banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2011/12
PostPoslato: 10 Dec 2011, 23:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
real jednostavno nema odgovor na barsinu igru..slabi su tehnicki, kondicija..i to je glavno..

ja se pitam koja uloga ronalda je bila u toku utakmice..

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Сад ме занима шта ће Мурињо рећи на конференцији, ко је сад крви за пораз? 8)
Ја нисам видио Роналда у игри, јел играо он :D

Иниеста татаја игрице :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zao mi svabe ozija..ako se sjecam u prvo poluvrijeme je uglavnom cackao mesija..pogresnu ulogu mu je murinjo dao..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Ташко je napisao:
Vidjece ta Barselona, samo da Realu odobre 500 miliona eura kredita. Uh!

Rekoh ja danas nešto slično. :D

Frankovci, sisajte ga!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:thumbright:
"Ekipa koja igra fudbal je pobjedila ekipu koja prodaje dresove."

Gvardiola nastavio da uzima Murinja. Danas ga je preveslao momacki. Murinjo stalno nesto izvodi, probava nekakve karafeke.
Mislim da je ovom utakmicom Cristiano ispao iz trke za Zlatnu loptu (ako je uopste i ucestvovao u njoj, realno). Ne moze covjek kile. Fizicki savrseno spreman, tehnicki takodje. Ali kad treba stisnuti muda, nema njega. Fula citav gol sa 15 metara. I uvijek ce ga fulati u velikim utakmicama.
Protiv Majorke ce on pogoditi raslje i svi ce se diviti njegovom umjecu... Neka njemu njegovog umjeca.
Nikad nije bio bolji od Mesija, a nikad ni nece biti.
U zdravlje.
Hala sportova!

P.S. Veliki pozdrav za kolegu Popokatepetla.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Nikada on nije imao onu stvar za velike utakmice. Sjetite se samo dva promašena penala dok je igrao za Mančester, u finalu protiv Čelzija čini mi se.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ташко je napisao:

Gvardiola nastavio da uzima Murinja. Danas ga je preveslao momacki. Murinjo stalno nesto izvodi, probava nekakve karafeke.
Mislim da je ovom utakmicom Cristiano ispao iz trke za Zlatnu loptu (ako je uopste i ucestvovao u njoj, realno). Ne moze covjek kile. Fizicki savrseno spreman, tehnicki takodje. Ali kad treba stisnuti muda, nema njega. Fula citav gol sa 15 metara. I uvijek ce ga fulati u velikim utakmicama.
Protiv Majorke ce on pogoditi raslje i svi ce se diviti njegovom umjecu... Neka njemu njegovog umjeca.
U zdravlje.
Hala sportova!

Potpis za sve, samo da dodam i veliki pozdrav za kolegu MuskoBre. :D Eb ga, kad Kristina nabavi muda Real ce pobjediti, do tad..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Potpis za sve, samo da dodam i veliki pozdrav za kolegu MuskoBre. :D Eb ga, kad Kristina nabavi muda Real ce pobjediti, do tad..

Sto Musko,pa on je zadnji za koga bi pomislio da ne cijeni barcelonu.

Nisam ja neki fan barcelone,cak ih jedno vrijeme nisam mogao ocima gledati dok im je igralo 10-15 holandjana u timu,ali zaista ne mogu povjerovati da neko ko voli fudbal moze imati nesto protiv danasnje barcelone koja u ovoj eri globalizacije,raznih seika,abramovica,multinacionalnih fondova i ostalih,prkosi svima i u timu ima najmanje 7 ili 8 igraca iz svoje omladinske skole u svakom trenutku utakmice!!! Danas,kad je novac sve,mene stvarno zanima argument nekoga ko moze da ne voli takav klub,koji pritom igra vjerovatno najbolji i najljepsi fudbal u istoriji covjecanstva....

A da ne pricamo o drugim argumentima,crveno-plavi dresovi,separatisticke ambicije,reprezentacija im nikad ne igra na njihovom stadionu jer bi se navijalo za protivnika.....svaka slucajnost je namjerna 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager

MuskoBre je napisao:
Cijenim da ce epilepticar Mesi i raja, preci centar jedno 3-4 puta, i to je to. To je ionako realan odnos snaga.

