banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 14:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2011, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Problem je sto alternativa ne postoji,a to je ono najgrozomornije.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Najveća iluzija je očekivati od političara da budu iskreni prema sopstvenom narodu.To je zamka za svako društvo.
Kako bilo,Tadić je samo jedan dio sveukupne vlasti u Srbiji i ne može se njemu sve pripisivati.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

Алтернатива УВИЈЕК постоји. :) Добра или лоша, то је већ друго питање.

Ето рецимо Вук Јеремић...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 11:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Citiraj:
VMA: Tadić u odličnom zdravstvenom stanju
Tanjug | 28. 12. 2011. - 09:52h izmena vesti 10:08h | Komentara: 23

U redovnom godišnjem izveštaju VMA o zdravstvenom stanju predsednika Republike Srbije Borisa Tadića navodi se da je u toku 2011. godine predsednik bio u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju.

Slika

Press služba predsednika stavila je na uvid javnosti izveštaj konzilijuma lekara Vojnomedicinske akademije koji je potpisao pukovnik prof. dr Dragan Dinčić, kardiolog.

U izveštaju se navodi da je 28. novembra ove godine u centralnim apartmanima sektora za lečenje VMA obavljen redovni, planirani sistematski pregled predsednika Srbije Borisa Tadića.

Nakon obavljenih kompletnih laboratorijskih analiza koje su uključivale standardne analize, parametre upale, imunološke parametre kao i skrining tumorskih markera, urađena su i sledeća, potrebna morfološka ispitivanja: EKG, spirometrija, EHO pregled srca, abdomena, mišićnih tetiva, dopler krvnih sudova kao i RTG srca i pluća.

Zatim je predsednika Srbije pregledao tim lekara iz sastava Vojnomedicinske akademije.

U zaključku, konzilijum lekara navodi da, nakon operativnog lečenja parcijalne rupture Ahilove tetive na levoj nozi, decembra 2010. godine, kao i nakon kompletno sprovedenih mera fizikalne terapije i rehabilitacije, lokalni nalaz na tetivi je u celini uredan i stabilan kao i da je Boris Tadić u potpunosti sposoban za rekreativne fizičke aktivnosti.

U toku 2011. godine, praktično je sve vreme bio bez značajnih subjektivnih tegoba, u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju kao i dobrom stanju po organskim sistemima.

Konzilijum u zaključku konstatuje i da je sve vreme predsednik Srbije u potpuno zadovoljavajućoj fizičkoj kondiciji, sa antropometrijskim karakteristikama koje su u celini u granicama željenih vrednosti.

Rezultati aktuelno urađenih laboratorijskih analiza, funkcionalnih testova i morfoloških ispitivanja su u celini u granicama normalnih vrednosti i urednih nalaza, konstatovao je konzilijum lekara VMA.

U izveštaju se navodi i da su objektivni klinicki pregledi po organskim sistemima pokazali uredan nalaz.

Konzilijum lekara, s obzirom na sve navedeno, savetuje nastavak primene dosadašnjih mera programirane fizičke aktivnosti aerobnog tipa i higijensko dijetetskog režima i konstatuje da za sada nisu potrebna dodatna klinička ispitivanja kao ni specifična terapija.

Spoiler:
Sposoban za rekreaciju

U zaključku, konzilijum lekara navodi da, nakon operativnog lečenja parcijalne rupture Ahilove tetive na levoj nozi, decembra 2010. godine, kao i nakon kompletno sprovedenih mera fizikalne terapije i rehabilitacije, lokalni nalaz na tetivi je u celini uredan i stabilan kao i da je Boris Tadić u potpunosti sposoban za rekreativne fizičke aktivnosti.

Spoiler:
Tadić u petak sa novinarima
Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će u petak 30. decembra održati konferenciju za štampu. Kako je danas saopštila pres služba predsednika, konferencija za štampu će se održati u zgradi predsednika Srbije u 12 časova.

http://www.blic.rs/

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

Алтернатива УВИЈЕК постоји. :) Добра или лоша, то је већ друго питање.

Ето рецимо Вук Јеремић...

Podrazumijeva se da alternativa u sferi politike treba biti dobra , a ne loša, ili je alternativa samo zbog alternative. A Jeremića je Tadic doveo, čak se u momentima kad titraju jajca jedan drugome, oslovljavaju 'profesore' i 'moj najdraži učeniče', pošto je Tadić zaista malom Jermiću bio profesor u školi.Bolje da ne kažem šta znam o njihovim terevenkama na jednom beogradskom splavu, gdje se okuplja poziciona i opoziciona bratija. Jednostavno , alternativa ne postoji , sve je samo kozmetika.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bennet je napisao:
Citiraj:
VMA: Tadić u odličnom zdravstvenom stanju
Tanjug | 28. 12. 2011. - 09:52h izmena vesti 10:08h | Komentara: 23

U redovnom godišnjem izveštaju VMA o zdravstvenom stanju predsednika Republike Srbije Borisa Tadića navodi se da je u toku 2011. godine predsednik bio u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju.

