banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2012, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ma nemaju slike al ces stolice vidjeti odlicno na prvenstvu jer ce nazalost sigurno biti prazne

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 23:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ssaassaa je napisao:
ma nemaju slike al ces stolice vidjeti odlicno na prvenstvu jer ce nazalost sigurno biti prazne

otkud ti to?dvorana ce sigurno biti puna.nemoj racunati ovu 54 prijateljsku utakmicu sa ceskom.pa koja ce budala ici gledati cehe,ajd jednom dvaput al jel svaka utakmica mora biti protiv ceske.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ma bice kad igra srbija al ove ostale tesko

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
"te stvari" su pustanje hrvatima da pobjede bez borbe i zamaranja na ep u svajcarskoj 2006,sto je od njih zahtijevao tadasnji selektor veselin vujovic,jer je hrvatima trebala samo pobjeda za polufinale,a mi smo izgubili sanse za to polufinale....nakon te utakmice su se saric i sterbik zarekli da vise nece braniti i tako je i bilo....ehf je pokrenuo istragu o toj utakmici,ali naravno nije bilo dokaza

to je to.

zali boze dva najbolja evropska golmana smo izgubili.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
mandrak je napisao:
Schlager je napisao:
"te stvari" su pustanje hrvatima da pobjede bez borbe i zamaranja na ep u svajcarskoj 2006,sto je od njih zahtijevao tadasnji selektor veselin vujovic,jer je hrvatima trebala samo pobjeda za polufinale,a mi smo izgubili sanse za to polufinale....nakon te utakmice su se saric i sterbik zarekli da vise nece braniti i tako je i bilo....ehf je pokrenuo istragu o toj utakmici,ali naravno nije bilo dokaza

to je to.

Nisam znao za ovo. Stvarno smo stoka. Hvala bogu da će ljudi otići.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ено и Шијан данас прича како га је Исланд звао да за њих брани прије двије сезоне.....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
mandrak je napisao:
Schlager je napisao:

to je to.

saric se htjeo vratit prije godinu dvije,i sve je bilo gotovo ali onda je selektor bih postao njegov prijatelj vojsilav radja i tako da ga je nagovorio da igra za bih.
bas danas sam naletio na onom forumu kako ga cak i moderatori caste kako je primio orden od genocidne i za markovica da je idiot jer je jednom rekao da borac predstavlja republiku srpsku ili tako nesto.idioti

a ovaj da je pametan ne bi nikad branio kao sto to nije ucinio danas kad su igrali protiv grcke

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

ja sam to cuo iz prve ruke,prije nego se stvorila afera,nebitno od koga,ali cudi me da vam je to promaklo....evo,proguglao sam,i jos uvijek ima dosta clanaka o tome,a ovako je o tome pisao index.hr (mada mozete naci na dosta medija)

http://www.index.hr/sport/clanak/ehf-is ... 07545.aspx

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sarica i sterbika je to jako pogodilo,pa su taj svoj patriotski naboj,odlucili potraziti kod madjara i bosanaca.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Sarica i sterbika je to jako pogodilo,pa su taj svoj patriotski naboj,odlucili potraziti kod madjara i bosanaca.

ja im nijedne sekunde ne zamjeram ako je ovo istina. sterbik je kod spanaca a za sarica sam vec objasnio,neki dan za srbiju je rekao MI

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne bih zelio da ispadnem pretenciozan i nesto se mnogo pravim pametan,ali ja sam tad vec na intoniranju himne znao da je namjesteno!
pocinje intoniranje nase himne (jos bilo hej sloveni),i naravno svi hrvati u dvorani u st galenu pocinju sa zvizdanjem,a istog sekunda 5-6 hrvatskih igraca koji su bili prvi na strani do zastava kao po komandi,rezolutno podizu ruke i pokazuju prema publici da odmah prestanu sa zvizdanjem!!!!..sjecam se ko danas,dzomba bio prvi i on i jos 4-5 igraca smirise cijelu dvoranu!
a tokom utakmice mi bilo doslo da zaplacem zbog malog manojlovica (mislim da ce i sad igrati u beogradu),djecaka krenulo,poceo da grize,mi vodili,prebijao balica u odbrani,i vujovic ga izvede iz igre i vise nije ulazio do kraja :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cuj mene madjarska :confused2: Ebes te picice,zao mi bojinovica onakvog covjeka,rukometasa,srbina da ispasta zbog fukara i neznalica.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta je bilo bilo je. Treba sada odigrati najbolje što se može. Kad bi se moglo obezbjediti učešće na OI bilo bi odlično.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

