banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 14 Nov 2011, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
pa onako, uglavnom ganjanje po ulici i nogatanje :D pokoji promaseni udarac u glavu hehhee ...sta ces, sitni su sati i nema se energije :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Citiraj:
Radnik banjalučkog preduzeća "Kompeks" Marko B. lakše je povrijeđen juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Bulevaru srpske vojske u Banjaluci, potvrđeno je u policiji.

Do nesreće je došlo juče oko 14 časova, kada je Marko B. automobilom "tojota auris" udario u autobus kompanije "Ivić".

U policiji su dodali da će uzrok nesreće biti poznat poslije vještačenja.

Marko B. je, navodno, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stražnji dio autobusa, koji je bio parkiran preko puta preduzeća "Autoprevoz", a na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja.

(Glas Srpske)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Zna li neko šta se desilo jutros na autoputu? 3 vozila hitne, kolaps na starom putu ...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
спаја се мост у залужанима,навукли су некакве дизалице,па треба простора и времена да се заврши....

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сад сретох другарицу у граду, иде к`о избезумљена.

Каже да јој је погинуо друг у удесу, и још неки лик са њим...

Нисам је могао ништа више питати...

Зна ли неко шта је у питау?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:?
Prerano je narod poceo da "krstava" autoput.
Rekose mi, koji dan pred otvaranje, 3 momka (navodno policijska inspektora) su samo projurili i preletili preko onog nasipa na "kraju" autoputa i sva trojica zavrsili tesko povrijedjeni.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
јан_де je napisao:

jutros tri vozila hitne...danas jos dva...radi se autoput...potpuni kolaps...ne znam uopste nista o udesima samo znam da se radi vijadukt u zaluzanima....

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
neka nama autoputa

on nam dodje ko prirodni filter

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Je l' jos uvijek nema nikakvih vijesti o toj saobracajci koja se desila?
Ili je to ono, sve je divno-krasno, autoput radi kao singerica, nista se ne brinite, cak je i na nesrece imun.
Znam da je za ovaj prvi slucaj, koji sam ja spomenu, Cadjo direktno zabranio da izadje u medije posto su u pitanju sinovi nekih guzonja koji su tu bili sluzbenim automobilom, bez icije dozvole.

Citiraj:
neka nama autoputa

on nam dodje ko prirodni filter

Ruzno rec', al' ima i toga
Steta mladih zivota samo koji odose ubudale

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:( :( :(

jaki mediji

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
јан_де je napisao:

vjerovatno je ovo u pitanju, Sipovo ...

http://www.banjalukalive.com/hronika/si ... sreci.html

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
404_forbidden je napisao:

vjerovatno je ovo u pitanju, Sipovo ...

http://www.banjalukalive.com/hronika/si ... sreci.html

Zna li neko vise o ovoj nesreci, odakle su momci? Znam nekog ko se tako zove :(

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vladimir Jovic je bio aspolvent na Gradjevini, iz Sipova je momak, a ovog drugog ne znam.
Jebiga.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Stravična saobraćajka: Poginule tri djevojke i vozač golfa

ISTOČNO SARAJEVO - Četiri lica su poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica-Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići, opština Sokolac, rekla je Srni portparolka Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Tešićeva je navela da je u nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa, učestvovalo putničko vozilo "golf A5" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.G /38/, a u vozilu su se nalazile tri 19-godišnje djevojke čiji su inicijali N.D., S.K. i M.D.
Ona je dodala da je policija po izlasku na lice mjesta djevojke pronašla van vozila.
Prema njenim riječima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta. Vozilo se u momentu saobraćajne nesreće kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.
Tešićeva je dodala da je završena prva faza uviđaja, a druga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći.
Nastradali su po naređenju dežurnog tužioca prevezeni u bolnicu Kasindo radi vršenja daljih radnji.
Srna nezvanično saznaje da je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tokom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ukupno 10 osoba je poginulo za vikend na BH cestama.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
dtkbl je napisao:
Stravična saobraćajka: Poginule tri djevojke i vozač golfa

ISTOČNO SARAJEVO - Četiri lica su poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica-Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići, opština Sokolac, rekla je Srni portparolka Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Tešićeva je navela da je u nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa, učestvovalo putničko vozilo "golf A5" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.G /38/, a u vozilu su se nalazile tri 19-godišnje djevojke čiji su inicijali N.D., S.K. i M.D.
Ona je dodala da je policija po izlasku na lice mjesta djevojke pronašla van vozila.
Prema njenim riječima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta. Vozilo se u momentu saobraćajne nesreće kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.
Tešićeva je dodala da je završena prva faza uviđaja, a druga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći.
Nastradali su po naređenju dežurnog tužioca prevezeni u bolnicu Kasindo radi vršenja daljih radnji.
Srna nezvanično saznaje da je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tokom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu

bio na licu mjesta... kad su dosli roditelji poginulih... sunac ti :S tuga, poispadali su iz auta svi :S golf se ne moze ni prepoznati... a uvidjaj je trajao do pola tri...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo gledao sad na vijestima, crni Golf 5 GTI, zgužvan ko limenka soka kad je zgaziš nogom.
Strašno... niko nije bio ni vezan, airbagovi se nisu ni otvorili.