Hala Madrid!

Pokazao je "epilepticar" po ko zna koji put da je duplo bolji igrac od manekena..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako je to pisao ozbiljnim tonom,onda mijenjam svoje misljenje o njegovom poznavanju fudbala....

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma vjerovatno nije, ali i dalje ga moram malo podbadati. :D Realno ja ne volim ni Barsu ni Real, ali mi je Real daleko omrazeniji tako da se radujem svakoj pobjedi Barse protiv njih. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 00:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako je kolega kogao napisati da je Messi padavicar?

Messi je vjerovatno najbolji igrac svijeta svih vremena. Doduse,ne pamtim Pelea,ali Maradona nikad nije ovako dobro igrao u kontinuitetu kao ovaj mali.Cas suspenzija zbog droge,cas zutica,cas prelom...

Doduse,Maradona je jedno SP odigrao dobro (Mexico 1986),a Messi jos sa reprezentacijom nema tu jednu titulu kao Maradona,ali mlad je Messi,odigrace jos tri SP i imati sansu da ga i tu stigne,a u svemu drugom je bolji.

Maradona je te 1986 stvarno rasturao,ali zato ostala 4 SP nisu vrijedna pomena,igrao je gore nego mali kojeg prozivaju. 1978 je otpao sa Mennotijevog spiska,1982 se oprostio sa Argentinom u ranoj fazi poslije tri poraza (Belgija,italia,Brazil),1990 u Italiji isto nije nista pokazao iako je Argentina na guzove dosla do finala (Ivkovic mu odbranio penal),a 1994 takodje nista,i jos suspendovan usred SP zbog droge.

Mali ce ga nadmasiti u svemu,siguran sam.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Evo i kolege.

Napisao sam da je Messi epilepticar. Sto on i jeste. Pored toga sto je primao hormone za rast, decko ima problema sa epilepticnim napadima. Ne vidim u cemu je problem. Da je vanzemaljac sto se tice fudbala jeste. Definitivno medju 10 svih vremena.

To sto sam napisao da nece preci centar 3-4 puta, to je moj stav uvijek kada se radi o voljenom timu.

Sutra da igra Borac protiv Barse, ja bih napisao kako ocekujem da ce Graha lomiti kicmu Pujolu, i kako ce Mesi imati nocne more od Avduke. Uvijek sam extremni optimista.

Barsa je veceras zasluzila da pobjedi, i tu nema ni lijevo ni desno. Da je Real konkretizovao inicijativu iz prvih 25 minuta, sa jos jednim golom, pitanje je kako bi sve zavrsilo. Ovako,...

Nema veze, idemo dalje.

Hala Madrid!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slazem se Schlager i jos ima muda u velikim utakmicama za razliku od Kristine koji stvarno ima sve predispozicije ali kad treba biti faca i dati gol Barsi, ovim, onim njega nema, ali kad treba natrpati Betis, Majorku i slicne onda je uvjek tu da uvalja 2-3-4 gola i da skupi tako 50tak golova u sezoni..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 23:55
Ташко je napisao:

U zdravlje.
Hala sportova!

Svaka čast! Svaka ti je na mjestu!
Može dati 2-3 gola tamo nekim što ne znaju hodati, a u velikim utakmcama mlati rukama i samo se ljuti kad primime gol ili ga neko dotakne.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma nije ni ronaldo los igrac,ne treba grijesiti dusu,ali nije on ta klasa vanzemaljaca o kojima sam pisao....takvih kao ronaldo sam ja vidio bar 30 otkad pratim fudbal. ne znam da li ga je pretenciozno svrstati u grupu sa platinijem,ronaldom (brazilskim),ronaldinjom,zidanom,zicom,ali znam sigurno da nije ni blizu ovih carobnjaka poput messi-ja ili maradone.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Da se mi razumijemo, jedan je RONALDO. Porediti Kristinu i njega, to je van svake pameti.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno, svako normalan ce to isto reci.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 01:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 23:55
jedan je špic napada. jedan el fenomeno :)

ipak samo jednan klub you'll never walk alon

http://www.youtube.com/watch?v=kTNZPTPGUoo

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 02:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Još jednom ću zapjevati, belu bluzu suza kvasi moj Reale siroma si. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]