banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Dec 2011, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo je kraj njegove ozbiljne karijere.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Izgleda da Mančesteru slijede fundamentalne promjene igračkog sastava. Nakupilo se dosta škarta u poslednje 2-3 godine. Što neko reče, stara garda što je mogla odigrala je, ovi novi klinci, bojim se da nemaju ni kvaliteta ni harizme za Mančester. A i Ferguson bi mogao lagano u penziju.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Neće deda nigdje, a već u januaru se očekuje neka bomba tipa Snidera, Hamsika, Götzea...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Nije to bomba. To je kamen koji se kotrlja sa vrha planine prema Old Trafordu, al nikako da stigne. Organizator igre, ofanzivni vezni Man Utdu fali vec godinama, a Stari nikako da ga kupi. Svake sezone uspije izmisliti titulu, izmisliti igraca za poziciju (dan kad je prekomandovao Alana Smitha na DMCa, da ne bi morao kupovati, neprocjenjivo) Ali kad tad je morao doci trenutak priznavanja da treba uloziti pare u novog igraca, ne samo podmladjivati tim.

PS. Nije iskljuceno da i ove sezone izmisle titulu, ali radije bi da dovedu playmakera i zgaze ligu. Samo fali neko da gura loptu na krila, u napad i da oslobodi Runija. Da se ovaj posveti golovima, a ne da svake sezone krpa poziciju koja fali u timu (AML, AMC, MC).

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kad sjetim onog tabanja protiv Arsenala (8:2) mislio sam da će i ove sezone rasturiti sve po redu, kad ono međutim ode mast u propast mada još nije sve izgubljeno.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Pored tog ofanzivnog veznog fali jedan defanzivni vezni, jedan igrac kao sto je bio Roj Kin... Neko ko ce bez problema presjecati protivnicke napade, ko veznjacima suprotnog tima nece dati da disu, neko ko ce konstantno vrsiti pritisak na sredini terena i samim tim olaksati posao odbrani... To je ono sto najvise fali poslednjih sezona i sto je do posebnog izrazaja doslo ove sezone. Iz nedostatka takvog igraca ove godine su sebi dopustili preveliki luksuz u vidu suteva prema svom golu. To se prethodnih sezona kako tako krpilo sa Andersonom, Flecerom i Kerikom, ali ove sezone kad su dosle povrede nastupila je kriza bas u ovom segmentu igre...
Kerik se nesto popravio u zadnjih par utakmica po tom pitanju, ali on nije klasicni DM niti je to ikad bio (dok je igrao za Totenhem bio je CM) i ne moze kvalitetno da odgovori tom zadatku. Flecer ove sezone muci muku sa nekim virusima i od njega nema nista... To je ono sto Man Utd muci godinama i to je Ferguson uspio koliko toliko krpiti, al sad kad su stigle povrede nema se kuda.
Na pocetku sezone su odlicno funkcionisali Anderson-Kleverli, ali povredise se oba i onda je to krenulo lagano niz brdo...Iako Kleverli ima jos dosta da radi da bi bio svijetska klasa odlicno je proigravao i razigravao i napadace i krila, ali bez obzira na to trebalo bi dovesti nekog provjerenog CM...

