banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Schlager je napisao:
1-Lesinari se ne finansiraju iz budzeta,niti im je "navijac" zanimanje,i niko ih nema pravo prozivati kad negdje dodju ili ne,to je cisto stvar njihovog izbora,kao bilo koga od nas. Uostalom,oni se izjasnjavaju kao navijaci FK Borac.
2-Dragane,ne bi bilo produzetaka da smo pobjedili 10 razlike,vec bi prosao Aragon zbog vise golova postignutih u gostima.
3-Trivundza je odigrao fenomenalno,ali u pravu si da je upropastio nekoliko kontri i polukontri dodajuci lopte u ruke protivnickim igracima. Vjerovatno je to i presudilo,da smo dali tih 5-6 golova,prosli bi....
4-Ovo je za mene totalna senzacija,i svaka cast i momcima i treneru,i vama koji ste bili u dvorani. Ja nisam mogao sanjati ni da mozemo uopste pobjediti,a kamoli 10 razlike,zato i nisam otisao u salu i zajebao se!! :(
5-Koliko kosta ono govno da imamo grafiku na RTRS i znamo koji minut se igra,da se ne brukamo vise u picku materinu!!...Ovako,niti pise,niti onaj degen to redovno saopstava :angry4: :angry4: ....Pa to sranje nije sigurno vise od 1000-2000 evra!!!

Sve to mozda i stoji ali ja kad sam bio medju lesinarima mi smo isli i na rukomet,pa titulu pobjednika kupa IHF smo kao navijaci slavili u dvorani i tad smo bili navijaci BORCA mislim da je to isto,momci koji igraju za RK borac ili FK Borac nasi su i trebaju imati Lesinare iza sebe,sad sto na stadion ulaze DZABE a mozda u dvoranu trebaju da plate nesto,ovo je moje misljenje neznam jesam li u pravu, ne bi trebalo da utice hoce li navijati samo za FK ili i RK.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Svaka cast svima, od ljudi koji su bili u dvorani i koji su u pocetku bili stidljivi, ali kada je prkcrljala crveno plava krv Spanci su se sledili do igraca koji su se borili ako lavovi.

Sta reci a ne zaplakati, jedan usrani gol manje da smo primili imali bismo produzetke, da smo u Spaniji zadnje minute odradili rutinski kao sto su Spanci kod nas opet bi bilo sve drugacije.
Trivundza je odlicno odigrao, a normalno je ko odigra gotovo utakmicu bez pauza da mora praviti i greske. Po meni bio je najkonstantniji igrac kod tokom cijele utakmice.
Karacic prvo poluvrijeme dobro odigrao, u drugom bi se usudio reci, najlosije njegove poluvrijeme. Kod Obrada obrnuto, prvo ga nigdje nije bilo, u drugom kada je eksplodirao Lozana se cesao po glavi 8) ...
Nasusno nam je potreban desni bek, vidi se iz aviona, Triva i Kara su srednjaci tipicni, mogu rotirati ali nisu klasicni sutaci razbijaci...sa takvim jednim igracem ima da gazimo bez stajanja...
Sta reci na najgluplji gol u istoriji rukometa, onaj lob usrani kada je bilo stani pani, a poslije toga sudije vec digle ruku a njihov bek spuca pod precku golcinu...o jebem te nesreco...Sta reci na zalizanog konja iz Danske osim napusi se smecaru skandinavski...

I sta reci na Vranjesa mrcinu, jbg normalno da je htio najbolje, ali mrcina se okliznula ili bio prespor prvi korak, obrisao je parket Spancem :D ...ali to nas je iskljucenje kostalo mozda i utakmice, jer sa jednakim brojem igraca minut i pol do kraja bilo je moguce, onda kratak pas Trivundze...jebes ga...

Sto se tice navijanja i atmosfere bilo je odlicno.
Jedina je zelja da protiv Bosne dvorana prokljuca od prve minute kao zadnjih 15 minuta protiv Spanaca...
I posjeta je odlicna bila, sta ce nam prepuna dvorana koja kada se proderes gleda te kao da su ubio nekoga, a vrhunac je iskomentarise vidi onog uligana...u dvorani bilo 2000 Borcevaca koji su napravili pakao kada je bilo potrebno...bolji 2000 Borcevaca nego 5000 fensera... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mika mora igrati vise. U odbrani je covjek nas najbolji igrac.
A u napadu je jako agresivan. Ne znam je l' neka omanja povreda u pitanju, pad forme, nezalaganje na treninzima ili nesto deseto, pa ga Marka jako malo koristi u zadnjih 4-5 utakmica.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Taško, to se i ja pitam. Ali i dalje mislim da on nije neki kvalitetan trener.
Samo bih još dodao da je Ljubičić ćaća igirce. Čovjek je lud.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ko su Mika i Ljubičić ?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Domene, Ljubišić je u pitanju. Mika je Mikić.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ko su Mika i Ljubičić ?