Slika

Press služba predsednika stavila je na uvid javnosti izveštaj konzilijuma lekara Vojnomedicinske akademije koji je potpisao pukovnik prof. dr Dragan Dinčić, kardiolog.

U izveštaju se navodi da je 28. novembra ove godine u centralnim apartmanima sektora za lečenje VMA obavljen redovni, planirani sistematski pregled predsednika Srbije Borisa Tadića.

Nakon obavljenih kompletnih laboratorijskih analiza koje su uključivale standardne analize, parametre upale, imunološke parametre kao i skrining tumorskih markera, urađena su i sledeća, potrebna morfološka ispitivanja: EKG, spirometrija, EHO pregled srca, abdomena, mišićnih tetiva, dopler krvnih sudova kao i RTG srca i pluća.

Zatim je predsednika Srbije pregledao tim lekara iz sastava Vojnomedicinske akademije.

U toku 2011. godine, praktično je sve vreme bio bez značajnih subjektivnih tegoba, u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju kao i dobrom stanju po organskim sistemima.

Konzilijum u zaključku konstatuje i da je sve vreme predsednik Srbije u potpuno zadovoljavajućoj fizičkoj kondiciji, sa antropometrijskim karakteristikama koje su u celini u granicama željenih vrednosti.

Rezultati aktuelno urađenih laboratorijskih analiza, funkcionalnih testova i morfoloških ispitivanja su u celini u granicama normalnih vrednosti i urednih nalaza, konstatovao je konzilijum lekara VMA.

U izveštaju se navodi i da su objektivni klinicki pregledi po organskim sistemima pokazali uredan nalaz.

Konzilijum lekara, s obzirom na sve navedeno, savetuje nastavak primene dosadašnjih mera programirane fizičke aktivnosti aerobnog tipa i higijensko dijetetskog režima i konstatuje da za sada nisu potrebna dodatna klinička ispitivanja kao ni specifična terapija.

Spoiler:
Sposoban za rekreaciju

Spoiler:
Tadić u petak sa novinarima
Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će u petak 30. decembra održati konferenciju za štampu. Kako je danas saopštila pres služba predsednika, konferencija za štampu će se održati u zgradi predsednika Srbije u 12 časova.

http://www.blic.rs/

missim ,i ja sam odlično , sve dok me ne lupi trajvan.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kao čovjeku mu sve najbolje želim ali kao predsjedniku.. Neću komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alternativa u zemlji koja je prodala sve svoje prirodne resurse i koja je prezadužena preko svake mjere ne postoji.Postoji samo sjaši Murta da uzjaši Kurta dok ne dune neki novi vjetar na ovoj kugli usranoj.
Previše smo mi sitni da bi bili u situaciji da sami odlučujemo ili da imamo alternativu ovakvoj politici.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 13:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2009, 09:08
Bijel je kao nisan.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
И даље нема одговора на питање чему толико пљување по човјеку? Шта је то конкретно урадио да га се на свакој спортској манифестацији паролама живог сахрањује?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

