banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 12:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2011, 09:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2011, 08:54
http://www.index.hr/vijesti/clanak/misu ... 90867.aspx

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:
Opet iskrivljene povijesne činjenice, upozorio nas je Skejo. "Pričao sam sa Šakićem u zatvoru. Jasenovac je bio bolnica u kojoj je šest tisuća ljudi umro od tifusa i drugih bolesti, a 700 ih je strijeljano. Ali to su sve bili ljudi koji su radili protiv hrvatske države", ispravio nas je Skejo.

Ima li ovaj čovjek obraza?

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 09:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Sad još samo treba da u holivudu snime film po tom scenariju.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Od ove dvije tvrdnje iz naslova teme jedna je 100% tačna, a to je da je bio istinski borac za Hrvatsku, nažalost mi Srbi nismo imali istinskog borca za Srbiju, bar ne tog kalibra.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Jel ih sramota cuj prisustvovale politicke stranke :(

Moze li se ovo nekako doturiti do Dodika da RS digne optuznicu za ove novine forum vijesti sta je vec ?

Ovo je sramota i pod hitno na sud ovog lika :( ako se dozvoli ovakva prica i prodje bez opomene samo ce se siriti lazi na kraju ce biti da su Srbi izvrsili harakiri tamo sami a Ustase su samo se setali i cudili sta rade :( strasno

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nije to dodiku interesantno jer nije onaj reis bio tamo 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ma nije to dodiku interesantno jer nije onaj reis bio tamo 8)

Ovo nesmije ovako proc ja bi mu licno pisao i upozorio na ovo ali neznam kako do njega doc :(

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kazem ti da od te osude nema nista,jer to su njegovi partneri...da je tu sluzbu odrzao reis,onda bismo slijedecih mjesec dana imali tu udarnu vijest,a rajko vasic bi napisao stotinjak kolumni o tome....ovako ne moze,jer pise redovno za hercegovacke portale pa mu se ova osuda mise za pavelica ne bi uklopila nikako....

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
old fashion men je napisao:
Od ove dvije tvrdnje iz naslova teme jedna je 100% tačna, a to je da je bio istinski borac za Hrvatsku, nažalost mi Srbi nismo imali istinskog borca za Srbiju, bar ne tog kalibra.

Da li si ti uopste normalan??? Ti bi volio da su Srbi imali ovakvog covjeka na celu drzave??? Zelis jednog od najvecis zlocinaca u istoriji na celu svoje drzave, tj covjeka njegovog kalibra??? Ovo je nevjerovatno....

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
kazem ti da od te osude nema nista,jer to su njegovi partneri...da je tu sluzbu odrzao reis,onda bismo slijedecih mjesec dana imali tu udarnu vijest,a rajko vasic bi napisao stotinjak kolumni o tome....ovako ne moze,jer pise redovno za hercegovacke portale pa mu se ova osuda mise za pavelica ne bi uklopila nikako....

Znac on nece Tadija bolestan ko jos ima da moze osuditi ? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
skeva je napisao:

Da li si ti uopste normalan??? Ti bi volio da su Srbi imali ovakvog covjeka na celu drzave??? Zelis jednog od najvecis zlocinaca u istoriji na celu svoje drzave, tj covjeka njegovog kalibra??? Ovo je nevjerovatno....

Pa i ovako imamo etiketu zločinaca. Hrvati mnogo više smatraju za zločinca Dražu Mihailovića nego Pavelića, a čitav zapadni svet smatra većim zločincima Miloševića, Karadžića i posebno Mladića od istog tog Pavelića koji je to usput sve radio uz blagoslov Vatikana.
I ja se slažem sa OFM, jer je tačno da je Pavelić istinski borac za Hrvatsku, na račun svih ostalih oko nje koji nisu Katolici. I kamo lepe sreće da smo mi imali mudrosti i sreće da smo imali, odnosno da smo izabrali nekog takvog od Srba da pobije sve što se mrda, a srpskog roda nije, pa nek nosimo onda čitavu večnost etiketu zločinaca opravdano, al' bi bar uživali u miru, sreći, bogastvu i bilo bi nas danas bar 100 miliona i Ameri ne bi snimali filmove o nama kao zlikovcima i večitim negativcima.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
skeva je napisao:

Pa i ovako imamo etiketu zločinaca. Hrvati mnogo više smatraju za zločinca Dražu Mihailovića nego Pavelića, a čitav zapadni svet smatra većim zločincima Miloševića, Karadžića i posebno Mladića od istog tog Pavelića koji je to usput sve radio uz blagoslov Vatikana.
I ja se slažem sa OFM, jer je tačno da je Pavelić istinski borac za Hrvatsku, na račun svih ostalih oko nje koji nisu Katolici. I kamo lepe sreće da smo mi imali mudrosti i sreće da smo imali, odnosno da smo izabrali nekog takvog od Srba da pobije sve što se mrda, a srpskog roda nije, pa nek nosimo onda čitavu večnost etiketu zločinaca opravdano, al' bi bar uživali u miru, sreći, bogastvu i bilo bi nas danas bar 100 miliona i Ameri ne bi snimali filmove o nama kao zlikovcima i večitim negativcima.