o tom ti se radi.sta je taj bojinovic dao za srpski rukomet pa bar je zasluzio da se pojavi tu i da mu se publika zahvali.tako ce sutra biti sa ilicem,vujinom.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

baka je imao nesrecu da je igrao za reprezentaciju u najlosijim godinama u istoriji srpskog rukometa,tako da nikad nije osvojio nista,ali ja cu bakin ucinak za reprezentaciju pamtiti najvise po tri stvari...igracki je fenomenalno odigrao ono cetrvtfinale protiv spanije na sp u francuskoj,a posebno je demolirao hrvate kad smo ih uzeli u svedskoj desetak razlike (samo godinu prije nego sto ce hrvati sa istom ekipom osvojiti titulu prvaka svijeta u portugalu!)....ali,ono sto cu pamtiti jos duze,je organizacija dovodjenja trubaca na utakmicu u zadar protiv njemacke (kad su samo nasu zastavu skinuli sa trga)!!
to je ultimativni potez,kakav nijedan srpski reprezentativac nije povukao ni u jednom sportu 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovo nisam znao.legenda

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Svaka cast i nasim banjalucanima koji su taj dan bili u zadru.Bojinovic malo je reci ljudska gromada.Nadam se da ce karijeru zavrsiti u crveno-plavom dresu u svom boriku. Baka i onaj ultramaratonac iz celinca su zasluzili ordenje,kojim su se glavonje razbacivale preksinoc,ali to je vec druga tema.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 01:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Za sterbika je RSS dobio neke mizerne pare cini mi se da dozvoli da ovaj igra za Spaniju....
Inace, neko je spomenuo Manojlovica, bio je povrijedjen nesto ali se na srecu oporavio... Po mom misljenju on ce nam biti dosta bitan igrac....
Inace, nsam gledao pripremne utakmice ali po komentarima cini se da Srbija napokon igra malo brze, da se bacaju kontre i da je igra protocnija... Takodje i da je odbrana bolja ali da jos nije odlicna....
To su odlicne vijesti jer sa brzom igrom ekipa ce biti raznovrsnija, napokon ce i krila dobijati lopte a samim tim rasteretice se bekovi koji su nam glavni adut... Tom raznovrsnoscu se stvara problem u odbrani jer se nece moci tako dobro zatvarati bekove(koji nam i onako daju 80% golova) ako im opasnost prijeto sa krila.... Inace imamo odlicne igrace na krilnim pozicijama i do sada su bili slabo iskoristeni, nadam se da ce ovaj put biti drugacije....
Najbitnjije ce biti da pobijedimo prvu utakmicu jer ce se onda i navijaci maksimalno napaliti....
Sto se tice posjete, mislimda tu nece biti problema jer ovakav dogadjaj niko ne zeid da propusti...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мени је само циљ да нам се репрезентација до Арене докотрља. Онош то кошаркаши нису успјели у домовини, надамо се да ће рукометаши. Да одгирмао бар једну утакмицу пред 22 000.

п.с. кроосанима не игра Балић.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Нова Варош je napisao:
Мени је само циљ да нам се репрезентација до Арене докотрља. Онош то кошаркаши нису успјели у домовини, надамо се да ће рукометаши. Да одгирмао бар једну утакмицу пред 22 000.

п.с. кроосанима не игра Балић.

Управо тако, неког сам мишљења да нас у Арени мало ко може добити (изузев франца)уколико до ње дођемо.

што се тиче кроасана имаш ли негдје потврду информације,или су то само шпекулације,јер сам и ја читао синоћ да осим балића и вуковић и гојун нису сигурни?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]