banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Cosa Nostra je napisao:

Ауто-пут - Отворена дионица Маховљани- Градишка.

Ово је нешто чега би се сваки нормалан човјек стидио,не поносио са тим. Ауто-пут од 30 километара који кошта преко 300 милиона марака,чији завршетак изградње касни више од годину дана и који је затворен за саобраћај дан након отварања...Успјех за Гиниса,нема шта.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ми као стока и неписмени дивљаци не заслужујемо боље. Чуј, отворио два вртића и одмах нешто се ради. Или стварање неког привида да се Миле бори за Републику Српску и да је чува. Па тај човјек и његова странка је навеће зло које нам се сад дешава и посљедице њихове владавине ћемо осјећати још дуго. Избори ништа неће промијенити, таман да на власт дође непокорени. Нада у бољу будућност постоји, али је сваки дан све мање има.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Otvorena dionica autoputa Mahovljani - Gradiška sa koga možeš direktno u Savu

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Мост ће коштати 45 милиона...За сада....Заборавих напоменути да је цијена ауто-пута око 150% већа од предрачунске. Ради Миле,ради...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Мост ће коштати 45 милиона...За сада....Заборавих напоменути да је цијена ауто-пута око 150% већа од предрачунске. Ради Миле,ради...

Da Zoka ali kada bude most, tada je to Mile napravio, nije bitno koliko je para

Dobro oni na ATV-u mu napisali pjesmu: Lupaj Mile za kafanskim stolom, lupaj brate sve je pod kontrolom.....

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
SDS bi sigurno vise uradio ....

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:

Vidi, niko ne kaže da bi SDS, PDP ili neka druga stranka više ili bolje napravili, već da je ovo totalno loše i da je otišlo sve u qrac
Ako ti imaš 4-5 ljudi u ovom entitetu preko kojih se sve radi i obavlja, svi poslovi idu preko njih, nema potrebe dalje šta pričati

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:

Je li neko od nas spomenuo da je SDS bolji? Mada,kad pogledamo deset godina miline pod Milom,nije vala ni gori....Isto sranje,drugo pakovanje.....

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok je sve to i ja mislim da je Dodik prdonja ko i svi ostali ali kad se vec zalite da je lose, dajte neki predlog sta uciniti da bude bolje .
Sadasnja vlast radi onoliko koliko ima sredstava i koji bi god dosli na vlast nebi nam bilo bolje nego sad...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 11:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja sam predlog dao,samo vi neozbiljno shvatate....

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Човјек који има приступ интернету и информацијама, не би смио да пуши маркетинг. Шта се тек дешава у глави просјечног гласача?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Мислим да неки од вас нису најбоље схватили наслов теме.

Тема је 20 рођендан наше Републике Српске. Евидеднтно да појединцима или тај датум не значи много,или желе тему искористити за пљување страначких лидера,предсједника,свега могућег. И све би то донекле било и демократски да се углавном текстови нису у рангу са колумнама из "Пресса" гдје се пљује све и свашта,а не нуде се никаква рјешења.

Хтјели ми то признат или не, у последњих 6 година РС је у сваком смислу јача (изузмемо ли неке од овласти које је Микеревић и дружина препустила федералцима).....
Један од података који ће ову тврдњу потврдити је и број општина (градова) са позитивним природним прираштајем (2005 године 1 општина,данас 4) што опет не значи да у РС има више становника него те 2005,али миграције су условиле смањење,те неке политичко-географске афере (Брчко).

Исто тако инфраструктурно РС је много изграђенија. Као неко ко стално пролази кроз добар дио Републике Српске јасно ми је да има заосталијих региона,општина,али свеукупан садржај је да се понешто чини како би бар мало се стекли услови за напредак у појединим сферама (овим желим истаћи да је и даље кључан проблем недостатак квалитетног кадра)...

Што се примања тиче,она су такође редовна (пензије,инвалиднине) у поређењу са владама прије 2006. када су од 12 давали 10,једно вријеме и 9 (о причама како се није имало пара,то су лафине,колико на царини узме наша полиција кеша могло би се по 14 пензија дават).Дакле социјалне категорије друштва ако ништа друго онда барем имају се у шта поуздат,у мјесечни износ који неће каснити као код претходника....

Ово је само дио неких од успјеха тренутне поставке,заправо поставке од 2006.Наравно да има и доста мана,доста нелогичности,доста трпања у џепове,али истовремено можемо рећи да имамо иоле стабилну политичку ситуацију, проблем је што Додик нема баш нешто нарочито квалитетне сараднике из ужег владајућег језгра (изузевши Антона Касиповића и Радојичића) и ту је један од проблема. Администрација мора бити јача.

