banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2011, 12:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Super!

Znaci od sledece jeseni revija evropskih velikana u Banjaluci,i to 5 utakmica!! Barcelona,Kiel,Atletico Madrid,Cehovski Medvjedi,Hamburg.....

Konacno...ovo vise dokurchilo,svake godine jedna evropska utakmica i ajd zdravo :(

Titula se ne smije ove godine oteti,a sledecu sezonu polovicu para koje za rukomet uzima ZRK Borac preusmjeriti na RK BOrac i Bog da nas vidi,a cure nek to malo ganjaju onako poluamaterski,i tako to nikoga ne zanima a uzimaju pola gradskih para za rukomet i imaju platu 2000 maraka.

A ne treba zaboraviti ni da je 2013 ono svjetsko prvenstvo u rukometu za juniore,tako da ce Borik biti renoviran,pa podloga,ovo,ono....Unaprijed se radujem.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
slager kazes borik ce biti renoviran,jel ima negdje malo vise o tome,sta ce se raditi?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 13:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
mislim da je svima jasno da Borik treba(mora) biti renoviran ako zelimo igrati evropske utakmice,krenuvsi od rasvjete,ozvucenja,ulaza u dvoranu,renovirati svlacionice..................sto se podloge tice,mislim(nisam siguran) da je dozvoljeno da se igra na parketu i dalje a da je ova plastika samo opcionalna,znaci nije pod moranje.

da bi se dvorana sredila za ligu sampiona trebale bi se lijepe pare pljunuti,nesto kao Gradski kada se renovirao pred Lozanu,s tim sto ne bi trebalo bas toliko para jer je dvorana sama po sebi manja od stadiona.
dvorana kakva je sada ne ispunjava ni najminimalnije uslove za odigravanje pravih evropskih utakmica

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 13:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne moze se Liga sampiona igrati bez prave,vrhunske podloge.

A kad krece renoviranje dvorane-ne znam!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Schlager je napisao:
Super!

Titula se ne smije ove godine oteti,a sledecu sezonu polovicu para koje za rukomet uzima ZRK Borac preusmjeriti na RK BOrac i Bog da nas vidi,a cure nek to malo ganjaju onako poluamaterski,i tako to nikoga ne zanima a uzimaju pola gradskih para za rukomet i imaju platu 2000 maraka.

al zaboravljas da je Nada Tesanovic u ZRK tako da tesko da ce ta sredstva da se preliju ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
дворана треба баш право реновирање! мада имам осјећај да и ако се буде то радило да ће нешто збрзити чисто да испуне најминималније услове, пошто је велика фрка за паре у буџету
иначе већ сада за редовне трошкове у дворани из буџета одлази 1,2 милиона. што ми никако не иде у главу да је потребно толико пара за редовна одржавања и плаћање термина клубовима

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

и да споменем још нешто. ми већ причамо о ЛШ, а још нисмо ни дошли до борбе за титулу. тежак је пут пред нама. Босна јесте у дуговима, али далеко од тога да ће се они предати без борбе...
мада сада имамо највећу прилику да узмемо титулу, и мислим да можемо, само не смије да се деси да се то олако схвати па да се онда не дај Боже опечемо

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ma daleko smo mi od titule, da se danas igra sanse bi bile mozda na nasoj strani 55-45, i ako ne primaju plate njihov sastav se ne rasipa, svi su jos tu,bili bi smo mozda blagi favoriti samo zbog njihove nemotivisanost,ipak je tesko igrati bez para, ne znam tacno kad je zavrsnica prvenstva,a znam da nije ubrzo, do tad ko zna sta ce biti,mozda se i mi raspadnemo, plate nasih igraca za danasnja vremena nisu nikako male,ne daj boze da neko zavrne slavinu.
E kad bi mogli ovu situaciju da iskoristimo pa da privolimo mladjeg Karacica to bi bio dzekpot :), da Djogo ispravi svoju gresku kad su mu uvalili pogresnog,bar se tako prica :D....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

управо тако. још свашта се може десити до завршнице првенства.

А сад бих хтио да напишем нешто о тренеру. Ово је мој пост од 11.јула ове године:
Шајин je napisao:
него имам једно питање за пендулу али и за остале форумаше. какав вам је тренер Марковић? да ли сте задовољни његовим радом или сматрате да би Борац требао неког бољег тренера да ангажује? чисто ме занима ваше мишљење
Поставио сам то питање јер ми се још тада нису допадале неке Маркине тактичке замисли, па сам хтио да видим је л' то нешто није у реду са мном или има још људи који размишљају слично попут мене.
У вези ове утакмице са Арагоном допало ми се оно када се у два наврата играо пресинг у одбрани са високо постављеним играчима, али ми се не допада ова наша тренерска демагогија да се игра само на бекове! Или оно када је 2 пута Карачић морао да чува њиховог пивота?! такође мислим да је морао да увиди да код њих највише опасности долази од оног ћеле и да се мало припази на њега и да можда постави фластера на њега. не знам не знам, нисам баш задовољан. када ја као обични лаик видим да се неке ствари не раде како треба...

