banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2011, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zato sto su gamad, umisljena nacija, Angela Merkel i tako dalje.
I nije nas nekoliko.

Kontam da Portugalci mogu ladno ostati kod kuce. Vise sanse dajem Dancima nego njima. Nadam se da ce Danci otkinuti bod Holandjanima ili Njemcima i nekako na frku proci dalje.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Bogami, sumnjam u takvo što. Iako nerado priznajem, Portugal ima šanse da se umiješa u borbu za prolaz, ali će Danska da razočara. I na SP sam očekivao od njih nešto, pa su odigrali loše.

Navijam za Italiju, kao i uvijek kad nema Srbije, ali sad je tu i poseban motiv :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja nemam neke posebne simpatije.
Od svoja dva hejterska boda, jedan cu iskoristiti na Njemcima i po pola boda na Italijanima(jer uvijek nekako izmigolje i kad zasluze i kad ne zasluze) i na Francuzima(jer su padavicari. Vuku mi malo na Arsenal i njihov mrljavluk. A i svega ima sem Francuza).
Ostalima(Spanija, Holandija, Engleska, Rusija, Danska, Ceska, Grcka...) neka je sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 14:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zašto bih volio Švabe? Ne vidim ni jedan valjan razlog. Prvo: smradovi su, drugo: puno puta su osvojili razna prvenstva, a nisu tolika sila, sve nešto povuci potegni, treće: pola raprezentacije nisu Njemci, a ne volim takve zemlje. Cijenim Španiju zato što igraju Španci, mada ih uopšte ne volim.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eh, sad, Švabe nisu sila? Ja ih ne volim posebno, ali im se divim, njihova fudbalska filozofija mi je impresivnija od brazilske, koja se svodi na suvi talenat. Njemci su, bez pretjerivanja, izmislili fudbal za 90% zemalja na svijetu, kod njih nema kukanja, nema glupih izgovora, oni osvajaju trofeje i kad realno imaju lošiju ekipu. Ako na stranu stavimo Brazilce, koji, da su ozbiljniji, osvajali bi svako SP, Njemačka je najbolja ekipa ikada.

A već smo u par navrata pričali o Nijemcima i "Nijemcima" - ne može se porediti Španija, koja nije imala ni približno toliki stepen imigracije, sa Francuskom i Njemačkom. Skoro svi "Nijemci" su rođeni tamo, imaju puno pravo da igraju za Njemačku i bila bi diskriminacija uskratiti im to pravo. (A i Španci su imali Markosa Senu na prošlom EP, što znači da nisu imuni na strance, jedino što nemaju toliko priliku da ih regrutuju.)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Umije Popo. Slika

Kad se sjetim SP od prosle godine. Ljudi zavrsili drugi i odbili docek kod kuce zato sto nisu zadovoljni rezultatom.

Niko nema mentalitet kao Svabe i zato im se divim.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Treci rodjace, treci!
Ja gotivim taj njihov mentalitet, "borba do zadnje sekunde", ali su mi oni ogavni. Sama nacija.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Forza Italy! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moja greska. Suldigung, sto bi rek'o Svabo.

Navijam za Italiju na prvom mjestu al' poguracu i Svabiju.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Erazmo Roterdamski je napisao:
Zašto bih volio Švabe? Ne vidim ni jedan valjan razlog. Prvo: smradovi su, drugo: puno puta su osvojili razna prvenstva, a nisu tolika sila, sve nešto povuci potegni, treće: pola raprezentacije nisu Njemci, a ne volim takve zemlje. Cijenim Španiju zato što igraju Španci, mada ih uopšte ne volim.

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 15:48 
Bič božji
Bič božji

Pekmane, ti si omanji debil, tako da ti nemam šta objašnjavati.
Popokatepetl, ne kažem da nisu sila, samo je malo puno da su oni 4 puta bili svjetski prvaci. Nisu to sve zasluženo dobili. Sjećam se finala oni i Holadnija. Ovi ih ubili sa Krojfom i ekipom, a oni na kraju pobjediše. I to za mentalitet je tačno, tu su najjači.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl, ne kažem da nisu sila, samo je malo puno da su oni 4 puta bili svjetski prvaci. Nisu to sve zasluženo dobili. Sjećam se finala oni i Holadnija. Ovi ih ubili sa Krojfom i ekipom, a oni na kraju pobjediše. I to za mentalitet je tačno, tu su najjači.

