banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2012, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
A posto se bojim da ih niko nece ni pomenuti ovih dana na zvanicnim proslavama, jer to nije politicki korektno,ja bih se ovih dana sjetio i svog Predsjednika Radovana Karadzica,a zapalicu i svijecu za sve one hrabre dobrovoljce iz Rusije (i ne samo Rusije),kojih je preko 100 poginulo samo na Jevrejskom groblju.

Cisto da se zna da nas ima koji nismo zaboravili njihovu ulogu u stvaranju Republike Srpske.

Управо тако, својој дјеци,унуцима, праунуцима, морамо споменути и оне који су били на челу кад је било најтеже, морамо споменути да за слободу српског народа Републике Српске су гинули и други народи,чак и вјере! То никада не смијемо заборавити,јер историја као учитељица живота мора бити дио нашег идентитета и морамо је поштовати и то не само 9 јануара или пред 9 јануар већ током цијелог живота!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Schlager je napisao:
A posto se bojim da ih niko nece ni pomenuti ovih dana na zvanicnim proslavama, jer to nije politicki korektno,ja bih se ovih dana sjetio i svog Predsjednika Radovana Karadzica,a zapalicu i svijecu za sve one hrabre dobrovoljce iz Rusije (i ne samo Rusije),kojih je preko 100 poginulo samo na Jevrejskom groblju.

Cisto da se zna da nas ima koji nismo zaboravili njihovu ulogu u stvaranju Republike Srpske.

Slično sam pomislio gledajući vijesti večeras. Na dnu ekrana kako ide onaj pregled vijesti iskočila je Karadžićeva izjava "Vrijeme je da Srpska odlučuje o svojoj sudbini", nešto u tom fazonu mislim. Tad sam se sjetio da i pored svih priča o preklapanju i prodaji teritorija i vođenja rata preko telefona sa Tuđmanom, Izetbegovićem i Miloševićem ne treba zaboraviti Karadžićevu ulogu u stvaranju Srpske. Jednog dana u nekim srećnijim i sigurnijim vremenima slaviće se njegovo ime i zvaćemo ga ocem Republike siguran sam u to i mislim da je to i zaslužio. I nećemo samo njegovo ime slaviti nego i ime svakog našeg oficira i državnika jer nemamo čega da se stidimo i treba da budemo svjesni koja je cijena plaćena da postoji nešto što se zove Republika Srpska...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 21:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
Сретан рођендан Републици Српској, вјечна и у срцу једина.

Хвала свим палим борцима,инвалидима и учесницима рата из редова ВРС,свим српским патриотама и свим Србима који се поносе нашом Републиком Српском.

ОТАЏБИНА МОРА БИТИ ЗАХВАЛНА!
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jednog dana u nekim srećnijim i sigurnijim vremenima slaviće se njegovo ime i zvaćemo ga ocem Republike siguran sam u to i mislim da je to i zaslužio.

Premijerka Hrvatske u Kninu,na proslavi oluje pozdravlja poimenicno OSUDJENE ratne zlocince,markaca i gotovinu. Nadam se da cu prekosutra i ja dozivjeti da neko iz nase vlasti pomene i one koji su zasad samo OPTUZENI,a ciji je doprinos u stvaranju Republike Srpske nemjerljiv.

Pokazite da ne moze zensko imati veca muda od vas.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ја не знам ниједног Србина у РС који Радована и Ратка не сматрају оснивачима РС?!

Дакле (данас сам ближи позицији него опозицији,не из разлога што се надам добром за своју гузицу,већ што опозиционе лидере не сматрам довољно политички спремним и рационалним) никада,али никада, нећу себи допустити такву глупост да кажем како је Миле или Оги заслужан за оснивање и настанак РС, то су Радован и Ратко,добрим дијелом и још неки људи. Хвала им од срца, за мене то су хероји (који руку на срце нису имали овласти да заврше започет посао,већ сам писао и због чега)!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Schlager je napisao:
Citiraj:
Jednog dana u nekim srećnijim i sigurnijim vremenima slaviće se njegovo ime i zvaćemo ga ocem Republike siguran sam u to i mislim da je to i zaslužio.

