banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 17:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2011, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Sigurno ga niko ne jebe ni pet posto u toj njegovoj Kursumliji, pa mora sokirati ljude da bi dobio bar malo paznje. Savrsen primjer zbog cega se postaje peder, takvi su i ostali.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pa gori ste vi i bolesniji od njega sto puta. Kako ne shvatate da to nije njegova krivica, vec se covjek tako radja. To je isto kao kad bi se rugali nekom invalidu na ulici zato sto nema noge. Strasno, koliko je nazadno i homofobicno balkansko drustvo. Umjesto da se zgrazavate stvari kao sto je nacija i nacionalizam vi to podrzavate, a nevinog covjeka koji nije za nista kriv nego se tako rodio, i koji je odbacen od svih, omalovazavate i rugate mu se. Sram vas bilo.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da imam dusu suza bi mi kanula sad nad njegovom kletom sudbinom...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako ti ne shvatas da se "mi" ovakvi radjamo?

Mali je debil. Nema to veze sto je on obicna pedercina, nego navlaci medijsku paznju i zeli da bude u centru zbivanja. Bilde.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
@Shakal
Postoje i drugi načini za izbacivanje tečnosti iz organizma. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
shakal je napisao:
Da imam dusu suza bi mi kanula sad nad njegovom kletom sudbinom...

Plus one over here... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Jadan otac,mogu mislit koliko se samo naljeva u nekoj Kursumlijskoj birtiji...ma ustvari u kuci,mrsko mu je vise i izaci mislim.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Cova je derpe a vi kao da je ejlijen pa ne kontate sta je.

Talija je napisao:
hazoous je napisao:
E ebi ga sad ljudi, al' nasrašt'e svega...

+1 :D

Jes vala. Jos jedan +.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Čuj rađa se ko peder :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jos samo ocekujem da neko ustvrdi kako je pederluk nasledan, tj. da ti je i otac peder :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:40 
Veteran
Veteran

old fashion men je napisao:

Isto kao i zaostali ili slicni umobolni. Nesto u lobanji mu krivo prespojeno i eto. Simple as that.

Poslednji put menjao nasmjeshiti luzer dana 17 Dec 2011, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16

Vala bas :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:41 
Veteran
Veteran

giometar je napisao:

Vala bas :lol: :lol: :lol:

Jok, njemu se dize na ribe i stalno sanja o njima, al je ipak odlucio da se jebe s muskarcima.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa svakakvih izopačenosti i nastranosti ima, neko voli da guzi leševe, je'l se i on takav rađa?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:00 
Veteran
Veteran

Pa svakakvih izopačenosti i nastranosti ima, neko voli da guzi leševe, je'l se i on takav rađa?

otkud znam, oni nisu jos analizirani u javnosti :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
jellyfish je napisao:
Pa gori ste vi i bolesniji od njega sto puta. Kako ne shvatate da to nije njegova krivica, vec se covjek tako radja. To je isto kao kad bi se rugali nekom invalidu na ulici zato sto nema noge. Strasno, koliko je nazadno i homofobicno balkansko drustvo. Umjesto da se zgrazavate stvari kao sto je nacija i nacionalizam vi to podrzavate, a nevinog covjeka koji nije za nista kriv nego se tako rodio, i koji je odbacen od svih, omalovazavate i rugate mu se. Sram vas bilo.

trebao bi postovati taj potpis "filozofija"

prvo, izmedju "naseg" i tvog nastupa nema razlike- nisi primjetio? valjda ne treba da ti crtam, filozof si? medjusobno ne prihvatanje je obostrana "bolest"?

da bi se zgrazavao nad pojmom nacija treba imati objektivan sud o svim teorijama o naciji. tvoj ocito to nije, je l si zrtva ideoloskog pristupa naciji ekvivalentno onom pristupu kako neosvjesteni balkanci ne mogu prihvatiti i razumjet pravu ulogu nacije. pojam "covjek" i "pozitivno drustvo" se negdje izmedju te dve ideoloske borbe koprca, pa mu bar neko sa potpisom "filozofija" ne bi trebao tako banalno prilaziti.
ako mozda ne razumijes gdje se ogleda tvoje idolopoklonstvo neoliberalnoj ideologiji - boldovao sam ga. mogao bih ti mnogo detaljnije objasniti zato crno nije samo crno i zasto bijelo nije samo bijelo ali mi prvo odgovori kako razumijes ovo:
Spoiler:
Organizacija za evropsku sigurnost i saradnju - OESS (engl. Organization for Security and Co-operation in Europe - OSCE) je međunarodna organizacija. Osnovana je 1973. godine pod nazivom Konferencija za evropsku sigurnost i saradnju (KESS).

