banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2011, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pogledajte prve screenshotove iz domaće igre "Bosnae"

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
C&C serijal nije mrtav!!! Na radost obožavatelja postoji tračak nade da se od ovog serijala nešto i napravi. Najinteresantnija informacija u cijeloj priči je da se razvoja prihvata ni manje ni više nego famozni BioWare. Toplo se nadam da nije riječ o MMO naslovu. Pretakanje propalih brendova u MMO naslove mi već odavno ide naq živce a najgore je što je taj žanr toliko popularan da su sve značajnije PC ekskluzive samo MMO karaktera.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Toljaga je napisao:
Toplo se nadam da nije riječ o MMO naslovu.

Dijelimo iste nade.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa čuj. Age of Empires se vratio sa MMO naslovom. Znači...

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 10:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year

Skyrim je pobjedio u izboru za Game of the Year 2011 u kategorijama: Najbolja igra i Najbolja RPG igra. Portal 2 najbolja PC igra-ostalo sami procitajte

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Modern Warfare 3 zaradio milijardu dolara
Activision je otkrio da je Modern Warfare 3 u 16 dana prodaje zaradio milijardu dolara. Poznatom filmskom blockbusteru Avatar je za istu zaradu bilo potrebno 17 dana, tako je Modern Warfare 3 postao prvi proizvod koji je Avatara zasjenio u svijetu zabavne industrije.

Bobby Kotick je izjavio da je serijal Call of Duty ostavio nevjerojatan trag na popularnu kulturu, te da publika polako počinje više cijeniti interaktivne načine zabave umjesto onih pasivnih, kao što je gledanje filmova.

Eric Hirschberg se nadovezao na Koticka dodavši da svaki nastavak Call of Dutya zadržava stare, ali i serijalu privlači sve veći broj novih igrača.

Uz vijest o zaradi poznatog FPS-a, Activision je otkrio da je Infinity Ward završio još jednu u nizu zakrpa za Modern Warfare 3. Infinity Ward je u novoj nadogradnji doradio nekoliko oružja, te sredio nešto drugih manjih tehničkih problema.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ebes blockbustere sta su video igre...Sad su vece face oni geekovi u studiju nego brad pit, george cloonie i ostala raja :)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Alan Wake ipak na PC-u?
PC gaming entuzijasti s NeoGAF foruma analizirajući novu zakrpu za Steam otkrili su registry zapis koji daje naslutiti da bi se na našim računalima uskoro mogao pojaviti odličan horor-triler Alan Wake - dosadašnja Xbox 360 ekskluziva. Ako je vjerovati ekipi s NeoGAF ali i službenih Alan Wake foruma, registry zapisi prilično su točan izvor informacija o nadolazećim igrama.

Dodatnu težinu ovim tvrdnjama daje izjava Remedyjevog Aki Järvilehta koji je nedavno rekao: "Primili smo jako puno povratnih informacija od PC igrača koji su željeli igrati Alan Wakea. Moram priznati da je bilo teško ignorirati njihove želje. Vidjet ćemo hoće li skora budućnost donijeti i neke pozitivne vijesti za njih."

Alan Wake je bio zamišljen kao PC i Xbox 360 igra, a samo 6 mjeseci nakon početka razvoja tim odlučio krenuti od početka i izbaciti PC verziju. Ipak, izgleda da PC neće ostati zakinut za ovaj odličan naslov.

Podsjetimo, na nedavno održanoj dodjeli VGA nagrada Remedy je najavio i iduću igru u serijalu, naziva Alan Wake's American Nightmare, koja izlazi rano iduće godine ekskluzivno za XBLA.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Autori The Witchera 2 love pirate, prijete tužbama
Poljski genijalci okupljeni u razvojnom timu "CD Projekt", odgovorni za The Witcher RPG serijal, kontaktirali su hiljade njemačkih igrača koji su piratizirali The Witcher 2: Assassins of Kings i od svakog od njih zatražili da kompaniji plate odštetu u iznosu od 911.80 eura. U suprotnom, planiraju ih tužiti.

CD Projekt je do IP adresa gamera došao tako što je unajmio advokatsku firmu za nadgledanje torrent saobraćaja, nakon čega su njihovi advokati stupili u akciju. Naravno, već je prijavljen i određeni broj slučajeva gdje su advokati pogrešno optužili pojedine građane koji nisu uopšte čuli za igru, jer IP adresa ne garantuje i stopostotnu tačnost identifikacije pirata.

U ovom razvojnom timu su očigledno zaključili da im se njihova politika izbjegavanja zaštite protiv kopiranja dugoročno neće isplatiti, jer se The Witcher 2, kao jedna od najboljih igara ove godine, prodao u svega nešto više od milion primjeraka.

Nasuprot tom milionu prodatih originala, igra je piratizirana najmanje 4.5 miliona puta.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Alan Wake na PC-u i službeno
Nakon što su se na internetu pojavile naznake da Alan Wake stiže na Steam, Remedy je odlučio i službeno potvrditi PC verziju ovog horor trilera

Prije dva dana pojavile su se informacije da se u posljednjoj nadogradnji Valveovog Steama nalaze registry zapisi koji se odnose na Alan Wake, što je vrlo brzo izazvalo lavinu komentara diljem interneta i uzbudilo mnoge ljubitelje ovog tipa igara koji već dugo žele zaigrati Alana na svojim računalima.

