Evo da i ja napisem svoje vidjenje utakmice...
Krenuo sam na utakmicu u velikoj euforiji,nadajuci se da mozemo da stignemo tih 10 razlike,dok pobjedu nisam dovodio u pitanje niti jednog trenutka.Pocelo je stvarno dobro 5:3,kasnije i 8:5,a onda je uslijedila Ivina greska pri dodavanju ka Stanku kojem je ispala i onda su oni cini mi se dobili igraca vise.Sve u svemu 9:6,pa 14:10 na poluvremenu. Imali smo 4-5 totalno glupih pocetnickih gresaka,Triva,Obrad,Djuka,Pana,Ivo,ma ne znam vise ni ko nije a ko jeste
Drzali smo svojih 4-5 razlike veci dio drugog poluvremena...dodjemo do 6,primimo onaj glupi gol i sta da se radi. Onda dobijemo igraca manje naravno,jbg.Ali pored svega toga smo uspjeli doci do +9 i stvarno smatram da ono zadnje iskljucenje nije morao svirati.Odbranili smo se i Triva je morao baciti onu loptu Djuki,presjekli su Spanci i zavrsilo je na kraju 9 razlike.
Odlicna utakmica,sjajna atmosfera.Simpatizeri su pokazali kakva se atmosfera u dvorani moze napraviti i bez Lesinara,jer da su oni bili ne bi mogli ni zvizdati ni derati se,jer se to ne bi culo,al to je vec neka druga prica...
Samo mogu reci da Aragon moze zahvaliti Bogu,sreci i Dancima na prolasku dalje.Mislim da nikad u istoriji rukometa nijedan trener nije dobio brze zuti karton...Marka ga je dobio u prvoj minuti

(ako sam dobro vidio,jer je i kasnije sudija pokazivao zuti prema klupi)...i da,obavezno za LS moramo nauciti francuski,njemacki,spanski,skandinavski i italijanski(bar neke osnovne pojmove) da mozemo i sudije prozivati
Zna li se kad igramo protiv Tatrana i Metaloplastike u Sehi i kad pocinje drugi dio vec pomenute lige ?
SVAKA CAST MOMCIMA !!!