Bavi se nizom sigurnosnih pitanja. Najznačajnija su: kontrola naoružanja, diplomacija, mjere za izgradnju povjerenja i sigurnosti, ljudska prava, demokratizacija, nadzor izbora, privrede i zaštita okoliša. OESS je najveća regionalna sigurnosna organizacija na svijetu. Među 56 zemalja koje učestvuju nalaze se države iz Evrope, centralne Azije i Sjeverne Amerike.

OESS igra ulogu u kriznim područjima gdje misije OESS-a nastoje spriječiti ili pridonositi rješavanju sukoba i nalaženju političkog dogovora, te jačanju civilnog društva i vladavine prava.

Ovom organizacijom predsjedavala je proslu godinu zemlja koja nema veze ni sa demokratskim izborma ni sa ljudskim pravima. Kako?

u zdravlje

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:06 
Veteran
Veteran

manitu uci da svira je napisao:
jellyfish je napisao:

trebao bi postovati taj potpis "filozofija"

prvo, izmedju "naseg" i tvog nastupa nema razlike- nisi primjetio? valjda ne treba da ti crtam, filozof si? medjusobno ne prihvatanje je obostrana "bolest"?

da bi se zgrazavao nad pojmom nacija treba imati objektivan sud o svim teorijama o naciji. tvoj ocito to nije, je l si zrtva ideoloskog pristupa naciji ekvivalentno onom pristupu kako neosvjesteni balkanci ne mogu prihvatiti i razumjet pravu ulogu nacije. pojam "covjek" i "pozitivno drustvo" se negdje izmedju te dve ideoloske borbe koprca, pa mu bar neko sa potpisom "filozofija" ne bi trebao tako banalno prilaziti.
ako mozda ne razumijes gdje se ogleda tvoje idolopoklonstvo neoliberalnoj ideologiji - boldovao sam ga. mogao bih ti mnogo detaljnije objasniti zato crno nije samo crno i zasto bijelo nije samo bijelo ali mi prvo odgovori kako razumijes ovo:
Spoiler:
Organizacija za evropsku sigurnost i saradnju - OESS (engl. Organization for Security and Co-operation in Europe - OSCE) je međunarodna organizacija. Osnovana je 1973. godine pod nazivom Konferencija za evropsku sigurnost i saradnju (KESS).

Bavi se nizom sigurnosnih pitanja. Najznačajnija su: kontrola naoružanja, diplomacija, mjere za izgradnju povjerenja i sigurnosti, ljudska prava, demokratizacija, nadzor izbora, privrede i zaštita okoliša. OESS je najveća regionalna sigurnosna organizacija na svijetu. Među 56 zemalja koje učestvuju nalaze se države iz Evrope, centralne Azije i Sjeverne Amerike.

OESS igra ulogu u kriznim područjima gdje misije OESS-a nastoje spriječiti ili pridonositi rješavanju sukoba i nalaženju političkog dogovora, te jačanju civilnog društva i vladavine prava.

Ovom organizacijom predsjedavala je proslu godinu zemlja koja nema veze ni sa demokratskim izborma ni sa ljudskim pravima. Kako?

u zdravlje

puno komplikujes na temi o prostom pederluku :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nasmjeshiti luzer je napisao:

puno komplikujes na temi o prostom pederluku :lol:

pa ne, otkud nekom pravo da se postavlja mediokritetski i da one koji drugog zovu bolesnim (i to generalizuje, mene zabole racqu za ovog majmuna) on naziva bolesnima? i k tomu je filozof? q gra..

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B_HJU2w7Ea4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
manitu uci da svira je napisao:
pa ne, otkud nekom pravo da se postavlja mediokritetski i da one koji drugog zovu bolesnim (i to generalizuje, mene zabole racqu za ovog majmuna) on naziva bolesnima?

Prema zvanicnoj nauci pederluk nije bolest. Ja samo kazem, da je mozda bolesniji onaj ko se ruga jadniku, nego ovaj jadnik za koga mislite da je "bolestan". Dalje, primijetio sam da ima brojcano vise muskaraca pedera, a takodje su muskarci i veci homofobi. Zna li neko zasto?

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]