Ajd ne rise :D

Triput su bili svjetski prvaci (šta onda tek reći za 4 titule Italijana!). Ma, i ono 1954. je bog zna kako osvojeno, svi se slažu da su tad Mađari bili najbolji (mada, ionako fudbal ne bendam kao ozbiljan sport tamo negdje do sedamdesetih). Ali taj mentalitet, duh, taktika, disicplina, ali i talenat, čini ih možda i najboljom fudbalskom zemljom ikad. (Brazilce nekako posmatram van konkurencije, pa zato ovakve izjave. Čitam danas, kako je Sokrates opet završio u bolnici, kaže, vjerovatno zato što je imao problema sa alkoholom, pogotovo dok je aktivno igrao!!! A kakav je to igrač bio! Ostajem pri onome, da se Brazilci toliko ne zajebavaju, ne bi im niko prišao na dva gola razlike na SP.). Istina, uvijek su drugi bili bolji u nekom od ovih elemenata, ali što se tiče visokog nivoa u svakom od njih, tu su bez premca.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dečko, nađi dobar komad kamena pa se udari 5-6 puta po glavi. Možda izbiješ neke gluposti iz nje.
Čuj Njemci nisu ništa? O jebo te Tito, pa Švabe su izmislile fudbal, možda ne za Brazil, ali za ostatak svijeta sigurno jesu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:25 
Bič božji
Bič božji

Popokatepetl je napisao:

Ajd ne rise :D

Triput su bili svjetski prvaci (šta onda tek reći za 4 titule Italijana!). Ma, i ono 1954. je bog zna kako osvojeno, svi se slažu da su tad Mađari bili najbolji (mada, ionako fudbal ne bendam kao ozbiljan sport tamo negdje do sedamdesetih). Ali taj mentalitet, duh, taktika, disicplina, ali i talenat, čini ih možda i najboljom fudbalskom zemljom ikad. (Brazilce nekako posmatram van konkurencije, pa zato ovakve izjave. Čitam danas, kako je Sokrates opet završio u bolnici, kaže, vjerovatno zato što je imao problema sa alkoholom, pogotovo dok je aktivno igrao!!! A kakav je to igrač bio! Ostajem pri onome, da se Brazilci toliko ne zajebavaju, ne bi im niko prišao na dva gola razlike na SP.). Istina, uvijek su drugi bili bolji u nekom od ovih elemenata, ali što se tiče visokog nivoa u svakom od njih, tu su bez premca.

Mislio sam, sjećam se kad sam gledao sjećanja na svjetska prvenstva. :D
Upravu si. Samo sam htio reći da imaju previše titula, a isto važi i za Italijane. Inače, obe reprezentacije su odlične. Možda sam se pogrešno izrazio.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odrazio. :D

A dobro, neko nesto ne voli. Meni se recimo gade Spanci, Holandezi i Englezi.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Španci su smećari posebne vrste. Ono majka ne rađa dva puta.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam Špance mrzio iz dna duše, tamo u periodu '98 - 2005, kad im je bukvalno na svakoj utakmici poklanjan penal. Pogotovo sam ih mrzio nakon one krađe na EP, kad su nas dobili 4:3. Zadnjih godina ih ne mrzim, igraju toliko dobro da ih prosto moraš poštovati, ali ih ne volim. Holanđane sam uvijek volio, jer su dobro igrali, ali i imali lošu sreću u ključnim momentima (polufinale SP '98. i čudesni Tafarel, ne sjećam se da je neko tako razbio Brazil ko oni tad, mada im se vratilo prošle godine), sve do prošlogodišnjeg SP, kad su mi se smučili onim krljanjem i kikboksom, i moje simpatije su nepovratno izgubljene. (Desilo se da smo to finale gledali na rege stejdžu na Exitu, oko nas jedno 200 nabrijanih Holanđana, mi se napili, i navijamo za Španiju, i to ne da navijamo, nego se dernjamo "fuckin butchers, you call this football" i slične gluposti, u jednom trenutku mi prilazi lik, Holanđanin, i reče nešto u fazonu "jesi li svjestan da si okružen našim navijačima?", ja mu odbrusim da me boli briga, sreća pa su stvarno neki fin i kulturan narod, inače bismo popasli neke batine :D To je jedina situacija u kojoj sam navijao za Španiju.) Italijane volim otkad i pratim taj reprezentativni fudbal, nekako su mi i zajebanti i cigani, ali ne koliko ostali brzopričajući mediteranski narodi, ali imaju i onu dozu racionalnosti, i to je primjetno i u njihovoj igri.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Italijani igraju po sistemu "daj samo da pobjedimo". Nebitno, bilo to 1:0, 2:1, 3:2, 4:3... Uvijek će ako treba zabiti gol više, samo ih treba nekako naguziti da oni prvi prime gol i onda kreće goleada. :D
Nakon 2006. kada su osvojili SP (penal protiv Australije, hm...nije baš bio čist kao suza) malo su pali. Višak samopouzdanja, potcjenjivanje protivnika ili nešto treće im je donijelo blamažu u JAR-u 2010. Čak su i od nas bili gori. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi se koliko pratis fudbal...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Vidi se koliko pratis fudbal...

Hoćeš reći da nisam u pravu? Hoćeš reći da je bio čist penal protiv Australije? Gotivim i ja talijane zbog Juventusa, ali znaju ga i oni zasrati ponekad.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]