banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2011, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mika je inzenjer jake struje za ostale nase igrace, u fazi odbrane.
(Ne racunajuci Vranjesa).
Kako me Vranjes nasjece, kontam poginuo covjek. Ja gledao na kompu utakmicu i nisam bas razaznao je li on ili neko drugi, bio sam malo dalje.
Kontam, ne moze ona sirovina onoliko skociti. Dobro je prosao.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Taj trenutak je stvarno obiljezio utakmicu.Kako covjek upade u mrezu sa 6-7 metara. :lol:
Brigate,znas li ti kad je F4 SEHE,a kad pocinje Premijer liga i ima li novcane nagrade za F4 ?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 11:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
F4 je trebalo da bude u Sarajevu pocetkom aprila. Koliko sam j abio upucen para nema :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
korisnik 1111 je napisao:
Brigate,znas li ti kad je F4 SEHE,a kad pocinje Premijer liga i ima li novcane nagrade za F4 ?

Zavrsni turnir se odigrava u Sarajevu 31. marta ili 1. aprila!

Nisam gledao utakmicu ali pobjeda je pobjeda, i iskreno receno nisam ocekivao. Ali kada bruder Hans ima svoj dan sve je moguce.
Ja bih volio da se uguramo u taj fajnal for i trebamo se sto bolje plasirati ove sezone. Slijedecu sezonu hoce i Slovenci i Madjari da udju u ligu, sto znaci ili da se liga mora siriti ili ce se kresati mjesta. Da bi mi bili sigurni najbolje da se sto bolje plasiramo.

Skontajte seme, regionalna liga plus liga sampiona 8)
Ne trebaju rusiti borik, srusicemo ga mi!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 12:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja sam ipak za titulu prvaka BiH :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 23:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Citiraj:
Судије: Роберт Гонзурек и Томислав Циндрић (Хрватска).
Седмерци: Татран 7 (6), Борац м:тел 1 (0).
Искључења: Татран 4, Борац м:тел 10 минута.
ТAТРAН: Крупа (3 одбране), Веркић (8 одбрана), Марушак 1, Копчо 2, Хрстка 5 (5), Урбан 2, Крок 1, Кристопанс 4, Дробнак, Радченко, Бирода, Кукрика 8, Чип 1, Гузи 1, Пекар, Aнтл 6 (1). Тренер: Ђорђе Рашић.
БОРAЦ м:тел: Љубишић (20 одбрана), Блажевић (2 одбране), Хасељић, Панић, Врањеш 3, Микић, Стојановић 4, Обрадовић 5, Тривунџа 2, Челић 1, Тешић, Шубара, Ђукић 3, Карачић 7, Мандић 1, Сабљић 9. Тренер: Драган Марковић.

Ako pogledate sedmerce i iskljucenja, ova pobjeda dobija jos vise na tezini. Bravo momci. Ako neko moze da prokomentarise sudjenje na ovoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sudjenje vrlo dobro-odlicno.
Cak su sudije na momente naginjale na nasu stranu. Nista pretjerano, ali par sumnjivih situacija je presudjeno u Borcevu korist. Bila su dva jako cudna sedmerca za Tatran, ali dobro. Tesko je suditi ovaj sport :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 23:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Delegat iz Slovacke je nekoliko puta bez razloga upozoravao Marku i Malika da sjede pa je sportski direktor dobio zuti karton. Hana na kraju htio da digne citavu klupu da vidi da li ce delegat kazniti Malika :lol: srecom nisu ga poslusali..
inace kakva je borba bila na terenu najbolje govori da je Sabljicu pocijepan dres, pa je morao igrati u novom a broj mu je lijepljen hanzaplastom 8) . I da ne znam koliko se u prenosu vidio gol Sabljica sraubom, zatim dva puta je lobovao golmana i kad je Obrad sjajno nadskocio citavu odbranu a ovi nisu ni vidjeli

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 23:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Hvala Tasko. Lijepo je cuti da smo imali posteno sudjenje. Broj sedmeraca i iskljucenja moze da navede na pogresan zakljucak. Medjutim, broj Hansovih odbrana je, cini mi se, najbitniji dio statistike sa ove utakmice. Iznenadjen sam Sabljicevom dobrom partijom. Jos nesto, prezime jednog njihovog igraca, genijalno :lol:
Citiraj:
ТAТРAН: Крупа (3 одбране), Веркић (8 одбрана), Марушак 1, Копчо 2, Хрстка 5 (5), Урбан 2, Крок 1, Кристопанс 4, Дробнак, Радченко, Бирода, Кукрика 8, Чип 1, Гузи 1, Пекар, Aнтл 6 (1). Тренер: Ђорђе Рашић.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidio se sraub vrlo dobro :)
Sjecam se jednog loba. Poceo je malo forsirati. Neka, neka. U zadnje 3-4 tekme je isto toliko puta lobovao golmana. Toga prije nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tatran dobio Zagreb u Presovu

