banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2011/12
PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ne mozes biti toliko licemjeran, pa gledati Realovih 70 miliona, a ne gledati Baseloninih, ili Mancesterovih, Liverpulovih, Celzijevih 50-60-70-80. Sve je to tu negdje, svi trose ogromne sume na igrace, a sad ti izdvajas Real zato sto je kupio Kristijana i Kaku. A Barselonu hvalis zato sto su stvorili Mesija Cavija Inijestu i Pujola, pa kao njihova potrosnja je postenija. A gdje su Ibrahimovic, Eto, Anri, Sancez, Alves, Vilja, sve gotovi igraci kupljeni po ogromnim cijenama. To za omladinsku skolu je samo novi fazon koji furaju u zadnjih par godina, a ranije su sve igrace kupovali, sjetimo se Rivalda, Klajverta, Overmarsa, De Bura, Romarija, Ronalda, Ronaldinja, Figa... Muka mi je od tog velicanja Barselone kao postenog kluba.
A ovo da Real ne bi mogao sa svojim igracima nista osvojiti je sranje nevidjeno. Osvajali su oni i Primeru i Ligu Sampiona dok su nosioci igre bili Raul, Guti, Morientes, Jero, Kasiljas, a sve iz omladinskog pogona.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bravio Gio. Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
giometar je napisao:
Ne mozes biti toliko licemjeran, pa gledati Realovih 70 miliona, a ne gledati Baseloninih, ili Mancesterovih, Liverpulovih, Celzijevih 50-60-70-80. Sve je to tu negdje, svi trose ogromne sume na igrace, a sad ti izdvajas Real zato sto je kupio Kristijana i Kaku. A Barselonu hvalis zato sto su stvorili Mesija Cavija Inijestu i Pujola, pa kao njihova potrosnja je postenija. A gdje su Ibrahimovic, Eto, Anri, Sancez, Alves, Vilja, sve gotovi igraci kupljeni po ogromnim cijenama. To za omladinsku skolu je samo novi fazon koji furaju u zadnjih par godina, a ranije su sve igrace kupovali, sjetimo se Rivalda, Klajverta, Overmarsa, De Bura, Romarija, Ronalda, Ronaldinja, Figa... Muka mi je od tog velicanja Barselone kao postenog kluba.
A ovo da Real ne bi mogao sa svojim igracima nista osvojiti je sranje nevidjeno. Osvajali su oni i Primeru i Ligu Sampiona dok su nosioci igre bili Raul, Guti, Morientes, Jero, Kasiljas, a sve iz omladinskog pogona.

Ajd sad pogledaj, na primjer, unazad 10 godina ko je koliko kupovao i ko je koliko potrošio. Pa to lijepo saberi i vidjećeš da je Barselona amater za Reala kada je u pitanju trošenje novca na pojačanja. Ne kažem da Barselona ne kupuje gotove igrače i daje velike pare, ali to je smiješno u odnosu na ono što radi Real.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Троши Барса, итекако. Па колико су Ибру платили само. А и више ми се на неку ствар попела њихова омладинска школа из које је изашло 4-5 играча и сад као имају неку школу фудбала.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sve je to smijesno i pretjerano. I Real, i Barselona, i Mancester, Celzi, Liverpul, Milan, Inter, Juventus... Nema medju njima nikakve razlike, svi grade superklubove od superzvijezda, trose ogromne pare na fudbal, svi su prebogati za ostatak svijeta. To stvaranje mladih talenata je zanemarivo kad skontas da na svakog takvog dodje po 5-6 vrhunskih igraca dovedenih po nenormalnim cijenama. Suludo je o tome govoriti u zemljama zapadne Evrope kad i najslabiji klub potrosi 10 miliona godisnje za pojacanja.

Poslednji put menjao giometar dana 10 Dec 2011, 16:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Троши Барса, итекако. Па колико су Ибру платили само. А и више ми се на неку ствар попела њихова омладинска школа из које је изашло 4-5 играча и сад као имају неку школу фудбала.

Ne kažem da ne troši, ali to je smiješno u odnosu na Real.
Pogledaj samo onaj posto što sam danas postavio i vidjećeš silne igrače koje je Real platio Boga ti pitaj koliko a otišli su za džabe. A onda pogledaj Ibrahimovića, jeste puno plaćen plus su dali Eto-a (što je za mene glupost neopisiva), ali su na kraju uspjeli izvući nekih 20-ak miliona.
A ovih nekoliko igrača iz omladinske škole, što si ih pomenuo, sada ladno mogu uzeti preko 200 miliona ako ne i više, samo kada bi ih stavili na transfer listu. Barselona se rijetko kada zeznula pa kupila nekoliko igrača od kojih su 2-3 igrača non-stop a ostali grijali klupu bez veze i na kraju dobili šut kartu. Bilo je malo cirkusa kada su dovođeni silni Holanđani, ali to je prekinuto vrlo brzo. Od tada Barselona ima osvojene 3 LŠ (2006., 2009. i 2011.) a Real jednu veliku NULU. Kažu da rezultati na terenu najbolje oslikavaju kvalitet dovedenih igrača.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svi kupuju. To je realnost. S tim da Barsa nema samo 4-5 igraca iz svoje skole, nego dosta vise.

