banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Nokia E7
PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Dobio bih ovaj telefon za oko 170 Evra. Znači prijatelj je dobio tel od firme za koju radi a kupljen je od M-tela u Banja Luci. Koristi ga nešto malo više od mesec dana. Jednostavno mu ne treba.

Meni tel ne treba za nešto posebno. Nisam poslovni korisnik, nemam potrebe za mejlovima i slično. Znači razgovori, sms, Wi-fi, slike i slične stvari. Možda ponekad navigacija itd. Dakle ne verujem da bih koristio neke zahtevne aplikacije. ja imam stari 3500 preko 3,5 godina i radi savršeno što znači da nisam zahtevan korisnik. Baš naprotiv. Ali eto ovaj izgleda nije skup.
Ali sam video neke recenzije prema kojima je i Symbian problem, a sam telefon se kao zna resetovati. Pored toga kažu da ni web čitač nije baš najsjajniji.
Ne znam koliko rezolucija ekrana utiče na kvalitet prikaza jer je 640 x 360 piksela.

Dakle šta predlažete?

Evo jedna recenzija
http://mob.hr/test-nokia-e7/

Vrh

Tema posta: Re: Nokia E7
PostPoslato: 10 Jan 2012, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pa, ako ti ne treba poslovni telefon, ili baš jak telefon, mislim danema potrebe za E7, a i ovaj sad Symbian (a i svi ostali danas, uostalom) je loš u poređenju sa Androidom i iOS-om (sa WP platformomnemam dodira, pa da ne pričam "napamet")...

Radije uzmi neki androidčić do 200€, ima skroz solidnih telefona za te pare, čak u rangu sa E7, a moćnija je platforma., po meni.

P.S.
Ne znam koliko ti je prijatelj pouzdan, ali to što je on "dobio telefon od firme kupljen u mtel-u" shvatam kao da je firma u VPN-u uzela nekoliko telefona, te je on tu E7 dobio kao službenu, tj. "duži" je, pa ne bi bilo fino da je jednom firma traži nazad pa moraš vratiti, ili prijavi da je ukradena, pa ti dođe policija...itd.

Just a thought...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
E . je napisao:
P.S.
Ne znam koliko ti je prijatelj pouzdan, ali to što je on "dobio telefon od firme kupljen u mtel-u" shvatam kao da je firma u VPN-u uzela nekoliko telefona, te je on tu E7 dobio kao službenu, tj. "duži" je, pa ne bi bilo fino da je jednom firma traži nazad pa moraš vratiti, ili prijavi da je ukradena, pa ti dođe policija...itd.

Just a thought...

Što se ovoga tiče tu nema nikakvih problema :D

Android koji npr???

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Recimo ovaj, ili ovaj, ili nešto tog tipa, ili, u tom cjenovnom rangu, polovan Desire, HD2 ili Optimus 2X...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Po mom misljenju nokia e7 je mnogo bolji telefon od ovih androida. Izgradjen je od aluminiuma i ima vrhunsku izradu i ekran od 4 inča (rezolucija nije neka ali ako ga ne budes gledao sam 20 cm udaljenosti uredu je. Jedina mu je mana sto nema 500000 aplikacija kao android a posto si naveo da ti treba za osnovne stvari android tu nije nimalo bolji tj. isti su. Evo moj Galaxy S ima dosta bug-ova (jeste da je verzija i dalje 2.2.1 jer ga ne mogu updateovati da ne objasnjavam sad zasto) a sve ga manje koristim za igranje i slicne stvari koje android ima a symbian nema. Jos je na E7 stigao i Symbian Anna update koji ga dosta ubrzava i uklanja stare nedostatke.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaš temu "Android" pa iznesi svoj problem, možda ti budemo mogli pomoći.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]