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kod kuće i na strani je napisao:
Citiraj:
Судије: Роберт Гонзурек и Томислав Циндрић (Хрватска).
Седмерци: Татран 7 (6), Борац м:тел 1 (0).
Искључења: Татран 4, Борац м:тел 10 минута.
БОРAЦ м:тел: Љубишић (20 одбрана), Блажевић (2 одбране), Хасељић, Панић, Врањеш 3, Микић, Стојановић 4, Обрадовић 5, Тривунџа 2, Челић 1, Тешић, Шубара, Ђукић 3, Карачић 7, Мандић 1, Сабљић 9. Тренер: Драган Марковић.

Ako pogledate sedmerce i iskljucenja, ova pobjeda dobija jos vise na tezini. Bravo momci. Ako neko moze da prokomentarise sudjenje na ovoj utakmici.

колега,не видим баш најбоље,ко је најефикаснији играч био код нас? 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 21:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate BL je napisao:
Tatran dobio Zagreb u Presovu

A šta se radi. Ovo samo pokazuje kokiko je naša pobjeda tamo vrijedna, ali opet nam ovaj rezultat ne odgovara nikako. Sad se stvarno moramo potruditi da dobijemo Metaloplastiku. Vidim ima prenos na Areni.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://sport.huste.tv/hadzana/zaznam/14 ... -luka.html

Evo snimak utakmice za one koji nisu gledali...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Samo da jos nesto pitam...da li postoji mogucnost prenosenja nasih utakmica putem nekog streama,bilo na klupskoj stranici ili na bilo kojem drugom sajtu ? Dovoljna bi bila jedna kamera i kvalitet streama bar kao iz Skoplja,a ako moze kao ovaj zasto da ne. :D

Koliko bi to kostalo i moze li se to izvesti u Boriku ?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://sport.huste.tv/hadzana/zaznam/14-12-11-tatran-presov-borac-banja-luka.html

Evo snimak utakmice za one koji nisu gledali...
екстра, ја таман нисам гледао, сад ћу да погледам :)

Samo da jos nesto pitam...da li postoji mogucnost prenosenja nasih utakmica putem nekog streama,bilo na klupskoj stranici ili na bilo kojem drugom sajtu ? Dovoljna bi bila jedna kamera i kvalitet streama bar kao iz Skoplja,a ako moze kao ovaj zasto da ne. :D

Koliko bi to kostalo i moze li se to izvesti u Boriku ?
може се то извести и није толико скупо. не мора бити екстра квалитет као код ових, али може се извести. исто тако ти је и за утакмице Борца. то је све ствар жеље да се нешто уради и да псотоје у клубовима прави људи који ће то одрадити.

претпостављам да већина вас већ зна, ФК Вележ има нон стоп стримове свих својих домаћих утакмица, све са спикером. и још зарађују фине пара на томе ;) мислим да је 8 евра пренос

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam to. Cini mi se da i Siroki ima prenose svoje na nekom hercegovackom sajtu...mislim da bi mogli poraditi na toj ideji,pa sledece sezone kad se uvedu sezonske ulaznice da onaj ko ima sezonsku moze pratiti stream besplatno (kad ne moze doci na utakmicu)...i kad igramo u gostima,pa postoji ovako stream - da se prebaci na sajt kluba ili tako nesto. Uglavnom povezati nesto sa sezonskim ulaznicama (koje naravno treba numerisati sledece godine).
Moze se tu svasta uraditi,samo trebamo pokrenuti inicijativu...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
еееее колико се већ причало о томе... :)

на тему маркетинга и промоције клуба смо баш пуно разглабали. добро се сјећам да сам имао један или два баш километарска поста са разним приједлозима за маркетинг.

али не може то ништа док у клуб не дођу млади, перспективни и амбициозни људи који ће то покренути. наш је врхунац до сада био оне мајице што су се радиле и постављање плаката у нашој режији за неке утакмице

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 23:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сеха је долила службену страницу ;)

http://www.seha-liga.com/

И једна лијепа слика, за насловнице! 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 17:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.mondo.rs/s227953/Ostali%20sportovi/Ostali_sportovi/RUKOMET-_Vukovic_prozvao_reprezentativce.html

шта је овом шарлатану,нема Ђукића??????
ееееееееееееееее :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]