On nije uradio nista , i nece uraditi nista, jer realno govoreci i ne moze uraditi nista, dok su ovi drugi , koji su toboze neka alternativa, samo druga strana istog pola.A nama obicnim smrtnicima ostaje samo da gledamo kako se zene pale na tadiceve sijede vlasi i njegov mucho macho izgled.Blago nama.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2011, 15:53
Nije mi drago sto je bolestan, ali mi je drago sto ce napokon otici sa vlasti. Da ne gledamo vise tu dvolicnost, s jedne strane Tadica kojem je jedini cilj Evropa, koji se poistuvjecuje sa zrtvama Srebrenice, koji salje plin u Sarajevo(Istocno), koji je cvrsti garant Daytona, sa druge strane covjeka koji podrzava rusenje iste te BiH, koji se petlja u sve moguce pore BH politike, koji dodje da podrzi Dodika na njegovim predizbornim skupovima, a kada sidje sa bine za novinare govori kako je on taj koji nece dozvoliti podjelu BIH. Pa kome vise?
Rodjeni Sarajlija(ma koliko god to "srbima" smetalo), odrastao u Sarajevu, a podrzava podjelu Sarajeva (na istocno i bliskoistocno), tako da mi on dodje isti kao Emir Kusturica, sljam sarajevskog drustva ("raje").
Njegov otac, bio je jedan od tvoraca famoznog memoranduma srpske akademije nauka i umjetnosti, kojim je zapoceto svo sranje 90-tih godina. I strasno mi je drago sto zbog svoje dvolicnosti nije prihvacen ni u Srbiji, među svojim narodom, a niti u BiH, među narodom kojem se dodvoravao.
Vise bi volio da dodju na vlast radikali, bar bi znali na cemu smo sa njima. Bar bi Evropa znala na cemu je, i sa kim ima posla.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedna ispravka , tzv . memorandum kao takav ne postoji , postoji samo nezvanicni dokument u nacrtu( dakle nezavrsen), mada ga mnogi vade kao kec iz rukava zbog dnevnopolitickih potreba , a 99% ljudi naravno nema pojma sta u njemu pise.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Bez obzira da li je zavrsen ili nije, on je objavljen i to u novinama, kako bi svi građani bili upoznati sa njim. Iskreno ne sumnjam u dobre namjere ovog memoranduma, da se skrene paznja na diskriminiranost Srba prema novom ustavu Jugoslavije, da se "srpstvo" prosiri i na Srbe u Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji itd. ali i izvan granica Jugoslavije, tj. Alabniji itd. Ali moramo biti iskreni i onda kazati i da su tu bile ideje Velike Srbije, sa onim da svi Srbi moraju živjeti u jednoj državi, a gdje su srpski grobovi tu je srpska zemlja, itd. Ako nije zavrsen zasto je objavljen. Međutim to nije tema, samo sam zelio da skrenem paznju o kakvoj se porodici radi, i kakve "demokrate" su odgajale Tadica.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ahmo, Srbine! Ahmo, Srbine!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahmo srbine pa ti stvarno vjeruješ svemu što pročitaš.Eto piše ti ispod avatara da si iz Laktaša,i ja sam i ne poznajem nijednog Ahmu a Laktaši su malo mjesto tako da.......

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma nisam iz Laktasa, to sam stavio jer su mi Laktasi, jako drago mjesto, a poredpostavljate i zbog cega. Ja samo govorim ono sto ucim u skoli, i sto procitam u pojedinim knjigama historije, naravno da vi to ne morate prihvatiti zdravo za gotovo, ali ne vidim nista lose u tome da podijelim to sa vama, pa da malo o tome prodiskutujemo ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ahmo91 je napisao:
Ma nisam iz Laktasa, to sam stavio jer su mi Laktasi, jako drago mjesto, a poredpostavljate i zbog cega. Ja samo govorim ono sto ucim u skoli, i sto procitam u pojedinim knjigama historije, naravno da vi to ne morate prihvatiti zdravo za gotovo, ali ne vidim nista lose u tome da podijelim to sa vama, pa da malo o tome prodiskutujemo ;)

Dakle, tebi je sasvim normalno i prirodno da ti, koji jos uvijek ides u skolu, dolazis drzati raznorazna forumska predavanja nama koji smo poodavno zavrsili sa raznoraznim skolama? Tebi je to skroz normalno?

Btw, sta je "HISTORIJA"? Jel to nesto od histerije?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja ne drzim predavanja, samo iznosim svoje misljenje, punoljetan sam, sto znaci da sam postigao i određenu dozu psihicke zrelosti da mogu sa vama da razgovaram. A mislim da bi vi stariji, koji ste pozavrsavali te silne skole, trebali biti malo otvoreniji prema nama mladima, da nam prenesete to silno znanje, i da nas uputite kako da se borimo sa ovim okrutnim zivotom.
Historija/Istorija/Povjest- jeste nauka koja izucava proslost. Ili ti "Hisotoria est magistrae vitae" ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ahmo91 je napisao:
Bez obzira da li je zavrsen ili nije, on je objavljen i to u novinama, kako bi svi građani bili upoznati sa njim. Iskreno ne sumnjam u dobre namjere ovog memoranduma, da se skrene paznja na diskriminiranost Srba prema novom ustavu Jugoslavije, da se "srpstvo" prosiri i na Srbe u Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji itd. ali i izvan granica Jugoslavije, tj. Alabniji itd. Ali moramo biti iskreni i onda kazati i da su tu bile ideje Velike Srbije, sa onim da svi Srbi moraju živjeti u jednoj državi, a gdje su srpski grobovi tu je srpska zemlja, itd. Ako nije zavrsen zasto je objavljen. Međutim to nije tema, samo sam zelio da skrenem paznju o kakvoj se porodici radi, i kakve "demokrate" su odgajale Tadica.

Ocito je da lupetas kao i svi koji su nesto culi odnosno naculi.Taj nedovrseni dokument su napale beogradske Vecernje novosti 1986 godine( jbt , tad su neki forumasi i forumasice rodjeni) , te su objavile neke njegove dijelove, tad i nikad vise do mozda 90-ih.A siguran sam da nemas pojma sta pise u tom dokumentu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]