banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 17 Dec 2011, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
чизме од 400 еура? само ти плаћај, не жалим ја такве :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Citiraj:
чизме од 400 еура? само ти плаћај, не жалим ја такве

Ne vidim kakve veze ovo ima sa temom ? Jako konstruktivan odgovor :roll:
Ebay je tu za kupovinu jeftinijih i stvari koje je nemoguce naci kod nas i u okolini.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 10:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
jedno pitanje u vezi raiffaizen debitne kartice..zanima me mogu li se na tu karticu primati uplate,naprimjer da uplatim na bet365 a posle da mogu povuci novac opet na tu karticu

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ozna je napisao:
jedno pitanje u vezi raiffaizen debitne kartice..zanima me mogu li se na tu karticu primati uplate,naprimjer da uplatim na bet365 a posle da mogu povuci novac opet na tu karticu

Вјероватно може, мада са овима из Рајфајзена човјек никад није сигуран. :) Мени су све и једну уплату преко нета на Мастеркард књижили као "refund" илити поврат средстава. :D То што средства никад нису била прво уплаћена, им није уопште привукло пажњу. :) Тако да од њих можеш свашта да очекујеш...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 15:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Pozz ljudi, da li mozda znate neki web shop koji prodaje povoljno telefone i da salje u BiH?
Nesto bas i nebi uzimao preko ebaya, radje bi ovako od nekog shopa koji je ustvari kao radnja, a ne od nekog tamo pretprodavaca.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@ozna
da, ja idem isto preko njih... visa electron je u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
skyzeR je napisao:
Pozz ljudi, da li mozda znate neki web shop koji prodaje povoljno telefone i da salje u BiH?
Nesto bas i nebi uzimao preko ebaya, radje bi ovako od nekog shopa koji je ustvari kao radnja, a ne od nekog tamo pretprodavaca.

www.univerzalno.com

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skyzeR je napisao:

Да ли те интересују "маркирани" телефони или "Кинези"? Ако је ово друго, имаш на нету доста сајтова који ем имају избор ем шаљу и у Доњу Тунгузију, а не само у БиХ. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
ozna je napisao:

Ma može sve, bez brige, fercera k'o satić, samo i uzimaju 4 tj. 6KM mesečno za održavanje računa i internet bankarstvo, al' se isplati, ja koristim njihovu Visa Electron Debit karticu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 02:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@sinip
Znam za kineze, al neka hvala :D, htio bi sebi uzeti neki HTC, vidim da su vani dosta povoljniji nego kod nas, cak i kad uracunam carinu + sto ih kod nas jedva da ima, jos ako bi se mogla kako...hkm...zaobici carina auuu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skyzeR je napisao:
@sinip
Znam za kineze, al neka hvala :D, htio bi sebi uzeti neki HTC, vidim da su vani dosta povoljniji nego kod nas, cak i kad uracunam carinu + sto ih kod nas jedva da ima, jos ako bi se mogla kako...hkm...zaobici carina auuu :D

Па онда ти преостаје једино Ибеј. Срећа па нисмо у Италији, јер обично они продавачи са Ибеја хоће да шаљу овде али неће у Италију, :) па гањај неког са добрим рејтингом ко има и добру цијену.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 12:21 
Pripravnik
Pripravnik

Iskustvo sa fedexom vise nego dobro... Na Ipad 2 od 750 $ platio jos 130 km carine/poreza, stiglo za 7 dana iz Australije. VIse nego zadovoljan ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Za toliko para (cak i jeftinije) si ga mogao uzeti i ovdje...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Za toliko para (cak i jeftinije) si ga mogao uzeti i ovdje...

Ja se ne mogu nacuditi kakvih uleta ima na ovoj temi na kojoj je tema, ocigledno, "ebay iskustva, carina, porezi, brza, spora posta ". Kod nas je Ipad 2 32 GB wifi + 3g 1700 KM. Mene je izasao sa svim dadzbinama 1265 KM (435 Km ustede). Tu smo da razmjenjujemo provjerena iskustva, a ne da se "lupeta" napamet.........
P.S. Ako mi kazes gdje bih ga mogao uzeti jeftinije, uzimam jos jedan odmah.....