И да, 9. јануар заслужује поштовање свих,то није дан Додиковаца,дан Крајишника,Сембераца,то је дан свих Срба који живе у Републици Српској,сматрам да се свак може макар мало потрудити за друштвено добро, да може одиграти мизерну улогу у стварању чишће и јаче Републике Српске,а опет не бити политички ангажован! Јер за Републику Српску наши очеви,дједови,синови су дали животе!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

winstone ajd na Sport :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:18 
Administrator
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Тема је 20 рођендан наше Републике Српске. Евидеднтно да појединцима или тај датум не значи много,или желе тему искористити за пљување страначких лидера,предсједника,свега могућег.!
Очигледно да ти ниси добро схватио. Поједини форумаши су ову Републику стварали док си ти ћуном по пепелу шарао. Поједни од нас су то све преживјели и живо се сјећају испраћања очева на ратиште,стрепње над њиховим животима,гладовања,кризе,пуцања и свега што се дешавало тих година. То нам даје пуно право да пљујемо по коме хоћемо ако сматрамо да ће то пљување довести до тога да ово парче земље које зовемо отаџбином буде макар зер'цу боље.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
проблем је што Додик нема баш нешто нарочито квалитетне сараднике из ужег владајућег језгра (изузевши Антона Касиповића

Е ово се зове пушење маркетинга. Антон важан политички сарадник Милораду? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
_зока je napisao:
drinin vuk je napisao:

Тема је 20 рођендан наше Републике Српске. Евидеднтно да појединцима или тај датум не значи много,или желе тему искористити за пљување страначких лидера,предсједника,свега могућег.!
Очигледно да ти ниси добро схватио. Поједини форумаши су ову Републику стварали док си ти ћуном по пепелу шарао. Поједни од нас су то све преживјели и живо се сјећају испраћања очева на ратиште,стрепње над њиховим животима,гладовања,кризе,пуцања и свега што се дешавало тих година. То нам даје пуно право да пљујемо по коме хоћемо ако сматрамо да ће то пљување довести до тога да ово парче земље које зовемо отаџбином буде макар зер'цу боље.

Није ти ово требало ал никако,никако, ни у најлуђем сну..... А све ово си рекао за тебе тоталном незнанцу,да не бих овдје своју причу причао,шаљем ти пп,како убудуће не бих морао читати овакве и сличне ствари.....

И да ајде кад желиш боље РС дај нам рјешења шта и како да буде боље,од пљувања свега и свачега нема ништа,тако нећеш допринијети бољитку наше РС,од препирања на форуму такође,дакле шта сматраш нужним рјешењима да нам свима буде боље?

Citiraj:
Е ово се зове пушење маркетинга. Антон важан политички сарадник Милораду?

Мислио сам да ћеш ме прозват због нечега другог,ал ајде....

Ако пратиш политичку сцену,бољег министра од Антона у овој и оваквој влади нема,дакле сасвим јасан аргумент.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ko smo ja i ti (@_зока) i ostali forumasi da bi nas neko cuo,boli njih uvo za par budala sa forumu.
Oni rade kako hoce ne slusaju nikoga, zato ili da sutimo i sjedimo ili masovno izadjemo na ulice...

@drinin vuk
Ima ovaj ministar pravde je bas pravedan :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
_зока je napisao:
Ма ништа....кад дођу избори ви гласајте опет за исту екипу.....а онда кукајте....Јбму сунце,гласајте за тоталне аутсајдере,гласајте за непокореног ако треба али на неки начин казните ове који су на власти. Горе не може бити.

:angel4: uh narastoh! Imaš čast od mene čim dođem u Merkator :occasion5:
drinin vuk je napisao:
Исто тако инфраструктурно РС је много изграђенија. Као неко ко стално пролази кроз добар дио Републике Српске јасно ми је да има заосталијих региона,општина,али свеукупан садржај је да се понешто чини како би бар мало се стекли услови за напредак у појединим сферама (овим желим истаћи да је и даље кључан проблем недостатак квалитетног кадра)...

Dobre ceste na potezu BL-Gradiška-Laktaši, u nekom dijelovima RS nema čestite kaldrme. Padne kiša i odsječeni od svijeta. A partija diktira kadrove po krvnoj lozi i kumstvima ebo stručnost...
drinin vuk je napisao:
Што се примања тиче,она су такође редовна (пензије,инвалиднине) у поређењу са владама прије 2006. када су од 12 давали 10,једно вријеме и 9 (о причама како се није имало пара,то су лафине,колико на царини узме наша полиција кеша могло би се по 14 пензија дават).Дакле социјалне категорије друштва ако ништа друго онда барем имају се у шта поуздат,у мјесечни износ који неће каснити као код претходника

Koliko je poskupilo sve od te 2006 godine? Od grijanja do pšenice? A visina primanja ti mnogo znači kad penzija ne može pokriti ni ljekove a kamo li nešto jače...
drinin vuk je napisao:
Ово је само дио неких од успјеха тренутне поставке,заправо поставке од 2006.

Gubitak teritorije, grba, himne, ovlaštenja...uspješno nema šta! Al se ne ljulja fotelja to je najbitnije...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Ma ko smo ja i ti (@_зока) i ostali forumasi da bi nas neko cuo,boli njih uvo za par budala sa forumu.

Подцјењујеш моћ форума :lol:
Схвати ово као "образовну" институцију....мало по мало и људи ће доћи себи,а ако овај форум буде имао и зерицу заслуге за то,ја ћу бити поносан....

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
drinin vuk je napisao:
Ако пратиш политичку сцену,бољег министра од Антона у овој и оваквој влади нема

:D
Dobar vic.

Njegovo ministarstvo je leglo nerada, neka ti to potvrdi RSboljapolovinaBiH, posto on pliva u paklu zvanom "Obrazovni sistem". :D

Jos cu pomenuti jednu zanimljivost iz proslosti najboljeg ministra.
Naime, najbolji ministar je ponovio godinu u srednjoj skoli. :D

Uzivajte...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]