Valdes, Pique, Puyol, Busquets, Pedro, Messi, Iniesta, Xavi...
Thiago igra jako puno ove godine. Fabregas takodje. Jest da je kod njega malo cupavije. On je u La Masii proveo 5-6 godina, ali se kao igrac formirao u Arsenalu.
Ovo su sve momci koji igraju u prvom timu.

Ja bih bio najsretniji kad bi uveli onu foru da ogranice novac za transfere, ali nista od toga.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 17:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajd ti njima objasni da većinu sastava Barselone čine igrači koji su prošli njenu omladinsku školu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja ću večeras da gledam utakmicu i smijaću se kad god stoka zakuva izmedju sebe. Navijam da se potuku, a vrlo lako bi se to moglo dogoditi, pošto je Real sad dosta zajeban, a Barsa nije navikla da gubi, pa će biti tanki sa živcima, a i Real neće podnijeti da još jednom izgubi od njih.
Ja večeras navijam za Mančester. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Вечерас очекујем јако тешку борбу, са по 50 прекршаја,на обе стране, један ће го пресудити, живи ибли па видјели,надам се да ће га Барса дати, и опет Муриња натерјати да серуцка пред новинарима.
И ако РЕал игра добро, то јест феноменално, мислим да ће вечерас ГВардиола ко'лко толко надмурдити Муриња, опет ће хи притиснути горе и биће свашта.

Ајде живи били нека неко да линкове за пренос утакмице на нету, хвала унапријед.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika Slika

aj Barca

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 23:55
real neće maknuti večeras.
ljudi imaju komplekse, prvi ronadlo.
ekstra su ekipa, odlično igraju ali su prljavi igrači... pepe ramos...
ronaldo samo pada i folira se, a prejak je i prespreman malo ga dirnu i pada.
večeras ga neće biti nigdje

baca igra fudbal opušteno.
moje mišljenje da će uzeti barca opušteno sa 2-3 : 0

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A ovi iz Barselone kao nisu prljavi??? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 23:55
ma šta su prljavi?
kakav je pepe grač? čovjek šutira igrača na zemlji namjerno u leđa...

ma nisu čisti ali su bolji :)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daleko od toga da nisu prljavi, ali ne mogu politi Pepeu vode u tom segmentu "igre".
Istina, ne mogu ni ostali Realovi igraci. Pepe je debil kojeg treba odstraniti iz fudbala.
Ostali manje-vise igraju onoliko prljavo koliko to spanska liga dozvoljava. A dozvoljava dosta toga, zato sto je takav mentalitet. Vrela krv, sta li vec. Uglavnom, nisu normalni ni jedni ni drugi.
Spanija-Portugal-Juzna Amerika. Sudije trebaju imati beneficirani radni staz.

Vecina utakmice se svede na faulove, simuliranja, svadjanje sa sudijom, tucu, koskanja, zadirkivanja i ostalo. Fudbal izroni s vremena na vreme.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Aha. I slucajno izrone u evropske i svjetske prvake??

Tasko, ipak si premlad da se bas toliko drogiras.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Govorim o prethodnih par duela.
Ne govorim o naciji ili spanskom fudbalu generalno, nego o derbiju. Zadnjih 6-7 ce biti upamceno po ciganluku/simuliranjima/kartonima itd. Istina, pamtice se i 5:0 :)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Spanija-Portugal-Juzna Amerika. Sudije trebaju imati beneficirani radni staz.

Vecina utakmice se svede na faulove, simuliranja, svadjanje sa sudijom, tucu, koskanja, zadirkivanja i ostalo. Fudbal izroni s vremena na vreme.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta si se nakacio?!
To se odnosilo samo na sudije i beneficirani staz. Pa nemam ja kvalitete Pekmena da sporim tako ocigledne stvari, kao sto je jacina spanskog fudbala. Em gotivim Spance u reprezentativnom fudbalu. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 20:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E jebiga sad. Fino napises da se vecina utakmica u spanskoj ligi svodi na tucu, simuliranje, sta sve ne, ja ti skrenem paznju da to nikakvu konekciju sa zdravim mozgom nema, i ne moze da ima, i onda se ja nakacio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]