Premijerka Hrvatske u Kninu,na proslavi oluje pozdravlja poimenicno OSUDJENE ratne zlocince,markaca i gotovinu. Nadam se da cu prekosutra i ja dozivjeti da neko iz nase vlasti pomene i one koji su zasad samo OPTUZENI,a ciji je doprinos u stvaranju Republike Srpske nemjerljiv.

Upravo. Nadam se da će svoje licemjerstvo i dupeuvlakaštvo staviti na stranu u ponedeljak i ponosno spomenuti i zahvaliti se srpskim herojima...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I Predsjednice,evo ti od mene pjesma za koju znam da si je uvijek najvise volio. Uvijek kad je cujem,sjetim se tebe. Dace Bog da je jednom zajedno slusamo na nekoj sledecoj proslavi Republike Srpske!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cLKh1FhAZqs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Džontra je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Da li je neko gledao prilog za bilborde 20 godina RS u Sarajevu maloprije? Baš su prikazivali šta pišu forumaši sa jednog drugog foruma, ja ne mogu vjerovati koliko su ljudi iskompleksirani i bolesni, evo OVDJE.

ima li ko kakav "transkript" komentara za nas trajno banovane sa sa-x?

Između ostaloga stoji i komentar kako je Naser Orić znao najbolje sa Srbima na Božić i gomile drugih komentara sličnih ovima, obriši kukuje, izagasi-upali modem i klikni na sajt, trebalo bi da radi (pod uslovom da koristiš m:tel ili blic internet).

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Danny,ne opterecuj se budalama,uzivaj u trenutku.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
Citiraj:

Samo se ti nadaj,Mile je svojevremeno rekao za njih dvojicu da su vucibatine i to prvih dana svoje vladavine.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

promjenio se mile dosta otad...shvatio je i on neke stvari

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 22:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Narod zna ko je prvi predsjednik Republike Srpske, to se nikada neće promijeniti, bez obzira na to dali će ga neko spomenuti u ponedeljak, ili bilo kojeg 09. januara u budućnosti...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
promjenio se mile dosta otad...shvatio je i on neke stvari

Ljudi koji vam je q.... ,ili su vaši postovi spisak želja ili je u pitanju nešto drugo.

Citiraj:
Дакле (данас сам ближи позицији него опозицији,не из разлога што се надам добром за своју гузицу,већ што опозиционе лидере не сматрам довољно политички спремним и рационалним)

Jedino što je racionalno danas to je kako preživjeti od prvog do prvog sa platama kave jesu,ista stvar je i sa penzijama.Od totalnog bankrota nas dijeli samo jedna plata ili penzija,uništena privreda i sto drugih zajebancija a vama je do pozicije ili opozicije.Šta sa onim silnim svijetom koji još traži posao.Ne možemo svi lijepiti predizborne plakate da bi dobili posao.
I taj tvoj politički spremni i racionalni lider je svojevremeno rekao da ekonomiju Srpske ne može podići ni Ajnštaj.Teško li je braniti RS kad je ona definisana u Dejtonu.Stvarno imamo političare do jaja.
Možda bolje nismo ni zaslužili.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Što se tiče sa-x foruma nemojte se previše zamarati piskaranjima na tom forumu! Forum održava dijaspora iz sjeverne Evrope tj. tzv. Internet ratnici. Jedan od moderatora znam da je iz Danske. Ja sam bio banovan čak 7 puta u periodu 2004-2005. Na kraju sam digao ruke od foruma i od portala uopšte. Zabranio sam u firewall-u bilo kome izlazak na taj site uključujući i mene. Bilo je par zaista OK likova te 2004. godine ali su oni ipak bili u manjini. Ne znam koji me đavo natenta da se registrujem. Bilo je dobrih e-knjiga i sasvim sam slučajno naišao na forum. Imam želju da im jednog dana uhakujem web server i izbrišem čitavu bazu uključujući i backup.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Жалосно, какве плитке ствари човјек може да прочита овдје. Тема на којој се велича национална мржња, нетрпељивост, рат и насиље. Читам неки ће причати и својој дјеци о томе како се ратовало за неки тобоже виши циљ, и да се то не смије заборавити. То је болесно и жалосно. А још жалосније је то да се те плитке страсти поново распламсавају као пред претходни рат.

