banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА, СРПСКО САРАЈЕВО ТЕБЕ ЧУВА!

http://www.youtube.com/watch?v=Tup1iMIO1uc

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
А концерт БС-а ништа!?
МАЈКУ ВАМ ЛОПОВСКУ !

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
Nemoj tako,takva mišljenja o vjerskim pitanjima je uvijek bolje zadržati za sebe,jer možeš mnoge povrijediti.

Prijatelju ništa nisam rekao ružno o vjeri.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
spijo je napisao:
Schlager je napisao:
Nemoj tako,takva mišljenja o vjerskim pitanjima je uvijek bolje zadržati za sebe,jer možeš mnoge povrijediti.

I misljenje o partijarhu trebas cuvati za sebe. Kada si kazes njegovo ime, prva pomisao je o vjeri, slozices se.
Neka nam je srecna i vesela Republika Srpske.
U proteklim postovima smo mnogo procitali o tome kakva je, losa, dobra, ovakva, onakva.
Kakva god da je, nasa je, i jedina koju imamo, zato je trebamo cuvati najbolje sto znamo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Gizzzmo je napisao:
spijo je napisao:
Schlager je napisao:

I misljenje o partijarhu trebas cuvati za sebe. Kada si kazes njegovo ime, prva pomisao je o vjeri, slozices se.
Neka nam je srecna i vesela Republika Srpske.
U proteklim postovima smo mnogo procitali o tome kakva je, losa, dobra, ovakva, onakva.
Kakva god da je, nasa je, i jedina koju imamo, zato je trebamo cuvati najbolje sto znamo.

Управо тако. :wink: ЖИВЈЕЛА ВЈЕЧНО!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Neću se složiti,mislio sam samo na vladiku,ne na vjeru.Ne mješajte babe i žabe.I zašto bi čuvao mišljenje samo za sebe,dotični je javna ličnost,prvi među jadnakima i podložan je javnom sudu o njemu.
Dok god bude branio halapljivost vladika ja ću ga osuđivati i to nema veze sa mojim stavom o vjeri.
Vi se možete ljutiti jedino ako ste u krvnom srodstvu sa njim.
Živjela Srpska.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Citiraj:
Povodom obilježavanja Dana Republike Srpske koji pada 9. januara, saopštenjem za javnost oglasilo se Udruženje građana "Mladi Muslimani" u kojem traže da se taj dan, 9. januar, proglasi danom genocida u Bosni i Hercegovini
.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaj ... z1iazXtXCl
http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/82756-Dan-Republike-Srpske-januar-proglasiti-danom-genocida-BiH.html?utm_source=24sata.info&utm_medium=twitter&utm_campaign=24satainfo&utm_term=vijesti,sport,zabava,tehnologija&utm_content=vijesti,sport,zabava,tehnologija

А болесника мили Боже!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Сини да су болесници то је свима јасно,мислим да би највећу услугу направио ако би такве и сличне текстове лишио присуства на овој теми ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Tadić se izvinjava građanima Banjaluke što neće moći prisustvovati proslavi 20. rođendana Republike Srpske!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gdje se može malo pročitati šta se tačno desilo 9.januara 1992? Bio sam već skoro pola godine u ratu u Zapadnoj Slavoniji tada,a u BiH se u to vrijeme živjelo sasvim normalno i rat nije bio ni na vidiku.

Gdje je održana ta Skupština,šta je tačno izglasano,zanima me svaki detalj.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Gdje se može malo pročitati šta se tačno desilo 9.januara 1992? Bio sam već skoro pola godine u ratu u Zapadnoj Slavoniji tada,a u BiH se u to vrijeme živjelo sasvim normalno i rat nije bio ni na vidiku.

