banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 21 Dec 2011, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
richa je napisao:
darko13 je napisao:
A pogledaj na ovom linku tehnicke specifikacije :D Ipad 2 1200 km (otkad je naziv proizvoda i cijena tehnicka specifikacija) ??? wtf :D Mozda si imao dobru namjeru, ali zbog nepoznavanja materije sa tvoje strane je tako ispalo....... Ja samo prenosim svoja, licna iskustva ovde, pa ispizdim kada se prica neprovjereno.... NHF :angel5:

A sto se tebe tice rale, ti si se dovoljno isprovaljivao na ovom forumu tako da se poklopi usima i cuti...

Zasto mislis da svaka kupovina mora biti zato sto ti nesto treba. Covek kupuje sebi stvari iz gusta i zato sto hoce da ih ima...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Malo spustite loptu sto se tice licnih prozivki, ratkop - malo obrati paznju na vokabular, opomena, post sam ti editovao.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
@darko13
Profesionalci su koristi tablete jos davne 2001 kada je MS izdao prve tablete iz svoje radinosti koji su bili urnebesno skupi i kupovale su ih samo firme za potrebe svojih radnika.
Ja i dalje ne vidim zasto bi neki biznismen kupio bilo kakav tablet kada na tablet nemozes pisati kao covjek, a prtiti sa sobom jos i tastaturu pa ju spajati na usb...lakse je uzeti netbook od 10 incha.
Ja svrhu tableta vidim u autu,odlicni su prijatelji na duzim putovanjima, imas gps na velikom ekranu sto je velika prednost ( oni obicni auto gps uredjaji imaju dosta malene ekrane ), imas 3g i wifi koji uvijek dobro dodje u stranoj zemlji da pristupis netu, a 3g imati u autu je extra stvar u bilo kojem trenutku mozes vidjeti neke servisne informacije, vrijeme i slicno a i suvozaci se mogu zabaviti uz neki film ili mozes pustati muziku i slicno.
Ovako za svaki dan... ne znam bas... dobro je eto jedino sto mozes lakse nosati prezentacije sa sobom ako imas potrebe za tim.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 04:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
skyzeR je napisao:
Meni samo nije jasno zasto su svi pobudalili za tim tabletima, pogotovo tom ipadu, dobro znam Apple je sinonim za burzuje pa bi i ovdasnji seljaci da se malo promovisu, ali stvarno ne vidim zasto svi u zadnje vrijeme kupuju tablete.
Ako vec hocete kupiti tablete, kinezi imaju prejake tablete, eto ja imam kineski tablet od 7", ima gps, 3g, wifi, 1.2 ghz procesor, android 2.3 i meni je extra, najvise mi sluzi da idem na net preko 3g-a i za gps, i platio sam ga 350 $ + nisam platio carinu :D

Pa kod nas svi piju tablete (lekove), pa sad hoće da koriste tablete (mobilne-računare) i u druge svrhe :P

P.S. Ako se ima para i kod nas se može kupiti vrhunska roba. Ja sam proletos baš u Mobile BL kupio mobilni Nokia N8 i radi super, a pošto nije tad bio izašao za naše tržište ovi iz Mobile su ih nabavili na Švajcarskom tržištu, tako da sam dobio mob. koji je namenjen Švajcarcima. :D Đe ćeš bolje!? ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 15:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
Koliko je potrebno da stigne paket iz UK?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
2 sedmice u prosjeku ako je obična pošta

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 00:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Iz UK do Sarajeva dodje za 2 do 3 dana, i za 2 dana od tog dana dobijes poziv za carinjenje ili paket na kucni prag. znaci 5 radnih dana, 7 max.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 02:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2006, 09:44
Manja koverta, poslana avionom 13. 12., kod nas nije pregledana na carini, stigla danas kuci. :dontknow:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 09:43 
Majstor
Majstor

Onda ce to brzo doci, sim kartica je u pitanju.
Pitam da provjerim ima li sanse da stigne do nove godine, 21.12. je poslana.
Iza ng. necu biti tu, pa da se ne desi kao prosli put, taman kad sam otisao na odmor, postar donjeo paket, ali posto ga nije imao kome uruciti nije ostavio nikakavu poruku, ili je neko ukrao iz ormarica, kasnije kad sam ga sreo on ce meni: "sine mi smo to vratili nazad, niko nam se nije javio..."