искрено, надам се да сам само превише параноичан

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehe ti bas ne gotivis Marku, a ja nemam neko specijalno misljenje,nit mi mirise niti smrdi,boljih strucnjaka od njega u Bih ima,boljih trenera u novijoj istoriji je bilo, on je dobar motivator,zna igracima dici samopouzdanje,al nekad mu isplivaju neki seljacki maniri pa ispadne i smijesan.
Za mene su puno veci strucnjaci bili Abas Arslanagic i Zoran Dokic al dobro ova godina mu je odlucujuca ako se ne uzme titula on ce biti jedini krivac.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pendula, dobar je i ovaj Karačić. Jest malo salbiji, ali meni je on baš gotivan igrač. Nek obojica igraju. :D
A renoviranje dvorane je stavrno pod moranje. Ali vjerovatno je u planu, pošto će se igrati ovdje to prvenstvo. Mene trenutno nervira ono mrtvo ozvučenje, jer se ništa ne razumije kad onaj lik priča. A i već duže vrijeme dvorana nam je i golubarnik. Ne sjećam se kad sam zadnji put bio tamo a da nisam vidio golubove gore po krovu. Mislim da će se to srediti sve za iduću godinu. Joj ako budemo igrali LŠ ... 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Abas Arslanagic i Zoran su bili u Borcu i nisu nista napravili, treba i Marki dati sansu. Sto se tice taktickih rijesenja nije sve tako jednostavno, kad budem imao vremena za duzi post posebno cu ti odgovoriti na tu igru na krila

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:56 
Bič božji
Bič božji

Pa ima šansu. Nek osvoji titulu. Ima mnogo bolji tim nego što je bio prije. A ja mislim da on nije neki trener, ali šta ćeš.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pendula, dobar je i ovaj Karačić. Jest malo salbiji, ali meni je on baš gotivan igrač. Nek obojica igraju. :D

Ma jest i ja ga gotivim,samo mi bila smijesna prica, i mislim da je on dosta napredovao u Borcu,prvu godinu nije pruzao ni blizu partije kao sad,dok mu je brat bio mladi reprezentativac Hrvatske a sad je i on dobio poziv za Bih i mislim sasvim zasluzeno,plus ekstra je momak...
A i ja sam mislio da obojica igraju bili bi palklen tandem,Igor je bio odusevljen prosle godine navijanjem u Boriku protiv njih, govorio je mi da imamo ovakvu publiku dobili bi vas 10 razlike,ali nemate zato vam je ulaz protiv barselone dzabe,zato se i gasite :)...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 15:00 
Bič božji
Bič božji

Sjećam se da nas je on razmontirao prošle godine. Stvarno bi bilo dobro kad bismo ga nekako privolili da dodje. Nešto preko buraza pokušati. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Abas Arslanagic i Zoran su bili u Borcu i nisu nista napravili, treba i Marki dati sansu. Sto se tice taktickih rijesenja nije sve tako jednostavno, kad budem imao vremena za duzi post posebno cu ti odgovoriti na tu igru na krila

Da ali dacu ti samo mali primjer stanja tada, Neso Golic je imao platu u Bosni 6000 eura a igraci Borca oko 2000 km, Grahovac je trazio od kluba da mu pomognu da digne kredit,ne da mu daju pare,igrao bi u Borcu za puno manje para, medjutim nije se moglo, a u Bosni je branio za 8000 km....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 17:24 
Bič božji
Bič božji

Meni reče jedna cura sad na ovoj posljednjoj utakmici da Obradović ima 5.000 platu. Vjerovatno i Trivundža, Djukić i Hans nemaju ništa manje. Što neko reče, biće problema ako se zavrne slavina.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pendula je napisao:
...
E kad bi mogli ovu situaciju da iskoristimo pa da privolimo mladjeg Karacica to bi bio dzekpot :), da Djogo ispravi svoju gresku kad su mu uvalili pogresnog,bar se tako prica :D....

:lol:

koja podla recenica :D al...

Citiraj:

sta kaze a cure neka ganjaju poluamaterski :lol:
Dok je Tesanovicke nece to tako ici, ali i ne treba, i one su zasluzile da im se pomogne, mozda eventualno "pravednija" raspodjela ...
kada se donese zakon o sportu, pisao je o tome RS bolja polovina na temi o budzetu onda ce neki sportovi otici u amaterizam, a do tada neka se gura...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=8

Ovdje bi sad trebao poceti prenos utakmice iz Skoplja protiv Vardara.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Na poluvremenu +3 za Vardar.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]