Ljubicic je greska Denijeve tastature, ali ko je Mika?!
Sram te bilo.
(Lijevo krilo. Igra u Borcu odavno. I buraz mu je igrao takodje, ali je buraz odustao, nazalost, od tog sporta)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rijetko sam ja na rukometu,dodjem kad je Bosna i Izvidjac,bio sam na Tatabanji,Ankari,Sandefjordu,Buducnosti,znam vecinu igraca,ali ne znam bas sve...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za kojeg igraca Borca se veze anegdota, kad je trebao preci u neki veliki klub, ako ne iz Francuske, i kad su ga hvalili saigraci i trener njegov pred starim, na nekoj veceri, i govorili kako moze skociti s loptom u gol, iz mrtvog ugla suta itd. da je stari izvalio:"Jebo to, ja kad sam bio njegovih godina, ja sam imao otkos 2 metra!".

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Да ли је неко синоћ случајно снимао утакмицу?

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
GanDra je napisao:
Да ли је неко синоћ случајно снимао утакмицу?

Ja imam nekoliko snimaka sa tribine i stavicu ih u toku dana. Na njima se bas dobro vidi atmosfera na tribinama. Televizijski prenos nemam.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Posaljite mail RTRS i stavice na sajt sigurno,tako su uradili i protiv Nexe-a

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
кад се игра та завршница ове бих лиге и на који начин ће се играти? оће бити систем као код кошарке или нешто друго?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Три првопласиране екипе из Премијер лиге која је сада у току пласираће се у завршницу првенства заједно са Борцем, Босном и Извиђачем. Играће се двокружни систем, значи 10 кола, а то почиње, чини ми се, чим ова Регионална заврши, значи негдје почетак априла.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hirosima je napisao:

Sve to mozda i stoji ali ja kad sam bio medju lesinarima mi smo isli i na rukomet,pa titulu pobjednika kupa IHF smo kao navijaci slavili u dvorani i tad smo bili navijaci BORCA mislim da je to isto,momci koji igraju za RK borac ili FK Borac nasi su i trebaju imati Lesinare iza sebe,sad sto na stadion ulaze DZABE a mozda u dvoranu trebaju da plate nesto,ovo je moje misljenje neznam jesam li u pravu, ne bi trebalo da utice hoce li navijati samo za FK ili i RK.

по овоме се види колико си далеко од правих информација. боље је паметно ћутати него овако лупати.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Hirosima je napisao:
Schlager je napisao:
1-Lesinari se ne finansiraju iz budzeta,niti im je "navijac" zanimanje,i niko ih nema pravo prozivati kad negdje dodju ili ne,to je cisto stvar njihovog izbora,kao bilo koga od nas. Uostalom,oni se izjasnjavaju kao navijaci FK Borac.
2-Dragane,ne bi bilo produzetaka da smo pobjedili 10 razlike,vec bi prosao Aragon zbog vise golova postignutih u gostima.
3-Trivundza je odigrao fenomenalno,ali u pravu si da je upropastio nekoliko kontri i polukontri dodajuci lopte u ruke protivnickim igracima. Vjerovatno je to i presudilo,da smo dali tih 5-6 golova,prosli bi....
4-Ovo je za mene totalna senzacija,i svaka cast i momcima i treneru,i vama koji ste bili u dvorani. Ja nisam mogao sanjati ni da mozemo uopste pobjediti,a kamoli 10 razlike,zato i nisam otisao u salu i zajebao se!! :(
5-Koliko kosta ono govno da imamo grafiku na RTRS i znamo koji minut se igra,da se ne brukamo vise u picku materinu!!...Ovako,niti pise,niti onaj degen to redovno saopstava :angry4: :angry4: ....Pa to sranje nije sigurno vise od 1000-2000 evra!!!

ti si tada bio u vulturesima i vjerovatno si ovjerio cuveni osijek,i na finalu kupa si bio medju najludjom rajom sa maramom oko glave i u tvoje vrijeme se vjerovatno zvizdalo kada protivnik ima napad........U TVOJE VRIJEME!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
Hirosima je napisao:

по овоме се види колико си далеко од правих информација. боље је паметно ћутати него овако лупати.

Citaj sinko :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
Hirosima je napisao:
Schlager je napisao:

ti si tada bio u vulturesima i vjerovatno si ovjerio cuveni osijek,i na finalu kupa si bio medju najludjom rajom sa maramom oko glave i u tvoje vrijeme se vjerovatno zvizdalo kada protivnik ima napad........U TVOJE VRIJEME!!!

Da u moje vrijeme o tome i pricam, u moje vrijeme smo navijali za Borac,pa i da je bio pikado klub Borac ja bi navijao za njega a vjerujem u moje vrijeme bi se nasao jos neko kao ja,dok je sad neko drugo vrijeme,jebi ga.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lyJg8JgxAJU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sve to mozda i stoji ali ja kad sam bio medju lesinarima mi smo isli i na rukomet,pa titulu pobjednika kupa IHF smo kao navijaci slavili u dvorani i tad smo bili navijaci BORCA

Meni se sve cini da je tad bio vec poceo rat,ili bar one rezerve prije rata,uglavnom znam da sam ja vec sigurno tada bio na terenu u uniformi,pa me cudi i to sto pises da su Lesinari bili u dvorani.

Mozes li mi naci tacan datum odigravanja te utakmice sa CSKA u Boriku kad smo uzeli Kup IHF,cisto da malo poslozim neke stvari u svojoj glavi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]