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pozdrav!

Da li ste na ebay-u kupovali više stvari od jednog ponuđača? Znate i sami da obično možete samo jedan produkt kupiti (naravno onaj koji se može odmah kupiti, bez aukcije), međutim postoji mogućnost da naručite više stvari u jednoj pošiljci i tako uštedite troškove poštarine, mada morate prvo kontaktirati ponuđača, poslati mu listu željenih produkata pa vam on napravi od vaše liste jednu ponudu i onda tu ponudu sa svim vašim artiklima kupite standardnim putem preko ebay-a, znači kao da kupujete bilo koji drugi artikl pojedinačno, ne morate off-ebay dogovarati posao sa prodavcem i ostala gnjavaža :)
Da li je iko imao iskustva sa ovim, i kako izgleda sa rabatom na količinu, da li su spremni da daju rabat, i da li se poštarina barem zaračuna po količini a ne kao da svaki produkt uzimate pojedinačno?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Hristov je napisao:
Pozdrav!

Da li ste na ebay-u kupovali više stvari od jednog ponuđača? Znate i sami da obično možete samo jedan produkt kupiti (naravno onaj koji se može odmah kupiti, bez aukcije), međutim postoji mogućnost da naručite više stvari u jednoj pošiljci i tako uštedite troškove poštarine, mada morate prvo kontaktirati ponuđača, poslati mu listu željenih produkata pa vam on napravi od vaše liste jednu ponudu i onda tu ponudu sa svim vašim artiklima kupite standardnim putem preko ebay-a, znači kao da kupujete bilo koji drugi artikl pojedinačno, ne morate off-ebay dogovarati posao sa prodavcem i ostala gnjavaža :)
Da li je iko imao iskustva sa ovim, i kako izgleda sa rabatom na količinu, da li su spremni da daju rabat, i da li se poštarina barem zaračuna po količini a ne kao da svaki produkt uzimate pojedinačno?

Ne znam kako ide sa velikim posiljkama, ja sam uzimao majice ... I za 7 majica platio postarinu kao za jednu plus sto mi je seller dao jednu dzabe. Imao sam i iskustva ( futrole za mobilni) na 5 futrola sam na imao 10 % popusta.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Znaci ide i dobija se skonto. Odlicno, hvala na informaciji!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Sve dogovoris sa prodavcem ;) da se dogovoriti, sve moze :)

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 20:53 
Majstor
Majstor

Jeli mora sve sto se kupi biti oznaceno kao shipped? Jel se desava da prodavac posalje a ne oznaci ili zaboravi oznaciti.
Naruci sam 2 stvari od 2 razlicita prodavaca, prva je odmah istog dana oznacena kao poslana, kasnije sam nesto pitao covjeka i odmah mi je odgovorio, dok ovo drugo nije ni oznaceno kao polsano, niti mi covjek odgovara na pitanje, izvrsio sam kupovinu 22.12.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Trebali bi označiti kao shipped čim pošalju, to im je u interesu. Inače bi prodavac mogao popušiti negativan feedback što svi na ebay-u maksimalno izbjegavaju... Meni su papričice iz Kanade poslali tek 5 dan od dana uplate (u tih 5 dana 2 su bila neradna). Naravno da negativan feedback nije izostao s obzirom da su naveli da šalju u roku od 1 do 2 radna dana...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 21:33 
Majstor
Majstor

Jos vise me zbunjuje sto je ovo top-rated seller.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zavisi kada si 22. platio (doba dana). Možda si platio kasno da ti to pošalju 22., 23. nisu poslali iz nekog razloga a danas i sutra su neradni dani... Pored toga je i katolički Božić... Mislim da se ne bi trebao brinuti... Još...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 21:42 
Majstor
Majstor

Bilo je ujutru, prije 10-11h, ali ajde sacekacu jos par dana... Sta raditi ako se i tada ne javi?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Onda ideš u Resolution Centre... To je zadnja opcija nakon što pokušaš nekoliko puta kontaktirati prodavača i on ti se ne javi... Problem se obično prijavljuje nakon minimalno 14 dana od dana plaćanja... Onda Ebay to pokušava riješiti sa prodavačem. Sa ovim nemam iskustva pa ne znam baš detalje...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 22:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da li je neko sa ovih naših prostora prodavao nešto na ebay-u?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]