За оне који су ратовали и били на ратишту. Ако ви нисте постали свјесни манипулације чији главни објекат сте били, онда је ова средина ново буре барута. Опет сте објекат сличне манипулације, и опет пушите сличну причу на исти начин. Зар је могуће да неко себи два пута у животу дозволи такву врсту наивности, да га се убиједи да су границе, територија, национално и религијско питање ствари бирније од живота појединца и квалитета тог живота? Ако се при оној прљавштини, блату, хладноћи и умору нисте запитали да ли то све има смисла, онда за ову средину нема наде.

Поред ове плиме порука о националном идентитету као круцијалној животној ствари, запитам се да ли овдје ико има свој сопствени лични идентитет? Или је смисао живота бити дио српске заједнице.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Зар је могуће да неко себи два пута у животу дозволи такву врсту наивности, да га се убиједи да су границе, територија, национално и религијско питање ствари бирније од живота појединца и квалитета тог живота? Ако се при оној прљавштини, блату, хладноћи и умору нисте запитали да ли то све има смисла, онда за ову средину нема наде.

Pretpostavljam da mislis na mene,pa cu ti samo napisati da vjerovatno po ovozemaljskim mjerilima nije racionalno poginuti. Vjerovatno je racionalnije otici u Bec.Ali da su 1992 svi bili racionalni,kad su se uvezivale zastave sda i hdz pred njihov referendum,onda ti sada ne bi mahao Banjalukom tom srpskom zastavom u avataru niti bi pisao tom cirilicom. Provozaj se stotinjak kilometara do Travnika ili Sanskog Mosta da vidis u kakvom bi ozracju zivio.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Schlager je napisao:
Pretpostavljam da mislis na mene,pa cu ti samo napisati da vjerovatno po ovozemaljskim mjerilima nije racionalno poginuti. Ali da su 1992 svi bili racionalni,kad su se uvezivale zastave sda i hdz pred njihov referendum,onda ti sada ne bi mahao Banjalukom tom srpskom zastavom u avataru niti bi pisao tom cirilicom. Provozaj se stotinjak kilometara do Travnika ili Sanskog Mosta da vidis u kakvom bi ozracju zivio.
Љепше ми је да се провозам до Братиславе, Будимпеште, или Прага, средина које су биле далеко иза нас крајем 80-тих, да видим у каквом озрачју бих могао да живим да тог рата није било.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
Који СНСД и СДС, све је то иста багра, шверцери цигаретама и оружијем. Ратим је само био средство да увећају свој капитал но нису имали среће, извукли су краћи штапић. А што се тиче СДС, та је странка коју смо вољели, њено руководство, неправедно стрпано у затвор у Хагу. Ово данас што се назива ,,СДС'' је само јако, јако блиједа копија и да се њих пита РС одвано не би ни постојала ...

Свим борцима ВРС желим да се захвалим што су уложили своје дјелове тијела,своју крв, младост и себе за Републику Српску. Хвала вам што сте заједно са Генералом Ратком на челу, заштитили српску нејач. Надам се да ће будуће генерације знати то поштовати...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Majku li ti jebo svoju da nije bilo nasih očeva,braće,ujaka,stričeva,djedova ti ne bi danas ni slavio ovaj Božic ni ti bio imao svoju kulturu i obicaje .....majmune jedan nezahvalni.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2012, 23:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
меди je napisao:
Schlager je napisao:
Pretpostavljam da mislis na mene,pa cu ti samo napisati da vjerovatno po ovozemaljskim mjerilima nije racionalno poginuti. Ali da su 1992 svi bili racionalni,kad su se uvezivale zastave sda i hdz pred njihov referendum,onda ti sada ne bi mahao Banjalukom tom srpskom zastavom u avataru niti bi pisao tom cirilicom. Provozaj se stotinjak kilometara do Travnika ili Sanskog Mosta da vidis u kakvom bi ozracju zivio.
Љепше ми је да се провозам до Братиславе, Будимпеште, или Прага, средина које су биле далеко иза нас крајем 80-тих, да видим у каквом озрачју бих могао да живим да тог рата није било.

U gadnoj si zabludi, jer da nije bilo tog rata, većina nas uopšte nebi bila živa, sjeti se Kupresa, Sijekovca i ostalih mjesta u kojima su Srbi pobijeni prije nego li je rat uopšte počeo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]