas sa po dva gola ukantali. Mada su Djetici veceras razvalili Svabe, to ne znaci nista i nema opustanja. Znaci, i sutra do kraja koncentrisano.
Svi rezultati prvog kola:
Citiraj:
Резултати првог кола:
А група:
Македонија - Турска 16:4 (3:1, 2:0, 6:0, 5:3)
Грчка - Холандија 14:12 (4:3, 5:3, 2:3, 3:3)
Мађарска - Италија 12:8 (2:3, 5:0, 4:3, 1:2)
Б група:
Хрватска - Румунија 10:7 (2:1, 3:2, 2:1, 3:3)
Црна Гора - Немачка 13:7 (4:1, 1:2, 3:2, 5:2)
Србија - Шпанија 8:5 (1:0, 2:3, 3:1, 2.1)
Igraju i Bukovski i Siler, kompletni su. Nisu Crnogorco razbili Svabe, utakmica je bila teska, kod 7:5, Svabe imale dva puta igraca vise da smanje na gol, i nisu iskoristili, na to mladji Janovic dao gol i tu se prelomila utakmica...mislim da je to bila treca cetvrtina, inace Crnogorci su bili bolji i dok se jos malo opuste svasta su oni u stanju napraviti.
Kod nas Soro igrac utakmice. Ostalo treba odbranu pohvaliti koja funkcionise kao svajcarski sat u vecini utakmice. Sudije nas jebu opet i to mi se ne svidja nikako. Moramo jedno od prva dva mjesta osvojiti kako znamo i umijemo, jer treci ide na Talijane, a oni su kao bijeli medvjedi kod sudija zasticeni.
Grci su losiji nego sto sam mislio, dok Rumuni sam slabije porcjenio, treba pripaziti na njih. Madjari nema sta, vec su usli u polufinale.