Uvidjevši da više nema što skrivati, Remedy je i službeno potvrdio da ćemo PC verziju Alan Wakea dobiti početkom iduće godine. Konkretniji datum izlaska nismo dobili, no rečeno je da će dva naknadno izdana DLC-a, The Signal i The Writer, biti uključeni u osnovnu igru. Uz službenu potvrdu dobili smo i prvu sliku PC verzije koja je priložena uz tekst.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Citiraj:
@BlizzardCS is giving away 500 keys for the exclusive Diablo III beta test over the next five weeks. If you want to lead the charge against the minions of the Burning Hells before the game’s official release – follow the instructions below and enter the drawing for your chance to win.

Starting December 20, 2011, we’ll be randomly selecting 100 winners each week to receive a key to our exclusive Diablo III beta test. Drawings will occur at the end of every Tuesday for five (5) weeks for the total 500 keys.

What you need to know:

How to Enter:

Have an active Battle.net® account
Be a registered user of Twitter®
During the Contest period become a follower of BlizzardCS® by visiting http://twitter.com/BlizzardCS and clicking “Follow;”
Use the hashtag #DiabloBeta and @BlizzardCS in a Tweet
Send an email of the tweet to cstwitterfeedback@blizzard.com. With a link to your tweet.

If you have not registered a Battle.net account, visit http://www.battle.net to register for a Battle.net account at no cost to you; and if you are not a registered user of Twitter®, simply visit http://twitter.com/signup to register at no cost to you.

Sweepstakes Starts
December 20, 2011 @ 1:00 pm (PST)
Sweepstakes Ends
January 23, 2012 @ 11:59 pm (PST)

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Skyrim kao uzor Dragon Ageu 3
Kandidat za GOTY titulu među RPG-ovima bit će uzor trećem dijelu Dragon Agea koja bi trebala popraviti narušen imidž trilogije

Jedan od osnivača BioWarea, Dr. Ray Muzyka, bio je i pretjerano iskren u komentaru o nadolazećem Dragon Ageu 3. Prema njegovim riječima, Dragon Age u trećem dijelu ide drugim smjerom i to najviše pod utjecajem The Elder Scrollsa V: Skryima.

"Uzet ćemo najbolje karakteristike Dragon Agea, ali također ćemo preuzeti ono što igrači smatraju primamljivim u drugim igrama, kojima ide zaista dobro, s boljim osjećajem otvorenog svijeta. Agresivno "provjeravamo" Skyrim. Sviđa nam se i veliki smo ljubitelji Bethesdinih proizvoda", rekao je Muzyka u intervjuu za Wired.

Iako relativno solidna igra, Dragon Age 2 je razočarao RPG igrače, svodeći RPG na prilično jednostavnu akciju jako linearnog sadržaja, s najviše kritika prema dizajnu, odnosno izostanku dizajna okoliša. Dragon Age 3 bi trebao ispraviti pogreške prethodnika i vratiti trilogiji slavu prvog nastavka.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Star Wars: The Old Republic - statistike
BioWare je objavio neke od statističkih podataka koji za sada prate Star Wars: The Old Republic. Više od milijun igrača je igrajući The Old Republic do sada provelo nekih 28 milijuna sati, od toga igrajući u prosjeku više od pet sati na dan. Usporedbe radi, za tih 28 milijuna sati bi otprilike dva milijuna puta bilo moguće pogledati svih šest dijelova sage Star Wars.

Uz to, u The Old Republicu je do sada stvoreno više od 3,8 milijuna likova, među kojima je čak 550 tisuća Sith Warriora i 510 tisuća Jedi Knightova. Čak i prije službenog izlaska The Old Republica na tržište, igrači koji su se predbilježili za raniji pristup su u svega osam dana u igri ubili nevjerojatne 2 milijarde NPC likova.

Sudeći po Rayu Muzyki iz BioWarea, Star Wars: The Old Republic je MMO koji je nakon službenog izlaska zabilježio najbrži porast broja pretplatnika ikad, te da su stoga svi u BioWareu, EA-u i LucasArtsu iznimno ponosni. Muzyka je potvrdio da će za sve veći broj igrača The Old Republica redovito spremati nove sadržaje i izazove.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 18:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da li je TOR na pretplatu ili samo jednom kupiš igru?

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Na pretplatu, pisano je vec o tome...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Uskoro novi Baldur's Gate?
Sprema li se novi nastavak legendarnog RPG-a Baldur's Gate? Ili se možda ipak radi o nečemu drugome?

Živnule su stranice baldursgate.com. Čini se da iza čitave stvari stoje bivši BioWareovi zaposlenici koji možda rade na novom nastavku legendarnog RPG-a Baldur's Gate. Osim prepoznatljivog zaštitnog znaka serijala, na samoj stranici stoji i kratak citat mudrog Alaunda.

Za sada još uvijek nije sigurno čeka li nas uskoro možda nekakvo HD reizdanju prva dva nastavka Baldur's Gatea ili potpuno novi nastavak poznatog RPG-a.

U svakom slučaju, čini se da nas ove godine vrlo vjerojatno čeka povratak u svijet izvrsnog Baldur's Gatea.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Jesam li ja jedini koji je igrao sa 3 wariora i 2 archera :)
bez bardova ,mejdzova i ostalog sranja....e eeeeeeeeeee to su vremena :)

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bas me interesuje da li je to nanovo sklepani BG ili je mod za Dragon`s age koji se spominjao i za koji je bio odradjen demo
sve u svemu veselim se povratku u BG svijet
jos da neko digne PS:T iz pepela...

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 02:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
I jos da dignu Icewind Dale i nema srecnijeg od mene!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
http://www.bug.hr/master/vijesti/assassins-creed-iii-sluzbeno-potvrden/114467.aspx
http://www.bug.hr/master/vijesti/vise-o-assassins-creedu-3/114490.aspx

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]