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Isto tako se ni ja ne mogu nacuditi kad nekom iz dobre namjere pokusavas nesto reci, upada sa takvim tonom kao da si mu ucinio nazao ne znam ti sta...
U prethodnom postu si stavio samo Ipad 2, a posto sam bas juce gledao na ovom sajtu http://www.mobile-bl.com/?load_page=98&item_id=687 taj Ipad 2 (neko je nesto kacio na forum iz njihove ponude, pa sam i ovo ugledao) reko mozda je to isto sto ti uzimas...A stvarno vidovit nisam da znam na koji si ti model mislio i sta si kupio sa koliko GB i sta ti ja znam cim, tako da tvoj nastup je u najmanju ruku bezobrazan...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:29 
Pripravnik
Pripravnik

A pogledaj na ovom linku tehnicke specifikacije :D Ipad 2 1200 km (otkad je naziv proizvoda i cijena tehnicka specifikacija) ??? wtf :D Mozda si imao dobru namjeru, ali zbog nepoznavanja materije sa tvoje strane je tako ispalo....... Ja samo prenosim svoja, licna iskustva ovde, pa ispizdim kada se prica neprovjereno.... NHF :angel5:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
hahahah specifikacija 1200Km dobri su a isto toliko jadni.

darko13 podrzavam te u potpunosti, ja isto sve samo iz inostranstva narucujem i za te pare i taj kvalitet se ovde ne moze nista naci. da ima kod nas nesto da se nadje kupio bih ja ovde a ne narucivao.
Primecujem da na ovom forumu dosta ljudi ne shvata da ima ljudi koji imaju para i da im nije zao date puno para za kvalitetnu stvar koju ovde ne mogu da nadju. I onda se uvek nadje neko ko ih proziva...zalosno

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Meni samo nije jasno zasto su svi pobudalili za tim tabletima, pogotovo tom ipadu, dobro znam Apple je sinonim za burzuje pa bi i ovdasnji seljaci da se malo promovisu, ali stvarno ne vidim zasto svi u zadnje vrijeme kupuju tablete.
Ako vec hocete kupiti tablete, kinezi imaju prejake tablete, eto ja imam kineski tablet od 7", ima gps, 3g, wifi, 1.2 ghz procesor, android 2.3 i meni je extra, najvise mi sluzi da idem na net preko 3g-a i za gps, i platio sam ga 350 $ + nisam platio carinu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

darko13 je napisao:
A pogledaj na ovom linku tehnicke specifikacije :D Ipad 2 1200 km (otkad je naziv proizvoda i cijena tehnicka specifikacija) ??? wtf :D Mozda si imao dobru namjeru, ali zbog nepoznavanja materije sa tvoje strane je tako ispalo....... Ja samo prenosim svoja, licna iskustva ovde, pa ispizdim kada se prica neprovjereno.... NHF :angel5:

Ti si stavio teh.spec.? Ne razumijem, napisao si Ipad 2, ja ti dao link od ipad 2 koji kosta 1200 KM...Nisam vidovit da znam na sta ti mislis, a ni ti se nisi potrudio da napises o cemu se radi...

A sto se tebe tice rale, ti si se dovoljno isprovaljivao na ovom forumu tako da se poklopi usima i cuti...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Meni samo nije jasno zasto su svi pobudalili za tim tabletima, pogotovo tom ipadu, dobro znam Apple je sinonim za burzuje pa bi i ovdasnji seljaci da se malo promovisu, ali stvarno ne vidim zasto svi u zadnje vrijeme kupuju tablete.
Ako vec hocete kupiti tablete, kinezi imaju prejake tablete, eto ja imam kineski tablet od 7", ima gps, 3g, wifi, 1.2 ghz procesor, android 2.3 i meni je extra, najvise mi sluzi da idem na net preko 3g-a i za gps, i platio sam ga 350 $ + nisam platio carinu

Nekoga mozda ne zanima kompromis, nego gleda da ima najbolji proizvod toga tipa kod sebe, naravno ako moze to sebi priustiti ;) Za ozbiljan posao spravice toga tipa nisu, ali za "obicnog" korisnika je sasvim dovoljna i zabavna ( citanje knjiga,filmovi, slike, muzika,igre, net). Meni licno ipad nije potreban, ali niko ne moze poreci da nije zgodna spravica... narucujem ga za sestru kojoj nije potreban lap top, PC ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]