Na ove dve pozicije ja bih doveo Tiotea (odlicno je igrao na pocetku sezone, nesto ga u zadnje vrijeme nisam pratio) veoma mlad i talentovan DM i Krosa iz Bajerna. Prejak mi je to igrac... Snajdera ne bih zato sto je skup, a nije ni mlad, gazi lagano 28.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
richa je napisao:
Pored tog ofanzivnog veznog fali jedan defanzivni vezni, jedan igrac kao sto je bio Roj Kin... Neko ko ce bez problema presjecati protivnicke napade, ko veznjacima suprotnog tima nece dati da disu, neko ko ce konstantno vrsiti pritisak na sredini terena i samim tim olaksati posao odbrani... To je ono sto najvise fali poslednjih sezona i sto je do posebnog izrazaja doslo ove sezone. Iz nedostatka takvog igraca ove godine su sebi dopustili preveliki luksuz u vidu suteva prema svom golu. To se prethodnih sezona kako tako krpilo sa Andersonom, Flecerom i Kerikom, ali ove sezone kad su dosle povrede nastupila je kriza bas u ovom segmentu igre...
Kerik se nesto popravio u zadnjih par utakmica po tom pitanju, ali on nije klasicni DM niti je to ikad bio (dok je igrao za Totenhem bio je CM) i ne moze kvalitetno da odgovori tom zadatku. Flecer ove sezone muci muku sa nekim virusima i od njega nema nista... To je ono sto Man Utd muci godinama i to je Ferguson uspio koliko toliko krpiti, al sad kad su stigle povrede nema se kuda.
Na pocetku sezone su odlicno funkcionisali Anderson-Kleverli, ali povredise se oba i onda je to krenulo lagano niz brdo...Iako Kleverli ima jos dosta da radi da bi bio svijetska klasa odlicno je proigravao i razigravao i napadace i krila, ali bez obzira na to trebalo bi dovesti nekog provjerenog CM...

Na ove dve pozicije ja bih doveo Tiotea (odlicno je igrao na pocetku sezone, nesto ga u zadnje vrijeme nisam pratio) veoma mlad i talentovan DM i Krosa iz Bajerna. Prejak mi je to igrac... Snajdera ne bih zato sto je skup, a nije ni mlad, gazi lagano 28.

потпуно се слажем и мислим да је овај лик рјешење!!!!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 23:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Barton je dobar igrač, ali je budala. Posvadjao bi se sa Fergusonom odmah. I ja glasam za Tiotea.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Са Снајдером би то било много боље, без обзира на 28 година, он може изнијети још 3-4 врхунске сезоне, његова игра се не заснива баш пуно на трци и снази па да мора бити у пуној снази, а уз то има доста искуства.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ali problem je njegova cijena (oko 40 miliona €), za te pare se dovede i Kros (ili Getce, Ganso, Hamsik ili neko od te mladje raje) i defanzivni vezni tipa Tiote...A svaki od njih mora proci period privikavanja isto kao i Snajder. Tako da mi, ako ce se davati velike pare za jednog igraca (ja mislim da tih para nema i da skrti Ferguson nece sigurno dati za Snajdera tolike pare, jer da je mislio dati dao bi ljetos), bolje djeluje dati za Modrica covjek igra dosta u EPL i nema privikavanja, a uopste nije los (jedino nema suta :confused3: )...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
WinstonWolfe je napisao:
Са Снајдером би то било много боље, без обзира на 28 година, он може изнијети још 3-4 врхунске сезоне, његова игра се не заснива баш пуно на трци и снази па да мора бити у пуној снази, а уз то има доста искуства.

Ako ne i vise. Proslo je vrijeme kad su fudbaleri igrali do 30. godine.
Tj. nije proslo, nego su se granice pomjerile. Uvjeren sam. A Snajder je takav tip igraca, koji pola posla odradjuje mozgom, pa ne mora trkati bespotrebno. Odradi svojih 10ak kilometara po mecu, a imas osjecaj kao da je 15 pretrcao.
Ne znam koliko se United usrecio sa onim zutokljuncem na golu. Ali kreativac i destruktivac u veznom su pod mus. Napad imaju, odbranu manje-vise.
Sta je sa Riom? Je l' ide na kraju sezone definitivno? Citao sam da vjerovatno ide u West Ham.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
richa je napisao:
Ali problem je njegova cijena (oko 40 miliona €), za te pare se dovede i Kros (ili Getce, Ganso, Hamsik ili neko od te mladje raje) i defanzivni vezni tipa Tiote...A svaki od njih mora proci period privikavanja isto kao i Snajder. Tako da mi, ako ce se davati velike pare za jednog igraca (ja mislim da tih para nema i da skrti Ferguson nece sigurno dati za Snajdera tolike pare, jer da je mislio dati dao bi ljetos), bolje djeluje dati za Modrica covjek igra dosta u EPL i nema privikavanja, a uopste nije los (jedino nema suta :confused3: )...

