jellyfish je napisao:
Pa gori ste vi i bolesniji od njega sto puta. Kako ne shvatate da to nije njegova krivica, vec se covjek tako radja. To je isto kao kad bi se rugali nekom invalidu na ulici zato sto nema noge. Strasno, koliko je nazadno i homofobicno balkansko drustvo. Umjesto da se zgrazavate stvari kao sto je nacija i nacionalizam vi to podrzavate, a nevinog covjeka koji nije za nista kriv nego se tako rodio, i koji je odbacen od svih, omalovazavate i rugate mu se. Sram vas bilo.
I ja sam slično mislila dok ne pogledah video za VB.
Tačno, ne treba osuđivati ljude koji su homoseksualci, jer ako ti ne čine ništa nažao, što ti smetaju - više odmah cura za tebe (kad su u pitanju muški

)
Ali, kad vidjeh onaj video vidim da samo pokušava da se ispromoviše poučen američkim fazonom poznatih i slavnih

Znači, nije važno da li je on gej ili nije, već taj njegov pokušaj da se probije u javnost nekim skandalom - isto bih mislila i za neku djevojku da je spucala sličnu priču kako je lezba ili da su joj odjednom počele SLUČAJNO ispadati sise, guzice,piiiip ....
Jednostavno svi bi da budu "nešto", ali niko se ne bi potrudio radom ili iskorištavanjem svog nekog talenta za to da postane neko.
Jbg odoh ja u Blic i na ATV sutra, reći ću da su me izbacili, jer sam .... lezba, bi... pokazaću piiip kao slučajno i eto red carpeta i u BL