R.I.P.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 19:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Danas po gasu, sutra u Glasu. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gleda sa na ATV vijestima, ode mladost samo tako. :(

Citiraj:
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro oko četiri časa dogodila na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje u mjestu Zasad polje poginuo je Petar Ivković (26), a teško su povrijeđeni njegovi saputnici Boško Deretić (20) i Petar Deretić (26) svi iz Trebinja.

Kako nezvanično saznajemo, Ivković je upravljajući "lančom" iz nepoznatih razloga skrenuo u suprotnu traku i nekoliko puta se prevrnuo prema rijeci Trebišnjici i zaustavio se na obali.

U prnjavorskoj stanici policije saopšteno je da je Momčilo Milovanović iz Prnjavora uhapšen jer je u noći između petka i subote na magistralnom putu Prnjavor - Klašnice automobilom "opel" usmrtio pješaka Mitra Popadića.

Milovanović je poslije udesa pobjegao sa lica mjesta. Policija je ubrzo poslije nesreće pronašla automobil "opel astra" stranih registracija i uhapsila Milovanovića.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... srece.html

Crni vikend u RS.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Citiraj:
SOKOLAC - Na Novom groblju na Sokocu danas su sahranjene Milica Dobrilović, Svjetlana Komlenović i Aleksandar Golubović, dok je Nadežda Debelnogić sahranjena na groblju u Podromaniji kod Sokoca.

Njih četvoro poginulo je u saobraćajnoj nesreći u nedjelju oko 22.00 časa u mjestu Bjelosavljevići kod Sokoca.

Opelo je ispred crkve Svete Petke na Novom groblju na Sokocu služilo više sveštenika Eparhije dabrobosanske, a sahrani je prisustvovalo više od 1 000 stanovnika Sokoca.

Načelnik opštine Sokolac Dušan Kovačević rekao je da je strašna vijest da su u jednom trenu ugašeni mladi životi, što je velika tragedija za mještane ove opštine.

Protojerej stavrofor Milorad Ljubinac je, poslije opela, rekao je da su Svjetlana, Milica i Nadežda krenule na put bez povratka, a da su njihovi roditelji, srodnici, građani i prijatelji učinili sve što mogu da se dostojno od njih oproste.

Oproštajno pismo pročitao je Mladen Delić, koji je 12 godina išao u školu sa ovim djevojkama.

Tridesetosmogodišnji Aleksandar Golubović i tri 19-godišnje djevojke - Milica Dobrilović, Svjetlana Komlenović i Nadežda Debelnogić, svi sa Sokoca, poginuli su u nedjelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica - Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići.

U nesreći, koja se dogodila oko 22.00 časa, učestvovalo je putničko vozilo "golf A5" kojim je upravljao nastradali Golubović, a u vozilu su se nalazile i tri 19-godišnje djevojke. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta.

Zbog pogibije četvoro mladih sa Sokoca, Skupština opštine je proglasila utorak, 6. decembar, danom žalosti.

Ovom odlukom naloženo je spuštanje zastave na pola koplja na svim privrednim i javnim institucijama i ustanovama na području opštine, a u svim ugostiteljskim objektima je zabranjeno puštanje muzike.

SlikaSlikaSlika

Svjetlanina smrt gubitak za sokolački sport

Preranom smrću Svjetlane Komlenović, Ski klub Glasinac, Sportsko društvo Glasinac i cijeli sportski Sokolac ostali su bez jednog od svojih najvrednijih i najuspješnijih članova. Svoj talenat u ljubav prema smučarskom sportu pokazala je već na prvim takmičenjima, prije više od 10 godina, kada je postala članica Ski kluba Glasinac.

Prošla je sve selekcije kluba i stasala u jednu od najboljih smučarki Republike Srpske. Stigla je i do reprezentacije Bosne i Hercegovina.

Upravo na dan sahrane, trebalo je da, kao članica reprezentacije, putuje na takmičenje u biatlonu, u okviru Evropa kupa, koje će se održati u Italiji, Švedskoj i Rusiji.

Nažalost, smrt je bila brža i odvojila je ovu mladu djevojku od ovog velikog takmičenja i novih uspjeha i medalja na smučarskim stazama.

- Jedino što možemo u ovom trenutku je da obećamo je da ćemo Svjetlanu zauvijek sačuvati u sjećanju. Više je nema među nama, ali će u našim srcima ostati njen dragi lik, kaže Miroslav Borovčanin, trener Ski kluba Glasinac.

Ostaće i brojne medalje koje je Svjetlana Komlenović osvojila na prvenstvima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije, na kupovima i memorijalnim takmičenjima.

Svjetlana je bila aktivna i u Planinarsko-skijaškom društva Glasinac, a u julu ove godine učestvovala je i na 48. MOSI, u ekipi Sokoca na takmičenju u planinarskoj orijentaciji.

(www.palelive.com / Srna / foto: RTV IS, Opština Sokolac)

:(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]