banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 08:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2011, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ja samo kazem da tad vjerovatno nisu otisli ni amerikanci, samo su tako odglumili,
a kasnije su mozda tajno isli i jedni i drugi i to vjerovatno u vojne svrhe,,, :fadein: :fadein: :fadein:

JOJ! Dajte ljudi molim vas vise s tim teorijama zavjere... Malo malo pa neki dogadjaj se moze okarakterisati kao neka zavjera, a ni motiva, ni koristi... sve sami trosak.
Nidje veze. Ljudi su se utrkivali sa Rusima, dosli prvi (nakon jedanaest misija, sto priprema, sto istrazivanja). Ovako gledano nakon 40 godina, ljudi dosta pojednostavljuju to mjere da takvu situaciju onda pocnu omalovazavati da bi je na kraju proglasili zavjerom.
Licno sam gledao nekoliko tih klipova i izjava skeptika i nista ne drzi vodu, pogotovo ne u poredjenju sa onim sto pruzaju dokazi o istrazivanju i slijetanju na Mjesec.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 01:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja samo znam da ništa ne znam. :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 12:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ja samo kazem da tad vjerovatno nisu otisli ni amerikanci, samo su tako odglumili,
a kasnije su mozda tajno isli i jedni i drugi i to vjerovatno u vojne svrhe,,, :fadein: :fadein: :fadein:

JOJ! Dajte ljudi molim vas vise s tim teorijama zavjere... Malo malo pa neki dogadjaj se moze okarakterisati kao neka zavjera, a ni motiva, ni koristi... sve sami trosak.
Nidje veze. Ljudi su se utrkivali sa Rusima, dosli prvi (nakon jedanaest misija, sto priprema, sto istrazivanja). Ovako gledano nakon 40 godina, ljudi dosta pojednostavljuju to mjere da takvu situaciju onda pocnu omalovazavati da bi je na kraju proglasili zavjerom.
Licno sam gledao nekoliko tih klipova i izjava skeptika i nista ne drzi vodu, pogotovo ne u poredjenju sa onim sto pruzaju dokazi o istrazivanju i slijetanju na Mjesec.

bas ti znas imal motiva i koristi??? :angry1: :angry1: :angry1:
fino je sto to tako jednostavno posmatras, ali jesi li ti pogledo one njihove tzv sluzbene snimke??? 8) (a cije je originale navodno nasa izgubla! jel to uopste moguce?)
jel to tebi stvarno izgleda realno??? ozbiljno??? :oops: :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 13:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Dec 2011, 23:00
...i ja kontam. Nakon 40 godina, kako je ovaj gore računao, pribavljeno je "službene" dokumentacije za još sledećih 40, kojima se dokazuje da su bili na Mjesecu. Studijska montaža... čista umjetnost u manipuliranju sveopštenarodnom masom - u prvom redu američkom. Zaboravili ljudi staviti zvijezde :)
Kao što rekoh: Fizika je divna nauka. Ne uslovljava samo količina goriva i veličina rakete da se ode na Mjesec. Brzina, koja je potrebna da se uđe u gravitaciono polje mjeseca je druga kosmička brzina.. oko 11 ili 16 km/s. Za tako veliki objekat, da u njega stane pola astronauta, nema te pare koja će me ubijediti da ju je moguće izvesti. Čak i da jeste, da je uspjelo... kako bi se ti onda ljudi vratili? Sa onim malim prknom od modula, u koji stane 100 litara nafte? :) Njih par da ga ponese i "skoknu" na Zemlju.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sve sami fizicari na forumu, nisam znao...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Ljudska glupost ne poznaje granicu. NASA je potrosila 30$ milijardi dolara da bi kasnije odlucila iscenirati odlazak na Mjesec? Cuj zaboravili ljudi staviti zvijezde, pa da si malo proguglao dosao bi do zakljucka da je spustanje izvedeno tokom lunarnog dana, tako da je Sunceva svjetlost zasjenila svjetlost ostalih zvijezda, a i objektivi na kamerama su bili podeseni za tu istu dnevnu svjetlost.

A jesu iscenirali i jos 5 ostalih spustanja na Mjesec poslije ? Jesu iscenirali tragove spustanja sto su ih roveri Evropske svemirske agencije pronasli na povrsini ?

Nijedna optuzba o isceniranom odlasku na Mjesec ne dolazi od visokih zvanicnika ili poznatih naucnika vec samo od osoba koje se pojave na par sedmica, napisu knjigu ili snime dokumentarac, pokupe pare i vrate se u anonimnost, a primitivci se loze onda.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Spacedwarf je napisao:
Nijedna optuzba o isceniranom odlasku na Mjesec ne dolazi od visokih zvanicnika ili poznatih naucnika vec samo od osoba koje se pojave na par sedmica, napisu knjigu ili snime dokumentarac, pokupe pare i vrate se u anonimnost, a primitivci se loze onda.

