меди je napisao:
Према политичарима сам тотално индиферентан иначе, али може ли неко да ми објасни који је политички потез Тадић урадио да би му се послије тога узвикивале најпрљавије могуће пароле, какве ни Милошевићу нису?
Uradio je mnogo toga lošeg za SRBE, a ništa dobro. S druge strane je mnogo učionio dobroga za srpske večite dušmane. A evo i nekih primera njegovih dela tj. nedela:
1. Usvojio rezoluciju o Srebrenici kojom je praktično priznat genocid i tako naštetio R.Srpskoj.
2. Izručio Karadžića i Mladića i tako mnogo naštetio R.Srpskoj, a ništa dobro Srbiji jer svejedno za to nisu dobili kandidaturu, jer je to po njihovom evropejskom mišljenju dobra i korisna stvar da uđu u EU, ali ja lično mislim da je to veoma loše.
3. Sumanuto i nasilu, pod svaku cenu približavanje Srbije NATO-u koji nas je ''milosrdno'' bombardovao i to uranijumom i EU koja je u govnima i pred raspadom i koja nas samo ucenjuje, a ne namerava primati nove članove do 2020. ako još bude postojala.
4. Odricanje od Kosova i Metohije, prihvatanjem briselske rezolucije i Eulex-a, a odricanje od rezolucije 1244, traženje mišljenja o nezavisnosti Kosova od suda koji se dokazao da je anti srpska tvorevina, poslednjih meseci ugnjetavanjem Srba na severu Kosova, hapšenja, uklanjanje barikada od strane naše policije, uspostavljanje carine Kosova, naplaćivanje prelaska linije, priznavanje Prištinskih diploma, izostavljanje Srba s KiM iz popisa stanovništva Srbije 2011.god. itd.
5. Okretanje leđa Rusiji, sad kad je Rusija u punoj snazi i spremna da nam pomogne.
6. Davanje široke autonomije Vojvodini i stubove državnosti, trasiranje puta u nezavisnost, ustupci Mađarima i sl.
7. B.Tadić je od Srbije napravio KURVU, a recite mi ko ceni i poštuje kurvu, pa niko, čak ni kurve se same između sebe ne cene, već se opanjkavaju, a zašto!? Zato što kurvi daš malo parica ili joj obećaš da ćeš joj dati ako ti popuši, poliže, izbušiš je i ajd zdravo, sprdaš se sa njom. A nažost, naša voljena Srbija je sa Tadićom postala obična drolja.

I zato mu ja želim sve najgore što se može zamisliti.
I verovatno ima toga još mnogo što znam i ne znam, al' trenutno ovog što znam ne mogu da se setim.
A alternative potoje naravno i gore, npr. Đilas, Čanak, Č.Jovanović i sl. EUguzoljupci, ali postoji i bolje alternatve npr. Vuk Jeremić (iako je demokrata, jedini je tamo patriota među njima i koliko toliko ih koči u priznanju KiM), Radikali (ali su slabi bez Šešelja, a i verovatno bi zaratovali), a najrealnija i najmudrija alterntiva bi bio Vojislav Koštunica, on bi zemlju oktrenuo Rusiji i patriotizmu, ali ne toliko da zaratujemo, bar dok nas Rusi ne naoružaju do zuba.