Mslm da zapad boli uvo za nas 90 % Zapada nezna nas nac ni na karti a 0,05 % se zanima za ove prostore previse si dajemo vaznosti,rat na balkanu je Ameru Britancu Francuzu bitan ko nama kad cujemo izbio rat u Obali Slonovace i nezz 10,000 mrtvih i koga na balkanu boli uvo tako i zapad gleda na nas

i u ostalom koji to narod na zapadu nije pocinio neke zlocine Ameri(Vijetnam,Koreja,indijanci,Irak itd itd) Englezi(ratovi sa raznim kolonijama) Francuzi(Alzir) Turci(nad Jermenima) Rusi(nad Cecenima) itd itd duga je lista

sta nam zapad ima reci i osudjivati neki su tamo i gori :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
dukicas je napisao:
skeva je napisao:

To bi smetalo svakom pravom Srbinu i moralnom covjeku...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
I kamo lepe sreće da smo mi imali mudrosti i sreće da smo imali, odnosno da smo izabrali nekog takvog od Srba da pobije sve što se mrda, a srpskog roda nije, pa nek nosimo onda čitavu večnost etiketu zločinaca opravdano, al' bi bar uživali u miru, sreći, bogastvu i bilo bi nas danas bar 100 miliona i Ameri ne bi snimali filmove o nama kao zlikovcima i večitim negativcima.

sto rekla moja baba "bolje svasta jest', nego svasta pricat'"...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Doslo vrijeme da se i sa Milankom slozim. Zar te nije sramota napisati da nam je trebao jedan takav...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja mislim da on nije shvacen,jer nerazumno je prizivati neke masovne zlocine....a ako sam ga dobro shvatio,i ja mislim isto kao i on,tj trebalo je sve uciniti da do rata ne dodje,ali ako je vec doslo-onda ici do kraja,odrediti ratni cilj i krenuti sa svim resursima pa sta bude...ovako je ispalo najgore,malo bi pljuvali pa malo lizali,politika "kreni-stani" i rjesavanje srpskog pitanja sa petokrakom na celu (milosevic,mira,mladic...), je ucinila da smo sve ratove devedesetih izgubili,a uz to i zigosani u cijelom svijetu (s pravom) zlocincima,kukavicama (traktoristima) i lopovima.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јаооооооо тачно ћу почети живјети у изолацији!!!! :angry4: :angry4: :angry4:
овак осамо читам ове глупости које ме поједоше буквално, а не могу никако да утичем на то да се било шта промјени :angry4: :angry4: :angry4:

е зато сутра навече ракија у руци и да мало заборавим на ово јебено мјесто гдје живим...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
shakal je napisao:
Doslo vrijeme da se i sa Milankom slozim. Zar te nije sramota napisati da nam je trebao jedan takav...
¸
Da smo imali jednog takvog ne bi imali toliko mrtvih, ne bi bili protjerani sa svih teritorija osim RS-a i uže Srbije, a i to je pitanje do kada ćemo tu ostati, danas bi bili uvaženi članovi EU i svi bi pohvalno govorili o nama kao što govore o hrvatima.
Znači mi smo kao bili antifašisti izginuli i sve ostalo i danas smo najveća govna, jedini nosimo epitet naroda koji je počinio genocid, jedini imamo presudu za počinjeni genocid, Hrvati niogdje nemaju presudu za genocid niti im se broji da su ga ikada počinili...
Pa vi sada vidite bi li bilo bolje da smo imali svog Pavelića i naslijednika njegove politike devedesetih, kao što su to imali Hrvati.
Hrvatima svaka čast, dobili su ono što su željeli i znali su šta žele, mi nismo znali šta želimo i dobili smo traktorijadu i još smo zbog toga satanizovani, osuđeni za zločine i genocid, ma super smo :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 15:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Dec 2011, 14:17
Ante Pavelić i Draža Mihailović su bili i ostali klasična fašistička govna!
Isto sranje u različitim pakovanjima!

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 15:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

OFM,sve si rekao,potpisujem.....jedino sto ja ipak ne bih dirao civile,zene i djecu,ali bi trao sve sto se krece u uniformi,ne bi kod mene bilo "zabrana letova"."povlacenja teskog oruzja sa polozaja oko sarajeva",primirja (od koje nas je svako kostalo 20 mrtvih boraca),"blokada na drini","stani pred bihacem i zadrom" i jos milion gluposti.....sad mi heroja odbrane glumi onaj koji je citav rat kukumavcio "heeeeljjp baznija","stop the cetnics",ili "stop the war in croatia",a mi najveci zlocinci,picke i kukavice
naravno da bih jos 90-tih nasao mocne saveznike u svijetu i rekao im "evo vam bijeli papir,napisite koji su vasi interesi na balkanu,gdje zelite baze i sve ostalo...",a zauzvrat me pustite da rijesim srpsko pitanje na balkanu,ako moze milom,ako ne moze-moze kako moze...siguran sam da bi nasi saveznici kroz citavu istoriju (do pojave milosevica i mire markovic) imali razumjevanja jer usa su jevreji,a zna se koliko oni "vole i cijene" hrvate..a ne bih sigurno isao uz qurac jedinoj preostaloj supersili i bio poslednji zastitnik komunizma nakon rusenja berrlinskog zida,a ovamo kao nesto ratovao sam protiv citavog svijeta....i to ratovao sa zaveznim rukama,pod rucnom kocnicom i bez ikada odredjenih granica nove srpske drzave i bilo kakvog cilja.

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Dec 2011, 15:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]