Sherlock Homes: A Game of Shadows - Konacno je ta Zimmerova muzika opet prohujala kroz moje usi u ovom ne-tako-losem nastavku.

Pocetak mi malo nije obecavao, par fazona su bili malo usiljeni, mada je kasnije njihov bromance bio zanimljiv.
Downey je lud, Law nekad malo dosadan, a prof. Moriarty je prilicno zanimljiv.
Super su mi se detalji uklopili na kraju... necu puno pricati, jer je tek izasao.
7/10
(i onda, spletom okolnosti i zanimljivim konceptom bioskopa na zapadu, zavrsimo na iducoj projekciji, tako sto smo samo usetali

)
Young Adult - Znaci, da sam samo procitao pricu ili pogledao trailer, nema sanse da bih otisao pogledati ovaj film.
Charlize Theron je odlicna! Bez daljnjeg tupljenja, NY Times najbolje opisuje film:
New York Times je napisao:
Shorter than a bad blind date and as sour as a vinegar Popsicle, "Young Adult" shrouds its brilliant, brave and breathtakingly cynical heart in the superficial blandness of commercial comedy.
Dallas Morning News je napisao:
The comedy of discomfort, so long defined by Curb Your Enthusiasm and its ilk, gets a new hue with Young Adult.
Definitivna preporuka. Film nije jedan od "velikih" koji sad igraju u kinima, ali je tako zanimljiva projekcija jednog tipa ljudi, kojih sam definitivno upoznao par u proteklih nekoliko godina. Super je i projekcija jednog dijela americke populacije, one karijerski orjentisane. Ono kako su prikazali grad i ostalo (Macy's, TacoBell, Pizza Hut, ...) mi se isto ucinilo zanimljivo,
cause it's soooo true.
7/10