banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 08:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2011, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ja sam igrom prezadovoljan:) izgleda da su neki pogresno protumacili moj prethodni komentar(a mozda se i ja nisam najbolje izrazio). veliki sam fan RPG igrica. trenutno sam lvl23. archering72, sneaking58, lockpicking51. od ostalih razvijam samo smithing i alchemy. magije nikad ne koristim. volim da igram polako i da ubijam tiho:)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2011, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
šta ste vi sve napisali. Postoji nelinearna igra koju je napravio (gle čuda) upravo bethesda - fallout 3, a o fallout new vegas ne treba govoriti. O dragon age origins ili stalkeru isto tako. U skyrimu su questovi razbacani po mapi ali to nije nikakav plus. Bahamute, zar te tako vrijeđa napadanje na skyrim. Ja ne napadam rpg nego ovu igru. Što se tiče obliviona, druže moj, oblivion je nešto jednostavniji od morrowinda ali je skyrim jednostavniji od obliviona. Što se tiče obliviona, nemam namjeru da pravdam. Isto velik eksterijer sa jednoličnim enterijerom u kojem se dešava većina igre. Igre dosta starije od skyrima imaju kompleksniji gameplay. Šta je sad. Da bi igra bila dobra ne smiješ u njoj mozak koristiti. Objesi se odmah.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2011, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Brate bez uvrede ali dosadio si sa ovim hejtovanjem ... Ne svidja ti se igra, kapiramo ... Ako ti je toliko dosadna i glupa igra, zasto se zamaras pisajuci po ovoj temi ?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2011, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
A ljudi...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2011, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gamer je napisao:
Brate bez uvrede ali dosadio si sa ovim hejtovanjem ... Ne svidja ti se igra, kapiramo ... Ako ti je toliko dosadna i glupa igra, zasto se zamaras pisajuci po ovoj temi ?

Brate bez uvrede ali si dosadio s pokušajima da glorifikuješ đubre. A ako misliš da ja bez razloga mrzim igru, dokaži to. Dosad su ti pokušaji jadni. Da sumiramo sve ukratko: grafika je prosječan konzolaški port - ništa neviđeno. Gameplay je kopiran i pojednostaljen iz bprethodnika, priče su banalne i hiljadu puta prepričane. Ta igra može nositi epitet hita među ljubiteljima serijala, ali nsvaki ljubitelj serijala i prije nego odigra Skyrim zna otprilike kakva je to igra. Ni jedan jedini razlog da se nazove prejakom igrom. Za današnji standard to je prosjek a za nekadašnji gejming to je čak i ispod prosjeka, usudio bi se reći i toliko napričanom grafikom. Evo, sve istina. Zašto onda misliš da "hejtujem"...

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 00:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
a zasto uopste i kome ti pokusavas dokazati da igra ne valja. igra se svidjela 95% posto ljudi koji vole igrati rpg igre, oni koji su je probali i svidjela im se ovi postovi nece ubjediti da odustanu od igranja; onima kojima se ne svidja nece je ni igrati a oni koji je nisu probali ce vjerovati vise online review-ima (nego misljenju jednog clana foruma) a vecina glavnih site-ova koji se time bave je smatra jednom od najboljih igara ove godina ako ne i najboljom

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
bethesda - fallout 3 jeste dosta nelinearnija igra od bilo kojeg dijela ES-a.
To ne znaci da ovi ne valjaju nego samo kazem :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 10:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lemi_93 je napisao:
a zasto uopste i kome ti pokusavas dokazati da igra ne valja. igra se svidjela 95% posto ljudi koji vole igrati rpg igre, oni koji su je probali i svidjela im se ovi postovi nece ubjediti da odustanu od igranja; onima kojima se ne svidja nece je ni igrati a oni koji je nisu probali ce vjerovati vise online review-ima (nego misljenju jednog clana foruma) a vecina glavnih site-ova koji se time bave je smatra jednom od najboljih igara ove godina ako ne i najboljom