Gdje je održana ta Skupština,šta je tačno izglasano,zanima me svaki detalj.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a94JI2TMNM8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 16:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hvala.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 16:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad mi se malo vraća film,mi smo tada imali čak u Osnovnoj Školi u Okučanima glasačko mjesto na koje se dolazilo glasati na nekom referendumu za ostanak u Jugoslaviji,a sutradan smo odšivali ambleme JNA sa uniformi i prišivali nove Srpska Republika Bosna i Hercegovina!...Kasnije smo odšivali i te,jer se pojam Bosna i Hercegovina odjednom počeo izbacivati iz upotrebe nakon par mjeseci i prišivali Republika Srpska!
Toliko sam puta polagao zakletve i izlazio na referendume da mi se sve pobrkalo :D

Sad mi iz ove perspektive djeluje i malo čudno da sam nosio Bosna i Hercegovina nekoliko mjeseci na amblemu,tamo negdje do koridora 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Sad mi se malo vraća film,mi smo tada imali čak u Osnovnoj Školi u Okučanima glasačko mjesto na koje se dolazilo glasati na nekom referendumu za ostanak u Jugoslaviji,a sutradan smo odšivali ambleme JNA sa uniformi i prišivali nove Srpska Republika Bosna i Hercegovina!...Kasnije smo odšivali i te,jer se pojam Bosna i Hercegovina odjednom počeo izbacivati iz upotrebe nakon par mjeseci i prišivali Republika Srpska!
Toliko sam puta polagao zakletve i izlazio na referendume da mi se sve pobrkalo :D

Sad mi iz ove perspektive djeluje i malo čudno da sam nosio Bosna i Hercegovina nekoliko mjeseci na amblemu,tamo negdje do koridora 8)

Мислим да је у августу избачено БиХ из назива.
Ал увијек се прво мијењао назив државе, па тек онда војске.

Српска Војска Српске Републике Босне и Херцеговине
Српска Војска Српске Републике
Српска Војска Републике Српске
Војска Републике Српске

Мислим да је то ишло тим редослиједом.
До тога ЈНА и ЈА.
А на самом крају ОСБиХ :( :( :(

Ееееееееееееее који сам легионар, па прошао сам кроз 7 војски :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ti si i mene nadmasio,ja nisam bio u ovoj zadnjoj os bih...ali najgluplje mi je bilo ovo u jesen 1991 JA :( :(

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ti si i mene nadmasio,ja nisam bio u ovoj zadnjoj os bih...ali najgluplje mi je bilo ovo u jesen 1991 JA :( :(

Ма чим су преименовали у ОСБиХ и ја сам отишао, немам ни мјесец стажа у тој квази војсци.

ЈА је у децембру 1991. године преименована. Служио сам тада у прокупљу и добро се сјећам кад једно јутро нису изнели заставу ујутру на смотру и до формирања СРЈ није је више ни било. А петокраке је лако било скинути и пришити тробојку.
Стварно је тада војни врх био тотално изгубљен. Чекали команде или бар упуте од шефа, а тога није било.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
I ja nisam bio u ovoj zadnjoj kvazi vojsci, a bio sam ponosni clan svih ovih pobrojanih :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
.ali najgluplje mi je bilo ovo u jesen 1991 JA

Zašto najgluplje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma bezveze,citav zivot JNA,a onda jedno jutro stize info da vise nismo JNA nego JA (a tek grb sto nam je bio smijesan),a takodje i depesha svim oficirima da kolektivno iz Saveza Komunista (koji se gasi) predju Pokret za Jugoslaviju,ma,sto kaze Siny,vrijeme totalne obezglavljenosti,i ono sto nikad necu prezaliti,rjesavanje srpskog pitanja sa petokrakom na celu..kud mi nismo imali nekog Tudjmana na celu umjesto Mire Markovic!!!..mnogi od danasnjih "ikona",koji su opjevani u srpskim pjesmama,su tih dana kaznjavali ljude koji nose srpska obiljezja,a ne to JNA i JA :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ma bezveze,citav zivot JNA,a onda jedno jutro stize info da vise nismo JNA nego JA (a tek grb sto nam je bio smijesan),a takodje i depesha svim oficirima da kolektivno iz Saveza Komunista (koji se gasi) predju Pokret za Jugoslaviju,ma,sto kaze Siny,vrijeme totalne obezglavljenosti,i ono sto nikad necu prezaliti,rjesavanje srpskog pitanja sa petokrakom na celu..kud mi nismo imali nekog Tudjmana na celu umjesto Mire Markovic!!!..mnogi od danasnjih "ikona",koji su opjevani u srpskim pjesmama,su tih dana kaznjavali ljude koji nose srpska obiljezja,a ne to JNA i JA :( :( :(

Jедан од њих је и Младић који је људе са кокардама на челу 92 и 93 слао у затвор а онда се нагло преобратио у Србина и није се одвајао од грба Немањића.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]