Мислим да се Снајдер може довести за мање пара, а и неки пеиод прилагођавања му такође неће требати, у Интеру је одмах направио бум. Он је провјерен играч, за разлику од набројаних, и играо је врхунске утакмице. А о цијени не би требао размишљати, какви се све балвани плаћају по 30 милиона евра. Модрић јесте добар, али није калибар за Јунајтед, он није неко ко би могао потегнути кад не иде, а Снајдер је бар за двије класе бољи од Модрића, за којег је Челзи нудио много.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovaj momak se traži za zadnjeg veznog...

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Snajder bi bio idealan za Mančester! Provjeren i dokazan igrač koji se ne boji jakih utakmica, za razliku od nekih kojih nema nigdje kad zagusti.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Мислим да се Снајдер може довести за мање пара, а и неки пеиод прилагођавања му такође неће требати, у Интеру је одмах направио бум. Он је провјерен играч, за разлику од набројаних, и играо је врхунске утакмице. А о цијени не би требао размишљати, какви се све балвани плаћају по 30 милиона евра. Модрић јесте добар, али није калибар за Јунајтед, он није неко ко би могао потегнути кад не иде, а Снајдер је бар за двије класе бољи од Модрића, за којег је Челзи нудио много.

Ako bi tako bilo ja nista protiv nemam. Medjutim, poznavajuci Fergusona i njegovu politiku da ne kupuje u januaru igrace onda sumnjam da ce ikog da dovede. Mada opet ima i druga strana medalje, kada su prosli put ispali ovako rano iz LS u januaru su dosli Vidic i Evra, a svi znamo i sta su i ko su i kakvi su igraci.
Tako da ipak vjerujem da ce presuditi razum (ako nije previse posenilio) i da ce dovesti nekog, jer vezni red je totalno kriticna tacka u timu...
Pored tog dovodjenja dva vezna igraca, na ljeto se obavezno treba otarasiti BerbatOFFa i Evansa, dva najveca panja u ekipi. Ovog drugog pogotovo.
Jos ako bi Berbatova uspio ugurati u neku trampu za nekog, to bi bilo najbolje.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:08 
Bič božji
Bič božji

Konačno prava partija Mančestera, puno prilika, akcija i 4 gola. Sad još odraditi do Nove godine ova četiri lakša protivnika i sustići Siti, koji će kiksnuti bar jednom do tad. Onda viditi da se dovedu jedan-dva dobra igrača, a u tom će se oporaviti i Ćićarito, Kleverli i Rafael, pa će se nekako i moći. Još, da se nekako riješiti Dimitra i Džonija, a možda i mrtvog Kerika i puna kapa. Ja bih volio viditi Subotića, taman da odmjeni Vidića, plus još jedan veznjak.
Persi zabi dobar gol, nije normalan čovjek.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Persi majstor.
Mozda i najbolji na toj poziciji. Genijalan je covjek. 15. gol sezone.

P.S. Deni, 35 :) Bilo je i 37.
Zvijezde dana su Baptista, Ruud, Cazorla, Tulalan, Demikelis, Hoakin....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:27 
Bič božji
Bič božji

Satra Persi, jebo mater svoju. :D

Da li mi je osjećaj varljiv ili si to igrao sa puno moćnom Malagom? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Persi ako nastavi ovako do kraja sezone, sledeću sigurno neće dočekati u Arsenalu. Već vidim kako Abramovič ili onaj arapin iz Sitija kešira 40-50 milki, evra naravno. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Pekmen je napisao:
Persi ako nastavi ovako do kraja sezone, sledeću sigurno neće dočekati u Arsenalu. Već vidim kako Abramovič ili onaj arapin iz Sitija kešira 40-50 milki, evra naravno. :D

Ko onda od igrača svjetske klase ostaje u Arsenalu? Dosta oni kaskaju za Čelzijem, Mančesterom itd..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]