Griješiš. Ja sam dokazao da igra ne valja a vi mene uvjeravate da je igra dobra. A nemate ni jedan argument. Kako igra nema nekih pozitivnih strana igra ne može biti prejaka, jednostavno ne može. Pošto je vama igra prejaka to je samo dokaz da Ljudi, tvorci idejnog koncepta skyrima, manipulišu s vašim umovima. Naravno, vi ćete se rađe ubiti uvjeravajući mene da je igra dobra nego da priznate da ne znate odrediti šta je dobro a šta nije, nego vam to neko mora reći. I vi ćete povjerovati u to bez obzira na sve. Lijepo vas pitam opet. Kažete da je dobra grafika. Nije, možemo je upoređivati sa igrama starim pet godina. Čak i iz tog perioda ima relativno dosta igara koje bolje izgledaju. Priča. Takođe, samo kopiraju prethodnike. Gameplay. Da su bar kopirali prethodnike pa u redu, nego su gameplay pojednostavili igru u odnosu na prethodnike. Reci ti meni, ne procent ljudi kojima se sviđa igra, nego zašto se igra tebi sviđa.

Ne zaboravi nas.

Poslednji put menjao Toljaga dana 09 Dec 2011, 10:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
bethesda - fallout 3 jeste dosta nelinearnija igra od bilo kojeg dijela ES-a.
To ne znaci da ovi ne valjaju nego samo kazem :)

Nije stvar u tome da igra ne valja. Skyrim je dugo najavljivan. Osim toga bethesda su obećali novi endžin, znači novu igru. Reci ti meni da li je o novi endžin.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema potrebe da ti govorim :)
Igra nije losa ali sam ja vise ocekivao od necega sto se dugo i pompezno najavljivalo.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam očekivao i manje. Srećom, igra bar vidi višejezgarne procesore.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Toljaga je napisao:
lemi_93 je napisao:

Griješiš. Ja sam dokazao da igra ne valja a vi mene uvjeravate da je igra dobra. A nemate ni jedan argument. Kako igra nema nekih pozitivnih strana igra ne može biti prejaka, jednostavno ne može. Pošto je vama igra prejaka to je samo dokaz da Ljudi, tvorci idejnog koncepta skyrima, manipulišu s vašim umovima. Naravno, vi ćete se rađe ubiti uvjeravajući mene da je igra dobra nego da priznate da ne znate odrediti šta je dobro a šta nije, nego vam to neko mora reći. I vi ćete povjerovati u to bez obzira na sve. Lijepo vas pitam opet. Kažete da je dobra grafika. Nije, možemo je upoređivati sa igrama starim pet godina. Čak i iz tog perioda ima relativno dosta igara koje bolje izgledaju. Priča. Takođe, samo kopiraju prethodnike. Gameplay. Da su bar kopirali prethodnike pa u redu, nego su gameplay pojednostavili igru u odnosu na prethodnike. Reci ti meni, ne procent ljudi kojima se sviđa igra, nego zašto se igra tebi sviđa.

Toljaga bas ga lupas. Je li te cura ostavila zbog skyrim ili si dobio otkaz sa posla pa sad krivis igru? Ili si jedan od onih "hejtera" nezadovoljnih zivotom.

Nisi dokazao nista. Tvoj argument zasto 95% ljudi smatra da je igra odlicna i da uzivaju u svim carima iste jeste da bethesda manipulise umovima igraca, i da 95% igraca zapravo ne uziva u igri, nego je igraju jer su tvorci skyrima usli u njihove umove i ne dozvoljavaju im da prestanu da igraju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Toljaga je napisao:
Griješiš. Ja sam dokazao da igra ne valja a vi mene uvjeravate da je igra dobra.

Ako nastaviš biti ovako naporan opet ćeš biti banovan. Tebi se igra ne sviđa ali nemaš pravo tjerati druge da se i njima ne sviđa. Možeš jednom reći da ti se ne sviđa i navesti razloge ali ne smiješ iznova vrtiti istu priču i nagovarati druge u svoje mišljenje. Koliko ti uopšte imaš godina kad ne znaš da je utisak o igrama i mnogo čemu drugom individualna stvar?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Evo ja nisam ni igrao ali nakon toljaginih komentara mi se igra i ne svidja...
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti w@altere suti...davio si morovindom ljude 5 godina :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Biti ili ne biti vukodlak...pitanje je sad?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4z9TdDCWN7g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
kad smo kod Skyrima moram reći da je i mene smorio brzo. Došao sam do petog levela i ne da mi se više igrati ali ne mogu previše igrati zbog obaveza, a i inače igrice imaju tendenciju da mi dosade brzo...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sto je najgore...igram i ja, level 23, ali sto rece Panzer, dosadilo vec...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Jedna tuzna vijest za toljagu

http://www.b92.rs/tehnopolis/gejming.ph ... _id=565114

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]