I sa ovim treba zakljucati temu.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 22:58 
Veteran
Veteran

Spacedwarf je napisao:
Ljudska glupost ne poznaje granicu. NASA je potrosila 30$ milijardi dolara da bi kasnije odlucila iscenirati odlazak na Mjesec? Cuj zaboravili ljudi staviti zvijezde, pa da si malo proguglao dosao bi do zakljucka da je spustanje izvedeno tokom lunarnog dana, tako da je Sunceva svjetlost zasjenila svjetlost ostalih zvijezda, a i objektivi na kamerama su bili podeseni za tu istu dnevnu svjetlost.

A jesu iscenirali i jos 5 ostalih spustanja na Mjesec poslije ? Jesu iscenirali tragove spustanja sto su ih roveri Evropske svemirske agencije pronasli na povrsini ?

a ti si im bio glavni i nadzorni pa znas sve tacno kako je bilo jel de??? :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Spacedwarf je napisao:
Jesu iscenirali tragove spustanja sto su ih roveri Evropske svemirske agencije pronasli na povrsini ?

Niko ne kaže da se nisu spuštali, niti da nisu roveri šetali po mjesecu baš kao i taj evropski, ali se to što se spustilo nije vratilo na zemlju, baš kao što se ni taj evropski rover nije vratio.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 03:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a ti si im bio glavni i nadzorni pa znas sve tacno kako je bilo jel de??? :fadein: :fadein: :fadein:

Imas li ti ijedan validan komentar osim sto nas licno pokusavas prozvati da nismo bili tamo?
Niko od nas nije bio licno u svemiru pa ne dovodimo u pitanje stvari poput zemlje kao sfere u odnosu na ravnu plocu.
Najbolje je da sad ameri naprave jedan ogromni satl i potrpaju sve vas koji ne vjerujete, odvedu vas na mjesec, vrate, potrose bilione dolara samo da bi vama dokazali da moze.
Eto fino su vam objasnili i spacedwarf i elvis, al' najbolje sto uvijek ispliva neki "pametnjakovic" i ukaze na to kako 'nema zvijezda' ili se zastava 'vijori' i odmah zakljuci kako je snimak lazan, ne potrudivsi se ni bar razmotriti oblik stalka za zastavu niti bilo sta drugo.

Kontra-pitanje: navedite jednog eminentnog svjetskog naucnika (ne ove youtube/wikipedija "strucnjake") koji su opovrgli slijetanje 69-e ili bilo koje drugo spustanje na mjesec. Te nakon toga vlade koje su to podrzale i brze-bolje krenule u svoj svemirski program da budu prvi koji ce gore otici.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 03:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Spacedwarf je napisao:
Jesu iscenirali tragove spustanja sto su ih roveri Evropske svemirske agencije pronasli na povrsini ?

Niko ne kaže da se nisu spuštali, niti da nisu roveri šetali po mjesecu baš kao i taj evropski, ali se to što se spustilo nije vratilo na zemlju, baš kao što se ni taj evropski rover nije vratio.

pa normalno da nisu vracali rovere... imaju mnogo bolja auta ovde na zemlji ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Niko nije opovrgao ni teoriju zavjere 11 septembra.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 11:53 
Veteran
Veteran

RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Imas li ti ijedan validan komentar osim sto nas licno pokusavas prozvati da nismo bili tamo?
Niko od nas nije bio licno u svemiru pa ne dovodimo u pitanje stvari poput zemlje kao sfere u odnosu na ravnu plocu.
Najbolje je da sad ameri naprave jedan ogromni satl i potrpaju sve vas koji ne vjerujete, odvedu vas na mjesec, vrate, potrose bilione dolara samo da bi vama dokazali da moze.
Eto fino su vam objasnili i spacedwarf i elvis, al' najbolje sto uvijek ispliva neki "pametnjakovic" i ukaze na to kako 'nema zvijezda' ili se zastava 'vijori' i odmah zakljuci kako je snimak lazan, ne potrudivsi se ni bar razmotriti oblik stalka za zastavu niti bilo sta drugo.

Kontra-pitanje: navedite jednog eminentnog svjetskog naucnika (ne ove youtube/wikipedija "strucnjake") koji su opovrgli slijetanje 69-e ili bilo koje drugo spustanje na mjesec. Te nakon toga vlade koje su to podrzale i brze-bolje krenule u svoj svemirski program da budu prvi koji ce gore otici.

imam ja dosta "validnih" komentara al taj je najjaci! :fadein: :fadein: :fadein:
ako bi mogli organizovat "turisticku" posjetu na mars za "nevjernike", ko da bi oni znali jesu li ih tamo stvarno i poslali??? :fadein: :fadein: i ko da im ne bi mogli prirediti i zabavno tematskli park na temu mars! :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Mars iz doba jure.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Nisu bili ....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 16:28 
Veteran
Veteran

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Mars iz doba jure.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajd onda dokazi da je zemlja okrugla (tj. reljefna sfera), sad i ovde, da cujem argumente...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 16:42 
Veteran
Veteran

zato sto niko nije reko da nije!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Nije okrugla ... Malo je pljosnata na polovima ...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 17:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Dec 2011, 23:00
..ne znam baš da je 30 milijardi potrošeno, pogotovo u to vrijeme... nije to kao danas 30 milijardi...
Da su vozilo spustili, to se slažem, ali manjih dimenzija... čovjeka nisu. To je moje uvjerenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]